מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
קראתי את המאמר בנוגע לשאול ולפי מה שראיתי CL זה הLATENCY זאת אומרת שכמה שיותר גבוה אז לוקח יותר זמן לקבל גישה לזכרונות או משהו כזה לא? זאת אומרת שזיכרונות 5-5-5-15 הם יותר איטיים מזיכרונות 4-4-4-12? בגלל שלפי המחירים דווקא הזכרונות היותר יקרים הם עם ערכים יותר גבוהים.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש ואני לא עושה לא OC אני קונה 4GB זיכרון ורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע עוד מעט כסף בשביל CL4? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד כמאה שקל בשביל CL4 במקום CL5. אני קונה שני סטיקים של 2GB של G.SKILL.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לזכרונות של CORSAIR. האם יהיה עדיף 8GB עם תזמונים 9-9-9-24 Low profile דגם - CML8GX3M2A1600C9B או 16GB עם תזמונים 10-10-10-27 Low profile דגם - 16GX3M2A1600C10B לשניהם יש אותו הגוף קירור, מהירות 1600, תמיכה בXMP ואני יכול לקנות אותם בערך באותו המחיר (40 שקל הפרש) יהיה עדיף לקחת את ה16GB? התזמונים לא יפריעו לביצועי המחשב? אני אבצע OC למעבד לאיזור ה4.5GHZ אם זה משנה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל דזה קשור לביוס ואיך שהוא ללחות אם אז אני שואל פה איך אני עושה CLEAR לCMOS ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא שיגעתי לכם את השכל כבר הרבה זמן, אז חזרתי. ניסיתי להבין הרבה זמן מה הקלוק של המעבד קובע, וזה מה שהבנתי: במעבד צינור עיבוד נתונים, הקלוק קובע מתי הפקודה תעבור ממחלקה למחלקה. מכיוון שכך, אם הקלוק יהיה מהיר מדי, אז החישוב לא יסתיים (הקלוק ״ידחוף״ אותו החוצה), ולכן יש הגבלה לקלוק. הבנתי גם שלכל פקודה לוקח מספר קלוקים לא קבוע, אלא זה תלוי במעבד. אז זה לא ממש מסתדר לי- אם הקלוק לא משנה לזמן שלוקח לכל פקודה להתבצע אז איך הקלוק משפיע? ועוד שאלה: אם במעבד מסויים יקח לפקודה מסויימת שני מחזורי שעון לבצע את הפקודה, ואז אני אכפיל את הקלוק של המעבד- אז יקח לפקודה חצי מהזמן?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הופיע לי בעיה ששונה לי הקלוקוינג של המעבד אבל סידרו לי אותה אז אני רוצה לשאול מה זה CLOCKING CPU תודה לכול הועזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה משהו מיפן בדק שני מעבדי Clovertown (שני מרובעי ליבה) בלוח Supermicro לעוד בדיקות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111251 Clovertown הוא מעבד לשוק השרתים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם ניתן לעדכן הביוס לגירסה הזאת: Version 0711 2006/10/04 update OS DOS דרך התוכנה: Asus Update? (יש שם אופציה להכווין אותה לקובץ rom) 2. מהאתר: ** Please perform CMOS clear after update to this BIOS. הצעד הזה לא מוזכר באף אחת מדרכי עדכון הביוס, לפי חוברת ההוראות של הלוח. מה עושים ואיך עושים? תודה!
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ביצעתי ריסטרט למחשב לאחר שהוא ניתקע מסיבה שטרם איתרתי, בעת ביצוע הפוסטינג קיבלתי את ההודעה בנוסח הנ"ל: CMOS settings wrong Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue יש לציין שבעת הריסט המחשב ניכבה לשניה ונידלק מיד.... האם זה כתוצאה מכניסת הביוס למצב בטוח?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[ltr]I had a problem with the Abit AN7 board, it kept giving "CMOS sumcheck error" and reseting the BIOS on cold boots. different BIOS versions didn't help, neither did more voltage or lower FSB freq. well after about 3 months of owning the board I thought up of a possible cause for the problem. it turns out to be the motherboard battery, quite interesting since it's a brand new board. anyway I check the battery using a multi meter and gave less than 0.1v instead of 3v. I haven't had time to see if it fixed the problem (it's my mom's comp), but I'm sure that will be the end of that. I thought I'd let you know, just in case it'll happen to anybody. gotta say it's one of th…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח אם Z370M D3H-CF עם מעבד I5-8600K בדקתי את הזיכרון שיש במחשב וזה 16G עם הפרמטרים הבאים: NB 3800MHZ DRAM F 1200MHZ FSB:DRAM 1:18 CL 17 TRCD 17 TRP 17 TRAS 39 TRFC 313 עכשיו אני רוצה להוסיף 16G נוספים שיש לי בבית את cmr16gx4m2c3000c15 LATENCE 15-17-17-35 SPD 2133 TESTED SPEED 3000 האם זה יעבוד ביחד, אפילו בתדר הנמוך כי מה שחשוב לי זה הזיכרון ולא המהיאות שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
-
רצתי לדעת האם זיכרון מוגדר בxmp כ 2T זה אומר שגם בלוח amd הוא יהיה 2T או שיכול להיות שהזיכרון הוא גם 1T ורק באינטל הגדירו אותו כ2T כי קראתי איפה שהו שאינטל עובד רק ב 2T שזה נשמע מוזר אבל העדפתי לוודות את זה לפני שאני משנה את התזמונים ועוד דבר מה הם הערכים twr tfaw trtp twtr האם אני חיב לשנות אותם או יכול להשאיר אותם על אוטומט ואם כן לשנות לאיזה ערך תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים, קבלתי את המחשב הזה ,איך פותחים את הברגים המוזרים של המאוורר מעל המעבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
can a computer make restart because the memory cards arent the same ? i have a gigabyte 7vrxp and 512 mb 333 mhz generic 256 333mhz 2-2-2 crosair 256 333 mhz generic the computer restarts almost every 10 minutes when 2 of the cards are connected but when i work with one card only the computer works fine/ whats the solution ? thanx demulti
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
OCZ - רכיב חיצוני לשינוי מתח הזיכרון ! http://www.tweaktown.com/photo/showphoto.php?photo=472&password=&sort=1&size=medium&cat=510&page=1
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה, בחודש האחרון אני קורא כמעט כול מאמר או תגובה בנושא ועדיין לא ממש הבנתי מה כל כך טוב ומיוחד בקונרו לאומת ה 930D לדוגמא של היום. שלא לדבר על העובדה שהוא יגיע עוד איזה חודשיים ואני מניח שכמו כל דבר חדש הדגם הפשוט לא ירד מ 2000, ראה ערך AM2. אשמח לקבל הסבר פשוט בנושא.
-
- 86 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
התפרסמה לא מזמן חדשה באתר, ובערך כתוב שם שתצא גרסת 45nm לקונרו.. מה? מו? מי? אפשר לקבל עוד פרטים?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
-
Asrock הודיעו שהלוח שלהם 775i65G יתמוך בקונרו החל מREV 2.0! כל זה בגלל שהלוח תומך עכשיו עד 1066FSB. נחמד ביותר חברה! נקווה שזה יהיה פתרון זיול ונחמד לאנשים שיש להם כרטיס AGP חזק ורוצים להחליף רק לוח ומעבד. מקור http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1145671352,37752,
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-