עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by maphisto,

הבהרה אחרונה בעיניין . לוח 7VXRP לא תומך ב G4 TI 4400 , 4600 של LEADTEC ושל MSI. גם בגרסת REV 1.1 חשבו שהבעיה נפתרה והיא לא !. הבעיה היא לא הכרח בעיה של לוח אם. יש אכן מספר לוחות אחרים שלפעמים עושים בעיות עם הכרטיס הזה. אני פשוט עוד לא מכיר לוח אחר שאני יכול לציין אותו כלא מסתדר עם זה. פשוט הלוח של גיגה בייט נמכר הרבה ולכן הבעיה ידועה לי . אני לא מאוהבי גיגה בייט אבל זה עדיין לא עושה את הלוח ללא טוב (אני פשוט לא אוהב אותם יותר).

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by kobi_af,

ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  3. האם כל התכונות המדהימות והאדירות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? או שהשני הוא משהו אחר לגמרי ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. איזה מהם יותר טוב (פוטנציאל ל OC) ? יש איזה צ'יפ שיותר טוב מהשני ? נ.ב. ה kingston עולה 290 שקל וה corsair עולה 310.. ומדובר בסטיק של 512MB צריך תשובות מהר כי זה דחוף תודה :}

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by arik100,

אז ככה לוחות אם בעצם איך יודעים מה טוב ומה יותר טוב איזה חיבורים צריך לשם לב אליהם ואיזה תאימות לחלקים איך אני יודע איזה לוח אם יותר טוב מהשני ואם הוא מתאים לצרכים שלי כאילו במעבדים ככל שדגם המעבד יותר מתקדם ומהירות השעון שלו יותר גבוהה הוא יותר טוב אבל בלוחות אם אין את זה אז על מה אני צריך להסתכל?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by jakijaki,

לשאלתך הזכרון על כרטיס האם הוא מחברת קינגסטון, ישנה אפשרות בשנוי קטן זכרונות מחברת ocz אני לא בטוח שיש הצדקה לשלם יותר מכוון שזכרונות של קינגסטון נחשבים לטובים. לגבי המחיר לא כולל עכבר מקלדת וכוננים רגילים 3700. האם מחיר נשמע סביר?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by yotamavi,

קניתי זכרונות PK של G.SKILL ולוח אם S3-965P יהיו ביניהם בעיות תאימות או משהו?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום יש לי את הלוח אם gigabyte GA880GA UD3H F4 רציתי להוריד לו דרייברים וראיתי באתר של גיג'הבייט שיש לו rev 2.0,2,1,2.2 הורדתי תוכנות ניטור חומרה (pc-wizard ו-everest) ולא מצויין שם את הגירסה שלו יש דרך אחרת לברר? שאלה שנייה לגבי הזכרונות, איך אני מברר את הדגם הספציפי שהותקן מבלי לפתוח את המחשב? אשמח אם תפענחו לי את מה שמופיע בCPU-Z, אני לא ממש מבין בנושא. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. חשבתי לקנות זכרונות למחשב ואני לא יודע כלכך באיזה זכרונות הלוח אם תומך..אשמח לעזרה בנושא

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by suspect_zero,

שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרונות שלי kingston kvr 2gb 1066 לזיכרונות של 1066 4gb OCZ Reaper יש לי לוח אם של גיגה בייט מדגם p35ds3l ומעבד Q6600 מקריאה בפורום ישראלי שאני כרגע לא זוכר את שמו הבנתי שזכרונות של OCZ עושים בעיות על לוחות של ג'יגהבייט , מישהו יכול לאשר טענה זו?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by rander1,

התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר קול realtek מהאתר של ASUS כאשר העכבר בפעולה זז יש רעש רקע מרגיז בדרייבר REALTEK שמתאים ל XP יש שם ב CONTROL PANEL אופציה PC BEEP ושם הייתי עושה mute להשתיק את הרעש הזה בדרייבר של ווינדוס 7 אין בכלל את האופציה PC BEEP מישהו נתקל ואם בכל זאת ניתן להשתיק את ה PC BEEP ואיך לסדר את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by AndreyH,

שלום, בזמן הקרוב ארכוש מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לבחור. המפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk אני לא יודע אם ללכת על לוח אם זול יותר - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 או לוח אם יקר יותר - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ המחשב מיועד לגיימינג ולא ולא מתוכנן OC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by B-man,

שלום אחים שלי ! אני רוצה לקנות סטיק של 256 DDR של 2700 השאלה שלי היא: איזה חברה יותר טובה ? מה יותר משתלם ? על מה אתם ממלצים ?(ועל מה לא ) ועוד שאלה איפה לקנות ? אני מכיר הרבה חנויות ששמעתי שהן חנויות טובת אבל אני אף פעם לא קניתי שם ואני לא יודע בקיצור מה אתם מציעים וממליצים ?? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  14. Started by bennash,

קראתי פה שיש דבר כזה רציתי לשאול כמה שאלות: האם זה אפשרי במחשב* שלי? ואם כן אז מה המהירות המקסימלית שאני יכול לשים זיכרונות במחשב*? אם חבל שקניתי את הזיכרונות** האלה? אם יש שיפור בביצועים? מה הCL שאהיה לי ואם כן אהיה לי CL גבוהה יותר ממיקודם אז זה יהיה יותר טוב ברמת הביצועים בהתחשב גם במהירות עצמה MHz? *מחשב: **זיכרונות: G.SKILL F3-1066CL9D-16BXL לוח: GIGABYTE GA-P55-UD3DL-TPM (UD= Ultra Durable)

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. יש לי את הלוח הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=NF4&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 לוח רגיל וסבבה יעלה לי 450 שקל שום דבר מיוחד NF4 ו5.1 כ.קול. ויש את הלוח הזה- שהוא קצת יותר זול ממנו - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=RS482&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 אבל יש לו גם כ.מסך X300 מובנהוגם כרטיס קול של 8 ערוצים, אבל צ'יפסט שונה. רציתי לדעת איזה מהם כדאי לי לקחת,אני מחליף בעיקר כי יש לי זכרונות שצורכים 2.7 וולט ובלוח אם הנוכחי שלי הם לא עובדים לי בדיואל למה כשאני מחבר אותם הם עושים לי מסך כחול וריסטרט כי הלוח לא תומך. [ הזכרונות הם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 ] עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  16. Started by zilkanir,

שלום, יש לי 2048 זכרון, מחולק ל4 סטיקים של 512, 2 סטיקים של kingston ו2 של twinmos.(שניהם ddr2 667) בלוח 965p-ds3 יש לי מקום זכרונות לשניים ושניים השאלה היא איך מומלץ להתקין אותם בצורה מיטבית(שיעבדו בדואל צ'אנל ומאותה חברה), ההתלבטות היא בין להתקין זוג twinmos ולידו זוג kingston או שלהתקין בצד אחד-סטיק אחד שלtwmos ולידו kingston ובצד השני להתקין בהתאמה אותו דבר(וזה ירוץ דואל צ'אנל מיטבי)? מה אתם אומרים? מוסיף איור twinmos| kingston - twinmos| kingston או twinmos|twinmos - kingston| kingston תודה רבה

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני קניתי זיכרון כזה ושילמתי 2600 שקל ועכשיו אני רואה אותם ביד שניה ( אחריות לכל החיים !! ) במחיר נמוך במאות שקלים מהמחיר המקורי... אני חושב שזה ממש ממש ממש משתלם !! כי מוכרים אותם יותר זול מזכרונות DDR 500MHZ ואילה 550MHZ ומהדגמי ה ULTRA של GEIL... מה אומרים שווה קניה ?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=257&products_id=7532

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by iKiS,

אני רוצה לקנות מחשב חדש... אז אני רוצה שמישהו ימליץ לי על לוח אם ומעבד במחיר סביר אבל שיהיה טוב

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. אני יודע שברוב השימושים במחשב ההבדל פחות דרמטי אבל מדובר על קונפיגורציה חדשה שזה כל התפקיד שלה בחיים. עריכה דיגיטלית, המרות, קידוד ופיענוח, DVD ושום דבר אחר. ממה שהסבירו לי דווקא בתחומים האלו המעבדים של אינטל מהירים יותר בצורה משמעותית בגלל סט הפקודות שלהם והמבנה של הזיכרון שהוא דרישה גדולה בפעולות כאלו ולכן אני שואל. כמו שציינתי בכותרת אני לא רוצה להפוך את זה לעוד דיון וויכוח בין מעריצי אינטל למושבעי AMD שיינעל אחרי רבע דקה. אני אוהב את אינטל ואת AMD וגם את סינקלייר. זו לא הנקודה, השאלה היא רק בהתייחס לסוג השימוש המתואר. תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by iib,

שלום. אני מחפש לוח לסוקט 478 שיהיה מבוסס על ציפסט של אינטל 865 או 875 עדיף הזול מבינהם עם הלוחות בעלי אותם פיצרים. הפיצרים שאני צריך הם - Gbit Lan, SATA Raid. ויכולות אוברקלוקינג גבוהות ככל שניתן. חשבתי על ה ABIT IS7-G אבל אני רואה שהוא כבר לא זמין. ואז ראיתי את ה ABIT IC7-G רק שהוא עולה אלפייה... נראה לי מוגזם לשלם פרימיום כ"כ גבוהה על שיפור הביצועים המוגבל של 875 על ה 865. אני לא כ"כ בקיא בשוק כמו שהייתי פעם... ובאמת אין לי כוח לקרוא Reviews עצומים על עשרות לוחות אם. בעיקר כי אני חושב שאין כמו ניסיון אישי... ולכן אני מבקש את עצתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  21. מה יותר טוב שני כרטיסי מסך GeForce 8800 GT או אחד GeForce 8800 GTX תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. כשאני אומר PCIX - אני מתכוון לpci blade (חיבור ארוך כאילו שירשרו 2 חיבורי PCI, ולא חיבור pci express - שסימונו - אגב - pcie ). אני יודע שזו בד"כ חומרה של שרתים וכל מיני workstation למיניהם. לא מצאתי אף לוח עם חיבור כזה בKSP...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שוב שלום, יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה חד משמעית באתרים השונים: האם במחשב עם Intel Core i7, יש הבדל משמעותי בין זיכרונות DDR3 עם 1333MHz בCL9 ובין 1600MHz בCL8? אני קורא בהרבה מקומות שקשה מאוד להרגיש בהבדל, ואם זה ככה, זה יכול לחסוך לי 300 שקל. אז האם שווה להשקיע את הכסף הזה או לא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by ZeroForce,

היי, איזה זיכרון מהיר יותר: 512 DDR +400 או 256 DDR +400 (שניים כאלו) 8)

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.