עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בואו לקבל שיעור אודות הסדרות, התכונות וכדאיות הרכישה עבור לוחות האם השונים של ASUS בתושבת AM5 החדשה עבור מעבדי RYZEN 7000 ומעבר להםלכתבה

2. אחרי דור של בלבול משמעותי עבור הצרכנים, במפתחת השבבים עושים את הצעד הנכון ומפרידים באופן מובהק בין דגמי ה-Zen 3 Plus העדכניים ביותר לבין דגמי ה-Zen 3 המרועננים שיגבו אותםלכתבה

3. Started by Dr__MIKO,

שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  4. בקרוב הם נוחתים על המדפים, ואנחנו דואגים לעשות לכם סדר בדגמים ובסדרות השונות של לוחות האם מבוססי ערכת השבבים Z490 של אינטל לכתבה

5. כנראה בלי OC, ובלי להתתחשב בכסף. מה עדיף? לגימיינג ואינטרנט

6. זה המעבד ו...לא ידוע אם הוא נורת'ווד או לא, זה מה שאני בא לבדוק אפשר לראות שיש עליו מדבקה ומן חור קטן כזה, אז...איך אני מורח את החומר שם ??? לפי מה שהבנתי הקטע הכסוף הזה לא אמור ליהיות בכלל, זה נכון?!?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by nadav_g,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך לבחור באחד משלושת הלוחות האלה Asus P5QC MSI P45 PLT Gigabyte GA-EP45-DS4 מה הכי כדאי לי לקחת ואם יש משהו אחר באותו סכום בערך אז אני אשמח לדעת אה ועוד משהו האם הוא תומך בכרטיס מסך hd4870x2?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  8. אני רוצה לעשות OC בעתיד אבל ככל שאני רואה אף לוח אם של AMD לא נותן שום אפשרות לעשות OC רציני...האם יש אפשרות למצוא לוח אם בתקציב של עד 380 ש"ח אבל משהו נורמלי??????? או שהתקציב הכללי שלי זה 750 ש"ח מקסימום למעבד ולוח אם..........אם יש יותר טוב תמצאו לי....

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. אז כמו שכתבו בכותרת אני צריך שתעזרו לי לבחור זיכרונות DDR2 שיהיו לפחות 667MHZ. המערכת המתוכננת היא: Intel Pentium D 920 Asus P5LD2 - 945P Chipset ATI X1800GTO ATI FireGL V7100 כמו שאתם רואים המחשב מיועד לעריכה גראפית, לא יהיה OC בשום מקרה. אני צאיך לפחות 2GB. עדיף בשני סטיקים של 1024MB. והמערכת השניה היא: Intel Penrium D 805 Asus P5WD2 X1800GTO (אני מקבל שניים כאלה במחיר טוב) כל השאר לא משנה בכלל. הזיכרונות פה הם בשביל OC! המערכת תעבור את הOC המקסימלי שיהיה אפשר לבצע פה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by moshel7,

ברשותי מעבד amd athlon 48000+x2 ולוח-אם gigabyte-ga-m61sme-s2 אני החלטתי לעבור למעבד אינטל אני מחפש מעבד אשר יהיה זול יחסית בתקציב של עד 600 שח ולוח-אם עד 500 ש"ח האים כדאי לי לשדרג או להישאר עים מה שכבר יש לי האמת אין תלונות אבל כולם אומרים שתמו ימי amd מה לעשות לשדרג או לא?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני רוצה לדעת בממומצע כמה fsb יש לי, אבל אני לא יודע כל כך. אז.... אולי יש איזו תוןכנה שבודקת fsb או משהוא. ואם לא אז איך אני יכול לדעת בערך כמה fsb יש לי?

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  12. Started by gombn,

לכל המבינים ! מה עדיף מפרט המבןסס על intel או amd??

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by PCguy,

אני עומד לרכוש מחשב עם: P-4 3GB LGA 775 MSI BOARD 915 DDR II-2X256 400MHZ XFX 5300 או RADEON X300 H.D-80GB 8BUFFER 7200 S-ATA CD CDRW FLOPPY מארז+מקלדת+עכבר אופטי מסך דק LCD BENQ 17 סה"כ 5700 ש"ח אבל הקטש הוא שזה מרשת אייבורי ששמעתי שהיא מוכרת חומרה משופצת אז אנה תתיחסו למרות שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה אנה תומרו לי אם כדאי ותנו חוות דעת על החומרה המחשב למטרת אינטרנט וקצת משחקים ועזבו אם צריך את החומרה הזו או לא רק תגידו איך היא ומה אתם יודעים לגביה תןדה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by haimon_v,

יש לי אופציה לבחור בין לוחות האם הבאים - על מה הייתם ממליצים והאם שווה להשקיע מחיר כמעט כפול על ה 975 החדש המחשב מיועד למשחקים כבדים אינטרנט והורדות 1. D975XBXLKR 2. DQ965GFEKR 3. DG965WHMKR 4. DG965OTMKR כל המעבדים הם של אינטל והם תואמים למעבד הקונרו תודה רבה

15. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות מעבד ואני מתלבט בין 945 לביו קונרו

16. Started by d.c.n,

שלום, ביקשתי פה בפרמט מחשבים שיכינו לי תקציב למחשב גיימינג עד 3800 הכינו לי מערכת מבוססת amd ובאמת שאני כבר לא יודע מה לקנות חלק אומרים לך תיקח ככה וחלק אומרים בכלל תזהר לקחת מערכת amd אל תתעסק איתם בכלל המחשב יקרוס לך במשחקים גבווהים וירא לך מסכים חכולים וישרף לך אחרי שנתיים וכאלה קיצור תיקח אינטל תיקח אינטל אופ זה ממש מתסכל לקנות מחשב אתה מפחד לקנות משהו כ"כ יקר ואח"כ להתבאס... זה המפרט שהכינוי לי שמבוססת amd... מה אתם אומרים ללכת על זה או לא? לפי מה שרשמתי תענו לי בבקשה AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, HIS Ra…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי מעבד I9 10900K ולוח asus rog maximus xii hero עשיתי עידכון ביוס לאחרון שיש באתר ויש לי כל פעם שגיאות בEVENT 15 ACPI ורשום: : The embedded controller (EC) returned data when none was requested. The BIOS might be trying to access the EC without synchronizing with the operating system. This data will be ignored. No further action is necessary; however, you should check with your computer manufacturer for an upgraded BIOS. מישהו יכול לעזור איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת?

18. Started by gtlv79,

שלום אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם לדיורון. אני לא מחפש לוח עם ביצועי על אני מסתפק בלוח עם הכול על הלוח כ.מסך כ.קול כ.רשת ורצוי עם sata .

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  19. אני מתלבט מאוד!

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by deyv,

מצאתי כמה זכרונות דומים במחירים שונים ואני לא יודע מה עדיף (מבחינת ביצועיים+מחיר) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3269 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8027 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7000 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3566 תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by noamk79,

אני מנסה להתאים לוח אם ל- Athlon XP +1700 מה שהיה לי זה ECS K755A http://www.ecsusa.com/products/socketA.html ולכן אני מבין שאני צריך SiS735 SocketA אבל אני לא יודע איזה עוד דגמים מתאימים... באתר של AMD צריך לבחור ב- model6 ל- model8 ואני לא יודע איזה יש לי: http://www2.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/1,,30_182_869_4348%5e7923,00.html?1091063312 חוצ'מזה יש המון מודלים של לוחות אם שכנראה מתאימים ולא מופיעים באתר של AMD כך שאני לא יודע מה לעשות לדוגמא ב- KSP מוכרים: Abit NF7-SL Abit NF7-S2 Abit KV7-KT600 ASUS A7N8X-X ASUS A7V400-MX ASUS A7N8X-E Deluxe (שקצת יקר...) האם יכול להיות שמישהו מהדגמים האלה מתאים לי?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. דבר ראשון תודה רבה למגיבים!!!! אני מתכוון לקנות זכרונות חדשים ואני רוצה את אחד מאלה רק אני לא בטוח מה יותר טוב... מה לדעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום לכולם אני כבר זמן רב משוטט כאן בפורום ובאינטרנט בכלל ומנסה להבין מה ההבדלים בין המעבדים השונים, אך ללא הצלחה מרובה, קראתי את כל ה FAQ שכאן בפורום ועדין יש לי כמה שאלות שלא הבנתי, אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה: איך אני בוחר את המעבד שיתאים לי הכי טוב ויהיה הכי זול? על איזה קריטריונים אני צריל להסתכל? למשל עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש (ספציפית אני רוצה נייד אבל השאלה עדין כללית), ואני יודע מה אני רוצה להריץ עליו :אינטרנט, מוזיקה, אופיס, תוכנות עריכה (וידאו ותמונות) ,סרטים בHD (וגם משחקים אבל זה לא באמת חשוב מספיק לי שרק ירוצו). איך אני מבדיל בין המעבדים שונים? ראיתי כל מיני טבלאות באתרים שנים שמדרגים מחשבים שנים (לדוגמא אני פשוט לא מצליח להבין מה עושה את מעבד X יותר …

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  24. Started by snop,

שלום, אני צריך לרכוש זכרון של 4GB במהירות של 800. בדקתי בכל מיני אתרים ובחנות אחת בקריות והומלץ לי מאוד על כרטיס זכרון של Patriot. הדגם המומלץ זה זה : PATRIOT PVS24G6400LLKN Extreme Performance DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL4 + 3D Mark Vantage ומצאתי קישור לדגם הספציפי בחנות אחרת ממה שהייתי - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5929 מי זאת החברה הזאת ? אמינה ? טובה ? יש המלצה עליה ? איך הכרטיסי זכרון ? אני פשוט הכרתי עד היום את של OCZ, של Kingstone ושל CORSAIR. אשמח לקבל עצה האם הכרטיסים שווים ומעולים, אם לא אשמח גם לקבל המלצה לאחר עד 400 ש"ח (לא משנה לי אם זה 2X2 או סטיק אחד של 4 הייתי מעדיף אחד, אבל אמרו לי ש-DDR2 כמעט ולא נמכר בסטיק אחד בגודל כזה)…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by LielZ,

Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E gigabyte p55 ud5 מה אתם הכי ממליצים.?ואם אפשר הסבר מיועד לoc בעיקר.וגם שיהיה טוב בכללי.מה עדיף משלושתם?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.