עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חברים רציתי קצת שתשתפו אותי ותיתנו לי קצת מידע בקשר לטכנולוגית ה SLI וה CrossFire מה ההבדלים ביניהם או שהם פשוט אותו דבר רק שם אחר?? תודה...[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 22:58:14 טוב יש לי שאלה יותר פשוטה אם הסתבכתם.. אני יוכל לשים שני כרטיסים של 8800gt רק בלוחות שתומכים ב SLI???

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_8S661FXMP-RZ.htm זה הקישור.. בביוס יש אפשרות להפעיל ולבטל את הHT...גם כשאני מפעיל וגם כשאני מבטל..זה נישאר באותו מצב..בלי HT... המעבד הוא פרסקוט 3.0 גיגה הרץ. [attachment deleted by admin]

3. Started by ninjadude333,

היי חברים, אני בהתלבטות שחבל"ז! יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל עם מעבד EXTRM X990 אני חושב שהלוח שלי נדפק. ואני חושב על לקנות חדש. אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366) המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו' איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ? האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?! אני עובד עצות HELP !!! J

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by midnight-web,

איזה שינויים וחומרה משמעותית חדשה תצא בעוד שנה שנה וחצי? (מעבדים \ כרטיסי מסך \ זכרונות וטכנולוגיות חדשות) אני משדרג את המחשב שלי כל 4 שנים ותמיד קופץ על דור מסויים (הפעם ה-core 2 duo ו8800gt), לכן רציתי לדעת האם משתלם לי לחכות שנה שנה וחצי ולראות האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש עם core 2 duo & 800gt או בעוד שנה ככה, כשייצאו מעבדים חדשים וכרטיסי מסך, אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה עכשיו מחשב חדש ובעוד שנה פתאום יוצא איזה מעבד וכרטיס מסך חדש חזקים בהרבה ממה שקניתי עכשיו... יחסית בידיוק כמו שהתכוונתי לקנות AMD 3200 ואז יצא ה-Core 2 Duo ומזל שלא קניתי

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  5. יש לי במחשב השני מעבד core 2 due E6600 ובדקתי אותו עם התוכנה cpu-z וזה מה שיצא: אחרי זה בדקתי אותו בפעולה (בדיוק הפעלתי IE) וזה השתנה: זה בסדר או שרימו אותי או משהו? ועוד משהו זה מה שיצא בזיכרון 2X1Gb 667Mhz: למה המהירות שונה מ-667?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  6. שבוע טוב לכולם אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב, מעבד E7200, זכרונות Reaper 1066mhz CL5 בנפח 2 ג'יגה, אבל הלוח..... עוד לא הוחלט. אני מתלבט בין הלוח הזה: DFI LANPARTY DK P35-T2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2818 ללוח הזה: GIGABYTE GA-EP35C-DS3R http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=472 יתרונות לטובת ה DFI- העובדה שזה DFI, אבל לא הרבה חוץ מזה. לא יודע לי מה הקירור שמגיע עם הדגם הספציפי הזה..... יתרונות לטובת הג'יגבייט- ה SB שלו זה ICH9R, יש תמיכה ב DDR3, תמיכה רשמית בזכרונות 1066MHZ (מה שלא רשום בכלל ב DFI) אז שתי שאלות לי כרגע- 1- האם ה DFI בכלל תומך בזכרונות 1066MHZ? 2- איזה מהלוחות עדיף? שניהם עולים בערך אותו דבר. תודה מראש לכל ה…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by tal147,

חבר שלי נמצא פה הוא רק היום פה לזמן מוגבל ??? לא הצלחתי להרשים אותו פה הוא רוצה לשאול אם הלוח אם הזה מתאים לI3 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2076 המלצתי לו על הפורום[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:29:05 אפשר מענה מהר הוא נמצא אצלי לזמן מוגבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rony1880,

זה הגיוני? :o

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מעבד לוח וזכרון בתקציב של עד 1200 שח מבוסס AMD אני רוצה לקבל את הביצועים הגבוהים ביותר שניתן להפיק בתקציב הזה ללא OC יש לי עוד שאלה האם הלוח "ASUS A7V266-E" תומך במעבד ברטון ובזכרון ECC?תודה לכולם......

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. אני מרכיב מחשב חדש לטובת משחק Flight Simulator וחשוב שהמעבד יהיה מהיר וחזק. אני ראיתי את שני הרכיבים הללו כאשר ההבדל בין שניהם כולל לוח אם הוא 600 ש"ח. אני רוצה ללכת על המעבד הטוב יותר לעניין הזה. לוח אם שראיתי באתר הינו GIGABYTE GA-P55-UD3R מול GIGABYTE GA-MA785GMT. את הכסף אני אוכל אולי להעביר לכרטיס מסך יותר טוב כדי להעלות ביצועים. מחכה להמלצתכם ודעתכם בעניין

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  11. סתם מתחשק לי ללמוד קצת על לוח אם ועל כל הדברים החשובים שנמצאים עליו אז עכשיו בא לי ללמוד קצת על הצ'יפסט. מי שרוצה לעזור לי ולשפוך מישע אז אני מאוד יעריך או שלמישהו יש איזה לינק לתת לי איזה איזה מאמר (עדיף בעברית) תודה רבה ואם מישהו יכול להסביר לי מה זה NORTHBRIDGE ואם ההיגיון שלי בריא אז זה אומר שיש גם SOUTH BRIGE נכון? חח אני אודה לכל מי שיעזור לי תודה : )

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. יש לי לוח אם ASUS P5B ספק ליברטי 400 כ. מסך LEADTEK 8800GTS 320 2G זיכרון מחפש מעבד למשחקים במחיר 1100-1200 ש"ח מה לגבי E6600 או E6750 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. איך אני בודק כמה יש לי סך הכל??? איך אני יודע שהם ב DUEL-CHANNEL תודה

14. Started by [{AMD}],

ראיתי באתר הזה ובעוד אתרים אחרים אנשים שכותבים שAMD טוב למשחקים ולמולטיטסקינג וINTEL טוב לקידוד ועריכה של סרטים ומוזיקה בעיקרון לגרפיקה אז רציתי לשאול שתי שאלות: 1)למה AMD טוב דווקא לזה וINTEL דווקא לגרפיקה ? 2)אם אני רוצה לקנות מחשב גם למשחקים וגם לגרפיקה מה עדיף AMD או INTEL?.. :-X

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by amitos80,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד חדש.. לא מצאתי השוואה מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הנ"ל.. מישהו יודע איזה מהם עדיף עבור: ניגון וידאו בהבחנה גבוהה משחקים אימיול ברקע ולהמשיך לעבוד על המחשב במהירות תגובה סבירה תודה מראש עמית

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. הי לכולם אני זוכר שכמה פעמים כבר נתקלתי במפרטים של מעבדים של אינטל, שמראים שהמעבד כולל בתוכו מימוש לקודקים מסוימים, גם עבור playback וגם עבור recording. אם אני הולך למשל לעמוד של מעבד מסוים באתר של אינטל, אני לא רואה שמוזכרים שם קודקים.. לדוגמא: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65693/intel-core-i3-3220-processor-3m-cache-3-30-ghz.html מישהו יודע איפה אפשר לראות את המידע הזה - איזה קודקים ממומשים חומרתית במעבד? תודה

17. אני מחפש לוח אם טוב עם ביצועים טובים , לא עושה OC אחד עם כמה שיותר PCI סלוטים לא יקר ויתן תמורה טובה לכסף כמובן ציפסט של אינטל האחרון תודה[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 14:46:56 IP35Pro Abit הוא לוח טוב?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  18. עשיתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי איפה אפשר לקנות לוח ITX זול

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by omerha,

השאלה בכותרת... תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. מבחינת ביצועים ו oc איזה מהכרטיסים טוב יותר(לא מבחינה כספית או פיצ'רים) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. שאלה פשוטה לגבי מעבדים, המעבד: Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925 עד כמה הוא יותר חזק מ-p4 3.0 רגיל?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2789

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. קראתם נכון, מעבדי Xeon החדשים נכנסים לאופנה גם כאפשרויות רציניות בכל הנוגע לבניית מחשב למשחקים. יצרניות לוחות האם מציגות כיצד ניתן לעשות זאת כאשר שומעים את השם Xeon הדבר הראשון שעולה לראש הוא מעבדי אינטל בעלי כמות גדולה של ליבות, תדר פעולה נמוך וכמויות ענקיות שלהם בחדר מקורר בבניין מרוחק. נראה שבאינטל רוצים שתשתמשו במעבדי ה-Xeon שלה משוק השרתים גם בשימושים פחות אופיניים כמו למשחקים ושימוש בייתי. אז, איך אפשר לגרום לדבר כזה לקרות בשוק הביתי? ובכן, כל מה שצריך לעשות הוא לאפשר ליצרניות לוחות האם להשתמש בערכת שבבים ובתושבת תומכת Xeon ולהלביש אותם על לוחות מודפסים מתקדמים ואפשר למתג לשחקני המחשב. ערכת השבבים שמשחררת אינטל ליצרניות הלוחות הגדולות היא ה-C232. מדובר בתא…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by Tori19,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי מפרט. אני רוצה לדעת האם הלוח אם תואם את המעבד והזיכרון והאם הלוח אם טוב ואיכותי, כי הוא פשוט זול יחסית לשאר. תודה מראש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 640 2.9Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ALL in 1 כמות: 1 - מחיר: ₪93 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪376 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪28 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למ…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by lipa,

בין לוחות עם ערכת שבבים 865|875 לבין לוחות עם 850E יש לי ויכוח אם חבר שטוען שזכרונות RDRAM 1066 הם הכי מהירים שיש תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.