עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by smootskin,

יש לי זיכרון RAM של 4GB, האם זה בסדר להוסיף זיכרון של 8GB עם אותם נתונים מאותה חברה בדומה ל - 4GB? או שכל הכרטיסים חייבים להיות זהים ב - GB? סליחה על הנוביות, אף פעם לא חשבתי על זה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by integral,

שני מעבדי X2 על אותו לוח. קוראים לזה 4X4. אומרים שיכנס במחצית השניה של השנה. http://www.tgdaily.com/2006/06/01/amd_dual-socket_dual_core_platform/

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by trek227,

מתלבט האם לרכוש מעבד Q9550 שהוא מעבד עם 4 ליבות או ללכת על E8400 שיש לו רק 2 ליבות ושאלה נוספת כרגע בחרתי לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H האם הוא יתאים למעבד 4 ליבות שציינתי?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  4. שלום. בלוח האם הגנרי למדי שלי מותקנים היום 128MB DDR 266 ועוד סטיק 256MB תואם בתידרותו של קינגסטון. הדגם של קינגסטון הוא CL2.5 (Cas Latency). בכל אופן, אני מתכוון להוציא את ה128 ולהביא 256 במקומו. כאן התחלתי להתלבט. 1. ראשית כל, האם בכלל שווה לי שיפור של 128MB? אני חושב שכן כי לעיתים יש תקיעות ואני יודע שהעסק יכול לעבוד יותר מהר (אולי זה כל בגלל הסטיק של ה 128 שלא ממש תואם את ה256). 2. האם לקנות סטיק תואם של חברת קינגסטןו? ממש אותו דגם אותה תדירות? 3. או שעדיף לי לקחת דגם של קינגסטון רק בתדירות של למשל 333 או אפילו 400? ההבדל במחירים אינו כזה גדול ואולי זה יהיה הצעד הנכון לעתיד. 4. אולי בכלל לקחת 256MB מחברה אחרת, מוכרת (מיקרון למשל), ולחסוך 50 ש"ח? 5. יש הצדקה ברצון שלי …

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. שלום אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי, המחשב שלי כבר מאד ישן לפני 4 שנים ויש לי לוח אם הזה - http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/ עכשיו אני יכול לשים בלוח אם את הכרטיס זכרון הזה ?http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1244 והאם הוא ישתלב עם עוד 256 זכרון של סמסונג 266 מהירות (ישן) תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ronin,

אוקיי אז ככה: ראיתי אנשים פה שמפרסמים שעבדו עליהם או רימו אותם, אחרים שקוראים להם לתבוע וכו'... אני הולך לספר מקרה שקרה לי אישית, סיפור שגם התפרסם בעבר וממנו יש מוסר השכל ואפשר להסיק מסקנות ממנו... לפני מס' שנים כשהפנטיום היה השולט (כשאני אומר השולט אני מתכוון P200 היה הכי חזק בשוק) החלטתי לרכוש מחשב אישי לבית, קצת משחקים אינטרנט (כן היה אינטרנט).. לא הייתי מבין גדול במחשבים אבל ידעתי פחות או יותר את הכיוון, חומרה מתאימה ומשתלמת ועוד.. אני ואבי עשינו מס' סקרי שוק והחלטנו לרכוש מחשב עם מעבד פנטיום 166 שהיה אז נורא יקר באופן כללי. בכל מקרה, סגרנו עם בעל החנות על X ו Y, הוא כנראה זיהה פוטנציאל למירמה ופשוט מה שעשה זה נתן לי מחשב עם מעבד פנטיום שרק כתוב עליו 166 אבל לא כך ה…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by AlonAviram,

מחר אני הולך לקחת את המחשב שלי מלוג'יק, יש בו 512*2, השאלה שלי היא שכאשר אני ירצה להוסיף עוד ג'יגה, אני יוכל לקנות עוד 512*2 ולהוסיף אותם, והביצועים יעלו כאילו מוסיפים סתם עוד ג'יגה זיכרון? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by gtx980sli,

מה המעבד הכי חזק של amd ( בדגש על gaming). ומה המקביל שלו באינטל? אני רוצה לראות מי עדיף ביחסי כסף לביצועים ( זה בשביל חבר ששוקל לקנות מהאדומים) יש לamd תמיכה טובה של דריברים למעבדים? משחקים אוהבים אותם? כמה עולה לוח אם איכותי לכרטיס אחד ו4 מקומות לראם.? החבר שוקל לקנות כרטיס גם מהאדומים. מה עדיף ה300 או 200 ( הןא רוצה משהו עוצמתי שיריץ חלק אז ההתלבטות היא בין העוצמתיים של שני הסדרות.) גם ירוק תופס אבל התקציב של הכרטיס הוא עד 2000 גג . עדיף משהו יותר זול הוא משחק ב1080 אבל רוצה משהו שיחזיק לאורך ימים ושנים .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ro-K,

קניתי לא מזמן מחשב חדש וצריך להיות לי AMD 64 3000 939 איך אני יכול לבדוק אם זה באמת מה שיש לי?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  10. שלום קניתי זכרון חדש 512mb pc3200 הכנסתי אותו אבל המחשב מסרב לפעול איתו יש לי את הלוח אם gigabyte 8irx שתומך בזכרונות רק עד pc2100 אבל שאלתי על זה ואמרו לי שהזכרון יעבוד פשוט על המהירות הנמוכה... שאני מכניס את הזכרון המחשב לא עולה למישהו יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  11. http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 ומישהו יוכל להסביר לי בבקשה את כל העיניין שלהפרסקוט הזה? כי יש לי לוח אבל אני לא יודע אם הוא יתאים... ואני לא מבין איך אתם יודעים שהמעבד הזה הוא פרסקוט ואיך אני ידע עם הלוח שלי תומך או לא?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103650 מתי יגיע 910 לארץ ?

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by taotao,

אני לא יודע מה הלוח אם שלי נראה לי של ויה אבל לא בטוח משיהו יכול לעזור לי? הציפסט זה VIA PM800-VT8237 עשיתי חיפוש בגוגל ולא מוצא תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב לכולם. עבור מפרט חדש שמיועד לשימוש כללי, גרפיקה 2D ועיבוד תמונה, משחקים לא כבדים וOC עתידי אפשרי (אולי) מי משלושת הזכרונות הבאים עדיף? אני רוצה ביצועים טובים היום בDUAL CHANEL. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11056 אולי משהו אחר בכלל? הסיבה שאני שואל היא שבחנות בה אני רוצה להרכיב את המפרט אין אף אחד מהזכרונות הללו והאופציה הכי זולה היא GSKILL CL4 800MHZ שעולים 980 ש"ח. כמו שהבנתי הם טובים לOC וללא OC אין סיבה לקנות כאלו. אני בכל מקרה מחפש לא לקפוץ יותר מידי במחירים, ולכן בודק אופציה לקנות את הזכרונות במקום אחר ולצרף להרכבה בחנות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by -OmeR-,

כנסו לפה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_310&products_id=2717 למה לא כדאי לקנות את המעבד הזה במקום ה-3200 או ה-3000 של AMD הוא עולה ממש קצת יותר אבל זה בכל זאת XEON האם הוא יותר טוב? ולאיזה סוקט הוא? 478? תודה

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by Stranger,

האם ההבדל בין המאשקין בלאק LEVEL 1 ל- LEVEL 2 הוא כל כך משמעותי? וכיצד הוא בא לידי ביטוי.... בהנחה שלא מתבצע OC!! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by Asaf_l4,

מה ההבדל בין Intel Core i7 Box ל- Intel Core i7 Tray?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. האם ה-P4P800 DLX מגיע עם תוכנה למדידת טמפרטורות? זה כמו למשל שללוחות של אינטל יש את ה-Intel Active Monitor. האם ללוח של ASUS יש משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  19. אני כנראה קונה את הלוח שבוע הבא ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך יחסום את היציאות. במידה וכן, האם ישנו לוח באותו טווח מחירים שאני אוכל להרכיב עליו את הכרטיס וזה אינו יחסום לי שום כניסה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by universe100,

שלום, ברצוני לשאול מהו לוח האם הכי מתאים וטוב למעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor S939 וכרטיס מסך 7600GT? תודה

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  21. :-[ חברי הטוב איתמר הוא בעל המחשב הבא: AMD 1800 לוח אם של Asus A7m266 ביוס מעודכן של 1.004A עם זכרון של 256 המוגדר 2.5X3X3 עם Geforce 4 4200 TI 128MB AGP X8 HD IBM 80GB DVD TOSHIBA כרטיס רשת 3COM לפני שעה רכש זיכרון חדש של 512MB של Micron. לאחר החדרת הזיכרון המחשב עלה וכשמגיע לחלון שלפני חחיפוש הBoot Device הוא קופא וניתקע. כמובן שהוציא את הזכרון, ואותה תגובה. הוציא את כל הכרטיסים והHD ועדיין אותה תופעה. איפס הגדרות של הביוס, אותה תופעה. הוא בן 25 והוא בוכה כרגע בטלפון!!! הצילו!!! עזרו לו (למרות שיש לו Geforce 4 4200TI 128MB!)

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים בשביל שיקנו לו חדש... איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Nomad,

שלום לכולם אני חדש פה , ראיתי שיש לכם פורום איכותי ואנשים שיודעים לעזור באמת , אז החלטתי להצטרף ולנסות לקבל עזרה בעניין חשוב. המחשב שלי מיושן ולא יציב , והגעתי למסקנה (סופסוף) שאני צריך לערוך איזה שידרוג עצבני התחלתי לבדוק מעבדים , לוחות אם , זכרונות וכיוצ"ב והגעתי לרשימה של חלקים ראויים , אבל הנה הבעיה - יש לי רק 1500 ש"ח (אולי 1,600 בדוחק) להקציב לזה. מה שאני צריך בעצם זה קומבינציה טובה של לוח אם , מעבד , זכרון ומארז. התעסקתי בהתקנת רכיבים כמו דיסקים קשיחים , צורבים זכרון ,וכו' אבל אף פעם לא בלוחות אם ומעבדים . לפי כל המאמרים שקראתי הגעתי למפרט הטכני הבא : לוח אם- צ'יפסט של nForce 2 , רצוי 400 ultra. 5 PCI X AGP x 8 FSB 400 מעבד- Athlon XP 2500 , בטכנולוגי…

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by chukun,

רבותיי, כמה אפשר להתווכח על איזה מעבד טוב יותר? יש פה לא מעט אנשים שיגידו שהמעבדים של INTL טובים יותר ואחרים שיגידו ש AMD. בסופו של דבר הסטייה באחוזים בין המעבדים של שתי החברות נע בין 3-6 אחוז (ואני מדבר על המעבדים התקציביים 3800-5000 של AMD לבין הקונרו המקביליים) אי לכך ובהתאם לזאת עדיף כרגע לקנות את מה שיותר זול. ותקנו אותי אם אני טועה.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  25. Started by mazoneli,

שלום לכולם. ברשותי המעבד הנ"ל רציתי לשאול עליו מספר שאלות. 1.בחיפוש ב AMDBOARD ראיתי שרשום שהטמפרטורת מקס שלו היא 85 מעלות ולכן טמפרטורת עבודה של 52 + - היא תקינה, צודק ?. 2.ב BIOS של ה MB שלי יש אופציית Spread Spectrum מה המשמעות שלה ?, ראיתי שרשום בחוברת שכך יהי פחות רעש אלקטרו מגנטי אבל איך ?. 3.מה המשמעות של המכפלות בין השעון של המעבד לשעון של הזיכרון, מה עדיף מהירות זיכרון גבוהה ומעבד יותר נמוך, בהנחה שהיישום הכי כבד שלי זה EMULE אם אפשר להפנות להסבר קיים אשמח. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.