מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך 9600SE הוא נקנה כחלק מורכב במחשב חדש במנהל ההתקנים לא מופיע החברה פתחתי וגם על הכרטיס לא רשום{תאמינו לי בדקתי טוב} באתר של ATI יש את החברות המורשות ליצור של 9600SE אבל הכרטיסים בתמונה לא נראים אןתו דבר יש על הכרטיס ציפים של ELIXIR שניראים גם על כרטיס של TUL שמייצר עבור ATI אבל התמונה שם של ה 9600SE שונה מהכרטיס שלי איך ניתן לדעת???
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
- Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box - MSI 865PE 865PE Neo3-F - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 - 4X - מחשב ליצירת מוזיקה, בעיקר ב - Cubase, אבל לא מתחייב. - נראה לכם שזה משמעותי שהזיכרון זה C3 ולא C2.5? - מה אתם אוממרים על הלוח? - מה אתם אומרים על ה LGA 775? כי לפני כמה חודשים כשקניתי מחשב ובידיוק באו מעבדי ה E-Prescot אז אמרו לי שכדאי לי לנסות להשיג מעבד ישן מגירסת C כי ה - E-Prescot מתחממים ונותנים פחות ביצועים... אז יש איזה "פאקים" כאלה גם ב LGA 775?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו מכם פעם קנה חלק מחו"ל בתיווך עם Mustop? אני לא יודע עד כמה הם אמינים ואיך בכלל אפשר לדעת כמה המשלוח והמכס יעלו את המחיר של המוצרים שאני רוצה לקנות, הבנתי שאצלם מחיר המשלוח עולה לפי משקל אבל איך אפשר בכלל לדעת כמה תשקול החבילה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיתן לי מקסימום כוח חישוב ישיר (לא למשחקים) במינימום כסף. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103208.0 הגעתי למסקנה ש-Athlon64 3000+ יתן לי יחס טוב של ביצועים למחיר. עקב הצורך להעביר את המחשב ממקום למקום, עלה רעיון לקנות מחשב נייד (עד 6000 ש"ח, כולל 512mb, אפשר משומש/משופץ), אבל אני לא יודע איך להשוות את כוח העיבוד של המעבדים הניידים למעבד שבחרתי. שאלה שניה - האם עצם העובדה שהמחשב נייד יכולה להוריד את יכולת העיבוד באופן משמעותי (כשמחובר לחשמל) ? דוגמאות למחשבים ניידים - Pentium "4" Mobile / 2.8 Ghz Satellite A45-S151 Toshiba Pentium "4" / 2.8 Ghz PC-RD10 Sharp Pentium 1.6 Dothan 2M (Zeus of KSP(
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עד עכשיו התכוונתי לקנות MSI K8N Neo2 Platinum , אבל כשראיתי שאין כמעט גוף קירור בתקציב שלי שמתאים לו, ושמעתי גם שהעיצוב שלו צפוף מאוד, אני יוותר. האם יש לוחות אחרים הטובים לOC ברמה שלו ? ** חשוב שהוא יהיה עם חריץ AGP ולא PCI-E . מדובר במעבד 3200+ WC . תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי את הלוח של ASUS : A8V-E Deluxe http://www.asus.com/products/mb/socket939/a8v-e-d/overview.htm ולא מצאתי שום זכרון של PDP שמתאים אליו. אני מאמין שהחברה פשוט לא חשבה לרשום אותם אבל עכשיו כדאי להסתכן ולקנות את ה- PDP Patriot PDC 512MB 3200+XBLK בלי לדעת אם הם מתאימים? בנוסף אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של ATI ושיהיה 256MB בסביבות ה600 שקל ואין לי מושג מה המחירים של הכרטיסים שלהם...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
OK במזל טוב סיימתי הזמנה של שני מעדי AMD XP 2500 (כל מעבד 80 דולר) אחד לאח שלי ואחד בשבילי עכשיו השאלה שלי היא מה הלוח שנחשב הכי טוב למעבד הנל הזנתי שרוב המשחק כאן זה בין ABIT ל EPOX ובהתחלה הייתי דיי סגור על הדגם של ה SL של ABIT אבל עכשיו אני כבר לא בטוח :s05:
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מדבר על זכרונות DDR שיעבדו בטכנולוגיית ה-DualDDR במהירות PC3200 בנפח 512MB כ"א. איזו חברה עדיפה מבחינת תזמונים נמוכים , OC , ביצועים , אמינות ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני יודע שהאולטרה יותר טוב מהרגיל בעקבות הפיצ'רים המרובים. השאלה: האם חוץ מהפ'יצרים יש גם הבדל של ביצועים בין השניים ? אם כן, יש הבדל ביניהם ליכולת OC ? איזה לוח עדיף ל-OC ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ככה...נכון מודדים מעבדים בGHZ (השיטה הישנה של אינטל)....מה זה אומר???..נגיד מעבד 2Ghz??...זה מספר הפעולות בשניה??. כלומר 2 מליון פעולות בשניה??..ואם זה לא מודד פעולות בשניה..אז מה זה מודד??
-
- 25 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
בתקציב של כ1,000 שקל, הייתי רוצה לקבל המלצה לסטיק של 512MB זיכרון, שמיועד למחשב משחקים שאני אקנה בעתיד ויכלול Athlon64 s939, GF6600GT עם לוח אם Asus nF4 SLI (בעתיד אני אקנה סטיק 512 נוסף מתי שיהיה לי כסף) אני אעשה למחשב הזה גם אוברקלוק ואני רוצה זיכרון שיעבוד טוב ולא יעשה צרות. אני לא מבין מהחיים שלי בזכרונות, מה שאני כן יודע זה שזכרונות TCCD נחשבים מצויינים גם לאוברקלוק, אז עברתי על רשימת הזכרונות בטכנולוגיית הTCCD ומה שתפס את עיני היה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 אני בטוח שיש יותר טובים ואולי אף יותר זולים ותודה מראש על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני תיפוס שאוהב לשחק משחקים. אני קונה מחשב חדש,אז אמרתי לעצמי - למה שלא אקנה אחד טוב למשחקים? אז החלטתי על מעבד AMD Athlon 64 (ההכי טוב שיש,שמעתי) אפשר לדעת את המחיר שלו? והחלטתי על לוח ABIT עם צ'יפסט של Intel. תנו דגם טוב מתחת ל 1000 ש"ח או בדיוק. תודה
-
- 67 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מצאתי את הלוח MSI K8MM-ILSR אבל ב-K.S.P. אמרו לי שהוא לא יכנס במארז micro-atx אפילו שבאתר שלו כתוב שהוא micro-atx form Factor. הם הציעו לי את ASUS A7V400-MX אבל כנראה שהם טעו כי הוא .Socket-A http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=624 http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v400-mx/overview.htm# בקיצור, מישהו יכול למצוא לי לוח לא יקר שזמין בארץ ומתאים למארז micro-ATX ולסוקט 754 ? (אין לי בעיה עם כרטיס גרפי מובנה).
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
תגידו הלוח אם שלי טוב? יש לי : intel rock lake D865perl ושלום לכולם אני חדש פה...
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר פרטים על DDR2 מה ההבדל בינו לבין DDR רגיל והאם אני יכול לשים זיכרון של DDR2 יחד עם זיכרון רגיל....? יש לי 256 400MHZ , אם אני אשים 512 DDR2 זה יעבוד יותר מהר מאם אני אשים 512 DDR רגיל , והאם זה אפשרי בכלל.? תודה לכול העונים.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הלך לי לוח האם ואני צריך לרכוש לוח חדש. אני מבקש המלצה ללוח אם עבור מעבד פרסקוט 2.4 {533MH} אך לא מהיקרים . אני מחפש לוח זול ואמין בעל כרטיס קול מובנה וכמה שיותר יציאות USB2 עד היום היה לי לוח מבוסס SIS648 שעשה עבודה טובה בסה"כ . עכשיו לעבודה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
hello. i need the following parts for my new computer. i prefer the platform will be amd 64 with socket 939 but i dont mind taking 754 as well. i want a 400 mhz memory with 512mb(one stick). also i dont mind taking the parts from ksp. thanks.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זיכרונות 256MB, אחד מהם PC2100-266MHZ והשני PC3200-400MHZ. ולוח תומך דואל... המחשב עובד על האיטי מביניהם בסינגל, ואמרו לי שאני יכול לשים אותם לעבוד בדואל במהירות ששניהם תומכים (כלומר 266) האם זה אפשרי? ואם כן איך קובעים את זה בביוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה מתח הסטוק של ה3200+ לסוקט 939 ? אני יודע של3000+ המתח הוא 1.4 וולט אבל אני שואל האם אותו מתח הוא גם לגרסאת ה3200 ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני אישית מצפה לו בקוצר רוחחח חחח
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כמה עולה כרטיס זיכרון של ג'יגה 1? ???
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חברה אני צריך מהר שתעזרו לי התקנתי עכשיו את המחשב החדש עם הלוח ג'יגהבייט NFORCE 4 הclock frequency הוא על 200 מגה הרץ זה לא אמור להיות על 400? פשוט תענו לי אם לשנות את בביוס ל400 מגה הרץ... תודה!
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של DFI , דגם LAN PARTY UT NFORCE 3... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לו יציאה אופטית? אני מתכוון כמו של הלוחות של ג'יגה בייט שבאים עם היציאה בניפרד... השאלה אם יש לי חיבור כזה על הלוח... ואם היציאה אופטית של ג'יגה בייט תתאים ?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-