מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום איזה לוח יותר טוב (GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם להמלצה לשדרוג המחשב שלי. לאחר התלבטויות החלטתי ללכת לכיוון של AMD ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולהמרות של סרטים. מכיוון שיש לי כבר 2 דיסקים גדולים,צורב DVD וכרטיס מסך של Radeon 9800 pro החלטתי להעביר את החלקים האלו למחשב החדש שלי לכן אני יצטרך רק את שלושת הרכיבים הנ"ל. מעוניין להשקיע עד 2200 ש"ח . מעוניין ב 1GB זיכרון. אם המעבד לא מגיע עם קירור אודה גם להמלצה לקירור מתאים למעבד.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
??? אהלן חברה, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE K8NF SOCKET 939, עם מעבד ATHLON 64 3200 גם SOCKET 939. עכשיו לשאלה, לפני יומיים הורדתי את 3DMARK05 ושם הוא אומר שהSOCKET של המעבד הוא 754 וששם לוח האם שלי הוא NF-CK804. איך אני חכול לבדוק שמה שבאמת יש לי במחשב זה הלוח אם שאני הזמנתי ועם SOCKET 939? בדקתי בWINDOWS ולא ראיתי שם, איפה אני יכול לבדוק נתונים של הלוח אם והמעבד? תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אוקיי , חבר שלי קונה לוח DFI NF4-ULTRA-D ומתלבט בין שני הזיכרונות , הטווינמוס עולים 80שקל יותר , הלוח כידוע נותן עד 4V לזיכרונות ככה שמתח הוא לא הבעיה , הבעיה היא , שהטווינמוס לפי הביקורות עושים 500MHZ על 2-2-2 , אבל לא הרבה יותר מזה(מקסימום שראיתי זה 530 וגם זה בקושי) , הADATA לרוב מגיעים ל550MHZ בקלות , אבל על 4-4-3 , עכשיו תלוי מה עדיף , התיזמונים או עוד 20\30MHZ לזיכרונות...
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הלוח הוא מדגם.. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D הנה הקישור לאתר שלהם.. http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US תגידו אם הוא תומך באפשרות של SATA 2
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, על איזו תוכנה לניתור תמפרטורות ומתחים בזמן אמת (בלי לעשות ריפרש) על הלוח אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מבחן הביצועים הזה יודע לנצל ריבוי מעבדים. מקור: http://www.elitebastards.com/#news9950 מקור היהדעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2627 הערה: לא צריך לקחת את זה יותר מידי ברצינות, לא ברור מי ערך את המבחן, איזו חומרה הייתה מעורבת, עדיין, מעניין.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD socket 754 athlon 64 3000 ויש לי 2 אופציות ללוח אם: msi k8m או asus k8vx מי מהם יותר טוב ומומלץ מבחינת תוספות ביצועים כרטיסים מובנים ויכולות כלליות, אוברקלוקינג לא בא בחשבון בכלל, מחשב זה ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס אלה הם שני הלוחות היחידים ואני לא רוצה המלצה ללוח אחר. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ביום 3 של חודש 5 ייערך כנס השקת Windows XP 64 Bit במיקרוסופט ישראל בהישתתפות אינטל ו AMD והיבואן של AMD בארץ יש גם הרצאה עבור gamers עם "הדגמות של משחקים" מעניין מי אמור לייצג את AMD בארוע. מקור: http://www.microsoft.com/israel/events/default.aspx?pageType=1&idType=1&id=15204
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1 איזה דרייבר להוריד. 2 שמעתי שיש רק גירסת בטא,האם זה נכון והאם היא יציבה וכדאי בכלל להתקין אותה?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני לא מבין למה עושים כל כך באז עם הלוחות האלה ואמרים שהם הכי טובים לאוברקלוק אם הם תומכים בזיכרונות עד מתח של 400 הערה: אני לא אומר שהם לא טובים אחרי הכל נשברו איתם שיאים אני רק רוצה לברר עובדות
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה ליבה הכי טובה Clawhammer Winchester Newcastle
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הלוח אם שלי נראה לי של ויה אבל לא בטוח משיהו יכול לעזור לי? הציפסט זה VIA PM800-VT8237 עשיתי חיפוש בגוגל ולא מוצא תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד יכול להידפק כתוצאה מריבוי(ואני מתכוון לזה) הפסקות חשמל? כי אחרי ההפסקה שהייתה לי עכשיו הוא פשוט הפסיק לעבוד......(אני עכשיו עם הפנטיום 3 של אחותי... :-\) אני מדבר על 2/3 הפסקות בכל יום.......כבר הלכו לי 2 הרדיסקים בגלל זה ולוח+ספק.......החלפתי אותם ועדיין יש לי אחריות עליהם אבל אני מנסה להדליק את המחשב והמחשב בכלל לא נדלק יש מצב זה מהמעבד? ועוד שאלה לא פחות חשובה מה יכול ללכת לי בכללי מתוצאה של הפסקות חשמל?.תודה!
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף D סלרון 2.6-2.8GHZ או P4 2.4GHZ ? לעריכת וידאו\עבודה עם פוטושופ פלאש\תוכנות 3D (פשוטות יחסית). לא למשחקים. ההפרש במחיר גדול מאוד, האם זה שווה את זה? או שP4 טוב רק למשחקים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כוונתי היא לשדרג ממעבד T-Bird 1.4 לSempron 2800+. האם יהיה הבדל ניכר במהירות? (הT-Bird רץ על 133mhz (266mhz) fsb ו512mb DDR.) תודה.
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אתמול הרכבתי סוף סוף את המחשב שלי ולקחתי אותו ללאן פארטי של 3DV כאשר רכשתי את החלקים רכשתי גם את ה: Crucial Ballstix Tracer 512mb PC4000 שתי סטיקים ולאחר שחיברתי אותם ללוח אם,הדלקתי את המחשב והמחשב עושה Reset כל הזמן. ניתקתי את הזכרונות מהלוח וחיברתי למחשב אחר והם פעלו ממש ממש טוב בלי שום תקיעות למשך 7 שעות. חיברתי זכרונות PC3200 של Corsair למחשב החדש והם פעלו טוב אבל כאשר אני מפעיל משחקים כבדים המחשב עושה Reset אבל לפני פעולת הReset הוא מציג לי הודעת שגיאה כחולה של Windows XP לשניה ואז הוא מבצע את פעולת הReset. מפרט המחשב החדש: AMD 3500+ 64Bit Winchester DFI Lan Party nF4 Ultra-D Crucial Radeon X850 XT PCIe Enermax EG495P-VE SMFA Seagate 160gb SATA NCQ
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב והגעתי למסקנה ששווה לחכות לליבה הזאת אבל אני רוצה לדעת מתי זה יקרה וגם אם היא מורה להיות יותר יקרה מה-WINCHESTER.... אם מישהו יודע ממקור אמין אז שיעזור לי...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
תכננתי לקנות מחשב ממש בקרוב אבל אני לא יודע כבר אם כדי לחכות לכפולי ליבות או לא?! :s05: ממה שכבר יודעים עכשיו אמור להיות הבדל ביצועים משמעותי?....או שזה סתם גימיק ? וגם אמורה לצאת ל-AMD ליבה חדשה (VENICE) מתי זה יגיע לארץ?
-
- 73 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
Hey guys, something's wrong here.. i'm able to run my memory at 260FSB with 3.3V, its 2+ hours stable on memtest86+..problem is that when i run pcmark04, it fails on memory test on test called Write 8mb. i'm getting blue screen and reboot. tried 3.4V, blue screen without reboot..3.5V error msg and stuck. (didnt try higher). is it pcmark04 isssue ? mother board issue? what can it be..then i tried putting the mem back to 200, default timings, default voltage..default EVERYTHING (no OC at all) and still same blue screen on 8MB write test...the machine is 100% 3+ hours prime95 stable. strange! אנשים מצטער שההודעה באנגלית..פשוט כתבתי את הטרד הזה באקסטרים סיסטמס ואף אחד לא ידע…
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! יש לנו בבית מחשב נייד שאנו מעוניינים למכור. הוא מדגם COMPAQ PRESARIO 1200. זה המפרט שלו: מעבד: Intel Mobil Celeron II 766MHz. זכרון: 128MB SDRAM. כרטסי מסך: Trident CyberBlade i1 - AGP. לוח אם: VIA Apollo VT8601 ProMedia. הארד-דיסק: Toshiba 10GB 4200 RPMץ כונן דיסקים רגיל (פלופי). כונן דיסקים: LG X24. כרטיס רשת אלחוטי: D-Link AirPlus G+ DWL-G650+. בא עם WINDOWS XP SP2. המסך הוא 14". יש כמובן רמקולים ויציאות כמו בכל מחשב, LAN, USB LPT וכו'... כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני קודם אפתח בהודעה שאני מבקש שהדיון לא ידרדר לריבים של "מי יורת טוב", סבבה? אוקי, אז אני יודע שהפנטיום EE840 יצא עוד יומיים, אבל מכיוון שהוא לא ממש בתקציב שלי אז רצית ילשאול מתי מתוכננים לצאת הפנטיום D כפולי הליבה ה"רגילים" ומתי יצאו הA64X2? אני לא צריך שתנחשו, אם למישהו יש השערה או עדיף מידע שיתן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני אמליץ לו על הנ"ל. כמה שאלות: 1. האם יש את המעבדים הנ"ל בצורה שאינה כוללת את המילה "פרסקוט"? (ובכלל על איזה תושבת אתם ממליצים) 2. מחפש המלצות ללוח-אם עד 650 ש"ח. תודה! *עריכה: המעבד צריך להיות 32 ביט כיוון שה-64 ביט עדיין יקר מידי.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-