מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מאיפה, לא יודע איך, אבל הם מחזיקים אותו . . . Asus P5E3 Premium/Wifi@N Intel X48 (Socket 775) PCI-Express DDR3 Motherboard http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-262-AS&groupid=701&catid=5&subcat=1050 מה אתם אומרים, זה המלך שהיה שווה לחכות לו ?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, יש לי את לוח האם הזה: www.asus.com/Motherboards/M4N68TM/ וחשבתי לשדרג את ההראם במחשב (כרגע יש לי שני סטיקים של 2GB כל אחד). ראיתי שבאתר כתוב שהמקסימום הוא 8GB ואני לא בטוח אם הם מתכוונים ל8GB לסלוט או 8 סה"כ. איך ניתן לדעת? תודה, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2.4 AMD ל P4 2.4 עזרו לי בבקשה... התלבטות נוספת היא איזה לוח אם לקנות... הסתכלתי בפורום קצת ושמתי לב שאף אחד לא ממליץ על לוחות אם של אסוס... במקום זה כולם מעדיפים ABIT... בבקשההההה תסבירו למה?! ואיזה לוח הכי כדאי לקנות התחשב במחיר וביצועים! : בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר ;D
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מומלץ בחום..למי שלא וגם למי שכן מבין מה יש בביוס וכל הפונקציות שלו ואיך הוא עובד [http://img413.imageshack.us/img413/4361/20070511015149cv1.gif/img] Inside your computer are several smaller ones, which must work together for best performance Getting them to do this, rather than pulling against each other, can make quite a difference to how your machine behaves, but most come out of their boxes inadequately set up because there isn't enough time or incentive for the manufacturers to do it for you - they mostly choose standard CMOS settings to suit the widest circumstances (and keep BIOS problems to a minimum), which are often the slowest. The BIOS Companion explains th…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! המחשב הולך לשמש לשימושים ביתיים רגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה) + הקלטת סאונד, + עריכת תמונות (פוטושופ), עריכת וידאו ( תוכנות שונות, כוללות פרימייר, סטודיו הן של COREL 12, וכו... הכוונה היא לניסוי תוכנות שונות) משחקים (כגון COD4 ו 5, ודומים) ההתלבטות היא מעבד דואל או מעבד קוואד. הדואלים מ E7500 וצפונה) וקוואד אני לא יודע איזה. כמובן שאני לא נעול על אינטל או AMD. כל שאר הרכיבים יותאמו לאחר בחירת המעבד. כרגע לא מתוכנן OC. אך קיים בידי קירור אשר יאפשר OC בינוני ומעלה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר למה בדיוק שום ממשלה לא מאפשרת לחברות גדולות כמו אינטל או AMD למכור לשוק האזרחי מעבדים בתדירות גבוהה כזאת אלא רק לצבאות ולממשלות? הרי ידוע שיש תדרים גבוהים כאלה ולא יכול להיות שמשך יותר מ 10 שנים לא הגיע למהירות כאת עם מעבד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לוח טוב לOC עד 600 ש"ח תומך בקונרו 6300 בלי כרטיס מובנה תמיכה ב SATA 2 זיכרון בתדר 667 ATX
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב המצוייד בלוח המתואר בכותרת - לינק ללוח - http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P965_Neo-F&class=mb יש לי 1G זכרון הממוקם בסלוט אחד. איני יודע מה שם החברה...משהו מפוברק... במהירות 667. אני רוצה להוסיף עוד זכרון של 1G - האם ניתן להוסיף בזוג הסלוטים האחרים (הם בצבע אחר) זוג זכרונות של יצרן אחר ואף במהירות גבוהה יותר(800) ? ראיתי קיט בזאפ 512X2 של OCZ במהירות 800 CL-4 במחיר אטרקטיבי - האם ניתן להשתמש בזה?
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אני מניח שאני לא הראשון לשאול את השאלה… מעניין למה הנושא הזה (או נושא כללי יותר) לא מופיע כ-סטיקי. שלחתי את הלוח ASUS P8P67 PRO להחלפה. לא נראה לי שצריך לפרט את הבעיה. בעוד מספר ימים אני אמור לקבל לוח זהה עם בקר SATA שלא מת אחרי חודשיים עבודה. איפה אני יכול לראות שאכן זוהי הגרסא המתוקנת של אותו הלוח? רצוי שהמידע הזה יהיה נגיש בטרם אני מעלה את מערכת ההפעלה. אולי ניתן לראות את זה על הלוח עצמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום! על הפרק עומדת השאלה מה עדיף? AMD 4200 או INTEL E6300? אני ממש רגע לפני קניית מחשב חדש ואני לא יודע איזה כדאי. המחשב ישמש למשחקים בעיקר ועריכת וידאו.
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לרכוש 4 מודלים של 8GB של חברת corsair. תזמונים 16-18-18-36 דגם CMW32GX4M4C3200C16 באתר החברה רשום שזה תומך בלוחות 300 Series אבל באתר היצרן של הלוח לא מצאתי זכר לזיכרונות מהסוג הזה ברשימה. מובן לי שהיצרן לא תבדוק את כל סוגי הזיכרונות אבל מעדיף ייעוץ. הלוח Z390 AORUS MASTER תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד intel 2.4 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד על לוחות אם חדשים? * אם אפשר גם להמליץ על לוח אם טוב בתקציב של 1000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקלתי בסדרה הזו במקרה ורציתי לדעת פרטים עליה שמעתי שיש להם 8 ליבות ומיהוריות מדהימות רציתי לדעת אם זה נכון ולמה הם משמשים וכל הפרטים עליהם אשמח לתשובה Intel Xeon
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, בעוד כשבועיים אני קונה מחשב, עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני רוצה שהוא יתמוך בAMD 64 וב-PCI EXPRESS בשביל כרטיסי מסך מסוג זה... יש משהו שאפשר לסדר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברה שלום בלוחות החדשים עם ה-NFORCE , חייבים זהזכרונות יבואו בזוגות כמו ה - RDRAM או לא? אני מדבר על הלוח החדש של GIGABYTE GA-7N400PRO תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום , האם הלוח הזה Gigabyte M57SLI-S4 AM2 קנייה טובה ? זאת אומרת האם יש לוח אם באותו טווח מחירים (600-700) עם אותו צ'יפסט ואמין שיותר טוב ? .. + אני לא עושה שטות שאני הולך על AMD נכון ? אני קונה ת'4600 X2 .. פשוט המחירים כ"כ זולים. המחשב בעיקר לאינטרנט/סרטים/מוזיקה וכאלה .. אבל גם למשחקים .. + G.Skill DDR2 1024MB (512MB x 2) 667Mhz CL4 שווה , או בשביל הצרכים שלי אפשר ללכת על ה CL5 בראש שקט ?.. תודה מראש !! :>
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום הוספתי היום עוד 2 גיגה זיכרון של OCZ עכשיו כל הסלוטים מלאים בזכרונות והזכרונות נורא קרובים אחד לשני והם נוגעים גם אחד בשני כמו בתמונה: השאלה שלי אם יש סכנה לזכרונות(הם לא בOC) בגלל התחממות? ואם צריך לדאוג להם לקירור שהם במצב הזה או שהם יכולים לעבוד ככה בלי בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין BIOSTAR TP43 -A7 intel לבין ASUS P5KPL-CM G31M-ES2L s775 G31M-S2L אלו וכל אלו G31 וה-BIOSTAR הוא P43 עכשיו רק מה שמפריע זה... שחברה הזאת לא מוכרת... מישו יכול להציג איזה מיצג שיראה שאפשר לסמוך עליהם?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי קיט של שתי מודולים 1GB*2 של הזכרון הנ"ל מיד2. הכל עבד יפה, עד שלפני כמה שבועות החלו מסכים כחולים בWIN7. היום היה המסך הכחול האחרון, ולאחריו המחשב סרב לעלות, אחרי שהוצאתי את הסטיקים האלו, הכל עבד יפה. ניסיתי לאתחל את המחשב עם הסטיקים האלו בלבד ע"מ לבודד את הבעיה, והמחשב עדיין לא עלה - כלומר הסטיקים תקולים. מכיוון שקניתי מיד2, אין לי מושג מאיזו חנות הזכרונות נקנו במקור. האם יש מה לעשות? (אין לי את פרטי המוכר) אולי לשלוח לקורסאיר העולמית למימוש אחריות? זה מקובל? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
?? [בשביל מה כל כך הרבה סמני שאלה ? אף אחד פה לא קורא את חוקי הפורום אני מבין.]
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות זכרונות (בארצות הברית), ואני רוצה נצילות של 100% על הלוח P4P800 Deluxe. אל תתייחסו למחירים, הם הרבה יותר זולים מהארץ. : השימושים הם OC, ובעיקר שבעיקר ביצועים במשחקים, גם אם זה חצי פריים. הדגמים הם- Corsair XMS PC-3200 PRO- 400Mhz: 2-3-2-6 OC'z PC-3500 Copper- 433Mhz: 2-3-3-7 2T OC'z PC-4000LE Copper- 500Mhz: 3-4-4-8 OC'z PC-4000LE Gold- 500Mhz: 2.5-4-4-7 Mushkin Black Level II- 400Mhz: 2-2-2 אם אתם צריכים עוד פרטים, אז תאמרו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7391&Itemid=35 כול מי שאמר שכדאי לחכות עוד "רק" כמה חודשים למעבדי אינטל חדשים, כנראה טעות מרה בידו. איך שזה נראה עכשו רק בתחילת 2009 יצאו הגרסאות הכי חזקות (מקביל לסדרות X של היום), שכנראה יעלו בהתאם (1000 דולר ומעלה למעבד כשקונים בכמויות של 1000) וכנראה שלא נראה מאלו לפני פבוראר עד אפריל בארץ (כמו שקרה עם סדרת X של היום). והמפתיע שגרסאות הביתיות יותר שעולות כ200-400 דולר לא יגיעו לשוק לפני סוף 2009, כלומר מעלה שנה וחצי מעכשו!! אז, כל מי שאמר ששווה לחכות, כנראה שכרגע טועה וכנראה שבנתיים מי שצריך מחשב (יש לו נניח משהו מאוד ישן או אין לו בכלל), כנראה שזה זמן לא רע בכלל לקנות
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-