עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by aragon,

יש לי לוח Gigabyte 7vaxp ultra AGPx8 FSB333 וזכרון 256mb של סמסונג במהירות 400 ומעבד אטלום אקס פי 1900 השאלה שלי היא האם המישה מנצל את הזכרון במלואו (את כל ה 400MHZ) תודה לעוזרים!!!

2. שלום. יש לי מחשב P4 עם מעבד 1.5 והלוח אם הנ"ל שנשרף לא הספק (הצלבתי עם מחשב אחר). החלפתי ספק המחשב עבד 10 שניות כיביתי אותו ומאז הוא לא מוכן לעלות. למחשב יש משהו שנקרה D-LED שנדלק לשניה ומיד נכבה. 2 נוריות עליונות דומות ושתיים תחתונות ירוקות. חיפשתי במדריך של הלוח אבל אין כזו קונפיגורציה של נוריות. מישהו יכול לעזור? זה מעבד? זה הלוח? זה משהוא אחר? תודה. אלעד

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. אוקיי,מכיוון שהלך לו עוד לוח לעולמו (P4S800D-E ז"ל) החלטתי שאני לא מיתכוון לעשות אוברקלוק יותר.......אני מתלבט אם לקחת ציפס'ט של VIA או של SIS (תקנו אותי אם אני טועה אבל אינטל לא נכנס בתקציב של 470 ש"ח ) אני מתלבט אם לקחת את הP4P800SE /לוח של אביט עם ציפסט של VIA.......תנו המלצתכם על לוח כלשהו שייכנס בתקציב,לוח שיעבוד טוב עם מעבד נורטווד.....10X

4. אין לי מושג איזה לוח זה. הסתכלתי עליו, לא כתוב כלום חוץ ממספר קצר שכתבתי בגוגל ולא קיבלתי כלום. בEVEREST כתוב UNKNOWN בDXDIAG כתוב AWRDACPI בBIOS WIZARD גם כתוב UNKNOWN כשנפתח המחשב כתוב INTEL 865G ואחרי זה כל מיני דברים שלא הספקתי לקלוט... יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by menacex,

שלום אני רוצה לגמפר את הבורד שלי , כאשר כרגע הוא נותן לי לעבוד על 133 עד 165 .. ניסיתי הכל ואני לא מצליח למצוא איפה לעזעזל אני הופך את זה ל 166 -200... מישהו בעל בורד דומה יכול לעזור ? תודה

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by snipa,

למישהו יש בבקשה דרייברים ללוח אם - גריבאלדי 850 intel מהסוגים של פנטיום 4 אני צריך בשבילו את הדרייברים הכי חדשים בבקשה (ספציפית למאיץ AGP) תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by Elika,

אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע) ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3 לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  8. שלום, אני מחפש את ההבדלים בין הלוח GA-EP45-DS4 לבין GA-EP45-DS5 ולא ממש מצליח למצוא. כנראה אני עיוור. מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש

9. שלום לכלום, בתת כותרת של הנושא הנ"ל מופיע הגדרה בשם : performance enhance שיש לה 3 אפשרויות : -standart -turbo -extreme אצלי זה עומד על turbo ככה קיבלתי את המחשב. אפשר לקבל הסבר מה בידיוק זה עושה ? ואיך זה משפיע אם אני משנה את אחד ההגדרות ? נ.ב: יכול להיות שפתחתי את הנושא במקום הלא נכון אם כך אשמח שיעבירו את הנושא למקום המתאים. תודה

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי, הבנתי שDDR תאורתית מגיע ל6.4 גיגה ביט לשניה, אבל הוא מתחלק לכל תושבת לכן מעשי זה 3.2 גיגה ביט בשניה. השאלה שלי היא אם אני אקנה סטיק של 1GB ואשים אותו לבד, אשנה בביוס את חילוק הרוחב פס לתושבת אחת (בהנחה וזה אפשרי). האים זה יעבוד לי ב6.4 גיגה ביט? יכול להיות שאפילו אם זה היה אפשרי כזה דבר ישרוף לי את הזיכרון? בקיצור, אני צריך שמיהוא יסדר לי את העינינים בראש. תודה רבה, יאיר.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  11. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write cas…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by satlan1,

שלום יש לי זיכרון 128 ראם RDRAm 2 סטיקים של 64.. והמהירות זה pc800 והחלטתי להגדיל את הזיכרון... אני רוצה שהווינדוס ירוץ חלק(עכשיו עם ה128 יש הרבה תקיעות...(ווינדוס אקס פי)) אז אתם אומרים להגדיל ל256 או ל512? ואם זה חשוב יש לי כרטיס מסך גיפורס 2. (יש במחשב הזה כל שנה רק 2 משחקים פיפא ואנביאיי... כל השאר במחשב השני שלי אז לא צריך כרטיס מסך טוב)... ואמרו לי שהזיכרון הספציפי הזה מאוד יקר ולא מוכרים אותו כמעט, אז יש אם אני מחליף ל DDR נניח ומחליף גם את הלוח אם, זה לא ייצא יותר זול מאשר להרחיב ל512? תודה מקווה שהבנתם מה רציתי

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by jepe81,

שלום, התקנתי ווינדוס 7 בגירסת 64 ביט אבל יש לי רק 4 גי'גה זיכרון שזה לא מספיק למשחקי מחשב. רוצה לשדרג בעוד 4 ג'יגה. האם יש לי 2 סטיקים או אחד של 4 ג'יגה? יש לי מקום לעוד זיכרון? להלן המפרט: INTEL CORE i5 750 2.67GHz P55- US3L

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. יש ברשותי 1 גיגה זכרון משניים של 512 לא יודע איזה סוג ומהירות המחשב עובד טוב אך אני מעונין ביותר , יש מקום בלוח לעוד שניים בתקווה שנתונים אלו מספיקים אשמח לקבל יעוץ כגון : האם להוסיף לקיים או לשים חדש וכמובן איזה סוג ואיזה נתונים אחרים בתודה מראש מתיתיהו

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by OhayoNB,

שלום, אני מעוניין להגדיל את הזכררון במחשב שלי, יש לי כרגע את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=16722 ואני רוצה לקנות עוד אחד כזה על מנת להרחיב ל16.. עכשיו אני לא יודע כלכך איך זה עובד, אני יכול פשוט לקנות את אותו אחד לחבר וזהו ? עכשיו כמה דברים, בנוגע לספק כוח, יש לי 620W, זה לא אמור להפריע או משהו נכון ? במידה ואני קונה אותם, אני פשוט מחבר ומעלה את המחשב רגיל או שאני צריך לעשות משהו בביוס או משהו כזה ? תודה מראש,בר

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by eliasfen1,

כאשר המחשב עולה רשום לי שיש באס של 200 המעבד שלי הינו amd p4 bit 939 3000 איך אני יכול לדעת שהמעבד מוגדר נכון בביוס של המחשב ומה זה אומ2 200 באס יש לי לוח של גיגה בייט 939 nf3

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  17. יש לי מעבד אינטל 2.8 הארד דיסק של wd s-ata וזיכרון 512. בבקשה רק דגשים חשובים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by sgsg,

קניתי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות של ווינבונד. הדגם שלהם הוא W942508CH -6 (הם PC2700). בביוס מוגדרים אוטומטית הערכים הבאים ב timing: T(RAS) 7 T(RCD) 3 T(RP) 3 CAS Latency 2.5 איך לכוון כדי שהזכרונות יעבדו בצורה אופטימלית ? המחשב לא יעבור (תחת) oc.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by Ryushin,

שלום לכולם! אני חדש בפורום אבל לא בתחום, וזו ההודעה הראשונה שלי באתר זה. אז מקווה לקבל פה יחס טוב ואוהב ולשאלתי.. קניתי והרכבתי את המחשב שלי אתמול אבל משהו בתיזמון של הזיכרונות שלי מפריע לי. אני לא ממש מבין בזיכרונות מי יודע מה ורציתי לשאול לעזרתכם בהגדרתם כמו שהם אמורים להיות במקור. אני יעלה תמונות שיכול להיות שיעזרו לכם לעזור לי. http://www.upfree.net/1877839 - Memory http://www.upfree.net/8877995 - SPD נראה לי זה CL9 במקום 7 כמו שאמור להיות הזיכרונות הם אלו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=957 תודה רבה מראש ומחכה לתשובתכם!

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  20. Started by Load,

היי הרכבתי מחשב חדש שקניתי עם לוח ASUS P5QCו זכרונות DDR2 1066MHZ שמתי לב בPOST שהזכרונות נספרים כ 667MHZ ולא 1066 נכנסתי לBIOS ותחת DRAM FREQUENCY ההגדרה היא AUTO האם לשנות את ההגדרה ידנית למהירות 1066 ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by Splashy,

קניתי זכרונות חדשים למחשב שלי (מפרט בצד) - G.Skill DDR2 1066 קראתי בביקורת שלהם ב-Newegg שצריך להגדיר את התזמונים/מתחים ב-BIOS כדי שלא יהיו "קפיצות". הסתכלתי ב-CPU-Z ובאמת זה קופץ קצת. איך להגדיר את זה ב-BIOS? הלוח אם שלי (P45) נמצא במפרט שבצד. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לחבר שלי יש בעיה להגדיר את ה-AGP בלוח הזה. מפרט: Intel Pentium4 2.4Ghz 533Mhz Bus Gigabyte 8inxp 256x2 Crosair cas2 GiGABYTE R9700 Pro תגיד, איפה אני מסדר את ה fast writes של ה agp*8 איך מתקנים cold booting

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by yar26,

קניתי לוח אם של גיגה בייט 7VAX ומעבד AMD XP 2000 בהפעלת המחשב מציג מהירות מעבד 1250 מגה הרץ. איך מעלים מהירות למהירות האמיתית של המעבד? בתודה מראש - ירון.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by עמוס ז,

שלום. אני בודק אפשרות להחליף את ה 3000+ ל - 4200 כפול ליבה. אין לי תקציב להחליף גם לוח וזכרונות ואת המעבד הזה אני מקבל ב450 ש"ח. רציתי לקבל את עצתכם, האם ההשפעה תהיה כדאית ביחס להשקעה. ההשפעה תיבדק במשחקים, זה מה שאני עושה עם הגולם תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by full_clip,

היי יש לי את הזיכרון שבמפרט לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ במחיר שפוי מה שכן מצאתי זה את אותו זיכרון רק עם REV שונה זאת אומרת שלי יש 2 ובלינק לדעתי זה 1 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=IMOCZ4001024ELD&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=247&aff=Zap〈=he מה לדעתכם להוסיף לא להוסיף ? ואם כן איזה מודל.? או בחנות אחרת כל דבר . תודה על העזרה!! יש כוונה לקנות בקרוב גם כרטיס מסך חדש ברגע שיצא ה R600 ואני אראה מה קורה עם המחירים שם לכן יש לי צורך בעוד זיכרון שלא יהיה מצב של צוואר בקבוק למרות שגם היום אני מרגיש בחוסר.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.