עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arnoNz,

http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא תומך DXG עכשיו יש לו 2 כניסות PCI-e 16x עכשיו הקטע הוא אם אפשר לסדר ככה שתיהיה לו תמיכה ב sli גם? ובכלל מה נותן לי ה dxg אם כל פעם צריך לבחור כרטיס מסך אחר חוץ מזה ששאני יכול לבחור אם לשחק בדום אז לשחק עם ה geforce וHL2 עם ה radeon (סתם דוגמא) ...?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום ראיתי שממליצים למי שקונה מחשב חדש לקחת זיכרון של 512 אחד ולא 256*2 אבל ראיתי שאם מדברים של גיגה זיכרון ממליצים על 512*2 ולא אחד של 1024 למה זה? אומרים לא לקחת שתים של 256 כי זה פוגעה בשידרוג אם ירצו לעשות אבל אם לוקחים שתים של 512 גם זה פוגע בשידרוג תודה לכול העונים

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by Bh,

שלום! יש לי לוח אם ECS P4S5MG 62-0311-001131-00101111-040201-SiS650$P4S5MG_P4S5MG SiS650 תאריך הביוס: 03/11/2002 אני רוצה לעדכן את הביוס, אך מצאתי עדכון בגרסא יותר מוקדמת ממה שלי יש.. האם אתם יודעים אם יש עדכונים חדישים יותר לדגם הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ושאני מתכוון יציאה לאוזניות זה חיבור לאוזניות שאני ישמע דרך האוזניות.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by PCguy,

אשמח לדעת איזה מעבד עדיף ובעיקר מה ההבדל{ארכיטקטורה} בפועל? יש לינק ? תודה

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום איזה לוח יותר טוב (GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by kobibo,

אבקש את עזרתכם להמלצה לשדרוג המחשב שלי. לאחר התלבטויות החלטתי ללכת לכיוון של AMD ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולהמרות של סרטים. מכיוון שיש לי כבר 2 דיסקים גדולים,צורב DVD וכרטיס מסך של Radeon 9800 pro החלטתי להעביר את החלקים האלו למחשב החדש שלי לכן אני יצטרך רק את שלושת הרכיבים הנ"ל. מעוניין להשקיע עד 2200 ש"ח . מעוניין ב 1GB זיכרון. אם המעבד לא מגיע עם קירור אודה גם להמלצה לקירור מתאים למעבד.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by nemesisx2,

??? אהלן חברה, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE K8NF SOCKET 939, עם מעבד ATHLON 64 3200 גם SOCKET 939. עכשיו לשאלה, לפני יומיים הורדתי את 3DMARK05 ושם הוא אומר שהSOCKET של המעבד הוא 754 וששם לוח האם שלי הוא NF-CK804. איך אני חכול לבדוק שמה שבאמת יש לי במחשב זה הלוח אם שאני הזמנתי ועם SOCKET 939? בדקתי בWINDOWS ולא ראיתי שם, איפה אני יכול לבדוק נתונים של הלוח אם והמעבד? תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sh_idan,

יש הצעות ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי קונה לוח DFI NF4-ULTRA-D ומתלבט בין שני הזיכרונות , הטווינמוס עולים 80שקל יותר , הלוח כידוע נותן עד 4V לזיכרונות ככה שמתח הוא לא הבעיה , הבעיה היא , שהטווינמוס לפי הביקורות עושים 500MHZ על 2-2-2 , אבל לא הרבה יותר מזה(מקסימום שראיתי זה 530 וגם זה בקושי) , הADATA לרוב מגיעים ל550MHZ בקלות , אבל על 4-4-3 , עכשיו תלוי מה עדיף , התיזמונים או עוד 20\30MHZ לזיכרונות...

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  11. הלוח הוא מדגם.. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D הנה הקישור לאתר שלהם.. http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US תגידו אם הוא תומך באפשרות של SATA 2

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by RT2,

שלום, על איזו תוכנה לניתור תמפרטורות ומתחים בזמן אמת (בלי לעשות ריפרש) על הלוח אתם ממליצים? תודה!

13. מבחן הביצועים הזה יודע לנצל ריבוי מעבדים. מקור: http://www.elitebastards.com/#news9950 מקור היהדעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2627 הערה: לא צריך לקחת את זה יותר מידי ברצינות, לא ברור מי ערך את המבחן, איזו חומרה הייתה מעורבת, עדיין, מעניין.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD socket 754 athlon 64 3000 ויש לי 2 אופציות ללוח אם: msi k8m או asus k8vx מי מהם יותר טוב ומומלץ מבחינת תוספות ביצועים כרטיסים מובנים ויכולות כלליות, אוברקלוקינג לא בא בחשבון בכלל, מחשב זה ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס אלה הם שני הלוחות היחידים ואני לא רוצה המלצה ללוח אחר. בברכה.

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  15. ביום 3 של חודש 5 ייערך כנס השקת Windows XP 64 Bit במיקרוסופט ישראל בהישתתפות אינטל ו AMD והיבואן של AMD בארץ יש גם הרצאה עבור gamers עם "הדגמות של משחקים" מעניין מי אמור לייצג את AMD בארוע. מקור: http://www.microsoft.com/israel/events/default.aspx?pageType=1&idType=1&id=15204

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by wow,

1 איזה דרייבר להוריד. 2 שמעתי שיש רק גירסת בטא,האם זה נכון והאם היא יציבה וכדאי בכלל להתקין אותה?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by aquarius,

אני לא מבין למה עושים כל כך באז עם הלוחות האלה ואמרים שהם הכי טובים לאוברקלוק אם הם תומכים בזיכרונות עד מתח של 400 הערה: אני לא אומר שהם לא טובים אחרי הכל נשברו איתם שיאים אני רק רוצה לברר עובדות

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by aquarius,

איזה ליבה הכי טובה Clawhammer Winchester Newcastle

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by taotao,

אני לא יודע מה הלוח אם שלי נראה לי של ויה אבל לא בטוח משיהו יכול לעזור לי? הציפסט זה VIA PM800-VT8237 עשיתי חיפוש בגוגל ולא מוצא תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעבד יכול להידפק כתוצאה מריבוי(ואני מתכוון לזה) הפסקות חשמל? כי אחרי ההפסקה שהייתה לי עכשיו הוא פשוט הפסיק לעבוד......(אני עכשיו עם הפנטיום 3 של אחותי... :-\) אני מדבר על 2/3 הפסקות בכל יום.......כבר הלכו לי 2 הרדיסקים בגלל זה ולוח+ספק.......החלפתי אותם ועדיין יש לי אחריות עליהם אבל אני מנסה להדליק את המחשב והמחשב בכלל לא נדלק יש מצב זה מהמעבד? ועוד שאלה לא פחות חשובה מה יכול ללכת לי בכללי מתוצאה של הפסקות חשמל?.תודה!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מה עדיף D סלרון 2.6-2.8GHZ או P4 2.4GHZ ? לעריכת וידאו\עבודה עם פוטושופ פלאש\תוכנות 3D (פשוטות יחסית). לא למשחקים. ההפרש במחיר גדול מאוד, האם זה שווה את זה? או שP4 טוב רק למשחקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

שלום, כוונתי היא לשדרג ממעבד T-Bird 1.4 לSempron 2800+. האם יהיה הבדל ניכר במהירות? (הT-Bird רץ על 133mhz (266mhz) fsb ו512mb DDR.) תודה.

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by wArezm0n,

שלום, אתמול הרכבתי סוף סוף את המחשב שלי ולקחתי אותו ללאן פארטי של 3DV כאשר רכשתי את החלקים רכשתי גם את ה: Crucial Ballstix Tracer 512mb PC4000 שתי סטיקים ולאחר שחיברתי אותם ללוח אם,הדלקתי את המחשב והמחשב עושה Reset כל הזמן. ניתקתי את הזכרונות מהלוח וחיברתי למחשב אחר והם פעלו ממש ממש טוב בלי שום תקיעות למשך 7 שעות. חיברתי זכרונות PC3200 של Corsair למחשב החדש והם פעלו טוב אבל כאשר אני מפעיל משחקים כבדים המחשב עושה Reset אבל לפני פעולת הReset הוא מציג לי הודעת שגיאה כחולה של Windows XP לשניה ואז הוא מבצע את פעולת הReset. מפרט המחשב החדש: AMD 3500+ 64Bit Winchester DFI Lan Party nF4 Ultra-D Crucial Radeon X850 XT PCIe Enermax EG495P-VE SMFA Seagate 160gb SATA NCQ

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. אני בדרך לקנות מחשב והגעתי למסקנה ששווה לחכות לליבה הזאת אבל אני רוצה לדעת מתי זה יקרה וגם אם היא מורה להיות יותר יקרה מה-WINCHESTER.... אם מישהו יודע ממקור אמין אז שיעזור לי...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. Started by 888,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדלבינהם שווה את המחיר?

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.