עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dragon772,

נראה לי שיש לי בעיה בזכרונות כי בדקתי ב memtest86+ וזה מצא מלא אדומים כמה אלפים וזה זיכרון של origo שהוא ג'נרי לפי דעתי ואני יעשה בדיקה לכל אחד בנפרד ואם אחד מהם יהיה טוב אז מה יותר עדיף להשאיר את ה 256 ה ג'נרי 133mhz בתוספת של 512 400mhz (או דומה) או להשים רק את ה 512 400mhz שיעבוד על 400mhz ולא על 133mhz בקיצור מה יותר כדאי 768m ב 133mhz או 512 במהירות 400mhz או משהו דומה לזה?? ועוד שאלה אני רוצה להחליף את המחשב עוד שנה אז אני לא רוצה לקנות עכשיו זכרונות ב 300+ אז יש משהו לא ג'נרי שעולה פחות? אפילו במהירות נמוכה יותר לא חשוב

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by fatalmelody,

הי, טוב קניתי את המחשב היום (אני עדיין יכול לשנות את המפרט) ואני רציתי לקנות את הq9450 והודיעו לי שיגיע רק ביוני אז המוכר אמר לי שאני יכול לקנות או את ה 9300 או את ה qx6700 והוא אמר לי של oc עדיף את הqx6700 בכל מקרה קניתי אותו. השאלה היא איזה מהם עדיף? אני צריך תשובה מהר כדי לומר להם לשנות את זה. המטרה היא משחקים ו oc את שאר המפרט אתם יכולים לראות בפורום של המפרטים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

יש חיה כזאת במקום כלשהו או שזה כבר "כל כך ישן" שלא מוכרים? (איזה מעצבנים האינטל האלו @%^!@%!%)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם למישהו יש נסיון טוב איתם? או שכדאי לדבוק לGIGABYTE,DFI,MSI,ABIT,ASUS? האם הצ'יפסטים 9xx של אינטל יותר טובים מה NForcex למיניהם של NVidia? לא מדובר בלוח אם למחשב של גיימר כבד, אבל גם לא למחשב של מקודד סרטים סדרתי, אני מחפש משהו שיהיה בתחום האפור בין שני אלה...

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  5. שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by biodome,

היי אנשים אני מתכנן לרכוש בקרוב שילוש קדוש.. המעבד יהיה ככל הנראה ה-E6300, בעיקר כי חבל לי על עוד 300 ש"ח בשביל מכפלת 8 לעומת 7.. בקשר ללוח אני עדיין לא בטוח, אני מחכה לראות מה המגוון של לוחות 965 שמגיעים החודש, יכול להיות DS3, יכול להיות ABIT, ואולי אלבטרון יביאו אחד בזול.. (השאלה רק מה יוכל לעמוד בבאס של 400 בערך) אני ארצה אוברקלוק.. איפשהו בין 2.8-3.0Ghz יספק אותי ככל הנראה (הקירור יהיה ה-Big Typhoon שכבר יש לי). אני חושב להביא את הזיכרון מחו"ל, כי דווקא שם אפשר להשיג 800 מ"ה במחירים סבירים, עד איזור ה-200 דולר נראה לי הגיוני. חשבתי על OCZ Platinium PC2 6400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227089 מהביקורות משתמשים שם יש אחד שהגיע איתו ל-1040 מ"ה…

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by Bushi,

שלום לכולם, קניתי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. יש לי מארז Compucase 6R21B בעל האוורר קדמי ואחורי. מהמאוורר האחורי יש כבל (שחור/אדום/לבן) עם קונקטור 3 פינים + כבל עם סנסור טרמי. מהספק ENERMAX 425W יוצא כבל בעל שני גידים (שחור/לבן) עם קונטקור של 3 רגליים. על הלוח יש 4 חיבורים למאווררים: CPU_FAN, SYS_FAN, PWR_FAN, NB_FAN רציתי לדעת למה מיועד כל אחד (ברור לי למה ה- CPU_FAN :). מה מחברים לכל אחד מהם (מאוורר קידמי/אחורי, מאוורר ספק)? וגם מה עושים עם הסנסור הטרמי?!? הוא לא ישבש את השליטה של לוח האם על מהירות המאוורר?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX Infinity 975X /G -שמעתי שיוצא ביוס שמשפר אותו מרגל עד ראש איזה לוח יתן לי באס יותר גבוהה זאת בעצם הדרישה שלי יש לי זכרונות שני ג'גה 1066 ואני רוצה לעבוד ביחס כמה שיותר נמוך המעבד שאני קונה זה E6600 תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Refaelo,

רציתי לדעת איך הלוח GIGABYTE GA-8KNXP והאם יש לוחות יותר טובים , הלוח מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8KNXP.htm

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  10. Started by nottheguy,

עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  11. Started by rhin0,

שימו לב למתח שמצויין בתמונה:

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by esxadmin,

מישהו יודע מתי המוצרים דליעל יהיו זמינים בארץ ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום המפרט שהרכבתי עד עתה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ספק כח HEC 500TDT 500W לוח: GIGABYTE GA-P35-DS3L או GIGABYTE GA-P31-DS3L אני רוצה לדעת אם p31 מספיק כדי לסחוב את כל זה בלי לעשות צוואר בקבוק למעבד/זכרונות/כרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות sli או oc בכלל, ההבדלים במחיר הם משהו כמו 110ש"ח תודה אם משהו כאן יכול לעזור לי גם לגבי שאלת מסך וספק כח כדי שאני לא אצטרך ליצור הודעות כפולות: האם ההבדלים בין Asus 22" VK222U ו- Asus 22"…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. איזה כרטיסי מסך אפשר לקנות עבור הלוח dq87pg של אינטל? באינטרנט מצאתי רשימה די קטנה ושמקסימום אני יכול לשים GTX660, אבל ב-Manual רשום שעל הלוח יש PCI-Express 16. מה אני מפספס כאן? תודה.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by RS4,

קניתי את הלוח הזה GIGABYTE GA-945GM-S2 CONROE READY איך הוא? או שהייתי צריך לקנות תלוח הזה בהפרש של 35 שקל GIGABYTE GA-945G-S3 CONROE READY או שאין הבדל גדול בביצועים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by langa,

שלום חברה. אני קונה מעבד חדש האם כדאי לי לקנות את הסמפרון 64 או שעדיף להסתפק ב32 ביט. כמו כן איזו ליבת מעבד עדיף לקנות ואיך אני יזהה זאת. נ.ב. אני חושב שיהיה שימושי אם מישהו יעשה את רשימת הקודים של הליבות בהודעת "סטיקי". תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by Kolshamen,

אני יודע שאין בשוק עדיין אבל כבר יש סיקורים ובאנצ'מרקים: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3570 אז מה אתם חושבים.... מי מנצח ביחס עלות/תועלת..... משחקים, עריכת ודיאו/אודיאו....

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  18. Started by Timewalker,

עקב לחצים של אינטל ה RD600 של ATI ייוצר אך ורק על ידי DFI (שלא נכנעו). סביר להניח שנראה את הלוחות האלה בארץ בעוד כחודש וחצי. מעניין מה יהיה המחיר... http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4053

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. שלום. לפני דקות ספורות MSI ענו על השאלה שלי - 'האם אין אופציית העלאת מתח בMSI combo 2?'. מסתבר שאין, גם לא עם עידכון ביוס ולא עם אף ביוס פרוץ. החמרה של הלוח עצמה לא מאפשרת העלאת מתח. בקיצור, התבאסתי מזה, ועכשיו אני שוקל קניית Abit AA8, שיעלה לי 27 ש"ח לחודש משך 12 חודשים (). אנשים מאוד מרוצים ממנו, והמחיר באמת מדהים. בנצ'מרקים: 001 002 003 004 מה אתם אומרים? שווה קניה? האם הלוח בכלל תואם לחלקים הקיימים (המפרט בצד תחת הכותרת System #1)? האם קיימים לוחות יותר טובים באותו מחיר (הנחה בKSP - הלוח עולה 290 ש"ח)? תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. שלום חבר'ה, יש לי את המעבד 2.13@3.7 E6400 (מכפלה 8X) ואני יכול להחליף אותו ל E5200 (מכפלה 12.5X) אבל אני לא יודע אם שווה לי מבחינת ביצועים, בעיקרון המעבד צריך לשמש אותי למשחקים ו OC. אתם יכולים בבקשה להביא לי סקירות בין המעבדים במשחקים וכו' ? תודה ושבוע טוב..!

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by ksn1981,

שלום לכולם, בעבר היה לי ניסיון רק עם ASUS.. אך כששאלתי בפורום, אישרו לי גם את אמינותם של GIGABYTE.. כשציינתי את הדגם שבחרתי (P55A-UD3) אף אחד לא אמר מילה רעה, אבל היו כאלה שהציעו חלופה פשוטה/זולה יותר (גם של GB).. לי לא היה אכפת לשלם את התוספת (הקטנה יחסית) עבור ה- USB_3.0 וה- SATA_6GB/s שבלוח שבחרתי מה עוד שלוח "מקביל" של ASUS י (P7P55D-E / LX) היה עולה לי כ-200 ₪ יותר! עכשיו כשהזמנתי את המחשב (עוד לא קיבלתי), אני קורא ב- NewEgg ביקורות מדאיגות שחוזרות הרבה על עצמן ובצורה חריגה: - ריסטארטים בלופים אינסופיים. - BSOD במיוחד ב- Win7X64. - חוסר תמיכה ב- TurboBoost ו- HyperThreading במקביל. - הלוח שובק חיים אחרי יומיים / שבוע / חודש.. - חריצי זיכרון לא מזוהים.. - חוסר תמיכה ב…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום. כל כך מזמן כבר לא הייתי באתר, כבר דיי הרבה זמן, ממש הרבה שאני הפסקתי לעקוב אחרי מה שקורה בעולם חומרת המחשבים, טוב עקבתי אבל ממש שטחית, לא כמו שהייתי פעם. אז ארחיב את שאלתי מהכותרת: אני חושב על לשדרג את המחשב הקיים שלי. למסקנה הזאת הגעתי אחרי שנוצר צורך בכל מקרה לקנות מחשב חדש במשפחה, כאשר ישנם 3 מחשבים ואחד מהם מת, אז צריך להחליפו. אז חשבתי, אם כבר לקנות מחשב חדש, אז למה דווקה את החלש מהשלישייה להחליף, זה שמת, החלטתי לעשות רוטציה, בשבילי לשדרג את המחשב הכי חזק, ואת השניים הנותרים (שעדיין עובדים יופי ובהחלט מעל ומעבר יספקו את בני המשפחה) פשוט להריץ בין משתמשי המשפחה. אני רוצה לשדרג לא את כל המחשב אלא את השלי…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Aner,

שלום. ובכן, שאלתי היא כזאת...: למה אחרי שאני מכבה את המחשב, כדי להדליק אותו מחדש עם הכפתור אני חייב לכבות ולהדליק את הספק (עם הכפתור של ה-0 ו-1 שמאחוריו)....? המחשב הורכב שכל חלקיו חדשים מלפני פחות משבוע... תודה רבה! 8)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. יש לי שאלה האם יש הבדל בין הסלוטים של מעבד של מחשב פיסי ובין כזה של מחשב נייד? ואם יש איך נקרא סלוט של מעבד לנייד

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by gabriel,

היי לכולם, אני סטודנט לקולנוע ולכן יוצא לי לערוך הרבה. חשבתי להחליף מעבד לאחד ממעבדי ה-QUAD של INTEL, אבל עד עכשיו היה לי את הרושם שכל עוד אני עובד עם XP בגירסת ה-32ביט הרגילה, המערכת שלי לא תדע לנצל את המעבד במלואו (אלא רק 2 ליבות מתוך ה-4), ולכן זה נשמע קצת כמו בזבוז של הכסף שלי. עד כמה כל זה נכון? ומה כן תומך בזה? פעולת הרינדור (עיבוד המידע בסוף) נופלת בעיקר על המעבד, כך שזה החלק הבעייתי בעריכת הוידאו, במיוחד בעת שימוש ב-HD. ולגבי הזיכרון הבנתי שאין לי כרגע מה לעשות עם יותר מ-3 ג'יגה, כי המערכת פשוט לא תתמוך בזה.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.