עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eh50,

מה ההבדל בין השניים והאם הוא מהותי??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by notxist,

מה אמורה להיות מהירות השעון של מעבד AMD 3000+ 64 Bit

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף, אינטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שאול באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת תודה מראש יורה.

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by VL,

יש לו צורת עבודה מיוחדת? קירור ? מאוורר מיוחד? במה הוא שונה מאחרים?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  5. Started by tg,

ברצוני לרכוש את הלוח הנ"ל. באתר של ABIT כתוב במספר מקומות שהיציאה היא אופציונאלית כגון 1394 אופציונאלי וכן יציאות אופטיות לסאונד גם כן אופציונאלי. האם צריך להזמין בנפרד ? האם יש מספר דגמים (כאלו עם כל היציאות ?) או שאקבל את כל החיבורים בהם תומך הלוח.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום ניכנסתי לאתר של אינטל וראיתי מעבד חדש למישתמש הביתי, את הדגם אני לא הכי הכי זוכר.. אבל אני זוכר שהוא תמך ב- 64 ביט. רציתי לדעת האם הוא חזק יותר ? וביכלל שמעתי שאינטל עכשיו עובדת על מעבד 128 ביט כדי לרסק את AMD האם זה נכון? מה אינטל מפתחת? אם אני קונה מחשב ואני אחד שלא אוהב AMD יש מעבד Intel שמשתווה לו או שעובד לצאת בקרוב ?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  7. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

מעבדי הדור החדש של אינטל יוצאים היום לאוויר העולם, זה הזמן לראות מה הם יכולים לעשות וכיצד זה משפיע על השוק! לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבד-core-i7-6700k-בביקורת-הכירו-את-סקיילייק/

8. Started by leibeyal,

בוקר טוב, המחשב שלי מחשב ישן..משנת 2002 יש בו זכרון DDR 256MB 333MHZ בשעה טובה הגיע הזמן להוסיף זכרון/לקנות זכרון חדש.. להלן השאלות: 1)לא מצאתי באף חנות באינטרנט זכרון במהירות של 333MHZ..מתחיל רק מ400MHZ, האם אני יוכל להתשמש בהם? 2)יש הגבלת גודל של זכרון מסויימת שאני יכל לשים? למשל האם אני יוכל להשתמש ביותר מ 1 ג'יגה? או שמא יש הגבלה כלשהיא.. 3)האם אחרי הוספת זכרון/החלפת הכרטיס זכרון - יש צורך בפרמוט המחשב או שפשוט מכניסים את הזכרון וממשיכים כרגיל? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  9. שלום אני מתלבט לגבי הלוח אם . מבקש חוות דעתכם .שימושי המחשב - משרדי , תוכנות אופיס אינטרנט קצת צפייה בסרטים שמיעת מוזיקה . מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 Gold ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2206K מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II מסך מחשב Samsung 19" 953BW 2ms LCD ¤634 כמ…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yonline,

אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב (אני לא חוסך בכסף) והיעוד שלו כעיקרון הוא עריכת אאודיו ווידאו מה שמצריך ביצועי חומרה טובים. הבעייה שלי היא ההתלבטות בין החומרה. ורציתי לדעת מה עדיף או יותר טוב: AMD ATHLON XP 2800 או... INTEL P-4 2.4 משמועות עולה ש- AMD מתחממים נורא, ונותנים אחריות לשנה בלבד, אז במקרה הזה אני אתפשר עם עצמי על אוברקלוקינג. בנוסף רציתי לדעת איזה לוח הוא העדיפות הטובה ל- AMD או INTEL הנ"ל ASUS אני לא כל כך יודע איזה דגם, שלפי כל אחד הוא הטוב ביותר. ושמעתי שהלוחות של GIGABYTE גם טובים... אז אם תוכלו לעזור לי בזה אני מאד אשמח... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום חברים! אני מתכנן בזמן הקרוב (חודש עד שיגיע) לקנות מעבד דותן 1.73 533 מגהרץ ואת המתאם של אסוס ללוח שלי ולדותן! עכשיו יש לי שאלה העם הצורה שבא המתאם מיתלבש תפריע לקרור גז להיתחבר למעבד? כאילו איך גופי הקרור יתלבשו על מהעבד העם בעזרת הטבעת השחורה עם ה-4 פינים או בעזרת חיבור מיוחד! בכול מקרה עם מישהו לא הבין אותי אני פשוט ישמח לקבל תמונות מאתרים שאני לא מצאתי שמראים איך המתאם מיתלבש ואיך הקרור וכו וכו וכו תודה..

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני מתלבט בבחירת הזכרונות. יש את הבא: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4388 אני יכול לקנות 2 כאלה ויצא 510 ש"ח. או יש את: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6097 מדובר על 616 ש"ח מדובר על הפרש גדול של כ 100 ש"ח. השאלה היא האם זה משנה. לוח האם הוא: GIGABYTE GA-P55-UD3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6181 אני לא מתכנן OC, מדובר על מחשב גיימינג וחשוב שיהיה DDR3 1333. (אני רוצה להזמין מ iqpc) תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום, יש לי היום מחשב עם 6420 בלי OC. אני שוקל לבנות מחשב שני שייועד למשחקים עם 2180 ולהשאיר את המחשב הקודם לשימוש ביתי כמו אינטרנט וכו'. את ה-2180 יכולים להמהיר לי בחנות. האם כדאי להעביר את המעבד הישן למחשב החדש, או להשאיר בחדש את ה-2180 המומהר?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by ozba77,

שלום יש לי לוח אם מדגם ASUS P5L-MX שעושה קצת בעיות המוכר אמר שיש קצת בעיה עם הלוח הזה במלאי והציע לי 2 לוחות חילופיים 1. ASUS P5VD2-MX 2. ASUS P5GZ-MX איזה מהם כדאי לקחת אם בכלל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by פרספרס,

שלום לכולם מעבד AMD חדש 2 MB מה יתן לי L2 ? אני מדבר על דגם 74 ? לעומת מעבד כפול כמו 4800 שמכיל 1MB לכל מעבד .

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. שלום אני מעוניין להחליף את המעבד במחשב, וכיוון שלוח האם הנוכחי בעל סוקט ארכאי אצטרך להחליף גם את לוח האם והזכרונות. כיוון שיש הרבה אפשרויות ואני לא עוקב אחרי כל החידושים אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא סביבות ה1000 ש"ח, עם חריגות של 100-200 ש"ח. כרטיס המסך במחשב הוא Radeon 4670. כמו כן, ישנה אפשרות שאקבל ממישהו מעבד Intel Core 2 Duo E6300 ואז אצטרך רק לקנות לוח אם וזכרונות. מה עדיף? האם בתקציב למעלה אוכל לקנות מעבד שניתן להבחין שהוא יותר טוב מאשר מעבד זה? עופר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אף מוכר באף חנות שהתקשרתי אליה.. לא ידע להגיד לי אם המעבד הוא עם ליבת VENICE ולפי מה שאני זוכר זה צריך להיות כתוב איפשהו על האריזה של המעבד... מישהו יכול למצוא תמונה של אריזה כזאת אם המיקום שבו רשום VENICE או מכיר חנות שמוכרת כבר את הליבה החדשה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by alergic,

רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב לתקופה הזאת מבחינת משחק,מהירות,יציאות.תוספות וכו' והאם שווה לחכות למעבדי ה CORE ולקנות 1 כזה?

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  19. Started by firemebad,

רציתי לדעת איך השילוב של Gigabyte GA-EP35-DS3P Intel® P35 Express Chipset LGA 775 שלפי מיטב הבנתי הוא PCI-E 1 וכרטיס מסך 9800GTX שהוא 2 PCI-E . האם נראה לכם שהלוח יגביל את הכרטיס מסך ואולי עדיף ללכת על X38 שיש בו PCI-E 2 ? עד כמה יש הבדל מורגש (אם יש הבדל) בין PCI-E 1 לבין PCI-E 2 ? אשמח לקבל ביקורת של השוואת ביצועים אם יש.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by jitz,

בחברה שאני עובד בה צריך לשדרג זיכרון בלא מעט מחשבים... סוגי הזיכרון במחשבים לא תואמים... חלק SDRAM, חלק DDR... יש איזו תוכנה שתיתן לי אינדיקציה לגבי סוג הזיכרון שצריך לקנות לכל מחשב? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה תגידו זה נכון שאי אפשר להשים סלוט של ג'יגה במחשב ביתי?

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  22. Started by sufy,

שלום לכולם אני מקווה שהשאלה שלי לא תמימה באופן מוגזם אבל אני חושב לקנות מעבד יד שניה ולהרכיב אותו לבד על מנת לשדרג את ביצועי המחשב - האם יש משהו שאני אמור לבדוק במעבד לפני הקניה (מלבד התאימות של המעבד ללוח האם)? וכמו כן האם התקנת המעבד על לוח האם זה משהו שהוא בר ביצוע לבחור כמוני עם כישורים טכניים בסיסיים (התקנתי כרטיס מסך ו-SSD באופן עצמאי) תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Falcon007,

Socket 478 for Intel Pentium 4 On-die 512/256KB L2 Cache with full speed Chipset Intel 82845E MCH Intel 82801 DB ICH4 Front Side Bus 533 / 400 MHz Memory 2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2100 / PC1600 ECC / non-ECC DDR SDRAM memory 1) מה זה 2100 ומה זה 1600? 2)איזה זכרון מתאים? 3)האם הוא תומך ב DualDDR?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

הבנתי לאחרונה שיש ביוס "פרוץ" ללוח אסרוק כמו שלי רק לAMD -939DUAL קיצר אמרתי אולי אני יבנה ביוס משלי יש לי זמן פנוי אז אני יכול ללמוד מה שצריך רק אני צריך לדעת מה אני צריך לדעת (LOL) בעיקרון אני רק רוצה להוסיף אפשרויות של הוספת מתחים לכל דבר ועוד כמה שטויות מה אתם אומרים אפשר לבנות ביוס?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by zaroor,

איך אפשר לדעת איזה סוגי מהירות בזיכרון שייכים לסוג מסוים דוגמא: לסוג ddr-1 או ddr-2 הכוונה בכל סוג של ddr איזה מהירויות קיימות בו וכך הלאה ? גם שאלו אותי אם מהירות 533 mhz קיימת גם ב ddr-1 ?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.