מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני לא יודע איזה מעבד לקחת. התקציב המקסימלי שלי למחשב כולו הוא 3800-4000 ש"ח, ויש לי מסך 19 רחב משמע רזולוציה 1440X900. אני לא איזה גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק, במיוחד משחקים כמו COD4 או NFS.. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע הרבה במעבד וללכת על Core I5 750/Q9550 או ללכת על משהו צנוע יותר כמו 720BE.. אם להגדיר שימושים אז זה משחקים בינוניים-כבדים, פעולה של כמה תוכנות במקביל שיעבוד וחלק ולא יעשה בעיות אם אני למשל יפעיל מסן, אייסי, כמה לשוניות בדפדפן, איזה פוטושופ, ונטרילו ועוד איזה תוכנה קלה או משהו.. מה אתם אומרים?ה720BE יתן ביצועים לי לשחק בהגדרות HIGH על הרזולוציה שלי עם כרטיס מתאים במשחקים כמו COD4,5 או אפילו GTA IV? אני מאמין שבכרטיס מס…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מאד מעניין, אל תפספסו:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
P5N-E SLI יש לי מצב לקנות אותו בזול יחסית (200) האם הוא לוח טוב? אני לא רוצה לעשות OC , אני רוצה להתעסק עם אודיו/וידיאו על לוח זה. כמובן שאני צריך לקנות מעבד וזכרונות האם ה-QUAD סדרה 9 של אינטל יתמכו בלוח זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת האם הלוח INTEL DP965L, LEMONT, תומך במעבד Core 2 Quad Q6600 כי אני רוצה לשדרג את המעבד שלי יש לי CORE 2DUO E6300
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ואם כן מתי הם מגיעים וכמה הם יעלו..!? :s05: תודה...
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום כולם, אני חדש בפורום, ובכל הקטע של מחשבי משחקים. אני קונה מחשב, בחרתי כבר כרטיס מסך Palit Radeon HD4870 dual Sonic 512Mb כרטיס קול אני חושב שבא עם לוח אם בא כרטיס קול ורשת לא? בינתיים לפי הכרטיס מסך נראה שאני צריך לפחות 500W ולוח אם תומך PCI-Express. אני מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים, החומרה היחידה שאני סגור עליה זה כרטיס מסך. כדאי ללכת על מעבד ליבה כפולה או מרובעת? אני יודע שהליבות המרובעות יעבדו יותר טוב במשחקים עתידיים אבל ההבדל כל-כך גדול? להשקיע בזיכרון מתקדם [DDR3] או ללכת על [DDR2] הבדלי מחיר משמעותיים אבל התמורה בהתאם? לוח אם חשבתי על DX58SO של אינטל אבל ירדתי ממנו כי אומרים שהוא סתם יקר וגם כי ויתרתי על I7 "מטעמי תקציב".. יש את הדור החדש של הSATA, שווה לחפש ל…
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות משחה תרמית למעבד..?? (באזור המרכז) תודה לעוזרים..!!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
?Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit? או ?Sempron 3000+ (Socket AM2) ואם אפשר עד כמה ההבדלים בינהם גדולים ושאלה נוספת האם הSempron בתושבת החדשה תומך בDDR2 וDUAL CHANNEL? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם אחריות על זכרון.. נאמר לכל החיים מכסה בעיית אי תאימות שמזוהה חודשיים לאחר הקנייה? יש לציין שהזכרון בקופסא כמו חדש עם הכתב אחריות. וברצוני להחליף לזכרון אחד באותו מחיר . בבקשה רק מי שיודע.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בעירון בניתי את המחשב למשחקים.. ועכשיו אני נכנס לשוק עריכת הוידאו חח.. הוא יהיה טוב גם לזה?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי כרגע הוא זה: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K כרטיס מסך - 980ti Gigabyte זכרונות - 2X4GB 667Mhz השאלה שלי האם כדאי/ארגיש הבדל בביצועים במידה ואשדרג את הזכרונות ל 1066 (שני סלוטים) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקציב של 1000 ש"ח בערך לקניית מעבד ולוח אם. היום יש לי לוח ASUS P4P266C ומעבד 1.6INTEL. מה המלצתכם ?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע המלצות ללוח אם עבור מחשב גיימינג עם מעבד I7 6700K וכרטיס מסך GTX 1070 גודל ATX
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר על לוח אם שיתמוך במעבד אינטל מסידרת E2XXX או Q6XXX בכרטיס מסך ברמה של HD4850 CF עד GX2 במחיר המינימלי תודה מראש אם צריך להוסיף משהו תעדכנו
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מחשב P4 מעבד 3GHZ Prescot הזכרונות עובדים בדואל כאשר SLOT אחד בתזמונים של 3-4-4-8 ו SLOT שני בתזמונים של 2.5-3-3-8 האם בתצורה שכזאת יכולה להיות המערכת לא יציבה? והאם אפשר בביוס לשנות תזמונים עבור כל SLOT בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
בהודעה הקודמת שפתחתי, כל הנושא היה מבולבל טיפה, אז חשבתי לנסח כמו שצריך מחדש. יש לי זיכרון של סמסונג DDR2 533MHz CL3 1GB. אני רוצה להוסיף עליו זיכרון של PQI, נפח 1GB גם, DDR2 667MHz CL4. בגלל שוני מהירויות התדר וה-CL, ה-DC יעבוד או לא?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרונות DUAL CHANNEL בנפח 8GB בסה"כ במהירות של 1333MHZ. כשאני בודק ב-CPU-Z התדר של הזיכרונות הוא 665.2MHZ יחס 1:5. מה זה אומר בדיוק ולמה זה ככה? וגם בסעיף של "רוחב פס מקסימלי" זה בתדר של 667MHZ. משהו קצת מוזר לי כשיש לי 1333MHZ מהירות בזיכרונות. מישהו יכול להסביר לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
חנות בראשון, עדיף שלא תהיה רשת חנויות בארץ..... שאוכל לקנות זכרון למחשב... יש הצעות לחנויות טובות ואמינות? תודה
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש , אבל הדיסקים הקשיחים שיש לי כרגע יעברו אליו , כך שיכול לקרות מצב של המון התנגשויות של דרייברים בעקבות המעבר הזה . אבל אחרי שראיתי את השאלה והתשובה ל - "איך אפשר להחליף לוח אם מבלי להתקין מחדש Windows?" בדיון הנעוץ בפורום הבנתי שלא יקרה לי מצב של התנגשויות של כל מיני דרייברים (במקרה שלי - סוג של מעבד חדש / לוח אם / כרטיס מסך וזכרונות ) אם אני אעשה את מה שרשום שם אבל רציתי להיות בטוח מה לעשות , משום שבתשובה מצויין מקרה שבו מחליפים רק לוח אם (או גם כרטיס מסך) אבל אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה שלי , שיש לי כמה דברים חדשים ולא רק לוח אם וכרטיס מסך . אני אשמח אם תוכלו לומר לי מה במנהל ההתקנים אני אצתרך להסיר , או איזה דרייברים בהוספה /…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לפני מספר שבועות הופיע באתר הכתבה הזו: http://hwzone.co.il/news/132872 על לוח של EVGA עם יכולת להכיל עליו שני מעבדי 1366 לPC הביתי. מישהוא יודע אם יש כבר תאריך השקה ? מאוד מעניין
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
במחשב שלי היום יש לוח אם gygabyte GA-P35-DS3 שעובד עם FSB 1333. חבר שלי קיבל מאינטל (כעובד) מעבד QX9770 שלא עובד אצלו וחשב לתת לי אותו. לפי האתר של ג'יגהבייט, הלוח יכול לתמוך במעבד הנ"ע עם שדרוג ביוס + המהרה. אני מניח שזה בגלל שה- QX9770 אמור לעבוד עם FSB 1600. השאלה שלי היא- מה הדיוק צריך לשנות בהגדרות ה- BIOS. תדר FSB? מכפיל כלשהו? להעלות מתח? והאם יהיה צריך קירור נוסף כלשהו, לדעתכם (הלוח עצמו בא עם צלעות קירור ללא מאוורר).
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי הזכרונות שברשותי הינם OCZ 800MHz PC6400 והלוח מזהה אותם כ PC5300 מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חושב אני להאיץ קצת את העגלה שלי.. רוצה להוסיף זיכרון כפול (כרגע יש 8GB), ולשים כרטיס SSD ועליו להתקין מע' הפעלה הנ"ל. שאלה. איזה נפח דיסק יספיק? אני לא יכול להרשות לעצמי להתפרע.. תודה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-