מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ראית בכמה מקומות וגם באתר של אינטל שהלוח הנ"ל מגיע ללא חיבור לפלופי. ומצד שני גם באתר של אינטל וגם כאן http://xtreview.com/review215.htm ובעוד מקומות, ניתן לראות שהלוח מגיע עם דיסקט ל- RAID, וא"כ מדוע הדיסקט בא אם אפשר לעבוד איתו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2005/11/28/are_three_cores_better_than_two/index.html
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן מחשב מפנדה עם לוח אם EPOX 4G4A וזיכרון CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2. האם כדאי לי להחליף את הזיכרון הנ"ל לMushkin 256mb DDR 3000? שניהם מגיעים עם צלעות קירור, השאלה הגדולה היא- מי יותר טוב בביצועים ובOC??? נציג פנדה אמר לי שהקורסאייר יותר טוב. נ.ב אל תתיחסו לזה אבל בהפרש המחיר אני לוקח AC3...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסיבה לשאלה - אני שוקל לרכוש מעבד X2 כלשהו, ובמחשבה לעתיד (Windows Vista) יש סיכוי שארצה להוסיף _עוד_ מעבד דו-ליבה כדי להגביר ביצועים. המחירים של אותם מעבדים עוד שנה-שנה-וחצי ירדו לרמה שזה (לי) יהיה כדאי מאוד להשקיע. אני מריץ המון דברים במקביל, ולמרות שהם לעתים דברים קלילים (בתיאוריה), עדיין תמיד יש איזה תוכנה מצ'וקמקת שלא כתובה כמו שצריך שתוקעת את ה-CPU, לא משנה כמה מהיר הוא יהיה. תיאוריה לחוד מציאוד לחוד. אז אני למעשה רוצה כמה שיותר מעבדים/ליבות "ספייר" כדי להקציב לאותו יישום מטופש (ואחותו הצולעת) ליבה משל עצמו ושיעזוב אותי בשקט. ;D יש או היה זה חלום?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6300 7950GT Gigabyte EP43DS3L זיכרונות 1 ג'יגה דואל צ'אנל 667 512X2. הזמנתי את הזיכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2262 שאלתי היא כזאת: האם כשאני אתקין את הסטיקים שהזמנתי יהיה לי התנגשות בין הזיכרונות? והאם ויסטה יקרא את זה כ-5 ג'יגה זיכון?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע מחשב עם RDRAM 800 אני רוצה לשדרג וחשבתי אולי לקנות P 4 2 GHZ עם הלוח GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM להעלות את הבאס ל133 והרטיו של הזכרונות 3 ככה שלזכרונות לא יהיה O/C כי הם ג'נריק ואני לא רוצה שיפגע, יש לי כמה שאלות: 1. האם הלוח הנ"ל טוב לO/C ? 2. לכמה (הערכה אישית שלכם) אצטרך להעלות את הVOLTAGES ? תודה לכל העונים!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, הבעיה היא שאני חושב שהמעבד הישן שלי P4 2.8 הוא בשוקט 435. (יש לי לוח של אסוס P4P800 SE , ואמרו לי שללוח הזה יש את השוקט הנ"ל, אם טעו ויש לו שוקט אחרת תגידו בבקשה) עכשיו, אני משדרג את כל המחשב כך שכרגע המפרט לא משנה, כולל לוח, כך שאני צריך לדעת איזה לוח לקנות, שיהיה תואם למעבד. (אם השוקט היא של המעבד שלי היא 775 אני לא ישדרג את המעבד)
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע OC לP4 יש לי תקציב של בערך 3200 ש"ח מה כדאי לקחת מעבד + לוח + זכרונות, אני רוצה להעלות את הבאס ל133
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כמה שדרוגים המעבד שלי הפך להיות החוליה החלשה (תוך כדי משחק ב NFSC בהגדרות מקסימליות המשחק קרטע, והטאסק מאנאג'ר הראה שהמעבד במקסימום כל הזמן) כמה שאלות: מה המעבד הכי חזק שמתאים לסוקט 754 (AMD64) והאם יש משהו ששווה להחליף בו את המעבד שלי כרגע? איזה הגדרות במשחקים הכי מכבידות על המעבד? שווה לי לשעות לו אוברקלות בתוספת של קירור (אם הקירור לא יהיה יקר והלוח אם מתאים) בשביל להעות את הביצועים? (אם כן אשמח שתפנו אותי לאיזה מדריך בנושא) ובקשר לזכרון, איך ייתכן שכל שלושת הסטקים מראים ב200HZ CPUZ וביחד המהירות של הזיכרון היא 167?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, אז ככה. יש לי את המפרט הזה : מעבד : Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם : Gigabyte GA-P43-ES3G כרטיס מסך : gigabyte ati radeon 4770 512mb דיסק קשיח : Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז : Cooler Master CM-690 ספק : SeaSonic 500W 80+ bronze SS-500ET קירור למעבד : Scythe Mugen 2 אני רוצה לבצע OC, אני מבין שהלוח אם לא משהו. כעקרון. אבל אני עדיין רוצה לנצל אותו קצת פה ושם. איזה זכרונות עדיף לי לקנות. יש לי כמה אפשרויות כעקרון אני קונה בKSP ברמת גן. אז אם תוכלו לייעץ לי לגבי זכרונות שנמצאים אצלהם במלאי אני אודה לכם מאד. כרגע ההתלבטות שלי היא : 2x2GB Mushkin XP RedLine Frostbyte Series Dual Channel או 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או 2x2…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כמה אופציות למעבדים: 1)Intel Core 2 Duo E6600 Box 2)Intel Core 2 Duo E6750 BOX 3)Intel Core 2 Duo E6550 BOX או אם יש משהוא יותר מומלץ עד 1000 ש"ח..עוד משהוא קראתי בפורום שמעבד מרובע ליבה כדאי עכשיו לקנות כי כרגע אין לזה שימוש אבל עוד כמה שנים זה יהיה בהחלט משתלם שיצאו משחקים חדשים.. ועוד דבר אני כנראה אקנה כרטיס מסך-8800GT אבל שוב קראתי בפורום שה-8800GTS הרבה יותר כדאי לעתיד כי הוא תומך בDX10 אז מה עליי לעשות אני לא רוצה שוב פעם עוד שנה שנתיים לקנות מחשב מחדש זה בלתי פוסק התופעה הזאת של השדרוגים..אין לזה סוף..אני חייב שתעזרו לי עכשיו בקשר ללוח אם המליצו לי בפורום מפרטים על הלוח- Gigabyte GA-P31-DS3L אבל ראיתי שהוא לא משהוא בכלל כי הוא גם לא תומך בDDR3 ואין לי כוו…
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר או משהו שיכול לעזור לי ללמוד יותר על וינדוס ועל תיקון מחשבים והכל אבל מרמה בסיסית כי כרגע אני לא יודע הרבה... ????. בץוןדה מראש
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא בסביבות ה 750 שקל ל DC של 1G ו 1500 לשל 2G הם שווים את הכסף או שבמחיר שלהם יש זיכרונות טובים יותר ל OC?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.upfree.net/8323330 הקובץ המצורף בלינק הנ"ל מראה את התוצאות שקיבלתי ב3DMARK רציתי לדעת מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
תעזרו לי להחליט מכיוון שקשה לי למצוא לוחות של אינטל שתומכים ב ddr pc2700 ולכן חשבתי ללכת לכיוון ה pc1066 יש הבדל?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה כמו חוסר שיותף פעולה בין צוות הפורומים לצות האתר, שמעלה חדשות - אבל זה פשוט דורש. בימים האחרונים כל החדשות שהועלו בנוגע למעבדים(הן אם זה אינטל והן אם זה AMD) מציגות את מעבדי הAXP באור שלילי ביותר כאילו AMD הולך לפשוט את הרגל, אין לה מכירות בכלל והמעבדים שלהם הם אוברקלוקרים גרועים שלא נתונים תמורה מלאה בשביל הכסף שלהם. דוגמא: אין כך הדבר, מעבדי הAthlon XP היום זוכים להערכה וחדווה מחודשת כמעט בכל אתר חומרה בחו"ל, מעבדים AXP של מהירויות 1600 ו1700 עם סטפינג של AGIOA וAROIA שמחירם בחו"ל הוא בין 50-60 דולר לאחד, וכשאפשר לעשות להם OC ממהירויות default של 1400 ו1466 מגה"צ למהירויות של 1700-1800 מגה"צ כמעט בלי כל בעיה ובלי העלאת מתח מרובה, שזה אמר XP RATING של …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הזיכרון הזה יתאים ללוח שלי ASUS P5LD2 Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 דגם: kvr667d2n5/1g ב440 האם זה שווה? במחיר כזה והאם זה יתאים ללוח שלי? וכרגע יש לי אחד גיגה של חברה גנרית CEON איזה שיפורים זה יתן לי אם בכלל תודה שמואלל דרך אגב אני משחק במשחקים כבדים ויש לי 7900GT
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ההערכה היא ש Windows Vista תצא לפני 1.12.2006 . מיקרוסופט תעודד שימוש ב ECC Memory (יותר יציבות) ל Windows Vista . נכון להיום בזכרונות עם ECC משתמשים בעיקר בשרתים. למאמר : http://www.tgdaily.com/2006/02/06/ecc_for_vista/
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (כרגע יש לי Pentium D מיושן עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס של NVIDIA 9800 GS). אני מעוניין לשדרג את הלוח-אם, המעבד והכרטיס גרפי, למשהו קצת יותר חזק ואם אפשרות נוחה ל-overclock, בהתחשב בזה שהניסיון שלי באוברקלוקינג שאוף לאפס התקציב שלי לכל הסיפור הוא בערך 4,000 שקל, ורציתי לדעת האם שווה לחכות חודש עד שהתערוכה הקרובה של CES תסתיים, ואולי יהיו דברים יותר מעניינים באותו התקציב...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
קראתי שKT400 יתחיל להימחר כKT333 אז תוך כמה זמן כל לוחות הKT333 יהפכו ל"KT400"?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח למצוא דרייבר ל NF4 ULTRA-D לויסטה... צריך את עזרתכם בבקשה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף epox 8k5a2 (פלוס) או gigabyte GA-7VRXP ? המחיר כמעט אותו הדבר. שיקול עיקרי - תמיכה בכרטיס AGP מיושן (x1) מסוג nVidia TNT2 32MB AGP. אם שניהם לא תומכים על איזה לוח _תומך_ היתם ממליצים? למרות שאני מעדיף אחד מאלה.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-