עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם היום קניתי את Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 ?AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI, DDRII 800? PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E עכשיו יש כמה בעיות הראשונה: ישר שחברתי הכל הלוח מצפצף כאילו אין מחר לא יודע למה, בהתחלה נלחצתי נסתי הכל הכל וכלום עדיין מצפצף...(המחשב עובד כרגיל ווינדוס הכל) נתקתי את הרמקול של המארז והתעלמתי ממנו.. ניכנסתי עשיתי אוברקלוגינק הגעתי ל3 ג'גה לא כל כך יציב אז "התפשרתי על 2.9 ג'גהרץ בעיה שניה:עכשיו שאני פותח את התוכנה CPUZ אני רואה ביכלל שיש לי FX התוכנה השתגעה לגמרי אגב יש לי על הלוח גם כזה מסך קטן שמראה מספרים ולכל מספר יש תקלה הוא מחליף מלא מלא מספרים ולא יציב ביכלל …

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kobibo,

מחפש לוח טוב ואמין עבור AMD 3000 64Bit שיהיה עם קירור פסיבי אבל חובה שיתמוך ב SATA II . בסביבות ה 670 ש"ח. אני מתכנן לרכוש גם את הביגטייפון כך שלא יהיה צפוף. כמו כן מתכנן לרכוש זכרונות של A-Data אז שיתמוך גם בהם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by -Blaze-,

אני קונה עכשיו לוח חדש, ושמעתי שאפשר להפוך את הלוח הזה ללוח SLI לכל דבר, אפשר בבקשה איזה מדריך על זה? זה עובד בכל פעם? הביצועים זהים לSLI "רשמי"?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Keman,

סדרת מעבר, לפני הK10 שעתידים לבוא. לא מדובר בשינוי משמעותי, והשימוש באותה הארכיטקטורה, K8. השוני הוא בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום קטנה מאוד, של 45W. עוד תוספת, אפשרות להעלאת מכפלה ב 0.5 שיכול לתרום לOC. לכתבה : http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?p=414128#post414128

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ 1066MHZ מה אתם אומרים על אלו אני מתכוון לקנות חדשים... אולי יש לכם הצעות אחרות במחיר הזה בערך?.... ואני בעיקרון גיימר אז אני מחפש משהוא יחסית טוב... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5639

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. AMD החלה בשווק מעבדי ה 65nm שלה, צריכת האנרגיה שלהם כ 30% פחות ממעבד זהה ב 90nm. ה TDP שלהם 65W לעומת 89W ב 90nm. ניתן לראות את המעבדים הזמינים כאן: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/default.aspx אם בוחרים 65nm ב Manufacturing Tech הנה הרשימה בינתיים- שימו לב לתדר העבודה שגבוה ב 100Mhz מהתדר של המעבד ב 90nm http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~114609,00.html

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by guy 12,

אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ? תודה מראש גיא

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by nehmia,

??

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by rubib,

חברים יקרים, אני עומד לרכוש מחשב חדש ומכיוון שיש לי נטייה להיקשר לברזלים האלה אני כולי בהתרגשות. אחרי שהגעתי להחלטה על כרטיס מסך (HD4870 - בעזרתם האדיבה של החברים כאן), זיכרון (4GB- כל החברות אותו דבר?!) החלטתי לבדוק מה קורה בשוק המעבדים. קראתי וגם קיבלתי תשובות מגוונות, לפעמים מגוונות מדי לגבי איזה מעבד לקחת. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (תלת מימדיים), גרפיקה (3dmax), וכמובן גלישה באתרי פורנו ועכשיו לשאלה: יש שני סוגים של מעבדים: QUAD וDUAL. מצד אחד לQUAD יש ארבעה ליבות שזה אמור להיות יותר מהיר אבל מצד שני אומרים שרוב היישומים לא משתמשים בארבע ליבות ומכיוון שהן מתייחסות אליו כ2 ליבות אז הוא בעיקרון חלש יותר ולכן כדאי לקחת כבר 2 ליבות חזק (E8400?). מצד שני יש כאלה שאומרי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. רוב לוחות LGA-1156 בעלי תושבת מעבד פגומה, הדבר מיתגלה באופן מיידי לאחר המהרה או לאחר שימוש לאורך זמן תחת עומס: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3661 LGA 1336 לא מכיל את הבעיה הזו ולכן כמובן עדיף.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום יש לי מחשב ישן, המפרט הוא- לוח אם: GA-8I945GZME-RH מעבד: pentium 4 cpu 3.06ghz +ן GB זיכרון הוא עובד באטיות נוראית ורציתי לדעת האם להחליף זיכרון ל-2 ג'יגה אמור לעזור בצורה משמעותית. (היה נראה לי באתר יצרן שזה מה שהלוח יכול להכיל.) המחשב פתוח כל היום עם התוכנות של adobe cs ואם כבר, אז אם מישהו יכול לומר לי איזה זיכרון מתאים ללוח הזה, כיוון שלא הצלחתי להבין בדיוק איזה סוג אודה לכל המגיב

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אחרי ששמתי את הזכרונות החדשים שמתי לב שאין לי בכלל שינוי במהירות של המחשב... אז הורדתי את התוכנה EVEREST Corporate Edition וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרונות בדיוק את הדגם והכל אבל בspeed הוא רושם 667... הזכרונות שקניתי הם של ocz דגם reaper hpc 1GB 1066MHZ (זה ערכה של 2 סטיקים 1GB כל אחד). הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L בבקשה עזרה...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by computer_freak,

מה ההבדל? אני חושה שfsb זה רק הערוץ שבין המעבד לזיכרונות לכרטיס מסך וpci וbus זה כל ערוץ מידע שיש מחשב באופן כללי ועוד משהו יש לי לוח אם asus p4s333m מהירות הבאס שלו 333 נכון? ודבר אחרון שאומרים מהירות בסיס מתכוונים לבאס?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sroolik,

כאשר רוצים לברר איזה מעבד פנטיום 4 יותר טוב (מאותה סדרה) פשוט הולכים על המעבד עם מהירות השעון הגבוה ביותר מאז שהגעתי לפורום הבנתי שהעניין קצת שונה אצל AMD ושמהירות השעון היא לא המילה המכרעת. השאלה שלי היא: האם מהירות השעון ב- A64 היא שקובעת את טיב ויעילות המעבד בזהה לפנטיום 4 ? לדוגמא: P4: יש לי מעבד 2.4, המהרתי אותו ב- 400 מגהרץ והוא שווה ביצועים למעבד 2.8 AMD: האם מעבד' 3000+ יכול להיות שווה ביצועים לכ"א ממעבדי הסדרה, לאחר המהרה ? (3200, 3500, 3700,3800)

16. Started by sagi_10,

קיבלתי כמה הצעות מענינות מאוד: g.skill 512x2 pc3200 400mhtz 2.2.2.5 1gbfx(tccd) pqi 512x2 pc4000 500mhtz (tccd) pdp )אין לי א ת הדגם המדיוק אבל הם tccd כולם עולים בערך אותו הדבר אבל מה עדיף??(על תגידו לי שיש דברים אחרים במסגרת אותו התקציב אני פשוט משיג אותם במחירים ממש זולים{850}ויש אחריות..) אני אגיע איתם ל-660 מגה הרץ?? (לא משנה לי על איזה תזמונים אבל לא תיזמונים ממש גרועים במהירות הזאת..) נ.ב המודרבורד שלי יכול לתת עד 2.9v....

17. מה טוב יותר?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nope1,

כולם מדברים על הלוח הזה! אני לקראת קנית מחשב וקיבלתי לא מעט המלצות על הדגם הזה. מה מיוחד בו? מה מיוחד בצ'יפסט שלו? מה מבדיל אותו מהאחים שלו שמאוד מאוד דומים לו? המחשב שאקנה מבוסס על E8400 לשימוש כללי אמין ועריכה בפוטושופ של תמונות שאני מצלם. הכל בסביבות 2700 שקלים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by oleg,

אני מתלבט בין ABIT NF7-M מול Leadtek K7NCR18G-Pro שניהם משולבי כ.מסך ושניהם אותו מחיר. 1. מי יודע מה ההבדלים? איזה עדיף יותר? (זה לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג) 2. איזה זיכרונות עדיף איתם? ( שמעתי שיש איזו בעיית תאימות עם twinmos או geil...????) ??? זה דיי דחוף...... נ.ב. זה לבארטון 2500+

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הרבה זמן אני מנסה להבין מה ההבדל בין ה Core2Duo לבין, Dual Core, לבין הP4 הרגיל יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך, ויש עליו Intel P4 3.0Ghz (478), נגיד ואני אקנה עכשיו מחשב עם מעבד Core 2 Duo, שהמהירות של המעבד היא 2.0Ghz... ברור לי שה-Core 2 Duo 2Ghz יהיה מהיר יותר מאשר P4 3Ghz... אבל מצד שני, איך זה הגיוני שמעבד 2Ghz יהיה מהיר יותר ממעבד 3Ghz? אשמח לקבל הסבר.... תודה

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Dark Daemon,

זה רק אני או שנשאר מעט מידי זיכרון פנוי? המחשב מאט ברגע שזה קורה, וזה קורה לא מעט. תודה לעוזרים..

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sohooo,

שלום- בשעה טובה הזמנתי היום מחשב.. אני לא ממש מבין בלוחות ובפורום מפרטי מחשב הומלץ לי על- GIGABYTE GA-EP43-DS3 כאשר ביצעתי הזמנה שיכנעו אותי לקחת במקום- DFI bloodron P35 T2RL http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430653 בטענה שהוא יותר מוצלח... אני נוטה להאמין לחנות שבה ביצעתי את הרכישה אבל בכל זאת רוצה את דעתכם. ואולי לקבל המלצה אפילו על לוח אחר. (תקציב עד 600) לדעתי אין לי הרבה זמן להתחרט... המפרט מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם- ??? זיכרון- mushkin ddr2 4096mb (2048x2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 xp red 593 כרטיס גרפי- HD4870 512MB CLUB3D כונן קשיח- WD 500GB SATA2 16MB מסך- SAMSUNG T220 צורב- LG מארז- ANTEC SONAT III + OC תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. AMD 64 3500 939 MSI NEO2 OCZ 1G לאדע דגם אבל תיזמונים 2,3,2,6

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gazit12,

הזמנתי זכרונות G.Skil אבל לא היו במלאי הציעו לי KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. האם עדיף יש אפשרות להחליף ל G. Skill בתודה מראש..... ???

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.