מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בימים הקרובים הולך לחברת מחשבים שבה קניתי את המחשב מפני שהזכרונות לא עומדים בתזמונים הרשומים ב600MHZ. תוכלו להמליץ לי על סטפינג טוב לאוברקלוק? הזכרון אותו אני מחליף הוא G.Skill pc4800 2.5-4-4-8 DDR600 - אני מחליף אותו לזכרון זהה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזכרונות כבסיס למחשב חדש. מעוניין במעבד IB i5 ובזיכרון איכותי ככל שניתן. לא יבוצע OC ואני בספק אם אכניס כרטיס מסך לחבילה. בינתיים הוא לא מיועד לגיימינג אלא רק למולטימדיה. הכיוון שלי הוא מעבד כמו 2500 i5, אם קיים דגם IB מקביל. אני מעוניין שלמחשב יהיו ביצועים גבוהים אך לא מוגזמים לצרכים שלי. יש דעות שה-IB גרועים ביחס ל-SB. האם זה ברמה שכלל לא משתלם לקנות IB? לגבי לוח האם קצת קשה לי להחליט על הצ'יפסט בגלל החדשים שנכנסו וכל הטכנולוגיות של אינטל שנתמכות בהם, אם הן נחוצות או לא. אשמח אם מישהו יעזור לי לשפוך קצת אור על הנושא. תקציב לא מוגבל אך אין לי כוונה להוציא יותר ממה שנחוץ (עם עדיפות לרכיבים איכותיים גם אם יקרים מעט). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא מתמצא כ"כ בנושא הזה, על איזה צ'יפסט כדאי שלוח האם יהיה מבוסס? אני רוצה תמיכה במרובעי ליבה ובמעבדי 45NM , ככה שאוכל לשדרג בעתיד. אולי גם DDR3 בשביל אפשרות לשדרג זיכרון. תמיכה בHD. כרטיס קול ורשת מובנים. SATA 2 כמובן, PCIE, USB2 וכל הדברים הבסיסיים. כדאי עם כרטיס מסך מובנה? יש לי כרטיס מסך סביר שגם אותו אשדרג מתישהו, יש צורך במובנה? תודה
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש.ננעלתי כבר על מעבד intel ?Core2 Duo E6300 ו512X2 זכרון. אני לא מתכוון לעשות בעתידOC ולא להשתמש בשני כרטיסי מסך. האם יש טעם במקום ללכת על צ'יפסט 945 (נגיד,GIGABYTE 945P-S3) להוסיף איזה 200 ש"ח ל965 (נגיד LEMONT של INTEL)?זה יתרום איכשהו לביצועים? נ.ב. אני לא מתכוון לשחק עליו משחקים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם קודם כל... עכשיו יש לי שאלה חשובה מאוד: אני בונה בקרוב על מחשב חדש, והחלטתי שעד שאני אראה את ה T-BRED החדש של AMD, אני הולך בינתיים על P4 2.26 עם 533 באס, שמסתבר שעולה פחות מאת'לון 2100 (אבל לא משנה כרגע). עכשיו אני רוצה להמהיר אותו, והבעיה שלי היא בחירת ציפסט. קודם כל אני חושב שאני אלך על צ'יפסט ל-DDR כי RDRAM לא טוב להמהרה (תקנו אותי אם אני טועה), והאפשרויות שהגעתי אליהן הן i845G והצי'פסט החדש של VIA (נראה ליP433x) שעוד לא יצא, אבל אני אחכה לו אם יהיה כדאי. לכאורה הבחירה הטובה נראית VIA עם USB2, DDR 333, ATA133 ו-AGP 8, אבל מישהו אמר לי שזה פתרון זול למוגבלי תקציב, ושיש בעיה עם חברות שחוששות להשתמש בצ'יפסטים שלהם למעבדי אינטל. אז מה אתם אומרים, במה לבחור?…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי קניית קירור למעבד החדש , i7-3930k , שיורכב על לוח אם intel dx97si. אני מתלבט בין שני המוצרים האלה : 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17204 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=6175 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17130 אני לא מתכנן שום OC למחשב בזמן הקרוב וסביר להניח שבכלל לא, לכן הקירור לא צריך להיות פסיכי אבל על המחשב הולכים לרוץ הרבה משחקים ( ביחד עם gigabyte amd radeon 7950 3gb) אז מה מהם הכי משתלם קנות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני זיכרונות של 512 ואני מעוניין לקנות להם גופי קירור אם מישהוא יוכל להמליץ לי על גופי קירור מסויימים,יבורך בתודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון כנראה לחצתי חזק מדי והקליפס שתופס את הקירור ללוח אם נשבר, והלך ה arctic freezer 7 pro. הייתי רוצה שתמליצו לי על קירורים בתקציב 50-100 שקל, אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד, אני מחפש מקסימום עלות תועלת. שוב כמובן רצוי לא להתקרב ואין טעם לחרוג את ה100 שקל כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם מאיפה לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מערכת בתקציב כולל של כ2.5 אל"ף עם פוטנציאל OC טוב. הייתי רוצה לקבל המלצות לסט של לוח אם\זכרונות\מעבד שיתנו לי את התוצאה הכי טובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי. אני ממש לא מבין בלוחות אם וכל הסוגים (845, 875 וכדומה), וגם בזכרונות. יש לי רף של 1500 - 1600 שח שאני לא יכול לעבור אותו. אני מעוניין לקנות לוח אם וזכרון חדשים. במחשב שלי יש זכרון RDRAM 256 MB ולוח אם מתאים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר אליו זכרון מסוג DDR אז אם אני רוצה להוסיף זכרון אני צריך להחליף לוח אם. אני גיימר כבד מאוד אז אני חייב יותר מ 256 MB. אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך הכל הדברים החדשים שיש (SATA ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אומרים ), ולצרף לו זיכרון שיתאים לו, לפחות 512 MB ושיהיה מספיק מהיר. שלוש שאלות : 1. רציתי לדעת מה אומרים המספרים 845 או 875 או 865 והאותיות P או PE אחריהם. 2. עוד דבר שרציתי לדעת הוא באיזה גורמים אני צריך להתחשב כשא…
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני ממש נואש כספית והמחשב שלי הלך קפוט משו עם הלוח אם נישרף לפי מה שהבנתי... אני צריך ליקנות שילוש חדש ובקושי יש לי 1500 שח עכשיו יש לי את כל החלקים מהמחשב הקודם ואני לא ממש צריך כלום כרגע אני אומנם רוצה להחליף ה.דיסק אבל עם הזמן... אני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הציפסטים השונים כי אין לי מושג... בעיקרון אני רוצה NFORCE שיתמוך ב SATA ו AGP (שמעתי שהכ.קול שם די טוב וביכלל הכל עובד חלק בלי בעיות כל שהן) זיכרון רצוי חברה מוכרת כמו קינגסטון או טווינמוס 512 זול ופשוט בעיקרון המחשב ייועד לצפיה בסרטים סדרות אינטרנט מוזיקה עריכה גרפית קלה(אני מצייר ומלטש פה ושם ב PS) ולכן כל מעבד יספק אותי לדעתי... אשמח אם תיעצו אולי יש מה להחליף וגם תסבירו למה כי לדעת זה טוב לא?! תודה A…
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם שבינתיים יהיה עליו מעבד פשוט(פנטיום d בסביבות ה300 שח) אבל שבעתיד אני יוכל לשדרג ל core 2/פניטיום 4. מחיר זה בערך 400-450 ורצוי גודל atx תודה על כל עזרה
-
- 15 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
איך אני עושה בביוס כך שהוא יעלה ישר את דיסק ההתקנה של הווינדוס xp???
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי את הלוח Asus A7N266-VM עם מישהו מכיר אותו איך אני בוחר בביוס לעשות אוברקלוק למה אני מחפס ומחפס לכרטיס מסך מצאתי למעבד לא מצאתי עם למישהו יש את הלוח הזה או מכיר איפה אפשר לעשות את זה ??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אז ככה ..הביוס שלי נתקע בלי קשר לעולם..פשוט נתקע עכשיו אני חושב שעידכונו יפתור את הבעיה .. הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך אני מזה את הדגם שלהלוח אם... אגב המחשב פתוח אבל אני לא מוצא איפה כתוב על הלוח אם קיצר עזרה אנשיייםם פליז..
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי מצאתי בנדל טוב וזול - לוח אם: MSI K7N2 Delta-L לוח אם מבוסס NFORCE 2 . מעבד: ( BOX ) AMD BARTON 2500 הכולל 512K Cache ומיוצר בטכנולוגית 013 מיקרון (מתחמם פחות) זיכרון: 512MB זיכרון (512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original). מאורר: Thermaltake Volcano 11 כל זה ב1900 ש"ח רציתי לשמוע ממכם דיעות על החבילה הזו נ.ב האם לדעתכם כלול בחבילה הזו מארז וספק כוח ?(הבנדל מזיג זג)
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שאלה : יש כל מיני לוחות אם וכל אחד בא עם יציאות שונות. לדוגמא : יש סטנדרטיים עם PS1 ויציאה למדפסת וכו' ויש לוחות עם כרטיס רשת, סאונד וכו' שיש להם יציאה נוספת בלוח. נניח שאני קונה רק מארז, לוח, זכרון ומעבד (את השאר יש לי) איך אני יודע שהמארז שאני מקבל מתאים ליציאות רשת וסאונד שהם on board ?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב לא בשימוש והחלטתי לעשות אותו מחשב סופר מהיר אני לא מבין בזה כלכך אבל הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM של המשחב וסוג זיכרון הRAM תלוי בלוח האם ואם אני גם ארצה לשנות את לוח האם אני אצטרך לבדוק את המעבד אם הוא מתאים בקיצור סלט שלם אני אשמח אם תושיטו פה יד.. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z על המחשב שלי: הבנתי שהלוח אם שלי קורא DDR2 וזיכרונות DDR2 הם לא הכי מהירים וכדאי לי לקנות לוח אם שקורא זיכרון DDR3 אבל אצטרך לקנות לוח אם מתאים למעבד שלי ופה זאת הבעיה שלי אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות ואם אני הצטרך לקנות לוח אם חדש איזה לוח אם לקנות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אולי כדאי יהיה לציין מראש שאני חדש פה, כי בהתאם אני גם אשאל שאלות מפגרות להפליא...התנצלותי הכנה מראש. אני שוקל לקנות מחשב חדש. אך כרגע, מהרבה בחינות, הייתי מעדיף לקנות רק את הבסיס (זכרון, מעבד, לוח אם, ומארז), ואת השאר אני אעביר מהמחשב שיש לי כרגע, ואשפר בהמשך. הייתי מאוד רוצה מחשב מבוסס על64 bit של AMD, אך אני יודע כי הנושא בעייתי מהסיבות הבאות: 1. לוחות מבוססי 754 יישארו פחות או יותר באותו מצב, כי אין הרבה לאן להתקדם איתם, ולכם מדובר בסוג של בזבוז, היות והתכנון הוא שהמחשב יחזיק לפחות 5 שנים הלאה. 2. לוחות מבוססי 939 הם יקרים והמבחר הוא אפסי (אם בכלל. אני די בטוח שראיתי איזה לוח ב-KSP, אבל לא יותר מזה). הבעייתיות ששמעתי לגביהם היא בעיקר מכיוון שהם חדשים: המחיר גבוה…
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זכרון של geil 256X2 ddr 400 mhz השני סטיקים בסטיק הראשון הוא פועל בתזמון של 2.5-4-4-8 ובסטיק השני הוא פועל 2.0-4-4-7 והשאלה היא למה הם לא זהים ואיך אני יכול לסדר את זה? ניסית דרך הביוס שם מראה הכל הבסדר שהוא פוכל בתזמון של 2.5-4-4-8 אבל ב everest זה מראה לי שונה בסטיקים והינה תמונה מ everest [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-