עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlomi1234,

יש לי מעבד פנום 720 של AMD שמגיע עם 3 ליבות 2.8Ghz אתמול פתחתי את הליבה הרביעית , הרצתי בדיקה ב occt של שעה ולא נמצאו אף שגיאות , סימן שהליבה תקינה. השאלה שלי היא , האם עצם זה שאני פותח את הליבה מסוכן למערכת? האם הקירור סטוק שיש לי למעבד לא יצליח לעמוד בזה והטמפרטורות יכולות להיות גבוהות מדי? זה מוריד את אורך החיים של המעבד ? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתלבט בין לקחת בזול את ה6400 או להתאמץ ולקחת את ה6600 האם ההפרש במחיר שווה? ובכל מקרה אני מחפש לוח יציב ומהיר (בכלל לא למשחקי אוברקלוקינג) על הלוח להכיל פיירוייר ieee 1394 קול, רשת, וכדאי גם VGA כי בשלב הזה אני מתכוון לוותר על כרטיס מסך עד שיגיעו דגמי DX10 לטווח הבינוני תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 123456789,

??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sk_1,

תכננתי לקנות את השילוש הבא: AMD Athlon XP 2500+ EPOX 8RDA+ Kingston 512MB PC3200 CL3 אבל החנות שבה תכננתי לקנות (למיר) הפסיקה למכור את ה-barton ועברה ל-sempron. האם כדאי לחפש חנות אחרת שעדיין מוכרת ה-barton, או שה-sempron מספק ביצועים שווים? חוץ מזה, אני לא כ"כ בטוח שעשיתי בחירה נכונה בקשר לזכרונות. אני מודע לעובדה שהזכרונות יעבדו ב333mhz ולא ב400, אבל אני צריך חלקי חילוף למחשב אחר שלי. אני אשמח לקבל המלצות במגבלות התקציב שציינתי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by omrij,

יש מה לעשות ? :'( :'( :'(

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי חבר'ה מה קורה? ככה, יש לי אפשרות להחליף את הamd 3000 s.939 המזדקן שלי בopteron 170 שהוא כפול ליבה או 4400/4800 כפול ליבה שניהם סוקט 939... מה מהם עדיף לי מבחינת ביצועים ואוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by poop,

שלום לכולם! רציתילדעת איה לוח אמין יותר ומה כדאי לי לקנות אם אני בוחר אינטל או GIGABYTE בדגמים זהים, איזה יהיה יותר עדיף ואמין? תודה רבה לכולכם!

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  8. מדוע אין ביקורת על הלוח אם "ASUS P5WDG2 WS PRO' מעניין בדרך כלל עורכים סקרים על כל לוחות האם ודווקא על הלוח אם הזה לא נערך כלום? תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. אין לי הרבה מושג בזכרונות.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. מה ההבדלים בין השניים מלבד הפרש של כ 200 שח בין הp לL האם זה כל כך משמעותי?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  11. Started by ASTR4L,

נכנסתי לאתר של ASUS לעשות עידכון לביוס ותראו מה מצאתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by NeoNate,

שלום, הומלץ לי על לוח האם הזה ורציתי לדעת איך הוא? חשוב לציין שאני מתכנן OC עתידי לE4500 עם זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ, אז איך הלוח הזה בהשוואה ללוחות המתחרים של GB (כולם ממליצים על לוחות של GB ולעיתים רחוקות על הלוח הנ"ל של אביט). תודה!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. אינטל אשרה רשמית: מעבדי הזיאון החדשים שלה (הנוקונה) ישתמשו בסטפינג המחודש E-0 שייצור מעבדים קרירים יותר עם ניהול חשמל טוב יותר, הרחבת 64 ביט עם תאימות מלאה לאחור של 32 ביט - EM64T והNX - למניעת הצפות באפר במעבד שנגרמות ע"י תולעים ווירוסים. כעת שהעסק אושר שמית זה עניין של כחודש, לדעתי, עד שאינטל תאשר רשמית את העניין לגבי הפנטיום 4 הביתיים. מקור: http://www.digitimes.com/news/a20041012A7052.html

14. באמת אחלה ביקורת, תמשיכו ככה. לדעתי הוספת תמונה של פאנל ה-I/O האחורי של הלוח הייתה מועילה מאד. ( במיוחד לכל אלה שמדפדפים מהר בין הדפים, ו\או לא עוברים על הרשימה שאכן מצויה שם, אך בכל זאת רוצים לדעת לדוגמה אם יש חיבור מקבילי למדפסת, כמה מחברי USB יש מאחור וכו' ) משהוא כזה : http://hwzone.co.il/reviews-files/p5b/P5B-D_09s.jpg http://hwzone.co.il/reviews-files/p5w64/P5W64-WS-Pro_15s.jpg

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by DXM,

שלום אני בדילמה כרגע: האם לקנות את הE5200 או לקנות את ה5200X2. הE5200 עולה 70 ש"ח יותר מאשר השני, ובמפרט דל תקציב כל שקל חשוב. עכשיו אם נצא מנקדות הנחה שהלוחות שאני אשתמש הם GB GA P31DS3L מול הASUS M3A וכל שאר המפרט שווה מיהיה עדיף. (הספק יהיה HEC 400TRT, מארז-לא סגור, 9800GT, וכו') כמובן שייתכן אובר קלוק בתנאי שלא תיהיה לי בעיה עם ההספק. דבר חשוב נוסף הוא שיש לזכור כי על פי מה שידוע לי מעבדי AMD הבאים יתיאמו גם AM2+.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. רציתי לשאול האם התושבת החדשה של AMD שבכך מנפצת את הDDR וכולם מרגע יציאת התושבת ישתמשו רק בזכרונות DDR2 ... שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים(אפילו דרסטית) של זכרונות מסוג DDR מהסיבה הפשוטה שהם יהיו כבר שייכים לדור העבר והDDR2 יהיה השולט... אשמח לדעת את זה מכיוון שאני מתכוון לרכוש בקרוב זכרונות, האם משתלם לחכות עד מאי? כי לא הכי דחוף לי, אפשר לחכות...השאלה היא האם זה משתלם וכדאי מבחינתי ומהבחינה הכספית כמובן......

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by loopsteron,

החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E. 3.5ghz יספק אותי מאד. איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS אנא מכם תעזרו לי להכריע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by ryan_b,

מצאתי מחשב ישן 586 ששודרג לפנטיום 2 . יחד איתו מצאתי 4 כרטיסי זיכרון מסוג SIMM . אין כל דרך לדעת כמה זיכרון יש בכל אחד מהכרטיסים. אז רציתי לדעת כמה זיכרון יש בדרך כלל ב-586 , וכמה אתם מעריכים שהיה במחשב לאור העבודה שהיה לו מעבד פנטיום 2 (דרישות חומרה גבוהות יותר).

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Nisim25,

שבוע טוב ומבורך וחתימה טובה לכולם שלום רב , רציתי לשאול שאלה חשובה עבורי האם קיים הבדל מוחשי וחשוב בין לוח אם שהוא Rev 1.0 לבין לוח אם מאותו דגם אבל בגירסה 1.3 והאם יש אפשרות לעדכן / שידרוג הגירסאות (אני מדבר על לוח אם Z68XP-UD4) GIGABYTE ! אשמח לקבל תשובה תודה רבה

20. Started by nicirnTAL,

אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההלאה! (Boot Priority)

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  21. תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Force,

שלום הבנתי שבסביבות ינואר תגיע טכנולוגיה חדשה ולכן מומלץ לחכות בקניית מחשב חדש. האם מישהו יודע על איזה טכנולוגיה מדובר ומה יהיוו החידושים הכדאיים ביותר? אני אשמח לסקירה מעמיקה ממעבדים כרטיסי מסך לוחות אם..

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by oren12,

הנה לכם: http://www.skypc.co.il/pl_product~1111~60~0.htm יש לי שאלה: Q6600 או Phenom ? (ביצועים)

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. Started by potpockey,

:asthanos:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by fantax,

החלטתי ללכת על A64 939 ,יש לי התלבטות לגבי לוח : Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 שמבוסס על K8T800 או Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset שמבוסס על nForce3 . מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים