מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ואם הוא מתאים למעבד P4 נורטווד תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי: Intel Q9400 @ 3.6 Gigabyte EP45-ds3r Kingston 3x2gb ddr2 800mHZ Sapphire HD6950 2Gb Seasonic x-760W gold 3XDell ips 2312hm המטרה לחבר 6950 נוסף למערכת מכיוון שאני עובד ברזולוציה של 5760X1080 עם 3 מסכים, שאלתי האם המעבד הזה יוכל להחזיק את המערך למטרת משחקים בעיקר. כגון BF3 Skyrim וכו' ולא יגביל ניצול מלא של שני הכרטיסים הגרפיים.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זה לא שנגמרו לי הדפים במדפסת, אני פשוט רוצה לדעת האם זה כדאי והאם זה לא מסכן את הרכיבים אם אני אצבע את הצ'יפסט והMOSFET? לא בהכרח בצבעי גועש או משהו כזה, אפילו עם טוש כמו זה לכתיבה על דיסקים... אשמח לתגובות ודעות.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש וברשותי דיסק קיים 160GB בטכנולוגיית SATA רגילה. כל הלוחות המקובלים מגיעים עם 3-4 קונקטורים של SATA II וקונקטור של IDE. מה עושים עם הדיסק הקיים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: האם יש הבדל בביצועי המשחק בין זיכרון 4GB 800MHZ לזיכרון 4GB 1866MHZ? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש למשחקים עם מעבד מרובע ליבה Q6600 כרטיס 8800GT לגבי הלוח הוא של MSI מדגם P35 Neo Combo הנה הקישור: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1216&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no= עכשיו השאלה שלי היא לגבי הזיכרונות מה עדיף לי לקנות 2GB בסלוט יחיד או לפצל לשניים של 1GB שאמור לשפר את המהירות הבנתי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הלוח של אפוקס? יש אותו בארץ? מתי אמורים להגיעכ לוחות שמבוסיים על שבב של sis? והאם כדאי לי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני צריך בלוח כרטיס מסך מובנה לראות סדרות וסרטים HD 1080P. שיהיה ניתן לחבר בלוח בעתיד שדרוג הכוונה לחבר כרטיס מסך חדש וטוב. כרגע אני לא משחק משחקים במחשב אז זה לא משנה. שיהיה בלוח כרטיס קול איכותי לשמיעת מוזיקה 2 אופציות 1.סאב ו 2 רמקולים. 2.מגבר+קדם מגבר ו 2 רמקולים גדולים.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי קצת על Dual Core? מה זה בהרחבה, וגם מתי זה נחוץ ושטויות תודה אנשים גם לינקים יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
-
מה ההבדל בין הלוח הזה: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 ללוח הזה: Gigabyte Z68X-UD3H-B3? מה מסמלת ה H? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך שוב את הטבלה שפירסמו פעם של כל הסטפינג של מעבדי AMD XP ממש יעזור לי *גם הפניה למקום שבו זה היה כתוב תעזור **ניסיתי לחפש לא הלך תודה מראש רוי
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 1GBX1 667MHZ CL5ת ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. רציתי לדעת מה ההבדל בין 1GBX2 לבין 1GBX2KIT? תודה!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אחד הדילמות שלא כל כך הצלחתי לפתור .. איזה לוח אם לקחת? Asus Z97 Sabertooth Mark 1? GA-Z97 Gaming GT? יש לציין: מעבד - 4790K קירור - Nocuta NH-D15 זיכרונות - KingStone HyperX Beast 2x8G כרטיס מסך - GA 780Ti OC אשמח לדעת מה ההבדל המשמעותי בכל אחד מהם, אני משתמש באודיו אופטי למערכת גדולה מהממוצע... OC יהיה ברמה בינונית. כמובן אם יש הצעה ללוחות יותר טובים מ KSP אילת כמובן באותו טווח מחירים 1000-1200 (חשוב אילת כי שם רק מה שיש בחנות אפשר לקנות ואי אפשר להזמין מה שאין) תוודההה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את שני המעבדים הבאים: 1: D915 2: E2140 שנייהם מיועדים לעמדות שרת. האחד לשרת הראשי (Windows SBS 2003) השני לשרת VMware מבוסס לינוקס (Ubuntu Server). שימו לב, אין חשיבות לכמות הזיכרון - אני מתקין את המקסימום האפשרי ע"י לוחות האם (2GB). דרך אגב, אין כל כוונה להמהיר מי מבנייהם (אחד הלוחות הוא של Intel ובמילא אי אפשר לבצע איתו המהרה והשני הוא לוח בסיסי מידיי ואני מעדיף לא לבצע איתו המהרות). מי, לדעתכם, עדיף לשרת הראשי? הראשון, המהיר יותר, או השני,עם ה-Coreים המסודרים וה"חדש" יותר? בתודה מראש, אורי...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לקחת למעבד AMD 64 3500+box 939pin EPoX "EP-9NDA3+" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-123-222&depa=0 או את ה GIGABYTE "GA-K8NS Ultra-939" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 או את MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-468&depa=0 שהMSI הוא היקר טיפה יותר. אבל אפשרי אני לא רוצה לעשות אוברקלוק, אני צריך את המחשב רק למשחקים, אגב יש לי את ה ATI 9800XT אז אם יש לוח שעובד יותר טוב עם הכרטיס הזה אז זה גם מדד. אז לפי זה מה הכי כדאי בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 938.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev 2 - 1 1 Gigabyte MA-790XT-UD4P AMD790X+SB750 CHIPSET 639.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1333hz - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 1,497.00 ₪ - 1 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 392.00 ₪ - 1 1 מסך של סמסונג 23 אינטש P2350 מארז של NZXT HU001 אני רציתי את הלוח הנל אבל הבנתי שהקרוס פייר שלו םועל אחד עם PCIE-16 ו שני PCI E 8 אני רוצה ששניהם יהיו כפול 16. אם יש לוח אם עד 700 ללא USB 3 ותומך ב קרוס פייר באותו תדר אני גם מוכן. לגבי סאטה 3 גם לא ככ מעניין אותי חשוב שיתמוך ב 1333 די די אר 3. אני מוכן ל…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU ל AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU ומזה: AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU + TT TR2 for AMD64 כל אלו הם AMD64 3000+ ויש להם מחירים שונים... מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בכל מקום אומרים לי משהו אחר.....אני מדבר על שני סטיקים של 256MB, אל תתייחסו לכסף כי זה לא הפרש עד כדי כך קריטי, אני לא עושה ש-ו-ם OC וגם לא אעשה בעתיד.. תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם... המון זמן שלא ניכנסתי לפורום יש ברשותי לוח DFI LAN PARTY SLI-DR, וכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם שני ליבות של 6600GT, עד עכשיו הכרטיס עבד במחשב של אחי ללא SLI, אני מעוניין להפעיל את ה SLI כדי להרוויח עוד קצת ביצועים... שיניתי את המצב על הלוח ל SLI עלידי הוזזת הג'מפרים למצל SLI... ובביוס עצמו שמתי על ENABLES, אבל בכל זאת זה מוצא לי כרטיס 6600GT יחיד... יש אפשרות בדרייברים ? משהו שלא עשיתי טוב ? אני פשוט ממש לא זוכר אך מתעסקים בזה... :-\
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני עורך איזה עבודה בנושא מעבדים ואני זקוק לעזרה בבקשה. אם מישהו יוכל להסביר לי את חלק מהשאלות או להפנות אותי למקומות המתאימים. תודה רבה. בשנה האחרונה המגמה המתגבשת היא, הפרדה בין מעבדים אשר מיועדים למחשבים שולחניים לבין מעבדים למחשבים ניידים (חברת Intel). א.למה יש צורך בסוגי מעבדים שונים? ב.מהם ההבדלים העיקריים בין מעבד המיועד למחשבים שולחני לבין מעבדים המיועדים למחשבים ניידים? i.מבחינת ארכיטקטורה פנימית. ii.מבחינת מאפיינים. ג.מה ההבדל בין Pentium M לבין Centrino? ד.מהי המהירות המקסימאלית של מעבד נייד היום? ה.כאשר מדובר במעבד למחשב נייד, אחד ההבדלים הבולטים ביותר, אל מול מעבד למחשב שולחני, היא מהירות השעון של אותו המעבד (מהירות פנימית). מבחינת ביצועים, למרות הפרשי …
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב ולהפוך אותו לשרת לינוקס. מה עדיף לי לקנות: Dual cpu-pentiume 2 או amd athlon 1700 palmino.?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, עד היום היתי איש AMD ולכן אני יותר מבין בלוחות אם ל AMD. עכשיו אני רוצה לעבור לקונרו ואני לא ממש מבין מה הולך ומה טוב בלוחות אם לאינטל. יש כמובן את כל הלוחות על ה CHIPSET של אינטל, ויש CHIPSET של NFORCE ויש את ה CHIPSET של ATI. אני לא צריך SLI או CROSSFIRE, אני צריך שרכיבי ה AUDIO יהיו טובים. יש לי מערכת רמקולים סראונד ואני לא רוצה לקנות כרטיס קול. זה אולי נשמע דבילי אבל לחבר שלי שיש לוח של אינטל, אמנם לוח ישן יותר ולא קונרו אבל יש לו בעיות עם הסאונד שם. החיבור של המיקרופון עושה לו בעיות ועוד כל מני ניסים אחרים. ל AMD תמיד אהבתי את ה NFORCE אבל אני לא בטוח שזה נחשב טוב לאינטל. יש לי גם סלידה מ VIA אבל אם הסלידה הזאת לא לעניין אנא אימרו לי. אני רוצה לוח אם בינוני, לא…
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-