מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ההבדל יוצא בערך 150 דולר למחשב, יש הבדל משמעותי (לשימוש ביתי) בין Core Solo לבין Celeron M?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לפני 3 שנים היו לי שני מחשבים להלן המפרטים : 1: לוח אסוס זיכרון 192 מגה מעבד דורון 1000 2:לוח MSI זיכרון 192 מגה מעבד סלרון 1.7G כמה שזה מוזר הדורון היה הרבה יותר טוב מהסלרון רציתי לשאול אם גם כיום זה ככה עם הסלרון החדש D וה SEMPRON
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
Celeron 2000 יהיה בעד קש מוגדל , ובעל 0.13 מיקרון!! אז מה זה אומר שזה יהיה בולל P4 ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042817,00.html מעבד אשר הולך ליוצר,ע"י IBM ,Sony,ו Toshiba. מדובר ב 8 מעבדים בשבב אחד, ומעבדים שרצים ב 4.6Ghz . AMD ואינטל,דיי להתחרות על המעבד המהיר והפחות מתחמם, שימו לב,יש לכם יריב באופק. אבל בטוח של AMD יהיה מענה למעבד הזה, והם יוציאו איזה אטלון 128bit ...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף מבין 2 אלה לעבודה משרדית??????? אני צריך תשובה מהר. מבחינת אמינות,מחיר וביצועים.. וגם האם צריך לשים ddr כשאי שה-amd יפעל נורמלי או שsdrm גם יספיק??? (שיהיה ברוראני לא שואל בשבילי ,אלא בשביל מישהו ששאל אותי)
-
- 17 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
יש אופציה במחשב נייד סלרון במהירות 1066 ו פנטיום 3 במהירות 800 מה עדיף ומה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pin ,…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/systems/a20080218PD210.html אינטל החליטה שהדור הבא של פלטורמת ניידים יהיה בעל השם centrino 2 ומבוסס הערכה בשם Montevina.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך תשובה ברורה, כי אני על סף קנייה מה ההבדל במהירות השעון של מעבד Centrino לעומת Mobile Pentium רגיל? חבר שלי, שלא מבין יותר מדי, אמר לי ש Centrino 1.5 למשל, שקול ל Mobile Pentium 2.4. האם זה נכון? מה היחס המדוייק? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבר מתאם אלחוטי USB שאני עובד במחשב הנייד הישן האם יש לי סיבה לקנות CENTRINO אם אני מתכוון לעבוד עם המתאם האלחוטי ה USB שיש לי איזה עוד יתרונות יש ל CENTRINO חוץ מתמיכה באלחוטי? ובכלל איזה מעבד כדי לקנות בנייד חדש במחיר של 7000-9000 ש"ח לכל המחשב שהצרכים הם אופיס אינטרנט וקצת מולטימדיה ואני לא פוסל AMD אם זה יותר טוב מאינטל
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
2 מה מיוחד במעבדים של אינטל מסוג Centrino במה המעבד הזה יותר טוב מהפנטיום 4 עם בכלל
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש הבדל בין שני הזכרונות הנ"ל? שניהם 512mb 667mhz יש בכלל עדיפות בין השניים? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=898&Itemid=0 כתבה מעניינת על התחרות בין AMD ל INTEL השנה... AMD64 3700 הולך להיות ה CPU האחרון ל 754. FX57 יצא באמצע השנה. ויש עוד כמה דברים שכדאי לקרוא שם ואין לי כח להכניס לפה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
עם ארכיטקטורת ה-Broadwell החדשה שעליה מבוססים המעבדים החדשים של אינטל, הדור החמישי של מעבדי ה-Core למחשבים ומכשירים ניידים מהחברה מציגים שיפורים בחיי סוללה, גרפיקה משופרת ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים.. רציתי לדעת את כל ההבדלים בין לוח GA-EP43-DS3 ל GA-EP43-DS3L הבנתי שבגיל יש FIREWIRE ויותר פאזות.. מה שאמור להיות יותר טוב ל OC.. אבל יכול להיות שהוא גם תומך בCF.. אומנם זה לא רשום בשום מקום, אבל זה מופיע בתמונת חתך של הלוח... http://www.giga-byte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-ep43-ds3_big.jpg החריץ הכתום... מה שכן רשום זה שיש בו אופציה של PCI-E X4... שמה זה אמוור להגיד לי.. שיש בו 4 יציאות PCI מסוג E?? או שיש בו יציאה נוספת של כרטיס מסל PCI-E במהירות X4..?? ואם כן.. CF או לא.. ואם לא.. אז למה עשו את זה שאפשר לחבר 2 כרטיסים ללא CF...
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
למנהלים - אם הכותרת לא תקינה אני מצטער! אני רציתי אנשים יראו את זה מפני שלדעתי זה חשוב ושוב סליחה אם היא לא תקינה. אז, חשבתי עכשיו... אני מתכנן לקנות X48 ולקנות 4870 ואולי עוד שנה ככה אם הוא לא יתספק אותי, אני יוסיף עוד אחד או אחד יותר חדש ב-CF. עכשיו, חשבתי שאם יצאו המעבדים החדשים, הלוח היקר שאני אקנה יהיה מוכרך להיות מוחלף (במידה ואתם רוצים לקנות את מעבדי נהלם..) ואז אין טעם שקניתי לוח יקר לעתיד... בקיצור לא כדאי לקנות היום לוח עם CF אם אתם לא מתכונים לעשות בו שימוש ב-CF באותו הרגע! אם אחרים חולקים על דעתי, אני אשמח לדעת את עמדתם ואולי תשנו את דעתי. תודה רבה למגיבים!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם.. יש לי את הלוח אם הזה : MSI P6N-SLI V2 ורשום עליו שהוא SLI ready עכשיו מישהו אמר לי שאי אפשר לעשות CF עם כרטיסי מסך של ATI אם יש לי את הSLI הזה רציתי לדעת אם זה נכון ואני יכול לעשות עליו רק SLI של Nvidia או שאני באמת יכול לעשות CF? תודה למי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם ASUS חבורי CHA FAN, PWR FAN אני יודע שאליהם אני יוכל לחבר מאווררים. אבל לא ברור לי בדיוק מה זה חיבור CHA וחיבור PWR הסבר בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חברה עזרתכם בבקשה. אני מחפש לוח רציני למחשב (הלוח הישן שלי הלך.....) יש לי כבר מעבד AMD 2000 XP הלכתי ל-KSP לבדוק דווקא את ה -EPOX K3A ואז נכנסתי לדילמה כי שם דווקא המליצו לי על ה - CHAINTECH 7VJL APOGEE אותו לוח שנמצא בחדשות האתר. למראית עין הוא נראה מדהים - גם כבלים עגולים , גם אוזניות SURROUND וגם פנל USB 2.0 קדמי והכי חשוב LINUX חינם - כולם באים עם הלוח. לצערי לא מצאתי הרבה ביקורות על הלוח מאחר והוא מאוד חדש. אשמח אם משהו יוכל לתרום מידע נוסף.... מה דעתכם על הלוח הזה ?
-
- 207 תגובות
- 27.3k צפיות
-
-
רבים מאיתנו המתכננים על מחשב חדש המבוסס על פלפורמת ה-Athlon 64 של AMD, מחכים לערכת השבבים nForce4. כאמור, הערכה מגיעה בשלושה טעמים: Vanilla - הדגם הפשוט; אין S.ATA II אין ActiveArmor, אין תמיכה ב-NCQ כמו גם אין G.LAN על ערוץ PCI-e ובל נשכח את ה-HTT הנמוך... SLI - הדגם הכי יקר ויוקרתי, כולל את כל הפיצ'רים שאין ל-Vanilla וגם תמיכה ב-SLI Ultra - דגם המידריינג' הכי מעניין: זהה ל-SLI מינוס התמיכה ב-SLI. אבל, כאמור, כל הפיצ'רים שמניתי שלא קיימים ב-Vanilla קיימים כאן! ללא ספק, זוהי הערכה המספקת מקסימום איכויות ופיצ'רים במינימום $$$, ללא SLI (ביננו: מי צריך אותו?) כרגע, יש בארץ את ה-K8NXP-9 של ג'יגהבייט אשר מתבסס על ה-NF4 Ultra המדובר; זהו לוח טוב ללא ספק, רק חבל שהוא יקר (מעל 10…
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ממה שראיתי, הלוח הזה ממש זול! עכשיו קראתי עליו משוב: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/chaintech-nforce4.html והוא לוח די ממוצע למשתמש ממוצע,מה אתם אומרים עליו? שווה יותר מזה: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ??
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הלוח הזה שולט!!! קראתי את הסקירה כרגע שהתפרסמה כאן לא מזמן והלוח הזה הוא מדהים , מבוסס על הצ'יפסט של NFORCE 3 150 GB הבאסה שלא מצאתי אותו בשום חנות עדיין אולי מישהו יאיר את עיניי הנה הסקירה- http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=921&cid=6&pg=5 נ.ב הוא זכה מקום 1 בביקורת.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה בכל פעם שאני פותח את המחשב בהתחלה. מה היא אומרת? בלוח GA-7DXC
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מנסה להבין את ההבדלים בין הציפסטים השונים, חסרונות\יתרונות ומה זה בעצם אומר. דבר דומה לגבי socket. מה ההבדלים העקרוניים? תודה מראש תום
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-