עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הבנתי שיש כל מיני דגמים.. Tualatin \ Northwood וכאלה.......

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. אני מחפש זיכרונות bh5 והציעו לי את הזיכרונות האלה: CORSAIR DDR 3200LL PLATINUM 2X512MB TWINX קישור : http://www.corsair.com/corsair/products/specs/twinx1024-3200ll.pdf האם אלה bh5\6? תודות, נדב

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by eladh16,

יש לי שאלה אליכם. אני רוצה לבדוק טמפרטורה לעבד, ויש לי מעבד pentium d 3000, איזה מקדם טמפרטורה TJMAX יש לו? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

הלכתי ל KSP עם חבר שלי יש לו Pentium 3 - 600MHz עם לוח אם קקה, כתוב על הלוח עצמו INTEL אז אני מתאר לעצמי שזה לוח של אינטל =] קקה כזה רק עם שתי סלוטים של SDRAM וכולו ירוק כזה מוזר קיצר.. אני בא למוכר אומר לו שאני רוצה הרדיסק 80 גיגה הוא אומר לי שהמחשב לא יתמוך בזה.. אמרתי לו 40? הוא אומר לי גם לא הלכתי למוכר אחר שישב לידו. אמר לי אותו דבר הלכתי למעבדה כי שם אנשים נורמליים נמצאים אמרו לי ש40 גיגה יהיה אחלה, 80 גיגה בספק נסעתי אליו הביתה עם הרדיסק 80 גיגה והרדיסק אחר 80 גיגה עם 8 מגה באפר לאותו מחשב וראינו ששתי ההרדיסקים עובדים באנו למוכר, הוא התחיל לגמגם ואמר שזה מוזר, ובסוף מכר לנו הייתי רוצה לדעת מה כל הקשקוש הזה שהוא אמר בהתחלה ואם מישהו יודע איך אפשר לזהות איזה דגם של ה…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by ronenn1,

שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך אחד ליציאה האנלוגית ואת השני לדיגיטלית (כמובן בלוחות שיש את שתיהן) ולעבוד בו זמנית על שני מסכים כ extended displays?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by oranShoshany,

?? ומה יותר טוב? הבדל מחיר זניח..

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. מפתחת השבבים מציגה שיתוף פעולה מסקרן לשילוב בין RAM, אחסון SSD ואחסון מכאני איטי יותר לטובת שיפור ביצועים כולל לכתבה

8. היי יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה להתחיל OC אך ליפני אני רוצה לעדכן את ביוס אז הורדתי את הביוס 1407 מהאתר וזה מן קובף לא מוכר איך אני מתקין אותו? יש לי עוד שאלה, ליפני הOC אני רוצה לגבות את הביוס האם אני צריך? או שאיפוס דרך הג'מפר יספיק? תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by LielZ,

אוקיי אז ככה שבוע הבאה אני עומד להזמין מחשב חדש עם i5 עכשיו ההתלבטות שלי זה בין הלוח אם הזה. Gigabyte GA-P55-UD3 Gigabyte GA-P55-UD5 ההבדל בניהם הוא 410 שקל,אני רוצה לוח אם לoc חלק אמרו שיש הבדל וחלק אמרו שההבדל מזערי מה אתם אומרים שווה להשקיע ת400 שקל האלה או שזה לא יהיה כ"כ מורגש?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. האם הרכיבים על הלוחות דומים מספיק רק בשביל עידכון דרייברים של כרטיס קול/רשת, או שחובה להתקין הכל מההתחלה? כמו כן מה קורה עם הווינדוס החוקי אם הוא רשום על הרכיבים הקודמים (XP PRO).

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by jean-paul,

מישהו אולי מכיר חברה pcchip שמיצרת לוחות אם.מדובר על לוח אם שנקנה בהונג קונג

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by DrDeath,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין זכרונות DDR III לבין DDR II הוא משמעותי בימינו או שלא שווה לקנות אותו עדיין? כמו כן, האם רוב לוחות האם תומכים ב-DDR III? אני יודע שה-RAM זה אחד הגורמים המרכזיים המשפיעים על מהירות העבודה של המחשב, לכן חשוב לי לדעת. תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by the_big,

א:מה הפירוש של האותיות G,P,PL וכו בצ'יפסטים של אינטל.???? ב:בלוחות של ABITמה זה GBL??

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש ואין לי כל כך מושג איך לאבחן בדיוק מה מותקן בו , הזמנתי שני סטיקים של זכרון 667 1 גיגה כל אחד, הייתי רוצה שתעזרו לי לדעת האם מה שמותקן זה מה שהזמנתי ,הזכרונות של TWINMOS . כמו כן האם הטמפ של המעבד תקינות ,הצילום נלקח בעט רוגע ללא עומס תוכנות ממשי. כמו כן ה VOLTAGE של המעבד קופץ כל הזמן האם זה אמור להיות ,וגם כל הקטע של CLOCKS ב CPU-Z תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי לוח של ג'גיהבייט מדגם ga-x38-ds5 יש לי 8 חיבורי סאטה ללוח הזה 6 מהם צהובים ושתים סגולים http://shop.tsukumo.co.jp/special/071026a/img/tsukumo/071026a01m.jpg אני קורא בחוברת ולא מצליח להבין ממש מה ההבדלים בינהים הצהובים הם(sata 3Gb/s connectors controlled by ich9r orange) הסגולים (sata 3Gb/s connectors controlled by gigabyte sata2 purple) משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בינהם תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. קניתי מעבד i5 4460, מתוך תכנון להשתמש בלוחם אם B85 כלשהו. אבל לצערי בדיעבד קראתי וגיליתי שפרט ל-H97 ו-Z97, לוחום האם לא תומכים במעבדים שהם haswell refresh כמו ה-i5 4460. אבל מסתבר שאפשר לעשות עדכון BIOS ללוחות האם הישנים כך שכן יתמכו. אז יש לי שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שמוכרים לוחות אם ישנים כמו B85 כך שהמפעל כבר עדכן את ה-BIOS שלהם? בכל זאת עברה כמעט שנה, ואם כן, האם יש לי דרך לדעת את זה לפני שאני קונה מחנות כלשהי? 2. כמה מסובך/מסוכן זה לעדכן BIOS ללוח אם בלי שהתקנתי עליו את המעבד/מערכת הפעלה וכו'? אם אף אחת מהאופציות האלה לא ראלית אני מניח שהאופציה הכי זולה שלי היא לוח אם H97 כלשהו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני ראה בפורום "מפרטי מחשב" שנותנים מפרט עם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-EP43-DS3L גם למעבד Q6600 שהוא 65NM וגם למעבדי E8XXX שהם 45NM. אך זה אפשרי לחבר שני מעבדים שונים בגודלם הפיזי על אותו לוח. משהו יכול להסביר לי אך זה מתבצע? תודה לכול העונים....

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum , ושאר המפרט בחתימה. ניסיתי הכל, לפרק זכרונות, בטריה של הלוח-אם - שום דבר לא עזר . למישהו יש רעיון מה לעשות ??

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Zakash,

אהלן חברים, אז אני בודק אופציות לגבי מחשב חדש ובמידה ואני מחליט ללכת על טכנולוגית הskylake החדשה, אצטרך זכרונות DDR4. נתקלתי מספר פעמיים בזכרונות האלה ברשת ותמיד רציתי לשאול, מה הקאצ׳ פה? למה הם זולים יותר משאר הזכרונות שנמכרים בארץ? http://m.shopbot.ca/pp-crucial-16gb-kit-4gbx4-ddr4-pc4-17000-unbuffered-non-ecc-1-2v-ct4k4g4dfs8213-crucial-price-498688.html תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by kobi_af,

רציתי לדעת עכשיו יוצאים כל מיני זכרונות ddr2 וזכרונות pc3500 לאיזה לוחות הם יתאימו כי אני רואה במידע בלוחות רשום רק 400 מגה הרץ ....החדשים.. כאילו איפה הזכרונות של 550 מגה הרץ יוכלו לפעול טוב ולהפיק את מירב ביצועם

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by ItsMy§tyle,

כותרת :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by pitex,

לא הצלחתי להבין האם GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תומך ב sata II

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. היי, איך אני נכנס בביוס להגדרת התזמונים של הזיכרון ?? נכנסתי לביוס אבל לא מצאתי את האופציה הזאת בתפריט.. תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by יקירn95,

האם צריך לעשות לו oc במשחקים כמו grid bioshock וכו או שאפשר לשחק בלי oc והם יפעלו חלק.. עם כרטיס מסך 4850hd ו2 ג'יגה זיכרון ודרך אגב איך בכלל עושים oc?

25. Started by DXT,

כאשר אני אשדרג יהיה לי לוח 7VRXP עם RAID ATA133. אז יהיה לי הרד דיסק Quantum 10GB ATA66 ו- Maxtor 60GB ATA133. האם ה RAID יתן לי משהו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.