מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
digma זה חברה מוכרת וטובה או שלא כדי ללכת עלייה ולהוסיף עוד כמה שקלים
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לחבר שלי הייתה הפסקת חשמל בבית וזה עשה לו קצר במחשב וכתוצאה מכך נשרף לו הכרטיס מסך והלוח אם! הוא יקנה את הכרטיס7800GTX והוא צריך לוח שיתאים לו! הנה המפרט שלו (שתתאימו ללוח אם) P4 2.8E 7800GT - בקרוב... 2 סטיקים של קינגסטון (כל אחד 512) DDR 400MHZ מה אתם אומרים? כמובן שהכרטיס הוא הוא PCI-E וצריך שהלוח יתמוך בזה... תקציב 600 שקל ומעלה... לא צריך משהו תותח על ... אלא משהו שיספק את המינימום לפחות.... וכמובן ספק חדש... צריך משהו שיחזיק 7800GTX ... צריך משהו טוב של חברה טובה שיחזיק טוב את המערכת...לא משנה תקציב... אז כאמור צריך לוח אם וספק תנו הצעות....
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איך הזכרונות האלו : http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=647
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 אבל עם הלוח GA-8I865GME-775, אני רוצה להפוך אותו למחשב מדיה סנטר. ראיתי שהוא תומך במעבדי DUAL CORE אבל רק בAGP יש לי אופציה אחרת לחיבור כרטיס מסך, כי הכרטיסי AGP נורא יקרים יש אופציה לקנייה יד שנייה של דברים כאלה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הזכרונות של GSKILL נחשבים לאיכותיים ואם לא מה האלנטרנטיבות הטובות יותר? אין בעיה עם תג מחיר בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ואשר מיועד לAMD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יכול להיות גם Twin2X512-6400C4 מצאתי בארה"ב ב250$ בחנות.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
צריך לבחור בין שני הלוחות על מה אתם ממליצים. הבנתי מאתר היצרן שה-ASUS הרבה ידידותי למשתמשי ה-OC וגם טומן בחובו מסך LCD קטנטן המדווח תקלות או אזהרות בזמן אמת.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי ישנו מחשב שבו מותקן הזכרון הבא (נלקח מ CPUZ) : Manufacturer (ID) G.Skill (7F7F7F7FCD000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number F2-6400CL4-2GBPI-B יש שני סטיקים כאלה - כלומר סה"כ 4 ג"ב. בעלי המחשב מעוניינים להרחיב ל 8 ג"ב. ראיתי את הסט הזה ב KSP: http://ksp.co.il/?uin=10220 האם להערכתם יש לחשוש במידה שהיא מעבר למזערית בבעית תאימות כלשהי? (ברור שתמיד יכולה להיות בעיה - כמובן. השאלה האם יש משהו שאני מפספס ומעלה את החשש לכזו) תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות שרשומים לי בצד במפרט אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה אבל אין קיט של אותו דגם שלי HK והיחידים שמתאימים מבחינת תזמונים הם PQ מה ההבדל בינהם והאם יהיו בעיות אם אני אשלב את שניהם?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של ASUS P5K עם מעבד Q6600 קירור של שני מאווררים למארז קירור רגיל של אינטל למעבד תוכנת ההתרעות של ASUS מתריעה בפני כל הזמן שהלוח מגיע לחום של 45 ומעלה. חום אשר הוא נמצא בו בזמן ללא מאמץ של המאבד והלוח (סתם בווינדוס) המעבד על חום של 40 בדרך כלל במצב רגיעה אני הבנתי שחום של 60 מתחיל להיות מסוכן........... האם חום של 45 בזמן רגיעה הוא נורמלי והגדרות תוכנת ההתרעות אינה מכוונת נכון (זה ברירות המחדל) או שחום זה באמת מסוכן???
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום במפרט של הלוח אם יש את ההערה הבאה: * Due to chipset spec limitation, if you install AM3 CPU on this motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s); however, the frequency of AM3 CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. מה המשמעות של זה למעבד x3 450 או Athlon X4 840 האם יש ירידת ביצועים לעומת GA-MA78LMT-S2 בעל רוחב פס מלא תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר או לינק מתי עדיף סטיק 1 של 2 ג'יגה ומתי ב - 2 סטיקים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלם רב, היום קראתי את הכתבה באתר לגבי השקת הבולדוזר של ADM באוקטובר. האם כדאי לחכות עד אוקטובר בקניית מחשב חדש (כלומר לחכות למעבד זה ולתשובתה של אינטל בנושא) או שזה לא כל כך ישנה בביצועים? המחשב מיועד למשחקים כבדים באיכות טובה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB או AMD ATHLON 64 5000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADO5000CZBOX - BOX ואם אפשר תשובה מפורטת למה אחד עדיף על השני. זה הלוח אם שאני יקח אם המעבד ASUS M2N-E תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן להוסיף 2 GB , ומצאתי סטיק של 2 GB ב165 שקל בפנדה. אני משתמש "משרדי", שלא מבצע שום מאמץ בזכרונות. הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי ת'רדים קצת ישנים שממליצים עליהם, אז רציתי לשאול כדי לראות שזה עדיין רלוונטי להיום. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש יודע משהו על סידרת ה600 של אינטל, למה לא שומעים עליה כ"כ בפורום? הרי זה כפול ליבה שעולה פחות מוניס 3200 או בערך באותו מחיר, וזה כפול אחרי הכל, אז זה לא עדיף? מה אתם יכולים להגיד לי על הסדרה הזאת? מתי היא עדיפה, אם בכלל, מתי לא? וכו'.
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום לצוות הפורום ברצוני לדעת מהו טווח הטמפרטורה הרצויה במעבד שיש לי 3500 של amd. נכון להיום כאשר המחשב במצב idle הטמפרטורה 43c ובעבודה (משחקים,וכדומה) 47c. האם הטמפרטורה נורמאלית ? במיוחד שקניתי מאוורר מסוג SlientTower- heatpine Cooling מערכת קירור יקרה למדיי ... הרי האתר של המערכת - http://www.thermaltake.com/coolers/menu.htm ובכן, אלו הנתונים, מחשב לא זול במיוחד ... האם הטמפ' תקינה ?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
החל מ-Zen 2 בקצה נמוך ועד לצמד משפחות Zen 4 נפרדות בקצה הגבוה, די קשה לא ללכת לאיבוד בהיצע סדרת Ryzen 7000 למחשבים ניידים - אבל יש דגמים מתקדמים ומעניינים שממש לא תרצו להתעלם מקיומםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה לוח עדיף צ'יפסט 945P של P5LD2 או את NFROCE 4 SLIX16 של P5N32-SLI DELUXE שהוא תומך גם בכל הכפולי ליבה וPRESLER מה עדיף הבדל של 200 שקל???
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פעם אחרונה שהתעסקתי במחשבים היה לפני 5 שנים בערך ואז אני זוכר שהמעבדים שדיברו עליהם היו מעבדים של 3Ghz ומעלה וכל הכפולי ליבה ... עכשיו עברתי קצת על המפרטים של המחשבים וראיתי שגם במעבדים החדשים i7 מהירות העיבוד היא 2Ghz - 2.5Ghz . מישהו יכול להסביר לי למה מהירות העיבוד ירדה ? כמובן אני מבין שמשהו השתנה ועכשיו זה יותר טוב רק אני לא מבין למה זה ניהיה קטן יותר
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, קראתי כתבה כלשהי בידיעות אחרונות [אוכל לחפש את הקישור, אם יש] שבה פורסם כי אינטל ישווקו במרץ [חודש הבא] מעבדים "חדשים", שכיום משמשים שרתים [8 ליבות] למחשבים ביתיים. אני מודע לכך שניתן להתקין מעבדים כאלה כבר היום על מחשב ביתי אבל זה לא יזיז לשוק המעבדים כפי שציינתי כי זו קנייה אישית. האם אתם חושבים ששיווק זה יוריד את המחיר של המעבד i7? [עומד על כ-1300 שקלים ל-920] האם שווה לחכות עד מרץ או שלדעתכם לא יהיה שינוי ושווה לקנות כבר עכשיו? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-