עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר שלי מעוניין לבצע oc למערכת שלו.....יש לו את כל הציוד הנדרש למען מטרה זו. יש לו זכרון adata vitesta וzalman cnps7000 וחסר לו רק לוח אם.... האם תוכלו לעזור לו בבחירת לוח אם טוב בתקציב של עד 850 שקלים??? דרך אגב, איך הלוח הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_1261&products_id=9634

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  2. אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  3. אם מישהו מבין בעבודת המעבד יש לי כמה שאלות. מה משפיע על כמות המחזורים לפקודה? כלומר למה מעבדים שונים בהינתן להם אותה פקודה,יבצעו אותה בזמנים שונים גם עם מהירות השעון שלהם שווה? עוד שאלה שבעצם שקשורה לשאלה הקודמת,אם יש לי נניח דגם מסוים של AMD ודגם של INTEL איך אני אדע איזה מעבד טוב יותר(מבחינת המהירות וכמה מחזורים פקודה מסוימת צורכת),הרי הם משתמשים בסטנדרטים שונים ומהירות שעון נמוכה יותר של AMD תיתן ביצועים שווים לINTEL בעל שעון גבוהה יותר. והאם יתכן דבר כזה שישנם 2 מעבדים מאותה חברה אבל בעלי דגם שונה ואחד מהם יקח פחות מחזורים לפקודה מאשר השני? ולבסוף האם מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות לפקודות שונות וכיצד הם לוקחות מחזורים שונים(בקיצור איך כל העסק הפקודתי עובד)!! בבקשה …

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by kobi,

אני שוקל לשדרג את המחשב ואני שוקל למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה שווה כל חלק בנפרד מעבד אתלון XP2000 לוח אם GA-7VAX זכרון KINGSTON 512MB 333 CL2.5 קרור למעבד VENTEC AEROFLOW

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. שנקרא GA-7ZXE בקבלה כתוב גם GIGABYTE SKTA ברצוני לדעת באם אני יכול לשדרג את המעבד ולאיזה סוג מודה אני כי נגשתי לאתר החברה ומצאתי את מה שבקשתי אבל לא הבנתי (אגב אתר החברה מאוד ידידותי) אגב האם השדרוג ישפר ביצועים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by wArezm0n,

שלום יש לי כמעט את כל החלקים למחשב החדש חוץ מזכרון וכרטיס מסך זיכרון חשבתי לקנות: שני סטיקים של: Ballistix Tracer 512MB DDR PC4000 184-pin DIMM וכרטיס מסך: The Crucial RADEON X850 XT 256MB PCI Express גם של קרוסל ורציתי לדעת אם כדאי להזמין את המוצרים האלה מהאתר של קרוסל ואם כדאי בכלל לקנות את שני המוצרים ואם אני קונה בסוף(מהאתר של crucial.com)אז רציתי לדעת כמה אני משלם על דמיי משלוח ואם משלמים על מס או משהו כזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  7. מס' שאלות : 1. האם כדאי לחכות ש -AMD יצאו עם מעבדי 64 ביט עם שתי ליבות ( מתי זה אמור לקרות ובכמה יתמחרו אותם ? ) או כבר לקנות מעבד AMD 3500 64 ביט כבר עכשו. 2. האם למעבד AMD 3500 0.9 939 PIN יש טכנולגיה של HT דומה לזו של אינטל ? 3. אני שוקל לקנות לוח אם Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - השאלה היא אם אני יוכל להוסיף בעתיד ללוח כזה מעבד עם שתי ליבות , האם הדבר כרוך רק בעדכון ביוס או שאני ממש יצטרך לוח חדש ? 4. האם כדאי להזמין מחול ( דודה שלי צריכה להגיע במאי הקרוב , כך שאין לי עלות משלוח ) הבעיה שלא תהיה אחריות אבל המחיר הרבה יותר זול. AMD 3500 939 PIN - בפנדה נמכר ב -1665 ש"ח ובחול ראיתי אותו רק ב - 183 דולר : http://www.epinx.com/Components%20and%20Per…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sDoron,

שלום רב!!! מה דעתכם על הזכרון הבא: DDR512MB 400MHZ CL2.5 DDR16-512-VT יצרן- Kreton קישור: http://www.plonter.com אשמח לדעת אם הוא טוב כזכרון ל מחשב AMDלמשחקיםובכלל אך איני מעוניין ב אוברקלוקינג עליו.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. יש לי מעבד AMD 64 3200 בתושבת 754 ובשביל מעבד כזה יש לוחות רק אם AGP האם יהיה לוח לתושבת הזו עם PCI-E?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  10. קודם שאלה קטנה אם יש לי כרטיס מסך AGP8X האם לוח של PCI-E16X תומך בו??? ועכשיו הלוחות אם שאני מתלבט בניהם ארבעתם מבית asus P4GD1, P4C800, P4C800-E DELUXE, P4C800 DELUXE הסתכלתי באתר של asus ולא הבנתי מה ההבדל בין שלושת הלוחות שבסידרה P4C800 אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה יותר טוב מבניהם אני יודה לו מאוד ומה הכי טוב מבין ארבעת הלוחות??? תודההההה רבההההההההההה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by switchman,

מה ההבדל בין Intel Pentium 4 478 ל Intel Pentium 4 755

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  12. אז טענתי שבעוד שעל הנייר מדובר בתוספת ביצועים של 100%, המספרים האמיתיים רחוקים מזה ומה שגרוע יותר, זמן הפיתוח, הסיבוך והצרות הפוטנציאליות שנגזרות מכתיבת תוכנה שמנצלת כראוי את הCore הנוסף הינם אדירים. ואז באו Anandtech, וראיינו את Tim Sweeny (ממפתחיו הראשיים של מנוע Unreal) ודיבר על העניין הזה ממש: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2377 ואסיים בציטוט הבא: "On the day when the wagon comes, I just pray that you let me out"

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. אני רוצה לוח אם של asus במחיר של עד 1200 ש"ח אני צריך שהלוח יתמוך ב- Sata, AGP X8, DDR1 ומעבד פנטיום 4 מתושבת Socket 478 אם תוכלו לתת לי המצלצות ללוחות אם טובים ובמחיר שצינתי תודה !!!!!

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by gambit_elaad,

שלום יש לי שני מחשבים בירצוני לשדרג את הראשון מבינהם (ראו מפרט) INTEL P4 3.06 MB ASUS P4G8X DEL KINGSTONE 256X2 333 RADEON 9600PRO מחיר מקסימאלי הוא 1500 שקל! כולל לוח ומעבד אפשר מעבד AMD זה בעיקר למשחקים תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by RayZ,

בכמה לדעתכם אני צריך למכור מחשב: Intel Celeron D - 2.8Ghz GIGABYTE (לא זוכר דגם) Chipset SIS (צ'יפסט ישן) nVIDIA GeForce 3 mx 64mb 256MB SPEASTEK 333Mhz ספק ג'נרי , ומארז מאודר ודיי יפה. בכמה למכור?

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042817,00.html מעבד אשר הולך ליוצר,ע"י IBM ,Sony,ו Toshiba. מדובר ב 8 מעבדים בשבב אחד, ומעבדים שרצים ב 4.6Ghz . AMD ואינטל,דיי להתחרות על המעבד המהיר והפחות מתחמם, שימו לב,יש לכם יריב באופק. אבל בטוח של AMD יהיה מענה למעבד הזה, והם יוציאו איזה אטלון 128bit ...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. למשל אני קונה זיכרון 256 a-data 400 מגה הרץ cl 2.5 וקינגסטון ..... אותו דבר אבל cl 3 מה ההבדל ביניהם תסבירו לי קצת על מה ההבדל בין 2.5 ל 3 ומה זה a-data בקיאספי

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by rabbit,

1. מה ההבדל בין 3000 רגיל ל3000+ 2. לפי מה שראיתי סוקט 939 אין לו שום מהירות עם + ואין CachE למה זה? ומה הבדל? ומה עדיף סוקט 939 או 754?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  19. שלום וברכה לכל משתמשי הפורום HWzone. אני לא סתם טרחתי להרשם לכאן,האמת שלבן אדם בן 41 כמוני, אין כל כך מה לעשות כאן. אני בא לכאן מנושא ,שהלך ומכפיר . בזמן האחרון אנו רואים את ה "המלצות" שלכם בפורום, כמו ,למשל: "אל תלך על intel, יעשה לך בעיות,מעבד מסריח (וכדומה),לך על AMD." AMD אכן טוב למשחקים ולצרכים אחרים,לכל מתחרה תמיד יש את היתרון שלו . חשוב להצהיר בנושא זה,שלא מדובר במנהלי הפורום,אלה בכמה עשרות משתמשים אשר נוהגים "להכפיר" כל מעבד שלנו ולא להציע. זה הגיע למצב,שיש אפילו משתמש בפורום (שאני לא אגיד את שמו), ששם בכותרת החתימה שלו הסבר מכפיר עלינו. עכשיו,מה גרם לי להרשם לכאן ולפרסם הודעה זו ממחשבי הפרטי? הבן שלי,בן ה 12 בס"כ,מראה לי את הפורום הזה עם "המומחים" שמסבירים על ההב…

• 139 תגובות
    • 10.1k צפיות
  20. עוד כמה ימים אני הולך למעבדה לקנות מעבד חדש זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz אני רוצה להחליף לאחד מאלה AMD XP3500 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 939 או INTEL P-4 3200 FSB800MHZ 1024K מה יותר טוב אם צריך להחליף לוח אם כמה הוא יעלה ??? (ואיך אני יכול לבדוק איזה לוח אם יש לי ?)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אם יש דבר כזה בכלל... מכיוון שעכשיו יש לי כרטיס AGP והלך הלוח ואין לי תקציב לכרטיס אבל אני רוצה שתהיי לי אפשרות לשדרג בנוסף אני רוצה SATA אפשרות לUSB מקדימה וכו'... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. Started by orlupo,

INTEL SLI בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3135

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by shlomik101,

שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by yonib5,

אני רוצה לעשות שינויי חומרה במחשב ובתור התחלה חשבתי להחליף את הזיכרון עכשיו יש לי זיכרון 256מ"ב DDR-SDRAM בהספק של 133מגה הרץ של קינגסטון. ולוח אם של MSI מדגם 6533. חשבתי על הוספה של זיכרון נוסף על הלוח אם שלי שהוא תומך ב-2 זיכרונות אבל מישהו הציע לי שלא כדאי להוסיף על הזיכרון הישן זיכרון חדש מהסיבה שהוא לא יעבוד טוב והישן יעכב את החדש. השאלה שלי היא ככה: מה אתם אומרים על זה? ומה אתם מציעים לי?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  25. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write cas…

• 2 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים