מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום, נישרף לי הלוח ASUS P5LD2 100 אחוז הוא נישרף, קניתי אותו מאיבורי. השאלה היא :האם יחליפו לי אותו במידה ואני יביא רק תלוח וארחיות?ואם כן איך אני יביא תלוח?(ויש לי עדין אחריות עליו)
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3143&p=1
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2748&p=1
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין להוריד מגוף הקירור של המעבד את המאוורר כדי להקטין את מידת הרעש עד כמה שאפשר, לשם כך אני מעוניין לדעת מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד ? אדגיש כי אינני עושה OC, אין לי כרטיס מסך או כרטיס קול (הפולטים חום) כך שאולי מספיק עבורי המאוור של המארז בלבד. המעבד הוא Intel Core i3 3240 3.4Ghz. תודה חצרוני
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם היה עדיף להשקיע עוד קצת בשביל 2500k?.. צורכי gaming! או שבכלל היה עדיף i7? וגם אני מקבל בתוצאות של 3dmark ציון מאוד מאוד נמוך של physics ביצועי 10fps
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלק שבתמונה שמסומן בעיגול ניתלש לי אבל המחשב ממשיך לעבוד למה זה יכול ליגרום [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם האם לדעתכם ניתן להשתמש בלוח האם הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 שעליו מותקן כרטיס מסך GT9600 שאינו מכיל יציאת HDMI ולקבל אות HDMI דרך היציאה שבלוח האם אבל עם היכולות הגרפיות של הכרטיס החיצוני? כמו כן, האם ה GT9600 יכול לעבוד במקביל לזה המובנה בלוח ולקבל עיבוד גרפי חזק יותר וכן יותר יציאות? האם כאשר הכרטיס החיצוני מותקן, אני יכול להשתמש רק בחיבורים שלו ואלו שבלוח המובנה הופכים מיותרים? מיועד בעיקר לשימושי HTPC אשמח לשמוע אם יש למישהו קומבינציה דומה. תודה ח'ברה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד i5 3570, והלוח אם עושה לי בעיות עם היציאת HDMI והDVI. חשבתי שבמקום להחליף את כל המערכת אסתפק בהחלפת לוח אם, הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא מאיפה לקנות... למישהו יש מושג אם מוכרים כאלו עדיין ואיפה? לדוגמא GA-H77-DS3, תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אובחן, יש לי את הלוח הזה: http://www.chaintechusa.com/products/socketa/7kjd.htm כפי שניתן לראות, הוא תומך בזכרונות DDR PC1600 ו PC2100, כלומר, זכרונות 200MHz ו 266MHz DDR. כן, אני יודע, לוח דיי ישן. עכשיו אני רוצה לשאול, האם למרות שרשום שהוא תומך 266MHz DDR, ניתן להשים עליו למשל זיכרון 333MHz ? או אפילו DDR 400MHz ? כי כמו שידוע לי, בלוחות שרשום שזה תומך עד 400MHz, זה גם תומך ב 433 ו466.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני עתיד לקבל מעבד +AMD 6000 עם פליטת חום (TDP) של 89W. מלבד הסימון על הצ'יפ (תמונה) ניתן לוודא זאת באמצעות תוכנה כלשהי? יש מעבד +6000 דומה עם 125W ואני מקווה שאכן בפועל יהיה מדובר ב-89W. ב-CPUZ למשל יש אינדיקציה לטכנולוגיה (90nm במקרה זה) אבל לא לפליטת החום. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שיש בו לוח שבו שני סלוטים של DDR ושני סלוטים של SDRAM, עכשיו יש עליו סטיק אחד של DDR, אם אני משיג זכרון SDRAM ואני אחבר אותו ללוח, שני הסטיקים יוכלו לעבוד ביחד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הלוח שלי ASUS P5PL2 ומוגדר בחוברת ובאתר הבית שניתן להרכיב זכרונות 400/533MHZ. האם אני יכול לחבר לו זכרונות 667MHZ או 800MHZ ? אם כן, איזה הגדרות גם צריך לשנות, ומה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היו לי 4 סלוטים של זכרונות ואחד נהרס לי ניתן לעבוד עם 3 סלוטים מבלי שיזיק לעבודה הרגילה של המחשב?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראו מפרט בצד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעדכן את הביוס דרך הווינדוס כי אין לי כונן דיסקטים:\ ועוד שאלה האם שאני מעדכן את הביוס ההגדרות חוזרות לdefult? כלומר אני בOC
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי (בין השאר...) מחשב עם לוח Totem TM-P2BX (עם PCB מגירסה 2.2) ומעבד PIII-450. ניסיתי לשדרג את המעבד ל-PIII-550 אבל המחשב לא עולה וב-LED על הלוח מופיע 96 או 98. קשה לדעת מה המספר המדוייק בגלל שהספרה הימנית נראית כך: _ ם במקום האות ם' תנסו לדמיין ריבוע תחתון של LED. החברה הזאת כבר לא קיימת, כך שאין שקשה עד בלתי-אפשרי למצוא עדכון ביוס. אולי אפשר להשתמש בביוס גנרי? יש בכלל דבר כזה? אשמח לשמוע רעיונות אחרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות זיכרון A-DATA 256MB מקייאספי, ושאלתי חבר והוא אמר לי שזה זיכרון במהירות PC3200, והזיכרון שאצלי במחשב הוא PC2700. אז הם ניתנים לשילוב? יש לי זיכרון 256MB מסוג DDR, והמודרבורד שלי לא תומך בדואל צ'אנל.
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה רואה רק פה באתר הזה (כלומר לא בחניות וכאלה) אותיות כמו a b ו c אני לא יודע מה זה אומר למשל intel 2.56 b מה זה ה- b הזה? אני יודע שזה ממש :lamer: מצידי אבל אין לי כוח לחפש או מה אני אמור לחפש פה . תודה
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מאמר חדש של טומס הרדוואר המציג איך ליבות באות לידי ביטוי במשחקים ובישומים. http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cores-performance,2373.html המסקנה- שהליבה הרביעית לא באה לידי ביטוי במשחקים.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מנכ"ל אינטל החדש פט גלסינגר חושף תוכנית מלהיבה עבור החברה לשנים הקרובות שכוללת הרחבת מפעלים, שיתופי פעולה ותחילת ייצור של שבבים בטכנולוגיות מתקדמות יותרלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה השאלה הכי נדושה בפורום זה? ללא ספק זו השאלה "למה קניתי DDR2-800 אבל כתוב לי שזה עובד ב-400MHZ???" וכל זה נובע מכך ש-CPU-Z מציגה את התדר האמיתי של הזכרון. אי-אפשר לצפות מהמשתמש המתחיל שיהיה בקי בדקויות האלה. באמת לא ברור למה מפתחי CPU-Z לא יכולים להוסיף איזשהו שדה נוסף שיציג, ליד התדר של הזכרון, את התדר הכפול שלו, רק כדי למנוע את השאלות המיותרות האלה.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-