עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by malche,

אני קונה מחשב חדש מעבד-intel core 2 quad 2.4ghz Q6600 לוח-Asus P5B Deluxe LGA 775 intel 965 זכרון-samsung 2X1G המחשב מיועד לתלת מימד. רציתי לדעת האם יאפשר לי הלוח שדרוגים בעתיד ל-8G זיכרון? תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Regev,

אם אני מתכוון להשאיר את המחשב פתוח 24 שעות, האם הלוח של ASUS יספק את עבודתו בלהגן על המחשב שלי מפני התחממות, כי כולם יודעים כי מעבדי AMD מתחממים המון...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הם טובים?

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by Frozen-Ice,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (12 אלף כולל מסך) ואני ממש רוצה לקנות אותו כבר עכשו השאלה שלי היא ככה : 1. אני יכול לקנות את המחשב רק בסוף פברואר/מרץ ולא לפני ומה שרציתי לקנות זה את ה E6600 עכשו האם כדאי לחכות עוד חודש חודשיים לקנות את הQ6600 (מרובע ליבות) בגלל הורדת המחירים של אינטל או לא ??(ממה שאני הבנתי אין כל כך הרבה הבדל בין ביצועי השניים רק מבחינת גראפיקה יש אבל משחקים וכל השאר אין ממש הבדל רציני) 2. האם בכלל באפריל יש משהו חדש ששווה לחכות לו ?? (אני משתמש במחשב לגלישה מוזיקה משחקים בקושי לגראפיקה) תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, חיטטתי קצת בגוגל ומצאתי מאמר שמסביר על ההבדלים בין מערכות הפעלה של 64 ביט לבין כאלה של 32. בין היתר היה כתוב במאמר שלכל מעבדי C2D של אינטל יש יכולות של 64 ביט. אז השאלה שלי - האם זה בטוח נכון? האם כל מעבד C2D שאני אקנה, אני אוכל להתקין על המחשב ויסטה 64 ביט, או ויסטה 32 ביט, לפי בחירתי? ואם ניתן באמת גם זה וגם זה, אז האם ניתן להתקין את שתיהן במצב של dual-boot? הניחוש שלי הוא שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Norm4nde,

יש לי לוח אם חדש DFI Ultra-D ואני רוצה לדעת אם אפשר להפוך אותו ל SLI שמעתי הרבה על כך שאפשר... אם כן איך??? זה סתם כדי לדעת אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס מסך...

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by acker16,

איזה זכרונות עדיפים למעבד I5 שיבצע OC בסיסי: כרגע לוח האם הוא GA-p55-UD3L 1333MHZ http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL7D-4GBRH~15~0.htm או 1600MHZ http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBRH~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBRM~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL9D-4GBRL~15~0.htm או אולי בכלל 2000MHZ CL9 באותו מחיר בפורום מפרטי מחשב קיבלתי ביקורות קשות על זה שכל זיכרון מעל 1333M הוא מעל 1.5V וזה עלול לפגוע במעבד אבל בפורום *צונזר*.net הם ממליצים בעיקר על 1600MHZ 1.5V למעבדים I5 ו I7 מה כדאי לקנות? - כולם מבחינתי די אותו מחיר(100 ש"ח מהנמוך לג…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by HellBoY,

תגידו מתי אמורה לצאת הסוקט הזאתי לAMD ?וגם אןפורס 4 מתי מגיע לישראל תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by andrey12341,

כמו שרשום בכותרת,זה אמור להיות ככה כאשר שמים 4 סטיקים? הזכרנות הן geil drr400 value 2.5-3.6.6

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ronin,

אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ? אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ??? אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  11. כפי שחזו לנו הדלפות שונות במהלך החודש האחרון, למפתחת השבבים האדומה יש שלושה דגמי XT חדשים עם תדרים משופרים שיסייעו לגוון ולשפר את ההיצע הקיים בחנויות עד שיגיע דור חדש לגמרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שווה לי לקנות ב250 דולר Athlon XP2002+ ועוד 256DDR 266 Ram...בנוסף ל256 הקיימים והיטסינק של ThermalRight מדגם SLK600 כולל מאורר ? העם אני יקבל את כמות הביצועים שחסרה לי...?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. התקנתי ויסטה לא מזמן ועכישו בדקתי בCPU-Z את המהירויות של המעבד והתזמונים של הזכרונות וגילתי שהם נמוכים ממה שציפיתי. מדוע הם לא במהירות המקור,ואיך מתקנים את זה, משנים משהו דרך הביוס לא? אשמח לקבל פתרונות . http://img362.imageshack.us/my.php?image=1600mhzkk0.jpg

14. יש לי הזדמנות להזמין זיכרון בחו"ל ושמישהו יביא לי אותו אישית. אני מתעתד לבנות מחשב עם A64 +3200 939 90nm מייד שהמעבד יוצא ומחפש המלצה לזיכרון מעולה ואיכותי שיתן לי גם פוטנציאל טוב ל- OC בסיסי מחפש זיכרון של 1G אבל אני יודע שבעתיד אני אשדרג ל- 2G כך שחשוב לי זיכרון שיהיה זמין גם עוד חצי שנה- שנה התקציב שלי הוא עד $250 תודה

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by offirs,

המפרט שלי כולל: מעבד Q6600 לוח P35 כרטיס מסך 2600XT דיסק קשיח 500 ג'יגה מארז לקסה ספק קורסייר 450 הייעוד: צפייה בסרטי HD ועבודה בפוטושופ.מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין ב4 ג'יגה,ויש מספר סוגים שאני מתלבט ביניהם-(הקישור הוא ל2 ג'יגה,אך הכוונה היא 4 סטיקים של 1 ג'יגה).: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=58 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=62 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=838 האם יש עדיפות לאחד מהם,או שהזול ביותר גם מתאים לצרכים שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש, ורציתי שתמליצו לי בקשה על לוח אם, אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. הלוחות : Soyo P4VDA ( 533mhz) - ata133+sb+lan Asus P4S333M DDR(333mhz,2700)+sb+lan או כל לוח אחר שיש בו כרטיס רשת, הוא טוב, עולה זול, ועדיף תמיכה ל DDR333mhz 2700 בתודה מראש, B@By-KiLLeR נ.ב - מקווה שאני לא נשמע כמו אחד שנותן לכם משימות, אם כן אז תדעו שאני לא מתכוון, אלא אני רק רוצה את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי יש P3 500MHz עם 128 מ"ב זיכרון פנימי (PC100). הכרטיס מסך שלו הוא GF2 MX400, שאליו הוא שידרוג לא מזמן... היה שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם (V3), אבל אני חושב שהמעבד שלו מונע ניצול מלא של הכרטיס, למרות שגם הוא די Outdated... הוא מעוניין לשדרג מעבד+לוח במינימום כסף. ההצעה שלי היא Asus A7V-E (קראתי עליו ביקורות ובזמנו אף שקלתי לרכוש אותו!), עם Duron 1200MHz. הזיכרון הפנימי נשאר, ומאחר שהוא PC100, וגם הדורון עובד על 200MHz, אז זה בסדר. הלוח לא תומך "רישמית" ב 133, אבל זה ה KT133E, שהוכח כמוצלח ל O/C. השאלה שלי היא האם הדורון הזה יתאים ללוח? הוא עושה שימוש במכפלה של x12, והלוח מאפשר עד x12.5, כך שמבחינה זו זה בסדר. עכשיו, רק נותר לי לברר האם זה Duron "Morgan" . אם כן,…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אפשר לנעול...הבעיה נפתרה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by shahar77,

אני קונה מחשב חדש ומחפש לוח אם עד 600 שקל מקסימום!! אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד אני ישמח מאוד.(בבקשה רק מKSP)

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  20. האם מישהוא מכיר את הלוח הזה? או יכל להמליץ לי על לוח אחר במחיר שלו(מתוצרת גיגבייט או אסוס או אינטל) פחות או יותר...זה ממש דחוף... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MoDaN,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by Athlon-WINGS,

למה באמת AMD מתחממים יותר מINTEL, מה גורם לכך? וכיצד זה משפיע? נ.ב: מי, אבל מי באמת יותר טוב, AMD 2200+ או INTEL 2.26 ??? רצוי שתביאו גם הוכחות ;D תודה מראש :saint:

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by joniii,

ראיתי במדריכים של האוברקלוקינג שרשום > המונח "ליבה" מתייחס לסוג ספציפי של מעבד, כאשר מעבדים בעלי ליבות שונות יכולים להיות שייכים לאותה משפחה, גם אם לשניהם תכונות שונות לחלוטין (לדוגמא, מעבדים המבוססים על ליבת Conroe שייכים למשפחת Core 2 Duo, כמו גם מעבדים המבוססים על ליבת Allendale). השאלה היא מה ההבדל בין Core 2 Duo ל- Allendale כי יש לי מעבד קונרו ואני לא מבין למה רשום לי בתוכנה CPU-Z ניים קוד Allendale. לא הבנתי כל כך מה שהסבירו במדריך אם תוכלו לענות לי תודה..

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  24. דור ה-Core ה-11 עדיין לא סיים את תפקידו ההיסטורי בשוק הניידים - עם דגמים בכירים של שש ושמונה ליבות המסתמנים כמוכנים להשקה בכל רגע ואפשרות לרענון מהיר עבור הקטגוריה החדשה שנוסדה לאחרונהלכתבה

25. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ? אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות תודה לכל העוזרים!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.