מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לדעת במה יותר טוב ה-939 חוץ מהאפשרות של dual בזכרונות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אני לא מוצא לוחות אם בשבילו, כאילו יש לוח אבל ניראה לי משהו לא תקין בו כי הוא מעלה מסכים כחולים. זה לוח אם של tyan
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום לכולם עד היום חשבנו שהמעבדים החד ליבתיים של AMD לסוקט AM2 יוגבלו לכמות של 2 מעבדים (3500+ ו 3800+)... האתר DailyTech פירסם היום נתונים חדשים על הפירוט הטכני, המחירים ותאריכי הכרזה של המעבדים בסוקט AM2. נוספו כל המעבדים שהיו בסוקט 939. כמו שאתם יכולים לראות, שיטת המספור למעבדי SEMPRON לעומת מהירות השעון הוחלפה. וכמו שאתה בוודאי רואים, המחירים זהים כמעט למעבדי סוקט 939... גם השנה אף מעבד של AMD לא עבר את 2.6GHZ... :xyxthumbs:
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אחר צהריים טובים לכולם. בימים האחרונים שהסתובבתי בפורום שמתי לב שהרבה אנשים משתמשים במילה סוקט. אני רוצה לדעת אם יש כאן מישהו נדיב במיוחד ויוכל להסביר לי מה זה סוקט? מה ההבדלים בין כל סוקט וכו'? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
בזמן הקרוב אני עשוי לקנות מעבד+לוח+זיכרון חדשים ואני מעוניין בסוקט הכי חדש שייחזיק להרבה זמן(והחלפת מעבד בעתיד) עדיין לא החלטתי אם זה יהיה AMD או אינטל socket 939 זה האחרון של AMD... האם מתוכנן לצאת סוקט חדש בקרוב או שסוקט זה ישמש לשנה שנתיים הקרובים לפחות כמו שהיה עם ה Socket A עד עכשיו? ואותה שאלה לגבי אינטל האם LGA 775 החדש הולך לשמש להרבה זמן כמו Socket 478 הוותיק או שמתוככנן לצאת אחר בחצי שנה הקרובה? ושאלה קצת סוטה מהנושא... יש לי כיום כרטיס מסך AGP... במידה ואני אקנה לוח בעל חריצי PCI Express בלבד, אני אוכל להשתמש מכרטיס ה AGP שלי? (ע"י מתאם למשל) או שאני יהיה חייב לקנות לוח בעל חריץ AGP? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
- 2 followers
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=37211
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר הרכבת מערכת חדשה, באילו תוכנות בדיקה מומלץ להשתמש על מנת לבדוק שהמערכת תקינה ורצה חלק ללא תקלות ולא תקיעות. השאיפה לסחוט את המערכת לתקופה של יום-יומיים על מנת לאתר מוקדם ככל הניתן בעיות שעלולות להיווצר לאחר תקופה ממושכת. אשמח לקבל שמות של מספר תוכנות מומלצות (ברצוני לבחון את המעבד/לוח אם/זיכרונות וכרטיס מסך). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שוחרר רשמית שלשום. http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.70.html
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי קטע מראיון מלפני כמה שנים עם נציג של AMD שטען שב ATHLON MP יש בסט הפקודות 3DNOW PRO יש SSE2 האם במעבדי ATHLON XP יש SSE2 ואם לא במה זה פוגם בביצועים שלו מול פנטיום 4 המקביל שלו לדוגמא BARTON 2500+ לעומת פנטיום 4 2400 ? והאם בקידודי וידאו ואודיו האת'לון הנ"ל יהיה ממש נחות מול מעבד אינטל או שההבדלים לא יהיו משמעותיים?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי , אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos . אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ? בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב עם לוח ABIT NF7S מעבד BARTON2500 ואני צריך לבחור בין 2 סטיקים 256 מגה או 1 של 512 שניהם הם KINGSTONE 400MHZ במחיר כמעט זהה מה כדאי לי והאם זה קשור לזה אם אני אעשה או לא אעשה OC? שאלה נוספת: על מחשב אחר יש לי מעבד ATHLON 1333 לוח ASUS A7A266 וזכרון של TWINMOS 400MHZ שכנראה שעובד על 266MHZ.. איזה שינוי בתזמונים/OC או משהו עשוי לשפר את מהירות המערכת ? והאם אפשר לקבל מעט עזרה במה בדיוק לשנות בביוס... (אין לי ניסיון בזה..)
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות במיפרט שלי שרשום למטה, יש לי סטיק אחד של 265MB RAM ואני מתחיל להרגיש את הקירטוע של המשחקים (היטמן קונטרקטס בקושי זז מישום מה- משהו שלא קרה באף מישחק אחר- ואני חושב שזה בגלל הזיכרון- מותקנים אצלי נורטון אנטי וירוס, WIN XP ועוד כל מיני תוכנות שתופסות זיכרון...) בקיצור: אני רוצה להוסיף זיכרון ולא יודע מה עדיף: סטיק אחד נוסף של 256MB DDR 400 או 256 DDR 333 או 512 DDR 400. אין תקציב לשני סטיקים לכן אני רוצה סטיק אחד. בעתיד (עוד שנתיים בערך...) אני מתכוון לקנות לוח שתומך בדיואל צ'אנל (כאילו שתהייה לי ברירה ;D) וחשבתי לחסוך על סטיק אחד של זיכרון... אם אני אקנה סטיק אחד של 256MB DDR 400 ובעתיד אני אקנה עוד סטיק של 512, הם יוכלו לעבוד בדיואל או שעדיף לי לקח…
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש, אני בטוח ששאלות מן הסוג הזה נשאלות כאן חדשות לבקרים, אבל לא מצאתי תשובה. האם יש הבדל בין סטיק אחד של 4 גיגה זכרון (אשר נתוניו זהים!) לבין שני סטיקים של 2 גיגה זכרון כל אחד? האם ברמת הביצועים, המערכת מעדיפה ערוץ כפול, או שהדבר איננו רלוונטי בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי במחשב סטיק אחד של 512MB, כשנשארו לו 3 סלוטים פנויים. אם הוא יוסיף עוד סטיק של ג'יגה לא אמורה להיות לו בעיה נכון?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הזמנתי את האיימק החדש ואני רוצה להוסיף לו זכרון. יש לו 4 סלוטים, וכרגע 2 מהם תפוסים (4gbx2). השאלה אם להוסיף עוד שניים של 4 בשביל הdual channel או להוסיף אחד של 8, כדי שבעתיד אוכל להוסיף עוד אם אצטרך. מה אומרים? תודה! דרך אגב - אני לא עורך וידאו וכאלה (לפחות כרגע). המחשב לצורך שימוש כללי, כתיבה ומעט גיימינג.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הלוח הבא : DFI infinity NF4 Ultra יחד עם AMD 3000 64bit ורוצה לשים 1GB זיכרון ( שדרוג לעתיד ל 2GB ). הבנתי שהלוח תומך בערוץ כפול ורציתי לדעת אם אני אשים סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB האם אני עלול לפגוע בביצועים ? ( ההבדל בין שני סימים של 512MB לבין 1GB דיי זניח ). לא מתכנן O.C והזיכרון אותו חשבתי לרכוש הינו של חברת Geil .
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב סטיק זכרון אחד של 256MB של סמסונג. השני,אני לא יודע מאיזו חבר'ה הוא, (לא אני קניתי אותו). בעזרת מה אוכל לדעת?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כן,אני יודע ש דואל צאנל עדיף. ושמעתי אפילו שיש לו ביצועים עדיפים בין 20% ככה. אבל כאשר אני ארצה לשדרג ? כאשר כבר 2GB לא יספיקו? (אחרי שהוספתי עוד שני זיכורונות לעוד מה שאקנה) האם אני צריך להעיף את כל הארבעת הזיכרונות ולהתחיל לקנות שני סטיקים של GB/2GB? (אני מדבר על העתיד) אז אני שואל ככה: האם לקחת היום שני 512 ובעתיד עוד שני 512 אבל בקצב הזה (Crysis בטח ירצה יותר מ 2GB) וכאשר ארבעתם לא יספיקו לי מה אז אני אעשה? או לקחת סטיק אחד של GB ובעתיד הקרוב עוד אחד וזה לא יספיק אני עושה וכך יהיה לי 4GB ואני מסודר על המשחב הבא. מקווה שהבנתם :-X עכשיו איזה מהזיכרונות הבאים עדיף: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6650 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…
-
- 10 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון נוסף ל Samsung 512MB 333MHz שיש לי, ואני חושב על לקנות את אותו סוג בדיוק. (חברה, גודל ומהירות). הדילמה היא שאני יודע שסמסונג די בינוניים בעניין של זכרונות אבל אני גם יודע שמומלץ שכל הסטיקים יהיו מאותה חברה. אז האם כדאי להשאר עם הסמסונג ? או שעדיף חברה אחרת ? (והאם זה יהיה בכלל מורגש ?) *אני לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן חברה, במחשב שלי יש קיט 16GB של ELIXIR. Elixir 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010 אחרי הרבה בדיקות שעשיתי- הגעתי למסקנה שאחד הסטיקים מקולקל. אני מקבל איתו מסכים כחולים, רינדורי אודיו ווידאו נתקעים, תוכנות נותנות שגיאות, ואפילו דפדפנים קורסים. אחרי התקנת מערכת הפעלה מחדש, ובלי חומר יוצאת דופן- רק עכבר מקלדת. עשיתי כבר מלא נסיונות ווראציות, והגעתי למסקנה שהוא בטוח מקולקל. האם אני חייב לקנות זכרון זהה כדי להחליף אותו? או שמספיק זכרון עם אותו תדר? או גם עם אותם תזמונים? לא כל כך הצלחתי למצוא מידע על הזכרון, אבל אני מניח שהוא עובד ב- DUAL CHANNEL, מה שזה לא יהיה, ואני מעוניין שימשיך ככה.. לדעתי יש לי אפשרות גם לקנ…
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-