עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אין לי הרבה מושג בזכרונות.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. מה ההבדלים בין השניים מלבד הפרש של כ 200 שח בין הp לL האם זה כל כך משמעותי?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  3. Started by ASTR4L,

נכנסתי לאתר של ASUS לעשות עידכון לביוס ותראו מה מצאתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by NeoNate,

שלום, הומלץ לי על לוח האם הזה ורציתי לדעת איך הוא? חשוב לציין שאני מתכנן OC עתידי לE4500 עם זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ, אז איך הלוח הזה בהשוואה ללוחות המתחרים של GB (כולם ממליצים על לוחות של GB ולעיתים רחוקות על הלוח הנ"ל של אביט). תודה!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. אינטל אשרה רשמית: מעבדי הזיאון החדשים שלה (הנוקונה) ישתמשו בסטפינג המחודש E-0 שייצור מעבדים קרירים יותר עם ניהול חשמל טוב יותר, הרחבת 64 ביט עם תאימות מלאה לאחור של 32 ביט - EM64T והNX - למניעת הצפות באפר במעבד שנגרמות ע"י תולעים ווירוסים. כעת שהעסק אושר שמית זה עניין של כחודש, לדעתי, עד שאינטל תאשר רשמית את העניין לגבי הפנטיום 4 הביתיים. מקור: http://www.digitimes.com/news/a20041012A7052.html

6. באמת אחלה ביקורת, תמשיכו ככה. לדעתי הוספת תמונה של פאנל ה-I/O האחורי של הלוח הייתה מועילה מאד. ( במיוחד לכל אלה שמדפדפים מהר בין הדפים, ו\או לא עוברים על הרשימה שאכן מצויה שם, אך בכל זאת רוצים לדעת לדוגמה אם יש חיבור מקבילי למדפסת, כמה מחברי USB יש מאחור וכו' ) משהוא כזה : http://hwzone.co.il/reviews-files/p5b/P5B-D_09s.jpg http://hwzone.co.il/reviews-files/p5w64/P5W64-WS-Pro_15s.jpg

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by DXM,

שלום אני בדילמה כרגע: האם לקנות את הE5200 או לקנות את ה5200X2. הE5200 עולה 70 ש"ח יותר מאשר השני, ובמפרט דל תקציב כל שקל חשוב. עכשיו אם נצא מנקדות הנחה שהלוחות שאני אשתמש הם GB GA P31DS3L מול הASUS M3A וכל שאר המפרט שווה מיהיה עדיף. (הספק יהיה HEC 400TRT, מארז-לא סגור, 9800GT, וכו') כמובן שייתכן אובר קלוק בתנאי שלא תיהיה לי בעיה עם ההספק. דבר חשוב נוסף הוא שיש לזכור כי על פי מה שידוע לי מעבדי AMD הבאים יתיאמו גם AM2+.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  8. רציתי לשאול האם התושבת החדשה של AMD שבכך מנפצת את הDDR וכולם מרגע יציאת התושבת ישתמשו רק בזכרונות DDR2 ... שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים(אפילו דרסטית) של זכרונות מסוג DDR מהסיבה הפשוטה שהם יהיו כבר שייכים לדור העבר והDDR2 יהיה השולט... אשמח לדעת את זה מכיוון שאני מתכוון לרכוש בקרוב זכרונות, האם משתלם לחכות עד מאי? כי לא הכי דחוף לי, אפשר לחכות...השאלה היא האם זה משתלם וכדאי מבחינתי ומהבחינה הכספית כמובן......

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by loopsteron,

החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E. 3.5ghz יספק אותי מאד. איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS אנא מכם תעזרו לי להכריע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by ryan_b,

מצאתי מחשב ישן 586 ששודרג לפנטיום 2 . יחד איתו מצאתי 4 כרטיסי זיכרון מסוג SIMM . אין כל דרך לדעת כמה זיכרון יש בכל אחד מהכרטיסים. אז רציתי לדעת כמה זיכרון יש בדרך כלל ב-586 , וכמה אתם מעריכים שהיה במחשב לאור העבודה שהיה לו מעבד פנטיום 2 (דרישות חומרה גבוהות יותר).

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Nisim25,

שבוע טוב ומבורך וחתימה טובה לכולם שלום רב , רציתי לשאול שאלה חשובה עבורי האם קיים הבדל מוחשי וחשוב בין לוח אם שהוא Rev 1.0 לבין לוח אם מאותו דגם אבל בגירסה 1.3 והאם יש אפשרות לעדכן / שידרוג הגירסאות (אני מדבר על לוח אם Z68XP-UD4) GIGABYTE ! אשמח לקבל תשובה תודה רבה

12. Started by nicirnTAL,

אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההלאה! (Boot Priority)

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  13. תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Force,

שלום הבנתי שבסביבות ינואר תגיע טכנולוגיה חדשה ולכן מומלץ לחכות בקניית מחשב חדש. האם מישהו יודע על איזה טכנולוגיה מדובר ומה יהיוו החידושים הכדאיים ביותר? אני אשמח לסקירה מעמיקה ממעבדים כרטיסי מסך לוחות אם..

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. Started by oren12,

הנה לכם: http://www.skypc.co.il/pl_product~1111~60~0.htm יש לי שאלה: Q6600 או Phenom ? (ביצועים)

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. Started by potpockey,

:asthanos:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by fantax,

החלטתי ללכת על A64 939 ,יש לי התלבטות לגבי לוח : Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 שמבוסס על K8T800 או Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset שמבוסס על nForce3 . מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  18. רוצה ליבנות מערכת מחשב מבוססת AMD - ואני מיתלבט ביין שני הלוחות הבאים (לא מחפש אוברקלוקינג...אף פעם לא עשיתי את זה) Asus http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 לביין ג'יגהבייט http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 היתרון של הג'גה בייט הוא שהוא כולל כרטיס מסך מובנה - למיקרה שאתה שולח את שלך לתיקון ( נדיר...) החיסרון הוא קצת במחיר ( 50 ש"ח...לא משמעותי) השאלות: 1. שמעתי שהיו בעיות עם הג'יגה בייט כחברה....ואסוס הרבה יותר טובים/אמינים = האם זה נכון? 2. האם ישנם חסרונות לאסוס...כל שהם? ( למעט העדר כרטיס המסך?) 3. האם הכרטיסים האלו יתמכו בSATA II ....כי לא ראיתי התיחסות כזו במיפרט 4. האם ישנה עדיפות כל שהיא לאחד מהם - בכל הנו…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by Karos,

הלוח-אם שלי נדפק קצת, חלק מחיבורי ה-USB והחיבור רשת לא עובדים יותר. גם הדיסק הקשיח משמיע קולות מוזרים אז החלטתי להחליף את שניהם. קודם כל, זה בכלל אפשרי להחליף לוח-אם בלי להחליף גם מעבד ושאר הדברים? שאר המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy הלוח-אם הנוכחי הוא Intel D915P המחשב מחובר לטלוויזיה ולרסיבר אז אני מעדיף שבלוח-אם החדש יהיו יציאות S/PDIF, אבל יש לי כרטיס קול עם יציאת Digitial I/O אם זה בלתי אפשרי להשיג. יש לכם הערות, רעיונות או המלצות בשבילי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by itaysk,

איזה זכרונות משתמש PII ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ggg123,

שלום, כפי שאפשר לראות בפרטי המשתמש שלי זה המפרט שלי: INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb ENERMAX LIBERTY 500W מפרט זה נקנה לפני שנתיים והחזיק לא רע. בתקופה האחרונה המשחקים החדשים כבר לא רצים חלק על המחשב כזה, בטח ובטח אחרי ששידרגתי את המסך מחשב ל 22 אינץ'. דבר ראשון שהחלטתי לשדרג הוא כרטיס המסך , כנראה ל Radeon 4870 512MB. חשבתי גם להחליף את הזיכרון. שאלתי היא האם כדאי להחליף את היזכרון מה 2GB שיש לי עכשיו ל 4GB, האם זה הכרחי? במה זה ישפיע על המחשב? הזיכרונות שאני חושב לקנות: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHZ CL4, המחיר כ 350 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by most,

שלום לכולם לוח ASUS A8V-E SE או gigabyte k8nmf-9 . הלוחות ממבצעי ksp . מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  23. Started by Yehazkel,

שלום ברשותי 2 זכרונות, 128 מ"ב ו 64 מ"ב אין לי מושג כמה MHZ הם אבל הם די ישנים. הבעיה היא שזה מזהה רק את ה128 וה 64 סתם תקוע שם ניסיתי להחליף בינהם וכו ולא הצליח זה פשוט לא מזהה גם בהעלת המחשב זה לא מראה את זה. (מפרט המחשב בצד) תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by bilgon,

חוות דעת לגבי לוח DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ תודה

• 1 תגובה
    • 423 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.