מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד יותר טוב ?! Q6600 Vs E6850 ? איזה מהמעבדים יותר טוב ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לצורך עריכת וידאו ברמה הגבוהה ביותר מבחינת מעבד מהם ההבדלים בין מעבדי I7 למעבדי ה- Quad? יתרונות מול חסרונות אם ישנן? אני מתלבט לפני רכישה ואשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS A7N8X גירסה הדלוקס, עם זיכרון 256MB DDR 333 MICRON, וקניתי עכשיו מודול נוסף של זיכרון 256MB DDR 400 MICRON השאלה היא האם הם יעבדו בכלל? ואם כן האם הם יעבדו טוב ביחד ויהיה לי האפקט של הכפלת המהירות (DUAL), הלוח עצנו תומך עד 400. תודה ???
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כרטיס קול בשביל להוריד עומס מהמעבד, האם כדאי לקנות כרטיס קול, זאת אומרת שזה יוריד את העומס? וכמה אחוזים זה יוריד?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד Phenom 965 ששירת אותי נאמנה אני אציין גם שיש לי לוח אם Gigabye GA-990FXA וספק כוח Antec 600W וכרטי מסך HD 7950 אני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות בשביל להחיות טיפה המערכת לעבור לאינטל שזה כולל גם לוח אם או לקנות קירור אוויר חזק ולעשות OC למעבד? בוא נגיד שאם המעבר לאינטל יהיה עדיף יש לי תקציב של 1500 שקל+- תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוזר זה בטוח, עוזר בלקרר, השאלה היא האם הזכרון צריך קירור ? שווה לקנות צלעות קירור לזכרון אם מתוכננת המהרה כלשהי ? תודה, אוהד.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בעיקר בקידודים לסרטים ובפוטושופ- לא למשחקים. אני יודע שהקשר למהירות המחשב הוא קלוש ( בדרך יש עוד ציפסט, זכרונות , FSB, הרד דיסק וכו),אבל בכל זאת אשמח למידע. אורי
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין להחליף את הזיכרונות במחשב שלי משני סלוטים של 1G ל שני סלוטים של 2G. אינני יודע איזה זיכרונות עלי לקנות היות ועל הזכרונות הקיימים כמעט ולא קיים מידע. אשמח אם מישהו ינחה אותי איזה מידע אני צריך לספק בכדי שתוכלו לייעץ לי איזה זיכרונות אני צריך. הרבה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
והאם זה יצור בעיות?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם ב-500-600 ש"ח ע"פ המפרט הבא. השימוש הוא במחשב ממוצע/ביתי-משרדי עם כוונה בעתיד להוסיף כרטיס מסך ואולי לחבר מסרטת וידאו . מעדיף המלצות על לוחות של INTEL או GIGABYTE. תודה מעבד מעבד INTEL Core 2 Duo E4300 1.80GHZ 2Mb SHARED CACHE BOX 3Y ¤ זיכרון זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 ¤ דיסק קשיח WD 160GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD1600YS 5Y ¤ צורב DVD-RW *צורב ללא תוכנה LG GSA-H30N (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y 211 211 ¤ מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN ¤
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך קצת הסברים לגבי מעבדים לוחות אם וזכרונות אשמח אם מישהו יוכל קצת לתת אינפורמציה מה צריך לדעת מה חשוב ומה נחשב לטוב אציין שאני מעוניין לקנות מחשב חזק להרצת משחקים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
e6300 בלי oc. לא הייתי רוצה אחד כזה שיעבור את תחום ה700 ש"ח(אם זה ריאלי). יש עוד נתונים שאני צריך לספק בשביל לבחור לוח אם?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המחשב לא לOC זה המפרט: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case אלה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6650 או את אלה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6651 תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. בפעם האחרונה שהייתי מעודכן בנושא המעבדים הייתה לפני יציאת מעבדי ה Core i הראשונים, ולכן החלטתי להתעדכן בנושא. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ריכוז של כל החומר במקום אחד, ולכן החלטתי לרכז את כל החומר בעצמי. בגדול, הייתי מעוניין ללמוד לגבי מעבדי ה Core i של Intel לדורותיהם, בדגש על ההבדלים בינהם והתכונות העיקריות שלהם. אני התמקדתי במעבדים ל Desktop בלבד. החומר נאסף מ-2 מקורות - האתר הרשמי של Intel ומ-Wikipedia. המידע לגבי ערכות השבבים המתאימות לכל סוקט נאסף מאתרי יצרניות לוחות אם. הפרטים הטכניים לגבי המעבדים הם כנראה נכונים (נלקחו ישירות מהאתר של Intel), אבל אני לא בטוח שכל מה שכתבתי הוא 100 אחוז נכון ושאין פה טעויות או מידע חסר, ובפרט האם כל ערכות השבבים ש…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם abit nf7 ,האם ניתן להתקין בו זיכרון DDRII -או שהוא תומך רק בזיכרון DDR רגיל?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי שתי סטיקים של 512MB של סטארקס DDR2 ו667, אני צריך להחזיר אותם לחנות ביום ראשון והביאו לי 2 TWINMOS עם אותם המאפיינים עד יום ראשון אני רוצה שיהיה לי לבנתיים 4 סטיקים על המחשב וביום ראשון אני אתן לו את הסטארקס.. שאלתי היא זו: אני פשוט מחבר את הטווינמוס? בלי להגדיר משהו או משהו כזה, פשוט מחבר ומופיע במאפיינים של המחשב שלי 2GB?
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-
-
היי השאלה בנושא , יש ירידת FPS אם מרכיבים זיכרונות 667 במקום 800 MHZ? רוני
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הי יש לי לוח GA-P31-DS3L ולו שני חיברי מאוררים. המארז שלי הוא פוסידון עם 2 מאוררים של 120, אבל שני הכבלים שלהם מתמזגים לכבל אחד. כשני מחבר אותו לחיבור אחד בלוח הכל בסדר. אבל כשאני מחבר לחיבור השני המאוררים "מנסים" להסתובב, עושים חצי סיבוב וחוזרים למצב הקודם, ככה כמה פעמים ואז הלוח מצפצף על כשל מאוררים? זו בעיה בלוח? או שחיבור אחד לא יכול לסחוב שני מאוררים והשני כן?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך 2 לוחות אם. אחד בגודל מיקרו ATX והשני בגודל ATX רגיל כל אחד עד 500 ש"ח (רצוי פחות) שיהיה כ.ק מובנה טוב (זה יהיה בתוך HTPC) אם אין כרטיס קול טוב אז לציין, אם חסר כרטיס רשת אז גם לציין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=898&Itemid=0 כתבה מעניינת על התחרות בין AMD ל INTEL השנה... AMD64 3700 הולך להיות ה CPU האחרון ל 754. FX57 יצא באמצע השנה. ויש עוד כמה דברים שכדאי לקרוא שם ואין לי כח להכניס לפה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
ASUS או Gigabyte איזה חברה יותר טובה ??? ואיך אני בוחר לוח אם טוב כי כל מה שרשום שם בפרטים ניראה לי כמו קישקושים לא חשובים שיתאים גם לכרטיס מסך 4870... ולמעבד Q6600
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הזמנתי מחבר שנמצא בארצות הברית את הזכרונות G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ב110$, אבל ב150$ יכולתי לקחת את הדגם עם התזמונים הנמוכים יותר של CL4-4-4-12. השאלה שלי היא האם שווה לבטל את ההזמנה ולקנות את הזכרונות עם התזמונים הטובים יותר או שאין הבדל גדול בביצועים בין השניים וזה לא שווה את ה40 דולר הנוספים?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
למישהו יש בנצאמרק אני על קוצים לראות מי לוקח ובכמה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני בעיצומה של הרכבת המפרט למחשב החדש שלי. קראתי על המעבד שבחרתי, intel core i7 4790k @4.0 GHz, ועל אחיו הקטן, ה 4770k, והבנתי שהם מתחממים מאוד. (בעיקר ה 4770k). השאלה היא, האם צריך לשאוף לטמפרטורות כמה שיותר נמוכות? זאת המטרה? להוסיף מאווררים וקירור נוזלי ולשפוך חנקן נוזלי על המערכת? (סתם) האם שווה להשקיע יותר מ 190 ש"ח בקירור למעבד? לא מתכנן לעשות OC (אל תרדו עלי ). מתלבט בין Scythe Kabuto II SCKBT-2000 CPU Cooler ל Noctua NH-D9L CPU Cooler.ההמלצות לדגמים אחרים כמובן תתקבלנה בברכה. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-