מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
צריך עזרה בפירוק היטסינק מסוקט 478? איך זה הולך לא הצלחתי לשחרר את ההיטסינק מעל המעבד מבקש עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הגיע לידי לוח אם שמתאים לסוקט 7 נדמה לי שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום אחד, או שאולי הוא מתאים למעבדים נוספים?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&no=1356 רשום שם שepox מתכוונת להוציא מעבדים של neforce 4 למעבדי amd 754 מה שאומר ש- ל-754 יהיה עוד הרבה זמן לחיות.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
נכנסתי לכמה אתרים, כמו פנדה וזיגזג , וראיתי שהמעבד athlon 64bit 3000 הוא עם סוקט 745 ולא 939 . רציתי לדעת אם המעבד הזה צפוי לצאת עם סוקט 939 . שאלה נוספת : האם צפויה ירידת מחירים ( אפילו קטנה ) בזמן הקרוב למעבדים האלה ?
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מנהל פורום נכבד, מתי יצא הסקירה המקצועית שלך או של כמה משתמשים על המעבר הגדול. מבחינת יתרונות ביצועים,מחירים. אלו דברים נצטרך ואלו נוכל להשאיר מהמחשב הישן (כ.מסך, זכרונות...) תודה
-
- 18 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המפרט המטורף מהמפרטים הממולצים (10000 בלי מסך) מציין שסוקט 939 נמצא בסוף דרכו. למה הכוונה?
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברצוני לדעת במה יותר טוב ה-939 חוץ מהאפשרות של dual בזכרונות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אני לא מוצא לוחות אם בשבילו, כאילו יש לוח אבל ניראה לי משהו לא תקין בו כי הוא מעלה מסכים כחולים. זה לוח אם של tyan
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום לכולם עד היום חשבנו שהמעבדים החד ליבתיים של AMD לסוקט AM2 יוגבלו לכמות של 2 מעבדים (3500+ ו 3800+)... האתר DailyTech פירסם היום נתונים חדשים על הפירוט הטכני, המחירים ותאריכי הכרזה של המעבדים בסוקט AM2. נוספו כל המעבדים שהיו בסוקט 939. כמו שאתם יכולים לראות, שיטת המספור למעבדי SEMPRON לעומת מהירות השעון הוחלפה. וכמו שאתה בוודאי רואים, המחירים זהים כמעט למעבדי סוקט 939... גם השנה אף מעבד של AMD לא עבר את 2.6GHZ... :xyxthumbs:
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אחר צהריים טובים לכולם. בימים האחרונים שהסתובבתי בפורום שמתי לב שהרבה אנשים משתמשים במילה סוקט. אני רוצה לדעת אם יש כאן מישהו נדיב במיוחד ויוכל להסביר לי מה זה סוקט? מה ההבדלים בין כל סוקט וכו'? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
בזמן הקרוב אני עשוי לקנות מעבד+לוח+זיכרון חדשים ואני מעוניין בסוקט הכי חדש שייחזיק להרבה זמן(והחלפת מעבד בעתיד) עדיין לא החלטתי אם זה יהיה AMD או אינטל socket 939 זה האחרון של AMD... האם מתוכנן לצאת סוקט חדש בקרוב או שסוקט זה ישמש לשנה שנתיים הקרובים לפחות כמו שהיה עם ה Socket A עד עכשיו? ואותה שאלה לגבי אינטל האם LGA 775 החדש הולך לשמש להרבה זמן כמו Socket 478 הוותיק או שמתוככנן לצאת אחר בחצי שנה הקרובה? ושאלה קצת סוטה מהנושא... יש לי כיום כרטיס מסך AGP... במידה ואני אקנה לוח בעל חריצי PCI Express בלבד, אני אוכל להשתמש מכרטיס ה AGP שלי? (ע"י מתאם למשל) או שאני יהיה חייב לקנות לוח בעל חריץ AGP? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
- 2 followers
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=37211
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר הרכבת מערכת חדשה, באילו תוכנות בדיקה מומלץ להשתמש על מנת לבדוק שהמערכת תקינה ורצה חלק ללא תקלות ולא תקיעות. השאיפה לסחוט את המערכת לתקופה של יום-יומיים על מנת לאתר מוקדם ככל הניתן בעיות שעלולות להיווצר לאחר תקופה ממושכת. אשמח לקבל שמות של מספר תוכנות מומלצות (ברצוני לבחון את המעבד/לוח אם/זיכרונות וכרטיס מסך). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שוחרר רשמית שלשום. http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.70.html
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ראיתי קטע מראיון מלפני כמה שנים עם נציג של AMD שטען שב ATHLON MP יש בסט הפקודות 3DNOW PRO יש SSE2 האם במעבדי ATHLON XP יש SSE2 ואם לא במה זה פוגם בביצועים שלו מול פנטיום 4 המקביל שלו לדוגמא BARTON 2500+ לעומת פנטיום 4 2400 ? והאם בקידודי וידאו ואודיו האת'לון הנ"ל יהיה ממש נחות מול מעבד אינטל או שההבדלים לא יהיו משמעותיים?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי , אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos . אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ? בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-