עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כותרת

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by Static,

הנה הלינק http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=637&kind=1 כתוב שזה מסדר איזה בעיה עם חלק מהתקני ה USB 2.0 לא ניסיתי אותו עדיין כי אני בעבודה... אני כרגע עם 1.8 שהוא מעולה ל OC

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. מקווה שזה יעניין מישהו :-) שידרגתי את המחשב ואחד הסטיקים היה תקול, אז עד שהגיע הסט החדש הרצתי עם 8 גיגה סינגל ואחר כך 16 ג'יגה דיואל צ'אנל. יש הבדל משמעותי! :-)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, קראתי באינטרנט ביקורות ישנות על Dual Channel Ram ושאין הרבה הפרש ביצועים בין שני סטיקים לסטיק אחד. עבור מחשב לשימוש משרדי אני מניח שבאמת אין צורך ביותר מ1GB Ram נכון ? אפילו אם יש 20 חלונות של office או אינטרנט פתוחים זה לא יגיע איפלו קרוב ל1GB נכון ? עבור מחשב כזה, האם שווה לשלם יותר ולקנות שני סטיקים של 512 ? שיפור הביצועים כתוצאה מה Dual Channel שווה משהו ? בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by assaf990,

הציעו לי לרכוש את אחד המעבדים האלה, באותו מחיר. איזה מעבד עדיף? אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים ומהירות. (המחשב מיועד לתיכנות .NET ) בפרט: האם נכון שהמהירות של החדש (1.6) זהה למהירות הישן (2.6)? (כלומר החדש לפני הכפלה?? :s05:)

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by yair9_20,

Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache לוח: GA-8S655TX ULTRA זכרון: geil golden gragon 512X2=1gb ddr 400 mhz דיסק: 120gb sata wd 8mb כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 128 mb (256bit) ddr המחשב הוא בעקרון למשחקים וסרטים האם כדאי להחליף את הפרסקוט ב- 2.8 ht רגיל ולעשות אוברקלוקינג?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by yanivsk,

לפי כתבה בYNET אינטל שוב תתחיל לסבך לנו את החיים אם מיתוג מחדש של המעבדים שלה ה"יונה" יקרא "CORE" או CORE DUO או CORE SOLO בהתאמה לפי מספר הליבות שבו. לינק למקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3171849,00.html#n תמונות של המתוגים החדשים: http://tinypic.com/ftfxnc.jpg

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE והדגם הוא: P35-S3L. רציתי לדעת אם יש לי יציאת FIREWIRE ו eSATA. תודה!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by barakv,

הם בסדר? אנלא מכיר את החברה (זה קשור ל ASUS נראה לי לא?) בכל מקרה... הם יעבירו OC טוב?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. במילה אחת - בלגן ! בשתי מילים - בלגן נוראי. במיוחד אצל אינטל. הנה סרטון שמסביר מה ולמה - https://www.youtube.com/watch?v=YwQALgE54B4 ואני שואל - מי צריך ולמי יש כוח בכל הממבו ג’מבו הזה של אינטל וכל ההתניות של מערכת הפעלה וביוס והשד יודע מה בכדי בסה”כ לקבל במעבדי 200S ביצועים שבמקרה הטוב משתווים לדור המעבדים הקודם ?

12. Started by subzero08,

אשמח להמלצה אני יודע שהרבה אוהבים את הפרקטל, וגם אני הייתי סגור עליו אבל יצא לי לקרוא שבמציאות הוא מרגיש זול... חשוב לי איכות בניה טובה, נוחות עבודה, אסתטיות חשוב לי גם סינון אבק טוב לא מתכנן קירור מים בשלב הזה המון תודה אגב, אם זה חשוב הכוונה לגירסאת חלון בשניהם - - - תגובה אוחדה: - - - טעות בפורום סליחה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה . אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ויש לי שני כרטיס זכרון kingston 667 mhz 512 mb samsung 667 mhz 512 mb עכשיו השאלה הראשונה שלי האם הם יעבדו בDUAL ??? השאלה השנייה שלי היא מה אתם אומרים על הלוח אם הבא? איך הCHIPSET שלו? ‏Asus P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  14. שלום מתחיל לבנות מערכת חדשה מבוססת קונרו והשאלה שלי היא : איזו חברה לקחת ומה התיזמונים הכי טובים בזכרונות הDDR2 667 בקיצור צריך המלצה לזכרונות מהירים וטובים (אין הגבלת מחיר אך כמובן לא להסחף) תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. אפשרויות האוברקלוק פשוט מדהימות ב - E6300 הגיעו לשיפור של 100% http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  16. Started by eyal4,

שלום. איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? המפרט Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 HEC ACE580 580W תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by m.l,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון עוד קצת.....הלוח שלי לא תומך DUAL ויש לי סטיק של ג'יגה....אני רוצה להוסיף את זה כדי שיהיה ג'יגה וחצי....הזיכרון הוא מסוג DDR 512Mb 400MHz CL2.5 Super Talent האם זו חברה טובה לזכרונות והאם כדאי לקנות את הזיכרון הזה במחיר של 360 שקל?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

לגוגל יש טאבלט יוקרתי חדש משלה, שמריץ מערכת Chrome OS בהתבסס על שבבי אינטל - וידרוש מכם תשלום בנפרד עבור כיסוי-מקלדת ועבור עט מגע תואם לכתבה

19. ברצוני לקנות מחשב חדש עכשיו שמת לב שישנם זכרונות 1024 (לא 512 X2 ) שעולים פחות מחצי של זכרונות 2048 (1024 X2 ) ולכן רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את שני הזכרונות של ה1024 הנ"ל ביחד? שאלה שניה: האם זכרונות 1024 שבאים בסט (512X2 ) תופסים סלוט זכרון אחד? נ.ב אם מישהו לא הבין ברצוני ליצור 2048 זכרון משני זכרונות שאינם באים ביחד, (הזכרונות הן אותו דבר בדיק תדרים שווים וכו')

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by erashel,

שלום, אני מתלבט בין הלוחות האלה: 1. ASUS PRIME B550M A WIFI 2. Gigabyte B550M Aorus PRO לא כ"כ מבין מה ההבדל ביניהם, חוץ מזה שלראשון יש WIFI גם (אני צריך לקנות כרטיס רשת אז זה יכול אולי לחסוך לי אם זה לא בא על חשבון משהו חשוב אחר, זה כרטיס INTEL WIFI 6, אני מניח שזה תומך תקן AC ויאפשר לקבל מהירות טובה, הראוטר שלי גם תומך AC) איזה מהם עדיף? והאם יש הצדקה למחיר שלהם או שאפשר להסתפק במשהו אחר יותר זול? מהבחינה שלהיות מכוסה לעתיד כמה שאפשר במסגרת המחירים האלה. (המחירים של אלה זה הגבול שאני שרוצה להשקיע בלוח) תודה.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  21. אני מתכוון שלא צריך כרטיס קול ואפשר לחבר את הרמקולים ללוח הזה! GIGABYTE GA-7VRXP VIA KT133 motherboard (creative Sound,LAN,ATA133 RAID,USB 2.0)a אל תתיחסו ל-a בסוף! יש אפשרות דומה למה שתארתי?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by idanpere1,

היי כולם.... לפני כמה ימים בדיוק התקנתי ויסטה אולטימייט ויש לי את המעבד Intel Core 2 Due E6600 2.4Ghz... הויסטה [גרסת ה32 ביט] עובדת טוב אבל שהפעלתי את CpuZ בשביל לוודא שהכל תקין ועובד טוב ראיתי שהמכפלה של המעבד ירדה מ9 ל6 והמהירות במקום 2.4 ירדה ל 1.6... מדי פעם זה חוזר להיות 9 אבל תוך שניה יורד שוב ל6... מה אני עושה?? התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושל המעבד גם ושום דבר לא עוזר... עשיתי OC [לתדר הבאס] בתוכנה Easy Tune 5 [שבאה עם הלוח אם] שהחזירה את המצב לקדמותו אבל הוא שוב חזר למהירות הנמוכה תוך שניה אחת, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם לאפס את הכל אבל שוב זה לא עזר... מה אני יכול לעשות?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by OR007,

רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by most,

יש איזהשהי תוכנה חינמית שעושה banchmark לרכיבי מחשב(חשוב לי יותר למעבד)??? אני יודע שיש גרסאות חינמיות של 3DMARK אבל אין שם את כל האפשרויות...

• 2 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.