מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שיש בו לוח שבו שני סלוטים של DDR ושני סלוטים של SDRAM, עכשיו יש עליו סטיק אחד של DDR, אם אני משיג זכרון SDRAM ואני אחבר אותו ללוח, שני הסטיקים יוכלו לעבוד ביחד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הלוח שלי ASUS P5PL2 ומוגדר בחוברת ובאתר הבית שניתן להרכיב זכרונות 400/533MHZ. האם אני יכול לחבר לו זכרונות 667MHZ או 800MHZ ? אם כן, איזה הגדרות גם צריך לשנות, ומה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היו לי 4 סלוטים של זכרונות ואחד נהרס לי ניתן לעבוד עם 3 סלוטים מבלי שיזיק לעבודה הרגילה של המחשב?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ראו מפרט בצד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעדכן את הביוס דרך הווינדוס כי אין לי כונן דיסקטים:\ ועוד שאלה האם שאני מעדכן את הביוס ההגדרות חוזרות לdefult? כלומר אני בOC
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי (בין השאר...) מחשב עם לוח Totem TM-P2BX (עם PCB מגירסה 2.2) ומעבד PIII-450. ניסיתי לשדרג את המעבד ל-PIII-550 אבל המחשב לא עולה וב-LED על הלוח מופיע 96 או 98. קשה לדעת מה המספר המדוייק בגלל שהספרה הימנית נראית כך: _ ם במקום האות ם' תנסו לדמיין ריבוע תחתון של LED. החברה הזאת כבר לא קיימת, כך שאין שקשה עד בלתי-אפשרי למצוא עדכון ביוס. אולי אפשר להשתמש בביוס גנרי? יש בכלל דבר כזה? אשמח לשמוע רעיונות אחרים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות זיכרון A-DATA 256MB מקייאספי, ושאלתי חבר והוא אמר לי שזה זיכרון במהירות PC3200, והזיכרון שאצלי במחשב הוא PC2700. אז הם ניתנים לשילוב? יש לי זיכרון 256MB מסוג DDR, והמודרבורד שלי לא תומך בדואל צ'אנל.
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה רואה רק פה באתר הזה (כלומר לא בחניות וכאלה) אותיות כמו a b ו c אני לא יודע מה זה אומר למשל intel 2.56 b מה זה ה- b הזה? אני יודע שזה ממש :lamer: מצידי אבל אין לי כוח לחפש או מה אני אמור לחפש פה . תודה
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מאמר חדש של טומס הרדוואר המציג איך ליבות באות לידי ביטוי במשחקים ובישומים. http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cores-performance,2373.html המסקנה- שהליבה הרביעית לא באה לידי ביטוי במשחקים.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מנכ"ל אינטל החדש פט גלסינגר חושף תוכנית מלהיבה עבור החברה לשנים הקרובות שכוללת הרחבת מפעלים, שיתופי פעולה ותחילת ייצור של שבבים בטכנולוגיות מתקדמות יותרלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה השאלה הכי נדושה בפורום זה? ללא ספק זו השאלה "למה קניתי DDR2-800 אבל כתוב לי שזה עובד ב-400MHZ???" וכל זה נובע מכך ש-CPU-Z מציגה את התדר האמיתי של הזכרון. אי-אפשר לצפות מהמשתמש המתחיל שיהיה בקי בדקויות האלה. באמת לא ברור למה מפתחי CPU-Z לא יכולים להוסיף איזשהו שדה נוסף שיציג, ליד התדר של הזכרון, את התדר הכפול שלו, רק כדי למנוע את השאלות המיותרות האלה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה המעבד יהיה כמעט בטוח E6400 C2D עכשיו לוח אני מתלבט בין מספר לוחות Dfi Infinity 975X /G GAG1975XC Gigabyte GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4 Gigabyte אני רוצה להגיע ל OC מכובד לפחות של 3.5 ומעלה ( אפילו לעלות לרף ה 3.8 ) ראיתי במאגר ההמהרה בחור שהגיע עם הלוח הזה GA965PDS4 Gigabyte לתוצאה הזאת אבל קראתי שהלוח הזה קצת פחות מומלץ מה DS3 (לפחות לפי הפורמים בחול) אני לא רוצה לעשות שום מודינג ללוח , פשוט רוצה לוח מצויין ל OC וכמובן מצויין באופן כללי גג מחיר ללוח 1100 שקל בקשר לזיכרונות חשבתי על ה Gskill PC6400 1gbx2
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Sempron 939 3000...עכשיו נמאס לי מהמעבד הזה...ב3DMARK הוא מוציא לי 5.5 בסטוק עם הכרטיס מסך שלי....שהוא אמור להוציא באיזור ה6.4... עכשיו המחירים של ה939 ירדו בצורה מפחידה...השאלה היא האם שווה לי להשקיע עכשיו ב3500 או ב3800X2 (עדיין מתלבט מבחינה כספית)...?? אגב אני רוצה להחליף גם את הזיכרון שלי באותה הזדמנות... אני רוצה זיכרון 2G שיהיה סבבה...וOC אין על מה לדבר...לדעתי הוא ירוץ באיזור הסטוק...חשבתי על G.Skill האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5075 מה דעתכם? ויש עוד אפשרות אבל קצת קשה להשגה....והיא לנסות להשיג את הAM2BOARD ללוח שלי...מי היבואן של ASROCK בארץ? ולקנות 3500...וזיכרון 2G של מושיקין....או של חברה טובה?... תודה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,כתוצאה מאיזושהיא רששלנות הBIOS של הלוח AMI BIOS נמחק,ולא ניתן לעלות אפילו למצב SET UP למי שיש הכתובת שלי / ראיתי את המדריך שבו כתוב שצריך להשיג לוח תואם עם אותו צ'יפ.אבל גם את זה אין לי . לכן שאלתי היא יש לי CDROM ישן שבפנים יש אותו צ'יפ אפשר לנסות לעשות משהו עם התוכנה HOT FLASH ?כמו שעושים עדכון קושחה? אם יש למישהו איזה פתרון אז שיצור איתי קשר : elkarifa@bezeqint.net בתודה וברכה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! יש איזה מחשב שנגעו כנראה בBIOS שלו ומחקו אותו,לא היתה ברירה ועשיתי מה שכתוב פה: http://www.hwzone.co.il/guides.php? file=biosupdate5 שם מבואר שאפשר לקחת לוח אחר (אפילו לא אותו סוג) ואז לעלות תוכנת UNIFLASH ובצורה פיזית עם חומר מבודד להוציא את הCHIP של הBIOS ןלהחליף הבעיה שעשיתי זאת והBIOS המטופל פשוט נשרף רציתי לדעת מאיפה אני משיג את אותו סוג CHIP כדי לנסות עוד פעם את הדבר הזה כי בחנויות אלקטרוניקה אני לא מוצא והשאלה אם זה בכלל יעזור כי אני מחפש CHIP כזה שהוא ריק ועליו לצרוב בתודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ערב טוב חברים יקרים, רקע: בואו רגע נחזור מעט על ציר הזמן אחורה, אנחנו עתה בשנים שלפני השקתו של מעבד ריזן, עוד בימים הקודרים יותר של AMD. מה שכולנו יודעים (אלו שמתעניינים לפחות) זה ש- AMD מחזיקה בנתח שוק של כ- 20% משוק המעבדים העולמי, אך חוץ מידיעת העובדה האמורפית הזו (20%) אנו לא ממש עושים עם המידע מאומה. בחזרה לשטח: בשנים הללו כאמור עוד לפני שריזן בא לאויר העולם, כשאנו מסתכלים בחנויות שמוכרות בארץ חומרת מחשבים וכשאנו מנתחים את השיג והשיח של הפורומים בארץ (לרבות זה שלנו פה), אנחנו שמים לב שבעצם לא שומעים בכלל על מעבדי AMD במחוזותינו: אף אחד אינו מדבר עליהם, אף אחד אינו ממליץ עליהם - AMD היא למעשה חברה ערטילאית בלקסיקון שלנו, …
-
- 131 תגובות
- 18k צפיות
- 2 followers
-
-
דור המעבדים הנייד החדש עם מקצה שיפורים נרחב יוצג לעולם מחר - עם השקה מסחרית מעשית בתחילת החודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אולי לא כזה נס אבל עדיין: אתמול לאחר כמה שעות של עבודה המחשב הופעל מחדש ולא עשה פוסט עשיתי איפוס ביוס וכלום בדקתי את כל הרכיבם לנזקים פיזיים וראיתי סריטה יפה על הליבה של המעבד התפללתי שהכל יפעל מרחתי משחה מחדש ואחרי זה גם עברתי עם שואב אבק בכל המחשב חיברתי הכל הפעלתי את המחשב ואף לב הפלא הוא עלה ועכשיו ברגעים אלו אני כותב הודעה זו דרך המחשב הנל. עשיתי בדיקות יציבות עם S&M PRIME 95 כל הבנצ'ים למיניהם ויציב ! אני רוצה שתסבירו לי איך יכול להיות דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן, קראתי מספר ביקורות וכתבות על המעבד.. די התלהבתי ממנו. מה הם החסרונות במעבד זה מול כל מעבד של AMD עד 850 ש"ח? בכול מקרה אני מעונין לקנות לוח אם למעבד. דרישות: א. גיגהבייט/אסוס. ב. משחקים (כרטיס מסך יהיה בנפרד). ג. עריכת תמונות. ד. אין צורך באוברקלוק. ה. יהיו לי שני גיגה זכרון ב-Dual. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם שבבי Whiskey Lake מרובעי ליבות, כרטיס מסך של NVIDIA ותג מחיר שמתחיל ב-1,000 דולר - ה-Matebook 13 החדש הוא כנראה אחד מניידי הפרימיום המעניינים ביותר ב-CES 2019 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! השאלה שלי מתחלקת ל- 2 שאלות: 1. מה ההבדל בין מעבד בגירסה רגילה לבין גירסת STEPPING GO. האם זה עם פחות באגים, או מה? 2. ראיתי שיש למעבד Q6600 במהירות 2.4 גירסה כזו, ורציתי לשאול האם יהיה גם למהירות 2.66 שנקרא Q6700?? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הנל והייתי רוצה לדעת איך אני נועל את ה PCI AGP RATIO שם בשביל שבעת האצה של המעבד שאר הרכיבים לא ילכו פייפן אנידי בטוח שנעלתי את זה כמו שצריך כשקבעתי אתהערכים שלהם אבל אודה אם מישהו שמכיר אתהלח ועשה את זה איתו כבר יוכל לתת הערות על זה ולומר על איזה ערכים בדיוק זה נעול אצלו.
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
קניתי את ה NF7 ולא ממש מצאתי בביוס את האפשרות לנעילת ה AGP/PCI - יש למישהו מושג איפה היא נמצאת ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-