עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XCG120,

איזה מערך זיכרון הוא אולטיבטיבי של DDR3 8 GB כלומר עדיף "סטיק" אחד או שתיים ומה ההבדל בין תצורות זיכרון אלו? ומה הוא מערך זכרון של 16 GB DDR3 אולטימטיבי ומה ההבדל בן החברות השונות מבחינת "סטיק " אחד או שתיים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, EMULE וכו' (קצת מאוד משחקים פשוטים). מעבד: core2duo E6600 כ. מסך: X800XL זכרון 2 ג'יגה DDR2 667 לא מתוכנן OC. האם שווה להשקיע בלוח אם טוב ויקר יותר? או שלוח אם זה מספיק תודה,

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by Tzion,

איזה לוח יותר טוב לAMD 1800: GigaByte GA-VRXP MSI KT3 ULTRA ARU מבחינת ביצועים, אמינות, פיצ'רים וחיבורים ואולי גם קצת אוברקלוק לעתיד... או שיש משהו יותר טוב מאלו במקסימום 650 ש"ח? off-topic איך הלוחות של גיגהבייט וMSI ביחס ללוחות של החברות האחרות כמו EPOX ו-ABIT??? תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by roes,

לוח אם DDR2 יכול להפעיל כרטיס מסך GDDR3?

5. Started by moshel7,

האים מעבד זה מספיק חזק למישחקים כגון: crysis + call of duty 4?

6. אני מחפש מדריך איך לפתוח את כל סוגי המאוררים של כל התושבות של המעבדים.יש למישהו?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by matanshomron,

של אסוס.. כי השני נשרף.. קיצר מה זה לוח אם? מה זה נותן? זה יביא ביצועים יותר טובים למחשב ???????

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by Fighter,

לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by amitaihasnes7,

שלום, אני רוצה לדעת אם זה נכון אז תאירו ותתקנו אותי. בזמן האחרון אני מתעניין מאד בנושא הזיכרונות אז אני רוצה לראות אם כל זה לא שטויות . אז הנושא שכתוב פו הוא על: יתרונות, חסרונות של ה- DDR2, אז ככה: יתרונות: 1- אחד מהיתרונות הבולטים ביותר של ה-DDR2 הוא שהציפ זיכרון עובד בחצי מהמהירות של הציפ, 1/0 כך שעבור 400DDR2 הציפ 1/0 עובד ב-200Mhz אך ציפ הזיכרון עובד ב-100Mhz בלבד. על מנת להעביר את אותה כמות מידע, ציפ הזיכרון משתמש ב 4, n Pre-fetch כך, שעבור כל מחזור שעון 4 bits נשלחים לציפ. 1/0 מאחר והציפ 1/0 פועל בכפליים מהירות מאשר הציפ זיכרון, יש לו שני מחזורי שעון זמן לשלוח את ארבעת ה-bits ל-FSB בדיוק כמו שזיכרון DDR עושה... לכן לזיכרון DDR2 400Mhz יש בדיוק אותו רוחב פס תיאור…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. החלטתי לקנות את הזכרונות הללו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=0 כי יש לי מספיק כסף ואני רוצה קצת לתת הישגים גדולים יותר למחשב שלי ;D הצ'יפים של הזכרונות הנ"ל הם TCCD הדגולים! עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על הזכרונות האלה? האם הם יספקו אותי באופן מלא? אם כבר פתחתי אשכול חדש אז רציתי לשאול אולי אתם מכירים איזהשהן חנויות בניו יורק של חומרה יחסית זולות? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Processor Model : 1x Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : AGP PCI USB i2c/SMBus MP Support : 2 CPU(s) MP APIC : No System BIOS : Award Software International, Inc. F10 Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-8SIMLH Total Memory : 224MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS651 CPU to PCI Bridge Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Shared Memory : 32MB איך החישוב הולך? לפי המהירות FSB של לוח האם? למשל אם הוא מגיע למהירות של 536 אז אני יכול להוסיף למחשב הזה כרטיס זיכרון במהירות של 400 וגם ב…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by G-FoRcE,

די הרבה מקורות באינטרנט כותבים שבעתיד AMD תעבור לייצר את ליבת ה BARTON שלה בתהליך ה90nm. לדוגמא מצויין פה http://www.pbase.com/image/17079307( זה יותר כדי העביר את הרעיון ולא להראות תאריכים מדוייקים) ועכשיו לשאלה: האם המעבד החדש יתמוך ב SOCKET A או ב SOCKET 754? אם למישהו יש מקור מידע שנראה לו די אמין בנושא.. הוא מוזמן לפרסם פה תודה מראש G-FoRcE

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by bohen44,

מחשב שלי P4 1700 geForce 2MX 256 DDR WINXP PRO קניתי עוד כרטיס זיכרון של 256 MB והגעתי ל 512MB עכשיו כשאני משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND או CALL OF DUTY אחרי כמה דקות המשחק נכבה ומחזיר אותי לשולחן עבודה ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש - לא עזר . לפני הוספת הזיכרון המשחקים עבדו כמו שצריך . שאר התוכנות עובדות בסדר . אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  15. Started by goory,

חברים יקרים אנא מכם המליצו לי על לוחות אם למעבדי AMD הכוללים כ.קול וכרטיס מסך O/B טובים במחירים לא גבוהים .........

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. או שהדבר יהיה שונה בזכרונות הללו? קרואסיאר כבר משיקים דגם כזה....

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by denis20,

בהמשך לפוסט זה מחפש לוח אם שיתמוך ב 32 גיגה זכרונות וכמה שיותר סלוטים לחיבורי sata ,עדיפות ל 6-8 ו 2 חיבורי m2. עדיפות ללוחות x470. מהחנות בארץ או אפילו אמזון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום עד היום עבדתי עם המחשב בתוכנה Premiere יש לי כרגע מחשב עם מעבד intel i7 920 3 gb זיכרון ddr3 ושני הארדיסקים של 500 gb וכרטיס וידאו וכל מה שנחוץ לעריכת וידאו ועכשיו אני רוצה להתחיל לערוך וידאו בתוכנה avid media composer 5 השאלה אם אני צריך להוסיף רכיבים מסוימים כדי שהתוכנה תעבוד כמו צריך,ואם כן אז איזה ועל איזה חברות אתם ממליצים לרכוש את מה שצריך בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by of1978,

יש לי לוח אם GA-73PVM-S2H עם מעבד E5200 האם אני יכול להחליף למעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) LGA775 והאם השיפור יהיה משמעותי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי, יש לי פה מחשב (1) עם זכרון 1x8GB 2666 , את הכרטיס הזה אני רוצה לשים במחשב אחר (2), כששמתי במחשב 1 1x4GB 2400, הוא השמיע צלילים מהספיקר, ולא עלה בכלל.. ממה שזכור לי, זה אמור פשוט לעבוד על המהירות הנמוכה יותר, שהיא 2400... איך מסדרים אתזה? תודה

21. Started by DXT,

לאחר שאני מעדכן את הביוס שלי לאחד מאלה אז כל פעם שהמחשב עולה, בקטע של גילוי הכוננים אז לוקח לו 10 שניות למצוא אותם במקום שנייה אחת, ואני לא מוצא שום דבר חדש בביוס שיכול לגרום לזה. ואם אני מחזיר ל F9 אז הבעייה נגמרת. יש עצות?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. האם מישהו יודע על איזה לוחות אם אפשר לחבר יותר ממעבד אחד? ואיך אפשר להשיג אותם?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. מה עדיף ? (לוח האם הוא LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18G-Pro

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. שלום יש לי לפעמים מסכים כחולים סתם ככה בעבודה במחשב ואני חושב שזה בא מהזיכרונות , יש מצב צריך לעלות להם מתח ?? יכול להיות שזה הבעיה ??? הנה תמונה של המסך הכחול http://img513.imageshack.us/my.php?image=p1010147pp2.jpg אם אני יעלה מתח לזיכרונות (המחשב בחתימה) אז זה לא יפגע לי במערכת כאילו לעלות טיפה.. ? ( וחשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC לא למעבד או לזיכרונות פשוט אולי זה הבעיה שחסר מתח לזיכרונות ובגלל זה זה עושה לי מסכים כחולים) המתח סטוק של הזיכרונות זה 1.9~1.8 ואם ויצא שזה הבעיה.. מישהו יכול להגיד לי בערך איפה נמצאת האפשרות הזאת לעלות ת'מתח לזיכרונות. ???

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.