עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ThePinkPanther,

מה אתם חושבים על Gigabyte GA-7VRXP? כדאי? איך אני יודע אם הוא טוב לאוברקלוק? http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/kt333-18.html

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by TECH AMATEUR,

מתברר שבעצם זה EPIC עם ארבעה מעבדים של שמונה ליבות במקום שנים של 8 ליבות... 2 פעילים ו2 האחרים לא פעילים ולא כמו שחשבו שזה רק 2 מעבדים בלבד... כנראה הולים לראות 32 ליבות...

3. Started by Screw_Master,

אחריי עידן שחור של שנתיים בערך, ובבעלות של חברה חדשה (ULI אם אני לא מתבלבל עם מישהו אחר), לפי הביקורת האחרונה (למי שלא קרה עדיין http://hwzone.co.il/reviews/crosshair_fatality/) נראה ש-ABIT חזרה למסלול ולשם הטוב שאז היה לה כחברה כמו DFI שמייצרת לוחות במיוחד לאוברקלוקינג... יפה מאוד שהם הצליחו לתת בראש ל-ASUS, ואני מקווה בשבילם שימשיכו ככה...

• 50 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אינטל מכריזה על תהליך סיום השיווק הרשמי עבור דור מעבדי ה-Core השביעי שלה - כולל דגמי ה-Kaby Lake-G החדשניים שהציעו ליבות מובנות מתקדמות מבית AMD ולא יזכו להמשכיות לכתבה

5. Started by DOGMA,

מעבד Athlon64fx-55 הומר למהירות של 4005ghz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=800877&posted=1#post800877 לצערינו אי אפשר לצפות מהליבות החדשות להגיע למהירויות שאפילו קרובות לזה, לא משנה עד כמה המעבר של AMD ל90nm היה מוצלח מבחינה של נצילות טרמית הליבות החדשות עדיין לא מצליחות לשבור או להגיע לגבול ה3.0ghz בפרמטרים שיאפשרו מכירה של מעבדים כאלה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955. רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני הוצאתי את ה backplate. אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שימו לב! זה לא התמונה של המעבד שלי אבל הרעיון אותו הדבר. איפה שיש 2 ברגים באמצע יש תופסן (וו) שכזה שתופס את צלעות הקירור של המעבד. אחד הווים נשבר והמעבד לא עובד קשורה בגלל זה. חבל לי לקנות מעבד חדש בגלל חתיכת פלסטיק קטנה. צריך עזרה דחופה מה לעשות עכשיו? המעבד שלי הוא: AMD3500 קניתי אותו בערך לפני קצת פחות מ-3 שנים. עוד תקלה שאולי תוכלו לעזור בא היא: הכרטיס מסך שלי GEFORCE 6800GT. הפסיק לעבוד בדיוק אתמול (איזה מזל יש לי) גם כן קניתי אותו באותו זמן עם המעבד. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי פליקרים כאלה במסך בממוצע כל 5 יום , ומתי שזה קרה זה תמיד התרחש בעת ההרצת משחק על המחשב (COMPANY OF HEROES). אין לי עוד משחקים אז... בזמן הפליקרים האלה המחשב לא מגיב וצריך לכבות א…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by kobibo,

נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. אם תראו הודעות אחרונות שלי הייתה לי בעיה עם ההארדיסק ועדיין נמשכת A disk read error occurred לפני שאני מעלה את הווינדוס ולא נותן לי להעלות וכשאני אני לוחץ ריסט זה שוב קורא שאני מוציא את הכבל IDE מההארדיסק ומחזיר חזרה לפעמים זה מסתדר ולפעמים לא. ניסיתי לשים כבל שהיה לי מפנטיום 3 ועדיין זה לא עזר שמתי לב גם שהכבל לא מתלבש כמו שצריך על היציאה של ה IDE שעל הלוח אבל הוא עבד כשקניתי את המחשב, סטירה לא? אולי משהו נדפק? בקיצור בזיגזג אמרו לי שהבעיה כנראה שההארדיסק מת והוא עובד מדי פעם אבל בתוכנה של WD זה לא הראה שום בעיות עכשיו צריך קצת כוח כדי להכניס את הכבל ל IDE כי הוא לא מתלבש משהו אז נשבר הצד של הפלסטיק הירוק ועכשיו אי אפשר לחבר לשם כלום הלוח הוא ABIT NF7-SL ויש לי עליו אחרי…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הורדתי את הMEMTEST ... חילצתי אותו והיה שם 4 קבצים... הפעלתי את הקובץ INSTALL כתבתי שהדרייב של הפלופי הוא A והכנסתי דיסקט ריק לפלופי המחשב חשב 10 שניות ועשה כנראה שינוים בדיסקט בקיצור כל התהליך הזה הפך את הדיסקט לבוט... טוב אני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מגיע לווינדוס כמובן הוא כותב לפני זה LOADING ............. ואז הוא מראה כאילו הוא בא להכנס לתוכנה ואז פתאום בום! הוא עושה ריסטרט למשהו יש מושג ממה זה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by miim17,

שלום. יש לי לוח אם של אסוס ואיכשהוא במעבר דירה נשברה לי התושבת שמצמידה את הגוף קירור ללוח אם. שאלות: 1. האם זו תושבת סטנדרטית ? או שלכל לוח ויצרן יש מחברים שונים ? 2. מישהוא מכיר חנות (ממשית שמוכרת דברים כאלה ? בזאפ מצאתי רק חנות בכ"ס שזה לא בדיוק האזור שלי (במידה ומישהוא מכיר חנות בחיפה או בבאר שבע אני אשמח!) תודה..

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by omrij,

יש מה לעשות ? :'( :'( :'(

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מי שיעזור לי גדולל

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  15. המוכר בחנות לא רוצה למכור לי רק מאוורר בלי כנפיים אלא עם הצלעות קירור ובגלל שיש לי בעיית התחממות כשאני משחק במשחקים כבדים והמחשב נכבה אחרי 10 דקות רבע שעה בקיץ (כשיש מזגן הוא לא נכבה) אני רוצה לדעת, אם כבר אני צריך לקנות צלעות קירור, אז אולי משהו שיקרר יותר טוב, אולי צלעות קירור של XP 2500 או משהו יותר מתקדם בלי לחרוג יותר מדי מעלות מערכת קירור המינימלית (ביחס ל- AMD 1700) הטמפ' במצב עבודה בסיסי הם ככה(לפי AIDA): AUX 45 CPU 48 לוח אם בין 69 ל-86 מה אתם ממליצים לי לקנות או לעשות? אגב, הטמפ' האלה הם עוד מלפני שנשברו המאוורר (הרכבתי במקומו מאוורר 80 מ"מ בינתיים, אם הוא מספק מספיק אוויר כמו מאוורר יעודי, לפי נסיונכם, אני אשמח להשאיר אותו ולקנות אחר למארז)

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by ROTFL,

http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEpZluFuFuENZxKkMju

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by Little_Nigger,

זה המפרט שלי Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X RADEON 9200 SE SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 2X256 samsung 400 mghz אני קונה מחשב חדש עוד חצי שנה.. לבינתיים אני רק משדרג את הלוח אם,קירור וספק..קירור וספק כבר יש(לא ג'נריים!) התקציב ללוח אם חדש נע בין 500 ל-600.. אני רוצה לוח יחסית דפוק!!! שיכנס לתקציב ושיסחב לי את החצי שנה הזאת בכיף... המטרה העיקרית היא OC!!!!!!!!!! איזה כדאי לי להביא שיתמוך לי במעבד...? או שזה לא משנה? העיקר האובר קלוק!!.. בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  18. אז ככה נשרף לי הסטריקר 2 שלי וחברת מור לוי נותנת האחריות הציעו לי 4 לוחות במקום,שאיני יודע במה לבחור ואם בכלל לוחות אלה מספיק טובים אבל בשלב ראשון אבקש את בחירתכם מבין הארבע הלוחות הם- 1. ראוי לציין שהלוח לא מגיע חדש MAXIMOM FORMULA 2.גם הלוח הזה לא מגיע חדש P5E WS PRO 3.P5W64 4P5WDG2WS PRO הלוח צריך להיות מתאים לאובר קלוק + כרטיס מסך 285GTX+מעבד Q6600 +ddr2 תודה על עזרתכם בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. Started by klayman,

היי ! אתמול קרה לי הדבר הכי הזוי שקרה לי אי פעם במחשבים. לקחתי מצלמת DV של חבר שלי, חיברתי אותה לכבל FIREWIRE, וברגע שחיברתי את הכבל לחיבור FIREWIRE שבמארז, בום ! נכבה המחשב ויצא רייח של פלסטיק שרוף. אוקי, אז חשבתי שזה הספק שהלך, רצתי למחרת קניתי ספק חדש, חיברתי, והנה, כלום, לא מגיב. עכשיו הסתכלתי על הלוח אם וראיתי צ'יפ אחד מתחת לחיבורים של ה SATA עם חור שרוף כזה באמצע שלו, אז אני מניח שזה מה שנשרף... אוקי, אז הלוח אם נדפק...יש אחריות....אבל יש סיכוי שזה דפק עוד משהו ??? יוווו...מזה אין לי כוח עכשיו לפרק את כל המחשב בשביל להחליף את הלוח....יווו איזה מעצבן זה.... איך יכול לקרות דבר כזה בכלל ?? למישהו יש הסבר הגיוני לזה ???

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by SubX,

נכנסתי לביוס והגדלתי את הFSB מ: 133/33 ל:143/36 (העלתי בהדרגתיות) . המעבד: AMD Athlon XP 1900 עם ליבת AGOGA למרות שהייתי צריך לקבל ליבת Palomino (אקסלנט השקרנים) הלוח: ASUS A7V266-E הטמפרטורה הייתה 73 מעלות סביר לא ?! המהירות הייתה על 1723Mhz אחרי שעה של עבודה במחשב המעבד והלוח נשרפו. אקסלנט תיקנו הכל במשך חודש וחצי (מוגזם) אני מתכנן לעשות שוב OC אך אני רוצה לשמור על אמצעי זהירות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by lior_avr,

יש לי מחדשב לוח אמ של gigabate - 8vtke+ אני מאמין שהוא בטח תומך על 266 בס ? כלומר barton שזה 2500+ (של amd כמובן,) לא יעבוד נכון ??? אני צריך בערך בין 1900 -2400 לא? מה אתם ממליצים ואיפה הכי כדי לי לקנות,? אני לא רוצה משומש, -תודה-

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי בעיה ..או יותר נכון אין לי ברירה עד היום עבדתי עם מחשב כזה intel 2.53@3.06 - 512 533 abit a17 guru - נשרף , שאגב קניתי לפני זמן ארוך - קצר זכרונות 512 512 400 - 1 gb 80 gb 7200 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו וכן .. נשרף לי מקצר ...הלוח - אם , אני מעוניין לקנות לוח - אם ומעבד...64 bit אולי זו הזדמנות לשדרג .. ואני זקוק לשני חלקים לוח אם כמובן ...חח , ומעבד.. ופה אני זקוק לכם אני עובד וממן את זה לעצמי ולכן אני מהאנשים שמעריכים כסף אבל משקיעים .. אז תתחשבו בי? תודה יום הזיכרון בעוד כמה שעות .. יום דיי לא יודע אך להגדיר אותו ... אז יכנס בסיומו כמו רובם .

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Titan777,

טוב אז הלך לי הP5N-D ואני מקבל חדש ביום שני עכשיו השאלה היא האם להחליף אותו לstriker II formula או P5N-T או להשאר עם P5N-D כמובן שהסטרייקר והT עולים יותר, האם זה כדאי ומשתלם? תודה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  24. היי, זה די דחוף (עקב בלק פריידיי)... לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, רציתי במפרטים אבל שם מתייעצים על דברים חדשים... בכל מקרה יש לי מחשב משנת 2010-12 עם PHENOM או ATHLON2, נשרף לי לוח האם ועכשיו אני בדילמה. מצד אחד התקציב הוא בערך 0 ש"ח אבל אם צריך אז צריך (מה שנקרא "יעלה כמה שיעלה"), וראיתי באיביי לוחות אם דומים במחיר כולל של כ250-300 ש"ח (אחד אפילו חדש ולא משומש\מחודש), מצד שני... לא יודע... אנחנו בשנת 2020. לא ממש עקבתי אבל נדמה לי שהמעבדים היום, לוחות האם היום ובכלל החומרה אמורים להיות כמה דורות בעתיד... ואנחנו בבלק פריידיי (\סייבר מונדיי מחר). בקיצור לא יודע, אולי כדאי כבר לעזוב את הלוח אם \מעבד הזה ולקנות משהו חדש ועדכני במחי…

25. שכנה - נקרא לה "ימח שמה" לצורך העניין- הקפיצה\כיבתה את כל לוח החשמל בבת אחת. המחשב פעל באותו זמן. זה מחשב נוסטלגיה ישן ששימש כ HTPC מעולה עד עכשיו מאז המחשב נדלק אבל לא מוציא אות ווידאו למסך. היה גם ריח שרוף והרכיב הספציפי היה חם ביחס לאחרים... החומרה: AMD athlon 64 3200+, gigabyte nForce GA-K8NF-9 ,3GB-DDR,XFX 8800GT ,seasonic S12|| 430W, WD-2TB אני מניח שהעסק אבוד, אולי אמצא לוח אם חלופי בתקווה ששאר הרכיבים לא נפגעו. אני סתם מתעניין מתוך עניין: 1- מישהו יודע מה נשרף? 2- למה דווקא כיבוי של החשמל גרם לו להיפגע? 3- איפה מוצאים לוח אם למעבד זה וכמה זה צריך לעלות (אין ביד2)? 4- איך להחזיר ל"ימח שמה":angryfire:

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.