עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by djelectric,

תמונות חדשות שדלפו מראות את לוח המיני ITX החדש של אסוס - כך מתמודדים עם חוסר מקום לכתבה: http://hwzone.co.il/maximus-vii-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94/

2. Started by wampee,

שלום. לפי Asus,לH87M-PRO אין כרטיס מסך ONBOARD. אך עדיין יש לי חיבור DVI מהלוח. רציתי לשאול,האם אני יכול להריץ מסך אחד מהכרטיס ומסך אחד על החיבור DVI שבא מהלוח? (המסך השני רק בשביל MULTITASKING ומשימות) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by djelectric,

אחרי שראינו את MSI מציגה טיזרים לשני לוחות אם בעלי ערכת השבבים X99, גם גיגהבייט מציגה לוח מתקדם משלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%97-x99/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by spitzi,
    • 0 תגובות
    • 321 צפיות
  5. Started by Mpro,

אין לי שמץ אז אני שואל ואל תצחקו עליי.. אפשרי לשלב זכרונות DDR3 עם DDR2 ? יש לי 4 סטיקים לDDR2 ו 2 לDDR3 בלוח אם

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Iv0ry,

תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. בס"ד המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע במשחקים כמו PES 14 וNFS המפרט הנוכחי שלי: מעבד CORE2DUE E7300 2.66GHZ לוח אם ASROCK G41M זכרון 4 ג"ב DDR 3 כרטיס מסך GF 630 GT 2 GB דיסק קשיח 500 GB מחשב עגלה לכל הדעות. אני מבקש המלצה ללוח אם איכותי ומעבד I5 מה שחשוב לי בלוח אם זה : 4 חריצים להרחבת זכרון יציאת HDMI הרבה כניסות USB הרבה חיבורי SATA כמה חיבורי PCI-E ושהוא יתמוך במעבד I7 שארצה לשדרג בעתיד אליו דבר שני אם אני משדרג לI5 אני צריך לקנות ספק כח יותר חזק וקירור מתאים או שהמעבד הזה לא מתחמם בצורה ניכרת ולא צורך בצורה מוגזמת חשמל?? נ.ב השימושים שלי במחשב הן לא רציניים: מוסיקה , סרטים בHD , סדרות , אינטרנט , מסמכים , משחקים כמו FIFA PES NFS GTA. ומה עדיף מעבד I5 או I7 לשימושים שלי ו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sdodly,

שלום לכולם. אני בונה כרגע מפרט עבור מחשב לפיתוח תוכנה וצפיה בסרטים בתקציב סביב ה-2500 ש"ח. חשוב לי לאפשר עבודה עם שני מסכים + אפשרות ל-SSD בעתיד. אין לי צורך ב- OC. המפרט כולל מעבד i5 4590. לגבי לוח האם, מעיון בפורום שמתי לב לפופולריות הרבה של ה- Gigabyte GA-H81M-HD3. שאלותי: 1. מצויין שיש לו יציאות VGA ו- DVI. האם זה אומר שניתן לחבר אליו שני מסכים במקביל (או שזה מאפשר רק חיבור אחד מבין השניים)? 2. מצויין שיש לו גם יציאות HDMI ו- Display Port. מה זה Display Port? 3. במידה והלוח לא קיים במלאי של החנות, האם תוכלו להמליץ על לוח איכותי אחר בעל נתונים דומים? 4. איזה קירור שקט יכול להתאים למעבד הנ"ל? מה המלצתכם? רוב תודות...

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by Iv0ry,

מי יותר חזק? בדקתי בגוגל ולפי המבחנים הם די דומים 6.6 לעומת 6.5 אבל במבחן מסויים המעבד e5450 ניצח פי שתיים - passmark

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by gll,

האם יש משמעות למקום שאני שם את הזיכרון באיזה חריץ? היה לי קודם 4 זיכרונות אז הכל היה תפוס אבל שיניתי עכשיו שיש לי 2 סטיקים, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שמתי בחריץ 1 ו-3. האם יש משמעות למיקום? האם עדיף שיהיו צמודים אחד לשני בלי רווח של חריץ? כלומר לשים ב-1 וב-2? תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by mMmSaK,

שלום לכולם ותודה למי שנכנס לנסות לעזור!! יש לי לוח אם MSI H87M-G43 ומעבד CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHz בכל מקום שאני מסתכל על המעבד כתוב שבטורבו הוא יכול לעבוד ב 3.2GHz.. מישהן יודע איך אני יכול לגרום לו באמת להיות על הטורבו ולעלות תדר? הוא אינו מעבד המהמרה כמובן אז לא הבנתי איך אני מכניס את הטורבו למצב פעיל או שמא הוא פעיל רק במצב שהוא צריך להיות פעיל כמו משחקים כבדים וכו'

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Cyanide,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והדגש העיקרי הוא שיהיה שקט. (מעבד חזק יותר=חם יותר= צריך קירור רועש יותר, לכן זה גם שיקול) השימושים הם אינטרנט, משחקים קלים כמו hearthstone וleague of legends ותכנות בVS. (כל זה יהיה פתוח בו זמנית תמיד, לכן גם מתוכנן 16GB RAM) ההתלבטות היא בין i3-4150 לבין i5-4590, האם בשימושים אלו יהיה יתרון כלשהו לi5? (במחשב גם יהיה SSD) בנוסף צריך המלצה לקירור כמה שיותר שקט למעבד שייבחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sdodly,

שלום, אני בונה מפרט לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. איזה מעבד מדגמי i5 לדעתכם הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת. אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגמים 4590, 4690 ו- 4690K (קיים הבדל משמעותי במחיר בין ה- 4690 ל- 4690K, נה המשמעות של ה-K?). בחלק מהדגמים מצויינת האות S. מה זה אומר? האם כל הדגמים של i5 כוללים ליבה גרפית שיכולה לשמש כתחליף לא רע ללוח אם (כשאין דרישה ל- Gamming כמובן)? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by PiniShv,

שלום לכולם, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון. אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מחשב ישן שאני משתמש בו לטובת צפייה בסרטים \ יוטיוב \ משחקים ישנים. לאחרונה המחשב התחיל לקרטע בעיקר בצפייה בסרטונים יוטיוב (720P+) ובזמן משחקים (AOE לדוגמה). האיטיות מורגשת גם בגרפיקה וגם בסאונד והעכבר זז באיטיות באותו הזמן. לוח אם - EP35C-DS3R זיכרון - 2X2GB כרטיס מסך - GeForce 9600GT השאלה שלי מה מהרכיבים מאט את המחשב ומה ניתן לשדרג כדי למנוע את האיטיות הנ"ל? תודה רבה, פיני.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עריכה: לא משנה, ניתן למחוק אשכול זה שלום לכולם, לאחר לימוד והתסכלות על מעבדים החלטתי לקנות מעבד מסוג: Intel® Core™ i5-4570T Processor Tray זה חייב להיות ספציפי 4570T בגלל שיש את הHyper-Threading. חיפשתי ברשת ולא מצאתי את הדגם הזה ספציפי באף חנות. משהו יודע מאיפה אני יכול לקנות את הדגם הזה בארץ? אם לא בארץ איפה הכי בטוח לקנות את זה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by tomerna,

היי, אני בונה מחשב עם מעבד i7-4790 ולמארז mini-ITX. קיבלתי הצעת מחיר למחשב מKSP שכללה את הלוח Asus H97I-PLUS. הומלץ לי מהם בחום על סדרת הצ'יפים 97, לכן הלכתי ובדקתי אופציות שונות וראיתי שבחנות אחרת מוכרים את הבורד GA-Z97N-WIFI ב40 שקלים יותר. מקריאה באינטרנט הבנתי שההבדל המהותי בין H97 לZ97 הוא האוברקלוק שאין לי בו צורך. אך הבורד השני כולל בתוכו כבר WIFI שזה דבר שאני אצטרך לרכוש כך או אחרת. האם ישנם הבדלים נוספים שכדאי שאקח בחשבון בבחירה? האם לממישהו יש ניסיון עם אחד מהבורדים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by misha275,

שלום רב, יש לי זיכרון 1 מתוך 2 של G. SKILL שמקצר וגורם למחשב לא לעלות. החנות בה הוא נקנה בנשר נסגרה כיצד אני יכול לממש אחריות בארץ מבלי לשלוח לחברה את הזכרון ולחכות הרבה זמן? האם אני יכול לממש אחריות דרך היבואן בארץ? מי היבואן? אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lior408,

שלום לכולם. לא מבין גדול בלוחות אם.. אני בונה מפרט לשימושים ביתיים בסיסיים (אינטרנט/מוזיקה/סרטים), ככל הנראה דרך חנות פלונטר. מתלבט בין שני לוחות אם בתקציב דומה (המעבד יהיה 4160 i3 או 4330) - Gigabyte - GA-H81N במחיר 380 שח או ASRock - B85M-ITX במחיר 400 שח אלו לוחות אם למארז mini itx. אשמח לעצתכם מה עדיף. תודה. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by galzohar,

CPU: i7-920 @3.32GHz MB: GA-EX58-UD3R PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ Gold 10666 1333MHz 9-9-9@1.65v GPU: HD 6870 (מתכנן לקנות GTX 770, אשמח להמלצות למרות שנראה שאין יותר מדי אופציות בטווח מחירים הזה) אני מתכוון לעשות שדרוג קטן למחשב ביחד עם כרטיס מסך ואולי SSD (שגם עליו אשמח להמלצות בהתחשב בעובדה שהלוח הוא רק SATA2). כחלק המשדרוג חשבתי להגדיל את כמות הזכרון במחשב. מכיוון ש-8-12GB ידרוש ממני להוציא את הזכרון שכבר יש לי, ומכיוון שהתועלת של 8-12GB לעומת 6GB לפי מיטב הבנתי היא מינימאלית לגמרי (וגם 4GB בתכל'ס מספיק, אבל לפי מה שהצלחתי להבין בינתיים יכול להיות ששדרוג ל-6GB יהיה שווה את התוספת של 100-150 ש"ח). מכיוון שזכרונות כמו שלי אין להשיג, מה גם שהם …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. על פניו לא משהו מעניין. יש שם עוד 100 מגהרץ אבל יש עוד משהו משונה שגיליתי עכשיו שלא ממש בולט בשום מקום. 4150 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77486/...Cache-3_50-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 72°C 4160 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77488/...Cache-3_60-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 66.4°C ויש עוד הבדל. ב 4160 יש משהו שאין ב 4150 ושמו Secure Key שאינטל אומרים עליו ש "Intel® Secure Key consists of a digital random number generator that creates truly random numbers to strengthen encryption algorithms." אז מה הם עשו שם בעצם עם הטמפרטורה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Vlad3,

אני צריך שילוש שיתאים ל3HDD ויותר, לפחות 6 יציאות USB, יעבוד בעיקר לגיימינג, לא צריך OC, יש עוד פרטים שאפשר להוסיף? מעדיף מIQPC

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by Yarimiz,

הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz MSI Z97 MPOWER MAX AC הלוח היחסית חדש של MSI הוא מפלצת ה-OC שלהם, מספק את כל הכלים והפיצ'רים שרק תרצו כדי לבצע את ה-OC האולטימטיבי על המחשב שלכם. אל תשכחו! אם אהבתם את הסרטון תלחצו לייק. אם עדיין לא נרשמתם, למה אתם מחכים?! תלחצו SUBSCRIBE עכשיו! הערוץ זמין גם במקומות הבאים: פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming טוויטר: https://twitter.com/yarimizGaming אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz צפיה מהנה וסוף שבוע מעולה! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by bora8,

היי יש לי בלוח אם זיכרון מסוג : G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3 1600 1.65V CL7-7-7-24 האם אני יכול להוסיף זיכרון נוסף מסוג : CORSAIR CML4GX3M2A1600C9B DDR3 1.5V CL 9-9-9-24 או שעדיף זיכרון אחר? הלוח שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO מעבד: INTEL I5 750

24. שלום רב, המפרט שלי מימין, הגיע הזמן לשדרג שילוש, כל הזמן אמרתי כשאחד מהם ימות אני אחליף ואת האמת לא ציפיתי שיחזיקו מעמד 8 שנים, המעבד שלי הוא החולייה החלשה עכשיו ואני רוצה להחליף. המחשב משמש לכל מטרה, משחקים, סרטים, תכנות ומדי פעם עריכה, רוב זמני הפנוי הוא מולו וכנראה שיהיה גם OC. השילוש ישרת אותי כמה שיותר זמן, אז חשוב לי רכיבים איכותיים עם הטכנולוגיות הכי חדישות. חשבתי על המפרט הבא: 1. מעבד: Intel Core i7 4790K.. מישהו חושב שאני צריך ללכת על סוקט 2011? 2. מאורר: Scythe Kotetsu. הבנתי שיש לו יחס טוב מאוד בין שקט לביצועים. הצעות אחרות של מאוררים טובים ושקטים? ה U12P של Noctua עדיף עליו? 3. זיכרון: G.Skill TridentX 2X8GB 2400MHz CL10, יש מצב שאין לחנות CL10, שווה להתעקש א…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by barodoy,

אהלן. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם I5 4690K. הומלץ לי על לוח האם Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 ואני לא יודע אם הוא יתאים. יש לי תכנון לאוברקלוק בעתיד (כמובן שאצטרך קירור מתאים, אבל זה בעתיד...),הזכרונות שלי יהיו ב1600 MHZ ואין לי צורך ביותר מכרטיס מסך אחד. חשובות לי יציאות DVI, HDMI ואפשרות לחבר SSD בעתיד. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים