עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mr.bigglesworth,

חיפשתי באתר וההבדל היחיד שמצאתי הוא שבמקום 4 ל DR יש 8 חיבורי SATA לא יכול להיות שבישביל זה הם הוציאו לוח חדש לגמרי... או שאני טועה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by no nick,

1. המעבדים צורכים לוח שונה או שכל לוח שמתאים לרגיל יפעל גם על סלרון? 2. מה עדיף מעבד 266mhz פנטיום או 450mhz סלרון, ואל תגידו לי ללכת על משהו חזק כי זה מעבדים שיש לי ואין לי כסף להשקיע.. תודה!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by rock-night,

אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  4. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 איזה מהם יותר טוב?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  7. כפולי הליבה הרי אמורים להיות מתאימים לשני התושבות. אך כאן הנקודה שאני לא מבין, כיצד זה הגיוני שאותו מעבד יתלבש על שתי התושבות?? בתודה מראש וחג שמח.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

שאלה קצרה...שלא יתפתח פה דיון-על...

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by HellBoY,

שלום אני צריך זכרון בנפח 512 מגה למפרט שלמטה. אין OC איזה זכרון יתן לי את הכי הרבה ביצועים?התקציב הוא בערך 500 שקל חשבתי על: 512MB Twinmos 512MB A-DATA /VT איזה אחד מהם יותר טוב? או ביכלל אתם ממליצים על אחד אחר? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by sergey_k,

שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by sergey_k,

שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by barhanin,

היי חברה אני מתכנן ליקנות מחשב חדש .. עכשיו על הלוח כבר הילחלטתי.. DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D לוח מעולה עכשיו רציתי לישאול בקשר לזיכרון.. ADATA DDR 512MB 500MHZ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31#help האם הוא טוב וממליצים עליו והאם אפשר לעשות איתו OC טוב.. תודה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by DJPOWER,

מה מסמן הC בזיכרונות ומה ההבדל ביניהם(C2.5 C3 וכולי) תודה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  14. מה קורה חברים? הבנתי שיש פה ביקוש למתאם ולמעבד דותן ואולי עוד כמה דברים שאין בארץ! בכול מקרה אני מתכנן קנייה של המעבד בשבוע הקרוב (כי פשוט אני צריך למכור קודם כול כמה חלקים שיש לי) ואני ראיתי שכולם מחפשים את המתאם או המעבד בארץ במחיר נורמלי עם בכלל ולא מוצאים אז אמרתי שעם כבר אני מזמין לי אז אני יתן יד לעזרה שיגעו עוד כמה דותנים מענינים לפורום שלנו וישברו שיאים חח למעונינים להזמין איתי ביחד שיכתבו לי בפרטי או שיבואו לאיי סיי קיו 309850366 יחיאל בן חמו

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

עד כמה הם קריטיים, ומה הערכים הסבירים שלהם. בנוסף לזה, איפה לאזעזל אני יכול לבדוק בוינדוס T1\T2 ? (ב EVEREST המידע לא ברור).

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. Started by Turbine,

רציתי לדעת אם אפשר לשים 2 סטיקים של KINGSTON 2.5 DDR 400 MHZ 512 MB שיתפקדו כדואל סה"כ 1 ג'יגה ועוד 2 סטיקים של כל אחד 256 גם 400MHZ DDR סה"כ 512 אין לי מושג של איזה חברה הם, ומה התזמונים... השאלה אם זה יפגע בביצועים ? או בכל דבר אחר? ואם בכלל זה אפשרי לשים אותם ככה?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי 512*2 של GEIL עם קירור מותקנים על לוח ABIT NF7 עם מעבד BARTON 2500@3200 המעבד על 3200 כי העלתי לו את הבאס ל-200, עשיתי את זה כי הבנתי שהזכרונות עובדים על באס 400 אז רציתי שהם יעבדו בסינכון מושלם עם המעבד, הבעיה כעת היא הטמפ'... אני עובד על 60 מעלות בערך וזה לא בריא למעבד הזה לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם כשאני אוריד את הבאס בחזרה, כך שיהיה 333 ולא 400, האם זה יפגע באופן משמעותי בסנכון המעבד עם הזכרונות עד כדי ירידה משמעותית בביצועים?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  18. שלום חברים! אני מתכנן בזמן הקרוב (חודש עד שיגיע) לקנות מעבד דותן 1.73 533 מגהרץ ואת המתאם של אסוס ללוח שלי ולדותן! עכשיו יש לי שאלה העם הצורה שבא המתאם מיתלבש תפריע לקרור גז להיתחבר למעבד? כאילו איך גופי הקרור יתלבשו על מהעבד העם בעזרת הטבעת השחורה עם ה-4 פינים או בעזרת חיבור מיוחד! בכול מקרה עם מישהו לא הבין אותי אני פשוט ישמח לקבל תמונות מאתרים שאני לא מצאתי שמראים איך המתאם מיתלבש ואיך הקרור וכו וכו וכו תודה..

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שמתאים למערכת AMD 3200 939 ולוח msi k8n neo4 ultra אני צריך 2*512 המחשב מיועד לאינטרנט PHOTOSHOP ומשחקים חשוב שתיהיה איזה אופציה לעשות לזה קצת OC בעתיד שהמחשב יחשב ישן קצת..

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by AppleJack,

2x512 שיעבדו ב-DualChannel. איפה אפשר להשיג תיזמונים כאילו בסביבות ה-800ש"ח (אם בכלל) ? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BoRiS.K,

האם זיכרונות של SAMSUNG הם זיכרונות טובים כי היה לי זיכרונות בלי חברה משהו חראאאא והחליפו לי ב-SAMSUNG עכשיו יש לי 1 GB של SAMSUNG

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. מישהו פה יכול להסביר לי על הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון?? כמו למשל DDR 3 וכו'...

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by kobibo,

מחפש לוח למעבד AMD בסוקט 939 שיתמוך גם ב AGP וגם ב PCI-E יש חיה כזאת ? אם כן מה העלות ? ומהיכן ?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by rom747,

חג שמח הלוח בסכום של עד 1100 ש"ח הוא נועד, עבור מעבד AMD 3500 הלוח צריך לתמוך ב 2 כרטיסי מסך ושאלה נוספת אני עומד לרכוש מחשב עם 512 מ"ב זיכרון והשאלה האים צריך להגדיל את הזיכרון בגלל שאני משתמש ב 2 כרטיסי מסך תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by zigi11,

מה דעתכם על לוח האם הזה - INTEL EATONVILLE BLKD915GEV P-4 LGA775 DDR2 100Mbps LAN 3Y על איזה לוח אם בתקציב של 800 ש"ח אתם ממליצים ? האם יש ASUS באותו טווח מחיר שיתן לי ביצועים טובים יותר ושיכלול פיטצ'רים נוספים ? (Raid support, Firewire) אין לי צורך בכרטיס קול ומסך משולבים. המעבד שיעבוד איתו - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ 640 800MHZ FSB HT 2Mb

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים