מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את המחשב ושמתי לב בזמן ההרכבה שיש ללוח Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 החדש חיבור מתח שונה מ SLI-DR שהיה לי לפני זה. במקום חיבור של 4 פינים של 12V יש 8 פינים של מתח 12V שנמצא מעל המעבד http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/mb_productimage_ga-ma770t-ud3p_big.jpg עכשיו לספק כוח שלי אין חיבור שכזה וחיברתי רק 4 פינים לתוך השקע של ה 8 והמחשב עובד מצויין האם צריך לחבר את שני החיבורים ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני בשלב של בדיקות לפני רכישת מחשב חדש. אמרו לי שלאור יציאת המעבד החדש של אינטל (3.06), יש לצפות לירידת מחירים של המעבדים הקיימים. אינני משתמש כבד ולכן חשבתי ללכת על מעבד בסדר גודל של 2.26 -p4 א. מנסיונכם, בכמה אחוזים המחירים יורדים בד"כ? ב. תוך כמה זמן הם יורדים?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
האם אני ירגיש הבדל בביצועים ממעבד 3.0ghz ל805d בבקשה תענו לי זה חשוב!!
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הלוח הראשון הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2492&products_id=17517 והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2491&products_id=17851 יש הבדל במחיר כמו שרואים, השאלה היא האם הלוחות זהים בתפוקתם? אני לא הולך לעשות שום OC ככה שלא משנה לי פונקציית ה-OC... האסוס נראה נחמד עם הרבה פיצ'רים ואני יודע שאסוס טובים בכל מה שקשור ללוחות אם... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי סדרת Hawk Point של AMD ינחתו בקרוב לתושבת AM5 וצפויים להביא איתם ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד - ריכזנו עבורכם את כל מה שכדאי לדעת לפני ההכרזה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול..בכל זאת אשאל.. קרוב שלי רוצה לקנות מחשב לגיימינג כבד עם כל המשחקים החדשים שיוצאים UNITY בעיקר.. אבל הוא ממש לא משחק הרבה מתי שיש לו זמן..בעיקר גולש וצופה בסרטים באיכות הכי טובה 1080 (משהו כזה).. אין לו תקציב גדול 2750 זה הכי הרבה שלו והוא עדיין חנוק (כי הוא צריך גם לקנות מערכת הפעלה 7..) אז הבעיה שלו זה אם לקנות i3+כ.מסך hd7950 משומש או לקנות i5 4590 ולהשתמש בכ.מסך המובנה שלו (ה intel hd4600) שהוא לא יודע אם יספיק לו.. כאילו מה יותר חשוב למשחקים מעבד יותר מתקדם או מעבד נחמד..עם כרטיס מסך טוב?.. ואם האפשרות השניה מתאימה אז איזה מהם לקחת? ה4150 או ה4160? ומה ההבדל ביניהם? תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אז הגיע היום לוח . msi pro z690-a wifi ddr4 12600K אני יודע שלוחות MSI סבלו הרבה פחות מבעיית החום או יותר נכון היו יותר מוגנים הגיע עם ביוס פרהיסטורי - 7D25v11 - 2021-12-13 עד לאיזה גירסה לעדכן בלי לקחת שום סיכון. כרגע מתנהג יפה מאוד בלי בעיות חימום עם הביוס העתיק.
-
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543%7E116238,00.html http://www.dailytech.com/AMD+Breaks+Teraflop+Computing+Barrier/article6286.htm יוזכר, כי אינטל מנסים לעשות זאת עם מעבד בעל 80 ליבות !
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה חיפשתי לוחות אם שתומכים בUSB 3 ושמתי לב באתר של ג'יגהבייט של הלוח שברשותי כביכול תומך USB3. קניתי את הלוח לפני שנה (נראה לי) וזה לא נשמע לי הגיוני.. יש למישהו הסבר לעניין הזה ?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מחדש את המחשב כנראה בקרוב ואני צריך המלצה ללוח אם אני אלך על המעבד כפול הליבה של אינטל ה 805D זיכרון שירוץ בדול צאנל 2X512 לא ברור עדיין DDR או DDR2 לפי הלוח שיוצע אני חייב שהלוח יתמוך ב AGP מכיוון שיש לי כרטיס מסך 6600GT שעובד בחיבור AGP אני צריך כרטיס רשת על הלוח כמה שיותר חיבורי USB2 אין חשיבות לכרטיס קול על הלוח למרות שאם ההפרש לא גדול אין לי בעייה להוסיף כמה שקלים כדי שיהיה אני חייב בקר IDE אחד לפחות על הלוח ו בקר SATA אחד זהו נראה לי עוד שאלות ופרטים ינתנו בשימחה
-
- 15 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? :s05: תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מחפש לקנות לוח טוב לP4 בסקוט 478 שיתמוך במהירות AGPX8 וגם במהירות באס 800, לשדרוג עתידי, ושהלוח יתאים לOC יש המצלצות?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה. אני מרכיב מחשב לצורך משחקים. אני רוצה שהוא יהיה חזק. שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים.. הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad. אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות. השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן. אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש. אני בדילמה רצינית פה! אשמח לשמוע תגובות יום נעים
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב חדש וכבר הציעו לי מפרטים בפורום הרלוונטי אבל רציתי להבין בנושא יותר. ידוע לי שישנם סוגים שונים של חומרה (בין אם מעבדים, זכורנות וכו'), כאשר ההבדל בין סוג חומרה אחד לסוג אחר בביצועים הוא אינו גדול במיוחד. לעומת זאת, ישנו פער במחירים. כך שאם יש לי תקציב מסוים, לא תמיד משתלם לי לקנות את מה שנראה הכי טוב (לעין "לא מיומנת", לדוגמא כי המספר גבוה יותר) אלא אני יכול לקנות את אותם יכולות, פשוט עם שמות אחרים והמחיר זול יותר. לכן, השאלה שלי (שאני מטנצל על כך שודאי מורכב לענות עליה) היא מה ההבדלים בין המוצרים המרכזיים. לדוגמא, אם אני רוצה מחשב משחקים חדש האם שווה להשקיע בI7 או ש Quad 2 Core עדיף? ואם המשחקים שאני רוצה לא דורשים משאבים עצומים - האם …
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר אמינים, ולא, אני לא הולך לעשות OC. Kingston, Crucial, Micron, Samsung וכל שאר החברה. והאם כדאי להזמין מארה"ב ? באתרים של Kingston ו-Crucial סטיק של PC2700 256MB CL 2.5 עולה בסביבות ה-40$ לעומת 55$ בארץ, לכן 2 סטיקים זה כבר הפרש שולי של 30$ שזה בקרוב למאתיים ש"ח כולל מיסים. (בהנחה שמביאים לי את זה). אמיר
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
השבוע הייתי בחנות והמוכר אמר לי שעדיף לי לקחת את הלוח GIGABYTE GA-G31MX-S2L במקום את GIGABYTE GA-P31-DS3L בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה ואם חס וחלילה הכרטיס מסך שלי יהרס אז יהיה לי גיבוי זה שיקול שכדאי לקחת בחשבון? ובכלל ההבדל בין איכות הלוחות הוא גדול? המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤131 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT Super 1024MB PCIe ¤557 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28561 צורב LG GSA-GH2…
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי.. אז קניתי מחשב חדש עם זיכרון 8GB DDR3 וזה סבבה אבל יש לי מהמחשב הקודם זיכרון ישן של ADATA 1GB DDR2 השאלה אם אני אחבר את זה למחשב החדש זה יעבוד? חבל על הזיכרון הישן.. למרות שזה קצת מוזר אף פעם לא שמעתי על מחשב עם 9GB של ראם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד Intel Core i7 4790 על לוח אם עם ערכת שבבים H97 של אינטל. עד כמה שהבנתי, הקירור שמגיע עם המעבד הוא לא חזק במיוחד, בייחוד אם מתכוונים להשתמש במחשב עד קצה היכולת שלו. אני מתכוון לקנות את המחשב ב-KSP והם הציעו (כברירת מחדל) קירור בשם Arctic Alpine 11 Rev. 2. מה דעתכם על זה? הוא מאוד זול (כ-40 שקל) אבל אני חושש שהוא יהיה רועש. ראיתי שיש כתריסר יצרניות לקירור למעבדים ולכל אחת עשרות דגמים. אני לא מבין בתחום אז אני קצת תקוע פה. אני רוצה קירור שישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה גם תחת הרצת יישומים כבדים וגם שיהיה שקט יחסית. אני לא רוצה לקנות משהו יותר יקר מ-200 ש"ח, אז מה לדעתכם יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה? יש בכלל שוני משמעותי בין היצרניות השונות …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לבצע שדרוג לזיכרון , אך איני בטוח מה מומלץ עבור לוח האם שלי ע״מ שיהיו ביצועים מיטביים ככל שניתן. ברשותי הלוח אם הבא asus p5ld2. מעבד pentium D 3.4ghz. זיכרון 1gb aneon 667 כאשר יש dc (כלומר 512x2). לפי מיטב הבנתי יש ללוח האם הנ״ל תמיכה במהירות של עד 667 ולא יותר , אשמח להרחבה בנושא. איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לי לרכוש , בהתחשב בעובדה שהשימושים העיקריים במחשב הם אינטרנט , אופיס ומשחקים לא כבדים במיוחד. בתודה והמשך שבת שקטה , אלעד.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-