מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אם אני מבטל את שניהם בביוס זה יפגע בביצועים ? אני רואה שהתדר יעבוד כמו במקור 2.4 לא רוצה שהוא ישחק 1.2 - 2.4 השאלה אם זה יכול לעשות בעיות ? יש לי בביוס גם C1E וגם EIST אצלכם זה גם פעיל ? מה אתם עושים עם זה ? , EIST אמור להיות כמו C1E ? שאני מבטל את ה C1E בביוס ה EIST לבד לא מוריד לי את התדר שעון של המעבד.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בלוח אם שלי כל ההתקנים שלי תפוסים בזה שיש 2 סידי רום ו 2 דיסקים קשיחים. השאלה שלי היא: אם אפשר לחבר עוד התקנים בצורה כלשהיא נגיד אם איזה כרטיס או משהו ?? בתודה manorking
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה, השילוש של מעבד לוח אמ וזכרונות אלו הרכיבים החשובים ביותר וכך גם ההארד דיסק אבל בעיניי השילוש הזה הוא החשוב ביותר.. משהו יודע איך מרכיבים מחשב מ0? שיש לי רכיבים ביד ולחבר אחד אחד ואיך? בפשוט כמו 1. מעבד מוצאים את המגן הפלסטיק ומחברים אותו בעדינות לסוקט שלו ואז מרכיבים את הבוקס. וכו'
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי היום ראם של 1GB חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה 2GB גם בביוס הקיצר אני משחק לי במחשב פתאום אני מריח ריח שרוף ויש לי קצר בחדר יחבארתי את הראם כמו כל שאר הכרטיסים במחשב באותו צד בדוק! השאלה שלי האם זה יכול להגרם בגלל הראם שהרכבתי? אם לא ממה?
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
אם אפשר לשמוע את היתרונות של כל אחד מן השניים זה יהיה מעולה אבקש התייחסות ל 1.באס המערכת 2.שידרוגים עתידים (אני מתכנן לקנות מחשב חלש יחסית xp1600 או 1.7ghz ולשדרג בעתיד מה שהופך את הפונקציה הזו לחשובה מהכל הייתי אומר) 3.מהירות הזכרון (שתי המערכות יהיו בעלות DDRAM אז איזה יותר מומלץ אינטל או אייאמדי) ואני יודע שאולי לחלק הזה זהו אינו חלק הפורום המתאים אבל אשמח לשמוע הצעות לשתי סוגי המחשבים לעיל (אייאמדי/אינטל) - נא התייחסו אך ורק לזכרון לוח האם(אם אינטל אז שיתמוך HT...) ואם יש לכם אז בנצמרק של רדאון9000 פרו (560 שח) עם גיפורס MX תואם במחיר. (המערכת בתקציב של 4500) -האם כדאי לקחת את הוולקנו7+ למעבד ? - האם הוא עושה רעש נוראי? *יש לציין כי אין בכוונתי לעשות OC
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בהתלבטות באשר להרחבת זיכרון , אשמח אם תוכלו לעזור לי. העניין הוא כזה: כרגע יש לי זיכרון במחשב בעל הנתונים הבאים : ה FSB אגב הוא 800 MHZ 512MB (2 rows, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 - 400MHZ moudle width - 64bit והפרט החשוב מכל : memory timings: @200mhz 3-3-3-8 @200mhz 2.5-3-3-8 @166mhz..... not relevant המחשב בעל לוח אם MSI 865PE כלומר - תמיכה ב DUAL CHANNEL שכרגע אינה מנוצלת. האם ה memory timings שרשמתי לעיל (פרטים מאוורסט) אומר בעצם שגם אם אני אקנה ציפ זיכרון נוסף עם CL של 2.5 וגם אם של 3 - זה יעבוד ב CL הגובה מבין השניים ולא תהיה בעיה? - לא זכור לי מאיפה - אבל ראיתי באוורסט שכרגע זה משומש במהירות של 2.5 - אז השאלה היא - אם אקנה זיכרון עם CL של 3 - שניהם יעב…
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב ושמתי לב בזמן ההרכבה שיש ללוח Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 החדש חיבור מתח שונה מ SLI-DR שהיה לי לפני זה. במקום חיבור של 4 פינים של 12V יש 8 פינים של מתח 12V שנמצא מעל המעבד http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/mb_productimage_ga-ma770t-ud3p_big.jpg עכשיו לספק כוח שלי אין חיבור שכזה וחיברתי רק 4 פינים לתוך השקע של ה 8 והמחשב עובד מצויין האם צריך לחבר את שני החיבורים ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני בשלב של בדיקות לפני רכישת מחשב חדש. אמרו לי שלאור יציאת המעבד החדש של אינטל (3.06), יש לצפות לירידת מחירים של המעבדים הקיימים. אינני משתמש כבד ולכן חשבתי ללכת על מעבד בסדר גודל של 2.26 -p4 א. מנסיונכם, בכמה אחוזים המחירים יורדים בד"כ? ב. תוך כמה זמן הם יורדים?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
האם אני ירגיש הבדל בביצועים ממעבד 3.0ghz ל805d בבקשה תענו לי זה חשוב!!
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הלוח הראשון הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2492&products_id=17517 והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2491&products_id=17851 יש הבדל במחיר כמו שרואים, השאלה היא האם הלוחות זהים בתפוקתם? אני לא הולך לעשות שום OC ככה שלא משנה לי פונקציית ה-OC... האסוס נראה נחמד עם הרבה פיצ'רים ואני יודע שאסוס טובים בכל מה שקשור ללוחות אם... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבדי סדרת Hawk Point של AMD ינחתו בקרוב לתושבת AM5 וצפויים להביא איתם ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד - ריכזנו עבורכם את כל מה שכדאי לדעת לפני ההכרזה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול..בכל זאת אשאל.. קרוב שלי רוצה לקנות מחשב לגיימינג כבד עם כל המשחקים החדשים שיוצאים UNITY בעיקר.. אבל הוא ממש לא משחק הרבה מתי שיש לו זמן..בעיקר גולש וצופה בסרטים באיכות הכי טובה 1080 (משהו כזה).. אין לו תקציב גדול 2750 זה הכי הרבה שלו והוא עדיין חנוק (כי הוא צריך גם לקנות מערכת הפעלה 7..) אז הבעיה שלו זה אם לקנות i3+כ.מסך hd7950 משומש או לקנות i5 4590 ולהשתמש בכ.מסך המובנה שלו (ה intel hd4600) שהוא לא יודע אם יספיק לו.. כאילו מה יותר חשוב למשחקים מעבד יותר מתקדם או מעבד נחמד..עם כרטיס מסך טוב?.. ואם האפשרות השניה מתאימה אז איזה מהם לקחת? ה4150 או ה4160? ומה ההבדל ביניהם? תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אז הגיע היום לוח . msi pro z690-a wifi ddr4 12600K אני יודע שלוחות MSI סבלו הרבה פחות מבעיית החום או יותר נכון היו יותר מוגנים הגיע עם ביוס פרהיסטורי - 7D25v11 - 2021-12-13 עד לאיזה גירסה לעדכן בלי לקחת שום סיכון. כרגע מתנהג יפה מאוד בלי בעיות חימום עם הביוס העתיק.
-
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543%7E116238,00.html http://www.dailytech.com/AMD+Breaks+Teraflop+Computing+Barrier/article6286.htm יוזכר, כי אינטל מנסים לעשות זאת עם מעבד בעל 80 ליבות !
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה חיפשתי לוחות אם שתומכים בUSB 3 ושמתי לב באתר של ג'יגהבייט של הלוח שברשותי כביכול תומך USB3. קניתי את הלוח לפני שנה (נראה לי) וזה לא נשמע לי הגיוני.. יש למישהו הסבר לעניין הזה ?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מחדש את המחשב כנראה בקרוב ואני צריך המלצה ללוח אם אני אלך על המעבד כפול הליבה של אינטל ה 805D זיכרון שירוץ בדול צאנל 2X512 לא ברור עדיין DDR או DDR2 לפי הלוח שיוצע אני חייב שהלוח יתמוך ב AGP מכיוון שיש לי כרטיס מסך 6600GT שעובד בחיבור AGP אני צריך כרטיס רשת על הלוח כמה שיותר חיבורי USB2 אין חשיבות לכרטיס קול על הלוח למרות שאם ההפרש לא גדול אין לי בעייה להוסיף כמה שקלים כדי שיהיה אני חייב בקר IDE אחד לפחות על הלוח ו בקר SATA אחד זהו נראה לי עוד שאלות ופרטים ינתנו בשימחה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? :s05: תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מחפש לקנות לוח טוב לP4 בסקוט 478 שיתמוך במהירות AGPX8 וגם במהירות באס 800, לשדרוג עתידי, ושהלוח יתאים לOC יש המצלצות?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-