עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by anatoli,

שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב, בהתחלה הוא רצה אביט NF7 ומעבד 2500+ בארטון. את הבארטון כבר אין, אז הציעו במחיר דומה את הסמפטרון 2800+, למישהו יש אולי ניסיון עם המעבד ויכול להגיד לי איך הוא משתווה מול הבארטון הנ"ל? כמו כן, אם יש קישורים להשוואות אשמח לקבלם. בנוגע ללוח, כפי שציינתי הוא רצה את האביט, אך לפי מה שהבנתי ישנה כרגע בעיה כלשהי עם היבואן כך שלא בטוח שעוד שנה יהיה למי לפנות אם יהיו בעיות של אחריות. הלוח שציינתי בכותרת הוצע במקום. מי מכיר את הלוח ויכול לתת דעה? כמו כן, גם פה אם יש ביקורות יתקנלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. 2.5 או 3 (או שקוראים לזה CL- לא בטוח) - איזה ציפסט הם משתמשים ? סמסונג ? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36 האם יש הצדקה להעדיף אותם ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by r1plet,

כרגע אני עם E5200 שאני רוצה לתת בו אוברקלוק חביב, אולי בעתיד אני "אשדרג" לאיזה Q6600 G0. האם לוחות הG41 של GIGABYTE עדיפים על הלוח הזה על ASUS? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10622 נראה לא רע בכלל במיוחד למחיר. בבקשה לא להגיד לי שזה לא משתלם או לא חכם לקנות רכיבים לתושבת מתה. NECROSOCKET IS FULL OF WINRAR. כשאחליט לעבור לתושבת יותר עדכנית זה בטח יהיה שילוב של AM3 ומעבד AMD עם 4-6 ליבות, אבל זה בעתיד.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by gigabot,

שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by Refaelo,

רציתי לדעת איך הלוח GIGABYTE GA-8KNXP והאם יש לוחות יותר טובים , הלוח מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8KNXP.htm

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. איזה כרטיסי מסך אפשר לקנות עבור הלוח dq87pg של אינטל? באינטרנט מצאתי רשימה די קטנה ושמקסימום אני יכול לשים GTX660, אבל ב-Manual רשום שעל הלוח יש PCI-Express 16. מה אני מפספס כאן? תודה.

7. Started by langa,

שלום חברה. אני קונה מעבד חדש האם כדאי לי לקנות את הסמפרון 64 או שעדיף להסתפק ב32 ביט. כמו כן איזו ליבת מעבד עדיף לקנות ואיך אני יזהה זאת. נ.ב. אני חושב שיהיה שימושי אם מישהו יעשה את רשימת הקודים של הליבות בהודעת "סטיקי". תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. יש לי שאלה האם יש הבדל בין הסלוטים של מעבד של מחשב פיסי ובין כזה של מחשב נייד? ואם יש איך נקרא סלוט של מעבד לנייד

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שלום לכולם ברשותי מחשב ישן מאוד שנקנה לפני 7 שנים ו- 8 חודשים. במחשב מותקן לוח של PCPartner AP133AAS13 עם מעבד של אינטל פנטיום 3 450 מסוג slot1. על הלוח יש מקום גם למעבד שוכב. רציתי לדעת אילו מעבדים אני יכול להתקין על הלוח הזה ואיזה סוקט? (370?) בנוסף, האם יש צורך במריחת משחה טרמית ובהתקנת גוף קירור ומאורר מעל המעבד כמו במעבדים החדשים? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  10. Started by bobby323,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=mopcmark05&Number=5358058&page=0&view=expanded&sb=5&o=0&fpart=1 נראה לי שזה חשוב

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by saar3,

שלום! יש לי את התוכנה everest ושם כתוב שמהירות הזיכרון שלי היא 400,ומהירות הזיכרון שאני קנתי היא 800. לכן רצתי לדעת אם יש מצב שרק חצי ממהירות הזיכרון מנוצלת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  12. האם משפחת מחשבי ה-NUC של אינטל נדרשת להיכנס לעמדת ספיגה? גם מיצרניות המחשבים הגדולות ביותר בטאיוואן מאמצות את משפחת Renoir של היריבה עבור מתחרים ישיריםלכתבה

13. Started by AVI.S.T,

למה יש רק IRQ 16 זה בגלל שהמעבד יכול רק 16 או שזה קשור ללוח אם או לוינדוס? אני רצה לדעת מאיפה זה מגיע?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  14. היי, שני ההיטסינקים הם של אינטל אבל דיי שונים. הימני הוא - FHP-2157 REV M (הבסיס שלו עגול וקצת יותר כבד מהשני) והשמאלי הוא - F08A-12B8S2 (בסיס מרובע רגיל) הבסיס שלהם גם שונה - לא שזה כ"כ משנה כי הוא אמור לכסות רק את הליבה של המעבד שזה המרכז. צרפתי תמונות.. מחכה לתשובות... תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by Gil80,

אהלן. האם יש יתרון ל- triple channel DDR3 לעומת אותו סוג זיכרון ב- Dual Channel? הכוונה ביתרון זה מבחינת ביצועים. מהירות קריאה/כתיבה. אם בכלל קיים שיפור, האם הוא משמעותי/זניח, שווה השקעה בכזה מערך או לא?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by adirze,

יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD64BIT סוקט 754 3000+ וכרטיס מסך Radeon 9800pro,בעיקרון המחשב מלפני שנה וחצי +-. יש באפשרותי לשדרג/להחליף את המחשב, האם הדבר כדאי? האם ישנם מעבדים בשוק כיום שיכולים להוות שיפור של ממש לעומת המעבד הזה. האם מומלץ לחכות תקופה של חצי שנה - שנה? האם מעבד חדש עומד לצאת בקרוב? אם אתם צריכים את המפרט המלא רק תגידו, תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  17. איפה הלחצן לשחרור הgpu? בסופו של דבר אני צריך להוציא את הבטריה הסוכרת…

18. האם יש הבדל ממשי בינהם ? שניהם הבנתי תומכים קונרו

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  19. חשבתי שיש לי במחשב הנוכחי כרטיס זיכרון (2 ג'יגה) של קינגסטון בעוד שמסתבר שיש לי כרטיס זיכרון של value OCZ 2 GB 800mhz DDR2 5-6-6-18 יותר נכון 5-6-6-15 ומסתבר שכרטיסי זיכרון של OCZ לפחות מאותו סוג לא זמין בכל חנות ומקום וגם יחסית יקר לכרטיסים של חברות אחרות (למשל קינגסטון או G.SKILL) השאלה שלי היא כזו אם אפשר לשים כרטיס של חברה אחרת בעל מפרט זהה למשל של G.skill או של קינגסטון ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל....? נשמע קצת מופרך לא? אבל עדיין זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  20. אוקי אז ככה.. איך הסדרה שציינתי תסתדר עם משחקים כבדים כגון קרייסיס ,קוד4 ,ביושוק וכו' (עם כ.מסך חזק,ומספיק זכרון) הסדרה הזאת יכולה לייצר צוואר בקבוק?(ואם כן,כל הסדרה) עכשו איך הסדרה שציינתי בסתם עבודה במחשב(ווריד,מוזיקה,סרטים,גלישה וכו'). ... תודה מראש! דין.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by ROTFL,

http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEpZluFuFuENZxKkMju

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by eladnahum,

יש לי את המעבד הנ"ל: Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (לא קונה כרגע כרטיס מסך...) של חברת gigabyte. לוח שיוכל לעבוד בעתיד עם ויינדוס ויסטה ולא יעשה בעיות. המחיר צריך להיות בין 300 ל-400 שקל. על מה אתם ממליצים לי... תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by etamiz,

אני מתכנן לקנות מעבד כפול ליבה של אינטל ורציתי לברר אם זה משתלם בזמן שבעוד כחודש-חודשיים שמעתי שהולכים לצאת מעבדים מרובעי ליבה? בתודה מראש, ג'ינג'י. ;D

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by tombraider,

ולמה אין אותו בצ'יפסט X48 של אינטל יום טוב :yelclap: :hi: :hat: :jump:

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by Nimale,

רציתי לדעת כמה למרוח? שיכבה עבה או דקה? רק על הליבה או גם מסביב או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.