מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמעבד הנ''ל ועכשיו הכרטיס שלי הוא HD4870x2 אני מרגיש בזמן משחקים את הצוור בקבוק שיש לי בצורה מציקה לא מזמן רכשתי לוח אם חדש בסוקט 775 אז שככה בזמן הקרוב אני לא מתכנן לעבור ל I7 עכשיו אני בונה מחשב לאחי ויש לי אפשרות לשים תQ6600 במחשב שלו ולרכוש Q9550 ורציתי לדעת עד כמה שווה לי השידרוג הזה ד''א Q6600 בOC וגם לא עזר ועוד איזה מעבדים חזקים יכולים להתאים תודה רבה על העזרה :]
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המפרט בצד <----- וחשבתי לשדרג ל e6750 ו לוח גיגהביט ב 650 שח או עדיף לחכות לשנה הבא בסביבת פסח ואז לקנות משהו וגם לשדרג ל ddr3 באותו זמן כרגע זה יצא לי בערך 1700 לשדרג את המחשב אבל זה רק לוח אם ומעבד מה דעתכם?????
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע המפרט שלי זה: amd 64 3000 939 לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM כרטיס מסך 6600 GT ג'יפורס זכרון : G.SKILL DDR PC3200 512MB 2-3-3-6 אני רוצה לשדרג את הזכרון שיהיה לי 2GB האם עדיף לי לשמור את הזכרון הונכחי ולקנות עוד 3 סלוטים של 512 MB? האם עדיף כבר לקנות שני סלוטים של 1GB כל אחד ולוותר על מה שיש לי? או שיש הצעות אחרות ...מה יהיה הכי עדיף מבחינה כלכלית ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי לוחות אם ששניהם מופיעים בדף ההמלצות בפורום זה.. ------------------------------------------------------------------------- 250 ש"ח ASUS P5KPL-CM עם צ'יפסט G31 ויציאת GMA 3100 - VGA ------------------------------------------------------------------------- 350 ש"ח GIGABYTE GA-73PVM-S2H עם ציפסט nForce 630i ויציאות GeForce 7100 - VGA + DVI + HDMI ------------------------------------------------------------------------- הלוח מיועד למחשב בסיסי (יחסית): C2D E7300 / 2GB DDR2 800 CL4 / 320 HDD / LG DVDRX22 מחשב זה יתחבר למסך LG 20.1 ומכאן השאלות.. 1. האם זה קריטי לחבר את המסך דרך DVI במקום VGA (למסך יש את שתי האפשרויות) 2. למרות שהמחשב ירוץ על XP, האם יתקשה להריץ VIS…
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אני צריך עזרה ואני יודע שאתם תוכלו לעזור. יש לי לוח אם עם צ'יפסט 945P שיש לו תמיכה ב-CORE 2 DOU, ותמיכה ב1066MHZ FSB, ואני רוצה לקנות לו את המעבד E6750, שכמו שאנחנו יודעים יש לו 1333MHZ FSB, ופה הדילמה, המעבד יפעל למרות זאת ורק יפעל עם 1066 MHZ של מהירות באס, או שאני לא אכול לשים את המעבד עליו? כי אם לא אז אני אצטרך לקנות את ה-E6700 והוא עולה יותר מקואד קור בגלל הבעיית שיווק שלו. אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומחובר לי לדים בUSB שאני מבצע כיבוי בווינודס המחשב נכבה אבל הלדים ממשיכים לעבוד אמרו לי להפעיל בביוס אופציה שנקראת ERP עשיתי enabled אחריי זה כיביתי את המחשב הלדים נכבו גם אבל אם אני רוצה להדליק את המחשב הוא לא נדלק בכלל ואני צריך ללחוץ על כפתור הדלקה על הלוח אם מישהו יודע למה והאם אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי לוח Gigabyte GA-945GCMX-S2 ויש לי שני סלוטים כרגע יש לי בכל סלוט 1 גי'גה סך הכול 2 גי'גה DDR2 667 הוא רושם לי בהתחלה שהוא עובד בדואל צא'נל. ועכשיו לא מזמן שידרגתי היה לי מעבד E2200 שמתי E8400 אבל הייתי צריך לעשות עידכון ביוס בשביל שהלוח יעבוד בבס של 1333 אחריי שעשיתי עידכון לביוס יש לי אופצעיה OC ל1333 הפעלתי אותה והכול עבד טוב. היום חבר הביא לי סטיק של 2 גי'גה KINGSTONE גם מה שיש לי הוא KINGSTONE הוצאתי אחד של 1G ושמתי את ה2G מפעיל את המחשב רואה הכול בסדר יש לי 3G זיכרון אבל המעבד עובד ב2.4 שאני מנסה להפעיל את האופציה של 1333 MHZ הוא עושה ריסט וחוזר לברירת מחדל גם ששמתי את הסטיק של ה2G לבד ניהיה לי אותו בעיה. ממה זה יכול להיות? תודה לעוזרים עידכון ק…
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת ממה מורכב המעבד הזה כולם אמרו לי שהמעבד הזה הוא 4 ליבות וחלק אמרו לי שלא כמה ליבות המעבד הזה איפה כתוב במפרט שלו כמה ליבות הוא ראיתי בזאפ שכתוב שהוא 2 ליבות נראה לי הגיוני אשמח לקצת סדר בבלגן תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה למביני עניין שמבינים עניין בצורה כזאת שהעניין מובן להם אני מתכנן להרכיב מחשב גיימינג. חשבתי לקנות את המעבד הזה: Intel Core i5 6600 והשאלה שלי היא כזאת: קראתי במפרט של המעבד שהוא תומך בזיכרונות DDR4 עד מהירות של 2133mh, השאלה היא האם אני טועה, או שלא הבנתי את זה נכון כי זה לא ממש נראה לי הגיוני שהמעבד לא תומך במהירות מסוימת של זיכרון.. זה לינק למפרט של המעבד: http://ark.intel.com/products/88188/Intel-Core-i5-6600-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz בעמודה של Memory Types כתוב: " DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V " תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם במקום המתאים. יש לי מאוורר 140MM של אנטק שבא עם כפתור של מהירות הכפתור התפרק וחיברתי שני חוטים על מנת שהמוורר יעבוד בצורה מהירה חיברתי אותו ליציאת SYS FAN בלוח והחוטים של המהירות היו חשופים ונגעו איפה שהוא בלוח איך שהדלקתי שמעתי פיצוץ המחשב עולה רגיל היציאת SYS FAN לא עובדת יותר חיברתי ליציאה אחרת בלוח וזה עובד הקבל שליד היציאה חסר לו חתיכה אני מניח שזה מהפיצוץ או מהקצר שהיה האם אפשר לתקן את זה או פשוט להמשיך לעבוד עם זה ככה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מחשב לוח ga-h170-d3h של גיגהבייט מעבד I7 6700K זיכרונות 32GB DDR4 crucial 2400MHZ קירור למעבד ANTEC H600 PRO ספק כוח ANTEC 1300W כרטיס מסך sapphire r9 390x tri-x 8gb gddr5 512bit עכשיו הדילמה שלי להחליף לוח לMSI Z270 GAMING PRO CARBON שאני יוכל לעשות קצת אוברקלוק השאלה שלי האם זה משתלם להחליף לוח? ומה דעתכם על MSI בלוחות אם? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מעבד I9 10900K לוח asus z490 maximus hero xii זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI OC ספק כוח 1300W השאלה שלי האם המעבד שלי יספיק לזמן הקרוב שהטכנולוגיה מתחדשת אני רוצה או לשדרג את המעבד שלי ל11900K האם כדאי האם זה יתן שיפור בביצועים משמעותי? או שעדיף למכור את הלוח והמעבד ולקנות דור 12 ? אשמח לייעוץ ועזרה מה כדאי ומה הכי מומלץ?
-
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-7DXE ומעבד Duron 871Mhz ניסיתי להחליף אותו למעבד Athlon ולא הצלחתי (המחשב לא נדלק), אין על הלוח מגשרים שאפשר לכווין. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
יצאתי מהחנות בהרגשה טובה רכשתי מעבד: i5 3570K כ.מסך GTX 660ti oc קירור arctic freezer עדיין לא פתחתי כלום כי אני בהתלבטות בנוגע האם הרכישה של לוח האם GA-H77-DS3H הוא מתאים לאובר קלוקינג??הוא בעל ביצועים טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת את סדר הפינים של הFRONT PANEL בלוח של IBM איני יודע תדגם אני רק יכול להגיד שזה לוח 478 כול הקטע שההדלקה לא סטנדרטית יש 4 מגעים שהם+--+ עזרתכם תעזור כאן תודה ... מצאתית את ההסבר של היציאות אבל איך זה מתחבר לסויץ של ההדלקה זה מה שאני לא מבין http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?action=display;board=12;threadid=15003;start=0#msg81114
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אמ חדש שחירתי למחשב לוח מסוג EPoX_EP_8RGMI הינה אתר עם כל הפרטים עליו http://www.ciao.co.uk/EPoX_EP_8RGMI__5784666 יש לו שני יציאות של מסך וחיברתי את המסך לשניהם והמסך פשוט לא נדלק , שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעבוד רק המסך לא נדלק.... ניסיתי לחבר כרטיס מסך חיצוני של AGP Radeon 9600 וחיברתי לשם את המסך ועדין לא נדלק אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
לוח אח msi [h=1]Z87-GD65 GAMING[/h]חברתי ללוח אם hdmi ולטלויזיה וזה לא מזהה לי למה?סיבה? מה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, שמתי לב לאחרונה שהחברה שהתקינה את הלוח אם שלי שמה מתחתיו ספוג ועשתה עבודה די גרועה בהתקנה שלו- הלוח קרוב מדי לקצה של המארז (לחלק של הסלוטס) ואני לא יכול להתקין כרטיסי PCI ... אם כן, עלי להסיר את הלוח אם ולנסות לשפצר אותו. הבעיה היא שאני די נרתע מהסרת הלוח ועוד אף פעם לא הסרתי לוח אם. אם מישהו יוכל לספק לי הוראות על איזה ברגים צריך להבריג ומה עושים עם הקליפסים האלה וספייסרים וכל זה, אודה לו מאוד מאוד! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום! תיראו יש לי מעבד e8400 לוח ASUS P5QL-E ספק 550wtt כרטיס מסך 9800gtx+ 4gb ram אחשיו תיראו התקנתי אוורסט ליראות מה עם המעלות,ופיתאום אני רואה שכתוב לי רק CPU שזה הראשי ועוד אחד מיתחתיו שכתוב CPU #CORE 1 ואין לי cpu 2 ברוב הפעמים שראיתי שילדים מעלים תמונה מאוורסט יש להם שם 3 דברים cpu,cpu core 1,cpu core 2 ולמה לי אין את 2????
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
איך מעלים מתח <? תחת איזה כותרת? אני מוצא איך להעלות מתח רק לזכרונות.. אני רוצה לשבור את ה37 בpi אבל שיהיה יציב תודה אם אפשר תמונות אם לא אז רק כותרות אבל שיהיה במדויק מאיפה שהמסך ההתחלתי תנקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
סביר להניח שאני כבר כנראה לא כל כך מכיר כאן אף אחד אך עדיין.... בשלושה חודשים האחרונים אספתי כאן מספר לא קטן של חלקים לבניית תחנת עבודה של שני מעבדים לצרכי עבודה לצערי אני נתקלי בקושי שאני חייב עזרה חיצונית על מנת לפתור כי עזלו האמצעים וגם הכוח כבר מדובר מחשב מבוסס על שני מעבדים מסוקט 2011 מסוג E5 2650 ES לוח אם מסוג asus z9pe-d8 ועוד רבים טובים הרכיבים פשוט זה עיקר הבעיה בעקרון אני נתקלתי בשגיאה שהופיע על חיישן הלוח ותהייתי מה זה אומר בדיקתי בספר שגיאות וההפניה היתה שהלוח לא מסיים לטעון תמעבד דיברתי אם ASUS בחול שלחתי להם את הלוח אם קוד השגיאה חיכיתי שבועיים בסבלנות הם תיקנו אותו לדעתם והרכבתי וזה שוב חוזר על עצמו ועכשיו נשאלת השאלה איפה הבעיה?? בלוח??? או במעבדים??? …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הקיט הזה כדי שאוכל להוסיף למערך נוכחי [h=1]CML8GX3M2A1600C9W[/h]הפכתי את העולם אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת איבי וכדומה יוצא לי כמעט 600 לחדש אולי מישהו פה מכיר חבר שמעוניין למכור? לחלופין אולי יש באיזו חנות שאני לא מכיר אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בשביל חבר סיקור מסודר - אם מישהו מוכן לעשות בהשווה בין 2 לוחות אם: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1472 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 לא שיש לי בעיה להסביר לו שהראשון יש אפשרות ל4 ג'יגה זיכרון והשני 8 ובזה 2 סאטא ובזה 5 ובשני יש HDMI וכו' אלא שהייתי רוצה לעשות כמו טבלה של השוואה 1 מול 2 אם מישהו יכול לעשות אני אשמח ואודה לו
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב בן 5 שנים,די מרוצה שהחזיק יפה עד עכשיו,מבחינת שימושי המחשב מדובר על שימושי מדיה,סרטים,טלויזיה,הורדות,וצריבות.לאחרונה המחשב כבר ממש "חנוק" וכל חלון שנפתח בנוסף די תוקע את המחשב. אני מתכנן טיפול יסודי למחשב,וכרגע מבחינת התקציב מה שאפשרי זה קניית זכרון נוסף של 1GB. מפרט המחשב כדלקמן:P4-HT-2.8GHZ Intel Rock Lake D865 זכרון - 2X256 של יונדאי בדואל צ'אנל בתזמון של 3-3-3-8 ממה שראיתי על הלוח אם,ניתן להרחיב זכרון עד ל4GB ויש 4 תושבות שכרגע 2 מהם תפוסות ע"י זכרון קיים. אני מעוניין להשאיר את הזוג של ה256 ולהוסיף כרגע עוד 1 ג'יגה זכרון,שבעתיד(ברגע שיהיה תקציב) יצטרף אליו עוד 1 ג'יגה. השאלה שלי האם כדאי להוסיף את הקיט של OCZ GOLD,מבחינת ביצועים מדובר על תזמון נמו…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-