מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להרכיב לחבר שלי מפרט אבל הוא לא מעוניין להוציא יותר מדי. אני לא יודע עדיין לגבי שאר המפרט, אבל בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני רוצה לחסוך לו עוד קצת איזה לוח עם כרטיס מסך מובנה יתן לו ביצועים הכי טובים (ביחס לקטגוריה של המשולבים)?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
או שהוא תומך ב am2 החלשים יותר? הציפסט הוא nf4
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה לוח אם יש לי.. איך אני מברר? המחשב הוא משהו כמו לפני שנה...
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מעבד lga775 3.0 ויש לי כרטיס מסך radeon 9800xt אני צריך לח שיתמוך בשניהם ואני לא רוצה לוח שיתמוך רק בagp כי אני ירצה לשדרג בעתיד
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
E6850 3GHz 1333MHz 4MB G0 ליבה כפולה Q6600 2.4GHz 1066MHz 8MB G0/B3 ארבע ליבות או שאתם ממליצים על משהו אחר עד 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם, כעת אני על 3.6GHZ בערך. ובחורף אני מעלה את זה ל4GHZ (מהירות סטוק 2.5GHZ). השימושים שלי הם: אינטרנט, אופיס, audacity, ומשחקים. שאלתי: אם אני מוריד את המהירות ל3-3.2, האם אני ארגיש ירידה בביצועים? (פשוט אין לי כבר כח לכל הרעש של המאווררים).
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לחברת 3com נגמרו אספקת הצ'יפים של ה 10/100 לחברת ABIT. אז כל מי שקנה בזמן האחרון לוח של ABIT עם 10/100 או מתכוון לקנות עכשיו כזה לוח יקבל כנראה GIGABIT LAN!!! 8) רק עכשיו גיליתי את זה כי באמת לא הבנתי למה זה רשם לי gigabit כשהתקנתי את הדריוור ;D ;D ;D :funn: :coolman: יצא שקיבלתי גם את הקירור לצ'יפסט החדש (הכחול) וגם GIGABIT LAN, כנראה שקניתי אותו בדיוק בזמן הנכון
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-7DXE ומעבד Duron 871Mhz ניסיתי להחליף אותו למעבד Athlon ולא הצלחתי (המחשב לא נדלק), אין על הלוח מגשרים שאפשר לכווין. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
-
האם החברה טובה ואמינה באיזה רמה היא ?[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 00:15:00 לוח G31
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים שלא הייתי כאן אני חזור לפורום... השאלה שלי היא דיי פשוטה, יש לי זכרון Corsair 256Mb 3200 Cas2 (DDR) ואני רוצה להרחיב אותו. עכשיו השאלה היא אם אני צריך לקנות זכרון זהה או שאני יכול לקנות נניח את גרסת ה 512 מגה שלו. או אפילו אולי זכרון 512 במהירות זהה רק של חברה אחרת? אם זה משנה משהו אז הלוח אם שלי הוא Epox 4g4a+ אשמח לקבל גם המלצות לחברות זולות וטובות... אני בבעיה תקציבית כרגע כי רק קניתי R9800Pro
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קיבלתי המחשב לפני שבוע בתחילה שמעתי עכשיו לא ראוי לציין שביציאה האחורית אני שומע תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היום אני קונה דיסק קשיח ללוח p5s800-vm של ASUS ורציתי לדעת עם הוא תומך SATA כי אני רוצה לקנות דיסק קשיח שאני יוכל לעביר למחשב חדש עוד חודשיים חיפשתי אבל אני מעדיף לשאול פה להיות בטוח
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כבר מתאם אלחוטי USB שאני עובד במחשב הנייד הישן האם יש לי סיבה לקנות CENTRINO אם אני מתכוון לעבוד עם המתאם האלחוטי ה USB שיש לי איזה עוד יתרונות יש ל CENTRINO חוץ מתמיכה באלחוטי? ובכלל איזה מעבד כדי לקנות בנייד חדש במחיר של 7000-9000 ש"ח לכל המחשב שהצרכים הם אופיס אינטרנט וקצת מולטימדיה ואני לא פוסל AMD אם זה יותר טוב מאינטל
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המערכת הקיימת היה קיים 2 *1 GB 800 MHZ רכשתי 2 סטיקים של 2 GB 800 MHZ ורציתי לדעת האם לאחר ההוספה של הזכרון (סה"כ 6 GB ב4 סטיקים) יש צורך לשנות בביוס הגדרות או שזה מזוהה אוטומטית ואם כן איזה הגדרות אופטמליות מומלצות ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם מישהו שמע על הזכרונות של Centon האם הם טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את הזכרונות האלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 אמרתי לו שיעשה לעצמו טובה ולא יקנה מאייבורי . למישהו יש חנות נורמלית שמוכרת את הזכרונות האלה או זכרונות יותר טובים עד 500 שקל? המפרט שלו כרגע ASUS P5B E4400 GF7900GS
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למעבד XP-2000 עם DDR מבחינת ביצועים אבל לא פחות חשוב האמינות אשמח לקבל המלצות
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זמן מה אירעה תקלה במחשב עלה עשן וריח שרף,המחשב כבה וזהו. ניסיתי לבדוק מה קרה,פתחתי את המארז ומצאתי שבב שרוף יש גם קבלים נפוחים. הגעתי למסקנה שלוח האם נשרף מחאר והמחשב פועל אבל ללא מסך בכלל,החלפתי כרטיס מסך אבל הבעיה לא נפתרה.וכבן קניתי כרטיס מסך של אסוס תומך במעבד AMD הרכבתי בעבר לוח אם ואפילו מחשב ,זה היה לפני הרבה שנים,היום אני קצת חלוד וחושש שלא אחבר את הכבלים בצורה הנכונה (כבלי החשמל) השאלה האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? אנא אל תפנו אותי לטכנאי,פשוט אני מחפש קצת בטחון. אני מקווה שהסברתי את הבעיה תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם לזכרון ddr 333 mhz ושזה יהיה טוב לפנטיום 4 1.8 וגם שיהיה טוב לפנטיום 4 3.06 עכשיו איזה חברה הייתם ממליצים לי? giga byte? asus? או חברה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי 3 סטיקים של זיכרון במחשב 2 של 4 ג'יגה ואחד של 8 ג'יגה כולם באותה המהירות 1600mhz והמחשב מזהה שיש לי 16 ג'יגה משום שהטסק מנג'ר מראה שיש לי רק 12 (ראו תמונה) למה זה ככה ולאן נעלמו ה-4 ג'יגה החסרים? http://jpg.co.il/view/550b4d5b4592e.jpg/ תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף כמה רכיבים במערכת שלי ולבצע OC של המעבד(נכון לרגע זה רק למעבד), אני מתלבט איזה זכרון לרכוש - CL4 \CL5 ושל איזו חברה בהנחה שאני ארצה מתישהו גם לבצע OC לזכרון. הרכיבים הקיימים שלי נמצאים בטאב של המשתמש. אני מוכן לשלם עד ל 300 שקלים לשני סטיקים של ג'יגה כל אחד של DDRII 667. חוץ מהזכרון אני מתכוון לקנות כרטיס מסך(כפי הנראה 9600GT), קירור למעבד (TUNIQ) וכנראה ספק חדש שיחזיק את כל זה(400W של FSP נראה לי יספיק). המחשב מיועד למשחקים ובמחשבה לעתיד.
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
טוב אז הלך לי הP5N-D ואני מקבל חדש ביום שני עכשיו השאלה היא האם להחליף אותו לstriker II formula או P5N-T או להשאר עם P5N-D כמובן שהסטרייקר והT עולים יותר, האם זה כדאי ומשתלם? תודה
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-