מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר לא קטן של חודשים, המחשב שלי התחיל לעשות פריזים/ריסטרטים. בדר"כ זה היה קורה בשעתיים הראשונות אחרי הדלקת המחשב וגם בדר"כ תוך כדי הפעלת סרטון באינטרנט/שיר בWMP. בהתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך אבל נאמר לי שהטמפרטורות תקינות. לאחרונה שמתי לב שלפעמים המחשב מזהה 4GB מתוך 6GB של הזיכרון RAM ולפעמים את כולם. פה חשדתי. כרגע מאז שהוצאתי את הזיכרון שהימרתי שיש סיכוי הכי גבוה שיהיה בעייתי (ליד המעבד) לא היו פריזים/ריסטרטים, טפו טפו. עכשיו, אני יודע שיש על זיכרונות אחריות לכל החיים, חיפשתי בגוגל וראיתי שיש גם כל מיני סעיפים של (אם נגרמו נזקי טבע כמו התחמצנות וכו וכו אז לא מחליפים.. חארות) כדאי לי לשלוח להם את הזיכרונות? החנות שקניתי ממנה כבר נכחדה (pandas.co.il).. יש מקום…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה ציפסט יותר טוב? P45 החדש או X48 והאם לוח אם: ASUS RamPage Formula טוב ל O.C .?. [יעוד בעיקר למשחקים כבדים מאוד]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD 1400 כשהוספנו לו זיכרון המחשב לא זיהה את הזיכרון בהתחלה (כשהוא "סופר את הזיכרון") ז"א הוא ספר עד 256 אבל במאפיינים (בוינדוס) הוא מזהה שיש 512 מה הבעיה כאן? (אם בכלל...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח : Asus P8H77-V LE אבל במידע כתוב על הזכרון 1600 OC וגם כתוב שרק 1600MHz and higher frequency is supported by Intel® 3rd generation processors. זה אומר שאם אני קונה את המעבד : Intel Core i5 3470אז זה בסדר או שיש צורך באיזה OC מסוים??
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב פשוט ואני רוצה לוח אם של EPOX שיש לן 4 IDE ו 4 S-ATA ויש לי עוד שאלה קטנה יש לוח אם עם PCI-E וסוקט 478 ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, במסגרת רכישת מחשב חדש אני מתכוון לקנות זכרון בתדר 1600M. מבקש לדעת מה עדיף: מבחינת חברות: בין Corsair, Kingson, G.Skill מבחינת גודל הזכרון: האם עדיף 8G או 2*4G שיעבוד Dual Channel (לפי הסבר שקראתי אין הבדל אמיתי בין האופציות), ובנוסף - אם אחת האופציות נותנת תזמון CL9 והשנייה CL10 (וגם זולה בכ-40 ש"ח) - מה עדיף? קירור: האם רלוונטי צלע קירור בזכרונות האלה או שזה גם גימיק שרק מוסיף עלות? מבחינת תאימות - אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H (מעבד i5-3470). האם עשוייה להיות איזושהי בעיית תאימות עם איזשהו זכרון מסוג זה? (אני שואל כי באתרים של חלק מהחברות יש רשימת לוחות אם תואמים ודוקא הלוח אם הזה לא מופיע. לא ברור לי אם זה אומר שהוא לא תואם או שפשוט לא בדקו ולכן …
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מידע על זה..אולי מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
דגמים חדשים מבית אסוס ואייסר צצים ברשת - עם מעבדי אינטל ניידים בעלי שש ליבות עיבוד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי להבין משהו בקשר למהבדים האלה נגיד ואני קונה מעבד כפול ליבה במהירות של 2.4(סתם אני רושם) אז הוא שווה מבחינת מהירות למעבד רגיל 4.8? אני מדבר רק על המהירות נגיד אם יש משחק שרושם שהוא דורש מעבד 3.0 ולי יש מעבד של 2.4 כפול ליבה המשחק יעבוד עליו נכון?(כי זה בעצם 4.8) אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן 5 כמעט מעבד AMD ATHLON 64 BIT S-939 לוח אם ABIT AV8 ללא OC רציתי לשאל אם כדאי לשדרג מעבד או לקנות כבר מחשב חדש? ואם כדאי לשדרג לאיזה מעבד עדיף? ראיתי שהלוח תומך בבמעבדים הבאים: Supports AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX 939-pin & Athlon 64 X2 dual-core processor http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AV8 תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב ואני רוצה לקנות z390-i ורשום שהוא סדרה מיני השאלה אם זה מספיק בשביל מחשב גיימינג אני לא כלכך מבין ואשמח לתשובה..
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Memory w/Silver Heatsink 400MHz - CAS2.5 שעולה 1120 שקל והזכרון הזה CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory 400MHz - CAS2 שעולה 1130 התחתון טיפה יותר יקר למה? ומה זה אומר w/Silver Heatsink מה זה הדבר הזה? וה /W אומר שזה כלול או לא ואם כן זה טוב או לא כי בזכרון השני לא רשום כלום וזה יותר יקר? נ.ב הזכרון הזה בא חתיכה אחת או שתיים של 256?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי יש לי לוח כזה , האם זה דגם חדש ? P45 , והאם יש לו חיבור מהיר של PCI -E 2? רוני
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתכנן מעבר לויסטה ובשביל זה אני צריך לפחות עוד ג'יגה זיכרון אז החלטתי לשדרג את ה2x256 שיש לי עכשיו. עכשיו השאלה הראשונה היא אם אני שם 4 סלוטים בDUAL של 2x512 + 2x256 זה מוריד לי את הבאס ל333? בלוח P4P800 נניח שלא, יש לי אפשרות לקנות זיכרון CORSAIR Value שזה CL2.5 והוא יד שניה ב400 שקל (אגב, הוא בא עם אחריות לכל החיים?) או לקנות זיכרון אחר נניח Kingstone/Samsung חדש שהוא CL3 באותו מחיר ופחות 20 שקל אפילו. כמה אני ירגיש בשינוי? חשוב לציין שאין צורך באפשרות OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום מחשב עם 6420 בלי OC. אני שוקל לבנות מחשב שני שייועד למשחקים עם 2180 ולהשאיר את המחשב הקודם לשימוש ביתי כמו אינטרנט וכו'. את ה-2180 יכולים להמהיר לי בחנות. האם כדאי להעביר את המעבד הישן למחשב החדש, או להשאיר בחדש את ה-2180 המומהר?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חברה תגידו זה נכון שאי אפשר להשים סלוט של ג'יגה במחשב ביתי?
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
פרטי המחשב לוח אם X99S-Gaming-9-ACK. MSI לפי האתר שלהם תומך במהיריות האלה - 2133*/2200*/2400*/2600*/2666*/2750*/3000*/3110*/3333* DDR4 Memory מעבד i7-5820k יש לי 8 סלוטים להכנסת זיכרון כרגע תפוס 2*8 של curcial 2400mhz דגם bls8g4d240fsa.16fad - Ballistix Sport 8GB DDR4-2400 UDIMM כרגע מעוניין להוסיף עוד 2 של 16 GB מיכוון שבעתיד אולי ישדרג מעבד שתומך ב 128GB של זכרון כמה שאלות 1) האם אפשר להוסיף זכרונות של חברה אחרת במקביל ? 2) האם אפשר להוסיף נגיד זכרונות שתומכים ב 3000MHZ במקביל ? וש 2 יעבדו על 2400 ב OC ו 2 ב 3000MHZ? חושב להוסיף = G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3000MHz F4-3000C15D-32GVR https://www.ivory…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי במחשב 256M במהירות 266 DDR, של spectek. אני מעוניין להוסיף עוד 256. אני מעוניין להפחית את הסיכוי לבעיות ולכן אודה על התייחסותכם לשאלות הבאות: האם יש יתרון לרכישת זכרון של אותה חברה? האם יש משמעות למהירות של הזכרון החדש האם הוא צריך להיות שווה למה שקיים עכשו? תודה,
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב, וראיתי בksp את הזכרונות שלהם, והמחיר שלהם נמוך לגמרי, רציתי לדעת למה והאם כדאי לקנות אותם, אני מתכנן לעשות oc וזכרונות 500mhz היו עוזרים :\
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני חייב בדחיפות המלצה לשני לוחות: אחד ל core2 כי אני מוצא רק 3 לוחות בזאפ ורק אחד במחיר שפוי(וגם לוח לא מתאים לי..) האחר ל amd-am2 3800*2 dual core אני אוכל ללכת על האינטל רק אם התקציב ירשה לי..כי ה amd הרבה יותר זול. כעקרון אני לא רוצה לשים יותר מ 500-600 שח על לוח ועדיף פחות. וחשוב לי רק שתהיה אפשרות ל raid ו 4 סלוטים לזכרונות. קשה הא?? אני מוסיף 7600gt אם זה חשוב . תודה מראש חברים!!!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עם crossfire... http://www.theinquirer.net/?article=41970 אין לי הרבה מה לומר מעבר לזה, אז... תתדינו (אם בא לכם )
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
למה כתוב לי ב- Code name "קונרו" ולא "אלנדייל" כמו ששמתי לב שאצל שאר האנשים כתוב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-