עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ABL,

1) איזה לוח אם מתאים לCROSSFIRE של שני HD4850 ? 2) איזה זכרונות כדאי לקחת עם הלוח? 3) ספק של 600W יספיק? תקציב של 500-800 ללוח או משהו כזה תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by omri1958648,

זה המפרט שלי : הכרטיס מסך הוא שונה החלפתי לR9 270 TOXIC במקום הGTX 750 הזכרון שיש לי עכשיו https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14438 עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 8 GB RAM אני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FR_8 ? למרות שחוץ מחברה שונה והתיזמונים שונים זה יכול לעבוד עם הזיכרון שיש לי עכשיו ושיהיה לי 12 GB RAM ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אם יש באתר כתבה בנושא זה או בסטיקי אשמח אם תפנו אותי אליו, כי אני פשוט לא מצאתי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום. כידוע, הלוח החדש של ASUS, ה- P4T533, מגיע עם סטיק של 256 מגה זכרון RDRAM שהוא 32 ביט, כאלה שלא צריכים לבוא בזוגות. הבעיה שלי היא, מה אם אני מעונין בעוד 256 מגה זכרון ? לא ראיתי שמוכרים זכרונות 32 ביט בשום מקום, הם רק באים עם הלוח הזה של ASUS. אני לא יודע אם כדאי לקנות את הלוח הזה אם אי-אפשר לשים עליו 512 מגה של הזכרון החדש (לא הייתי רוצה לזרוק את הזכרון החדש ולקנות לו שני סטיקים של זכרון 16 ביט). אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by WereBunny,

אהלן, יש לי מחשב שכבר זמן מה סובל מקריסות/אתחולים/מסכים כחולים, לאחר שלא הצלחתי להבין מה הבעיה לקחתי אותו למעבדה (דבר שלא עשיתי מעולם) שם בדקו והגיעו למסקנה שהלוח-אם דפוק. (MemTest מראה שגיאות ב2 זוגות שונים של ראם בכל אחד מ4 החריצים) המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790XT-UD4P Crucial Ballistix Sport 2x8GB FSP HYPER 700W Radeon HD 7870XT Western Digital 1TB Samsung Evo 850 SSD 250GB ומארז פשוט של Cooler Master elite המעבדה אמרו שהלוח שיש להם לא תואם את המעבד שיש לי. אני חושב שכבר לא כדאי לקנות לוח כל כך ישן (אם בכלל נמכר תושבת AM3). אמ;לק: צריך המלצה לשילוש זול כמה שאפשר,…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by butz10,

שלום לכולם. השבוע ביצעתי שדרוג קטן למחשב שלי. החלפתי מארז(Antec One Hundred), ספק כוח(Corsair 600w) זכרונות 4GB קינגסטון DDR3 ולוח אם של GIGABYTE GA-P43T-ES3G הרכבתי את הכל עם המעבד הקיים שלי (E5200) וכרטיס מסך של GEFORCE 8400GS הכל עבר בהצלחה הדלקתי את המחשב הWIN לא עלה כמובן כי התבצע שינוי בחומרה. ביצעתי פורמט והתקנתי שוב WIN 7 64BIT. לאחר ההתקנה אני נתקל בבעייה שכשאר אני מדליק את המחשב הווינדוס לפעמים עולה ולפעמים פשוט מגיע למסך שחור ולא מגיב. כמו כן אני לא יודע אם זה קשור אבל שהתקנתי את המעבד בדקתי בביוס והוא זיהה את המעבד שלי כ1.70GH והמעבד שלי במקור הוא 2.50GH. אז פשוט שינתי את המכפלה של הלוח אם מ-8 ל-12.5 והוא השתנה ל2.50GH אשמח אם למישהו יש רעיון... תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Itzik 007,

למי שלא הבין או לא ניסחתי טוב, אני מחפש סטיק של זיכרון בנפח של 512/1024 שכאשר אני אשים אותו בלוח שלי שתומך עד 266 MHZ הוא יפעל כ266 בלי קשר שהוא 400 MHZ (שעולה פחות...)... אז בעצם זיכרון בנפח שכתבתי במהירות 400 MHZ שעובד על SPD ויכול לשנות את עצמו בהתאם ללוח/ביוס.... הסיבה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155315.0 תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by shirNoshe,

חיפשתי,אבל לא ממש ראיתי תשובה אפילו באתר של אינטל.(ממה שהם מראים אז רק 975X EXSPRESS) ואולי אני טועה.. בקיצור מה שאני מבקש זה סדר איזה לוח/צ'יפ מתאים למרובעי ליבה. תודה

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by aquarius,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10218 אין לי את הבעיה של החום אם זה משנה ונא לא להכנס לוויכוח אינטל/AMD

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. צריך עידכון דרייבר לכרטיס קול שלי כרטיס קול מובנה בלוח אם P5K se

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Naamani,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך (GTX 660)ורציתי לשדרג את המחשב עוד קצת ולהשקיע במעבד חדש ויותר טוב כי המעבד שיש לי עכשיו ישן ולא טוב, (AMD athlon ii x2 processor 3.00GH) רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש או שיש מעבד מספיק טוב שמתאים לאותה תושבת.. דרך אגב אם אתם ממליצים לקנות לוח אם חדש איזה סוג ושל איזה חברה ? AMD או Intel? תודה לעוזרים מראש,

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. זה אומר שיש בעיה בזיכרון? או שאם לא, אז איך אפשר לצמצם את זה. לעשות בדיקת MEMTEST?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by biflush,

אהלן חבר'ה כרגע מותקן לי מחשב לוח gigabyte h97-hd3 עם מעבד i5-4590, קיבלתי לאחרונה i7-3770 על לוח אינטל dh77eb ואני מתלבט האם כדאי להחליף ביניהם. הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX770 2GB. השימוש העיקרי שלי כרגע הוא גיימינג, רוצה להתחיל בקרוב לשחק על ACU ו-Inquisition. כדאי להחליף ביניהם? יהיה הפרש משמעותי בביצועים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי אותו, עד כמה המעבד הזה טוב\סביר למשחקים? הוא מפעיל HD6870 שלמיטב ידיעתי אין צוואר בקבוק בכלל. מה היתרונות שלו בכללי בלי קשר רק למשחקים? אשמח להבין. תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. זה רכיב חשוב או לא קריטי עזבו את החיבורים כי היום לכולם יש פחות אותו יותר מזה שצריך . אבל מבחינת מהירות הוא נותן יותר?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם.. שאני מחבר את האוזניות שלי לחיבורים בלוח אז אני שומע בעוצמה מסוימת אבל שאני מחבר את האוזניות למאז אז אני שומע הרבה יותר חזק... מישהוא יודע למה....?? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Niko1886,

האם זה זמן נכון לשדרג ללוח אם שתומך בזכרונות DDR4? אני שואל כי אני רואה שהמחירים של הזכרונות ירדו ודי זהים למחירי ה DDR3 וגם כי אני הולך לקנות כרטיס מסך MSI GTX980 מה דעתכם על לוחות האם GAMING של חברת MSI?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by GZA3,

שלום לכם, אני מחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 512 CL3 (יש לי 4 כאלו) כי אני מחליף לוח ל DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ואני רוצה שיהיו לי אפשרויות ל OC טוב. עכשיו חשוב מאוד שיהיה שתי גיגה זיכרון. איזה פתרון יש לכם בשבילי ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Rondh,

היי, ברצוני להגדיל את הזיכרון שלי כרגע יש לי 2 כרטיסים שכל כרטיס הוא 1 ג'גה ואני מעוניין להרחיב ל4 ג'יגה. השאלה שלי האם לקנות כרטיס אחד של 2 ג'יגה? או 2 כרטיסם שכל אחד מהם ג'גה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yaronxw,

שלום, כיום יש לי מחשב עם i5 4460 + 16G, שמשמש אותי ללמידה תכנות, הרצת VM , מעבדות networking (סיסקו וג'וניפר), לפעמים עריכת וידאו adobe premiere של סרטים ביתיים ומידי פעם משחקים לא ב FHD. כמובן שהמחשב לא תמיד סוחב אבל למדתי להסתדר עם מגבלות המחשב. עקב מגבלות בדירה החדשה אני רוצה לקנות מחשב של ASRock deskmin 300/310 ולמקם אותו בפינה מסויימת. הלוח אם של ה ASROCK תומך בשני המעבדים שבכותרת ולצערי לא תומך ב3600G. איזה מעבד יכול להתאים לי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zippobuyer1,

אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by haim855,

בקצרה זה מחשב חדש שהורכב.. לוח אם הגיע אלי ללא פחית....(לא אני הרכבתי) שלחו לי פחית של הלוח רוצה להרכיב אותה איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים! תמונות מצב:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Yonline,

אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב (אני לא חוסך בכסף) והיעוד שלו כעיקרון הוא עריכת אאודיו ווידאו מה שמצריך ביצועי חומרה טובים. הבעייה שלי היא ההתלבטות בין החומרה. ורציתי לדעת מה עדיף או יותר טוב: AMD ATHLON XP 2800 או... INTEL P-4 2.4 משמועות עולה ש- AMD מתחממים נורא, ונותנים אחריות לשנה בלבד, אז במקרה הזה אני אתפשר עם עצמי על אוברקלוקינג. בנוסף רציתי לדעת איזה לוח הוא העדיפות הטובה ל- AMD או INTEL הנ"ל ASUS אני לא כל כך יודע איזה דגם, שלפי כל אחד הוא הטוב ביותר. ושמעתי שהלוחות של GIGABYTE גם טובים... אז אם תוכלו לעזור לי בזה אני מאד אשמח... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שמתם בראשי ידיעה שסדרת מעבדים 6000 שמציגה שיפור משמעותי מהמעבדים הנוכחים ( ואף יותר מסדרת 5000 שגם עתידה לצאת ), תוכרז רישמית בעוד כ -3 וחצי חודשים. 1. בערך עוד כ- 3-4 חודשים יתחילו למכור אותם אצלנו? או מאוחר יותר ? ראיתי שמישהו רשם פה שהסדרה תצא רק בסוף השנה הנוכחית עד תחילת השנה הבאה. 2. ידוע משהו בקשר למחיר? האם הדגמים היותר בסיסיים של הסדרה ללא ה- K ויכולת ה- OC, יהיו כמחירם של Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ו- Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB ומה עם מחיר הזכרונות ולוחות האם החדשים תומכי DDR4 ביחס למחיר של זכרונות ולוחות DDR3 ? 3. אז כבר לא ימכרו את סדרת 4000 של המעבדים והיא תוחלף ב- 5 ו-6 , או שמחירם של סדרת ה- 4000 ירד עד שיפטרו מהמלאי? גם זכרו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. חלקים מעט אקזוטיים וייעודיים, נראה איך הכל ייראה בסוף בהצלחה 🙂

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.