עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Netanel Malachi,
  2. Started by urielka,

מעבד לפחות אלתלון 1.4 (ghz) לא + יעני לא מעניין אותי כמה זה בדירוג+ עד 1.8 לוח אם עם תמיכה ב agp8x באם אפשר gf4 onboard

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. מפתחת השבבים לא מצליחה להשתחרר מהתקופה הרעה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכה-להפסיד-ולהצטמק-עוד-רבעון-נוראי/

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. ואני גם לא בטוח שכדאי לי לקנות עכשיו חשבתי אולי לחכות לליין המעבדים הבא וככה לחסוך עד אז עוד קצת כסף וגם ההורים שלי מעדיפים לקנות רק עוד 3 חודשים אבל אפשר גם עכשיו

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  5. :s05:אל איזה זיכרון אתם הכי ממליצים לי? :s05: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode= http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1367&catcode=31

• 16 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by amir77a,

היה לי זכרון של Geil 4 רכיבים של 256 מגה שעבדו (או היו אמורים לעבוד) ב-Dual Channel. עקב בעיות שונות החלפתי היום את הזיכרון ל-2 מודולים של 512 שבאו במארז אחד לעבודה ב-Dual Channel. מדובר בזכרונות מסוג Golden Dragon PC3500. כאשר אני מרכיב כל אחד משני הרכיבים בנפרד הוא עובד יופי. כאשר אני מרכיב את שני הרכיבים - לא משנה באיזה סדר ובאיזה שיטה - ללא כל ניסיון להאצה או O/C מכל דת גזע ומין, הכל נמצא ב-default המחשב לא עושה בכלל boot. מה יכול לגרום לזה, זה כל כך מרגיז. תודה מראש למציעים.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by ifs2003,

Conro 2 Duo תומך ב 64Bit ???

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by EAD,

איך הלוח הזה? הוא אמין? יציב? טוב לOC? מתאים לSLI גם עם הכרטיסים החדשים כמו 9800GX2 וכו'? ואמרו לי שיש לו בעיה של התחממות (רשמו בכמה אתרים), מה דעתכם על הלוח?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by simla101,

מממ יש לי מעבד 820 לוח p5ld2 וספק OCZ 450 עכשיו הקטע הוא, שהסתכלתי בCPU-Z והוא מראה לי שהמתח כל הזמן קופץ בין 1.3 ל-1.36 האם זה טבעי? כי אלו נראות לי קפיצות דיי גדולות.. יש סיכוי שזה בגלל שאני משתמש בממיר מ-20 ל-24 פינים?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. מישהו יודע איזה ליבה של AMD המעבד הזה: ADA3500DEP4AS כי כתוב לפי רוב האתרים clawhammer ואני לא שמעתי על הליבה הזאת... חשבתי שיש רק venice/winchester/newcastle למעבדי 64BIT היום הייתי אצל היבואן של AMD וביקשתי מעבד AMD 3500+ 64 וזה מה שהם הראו לי... אז רשמתי את המס' הסידורי הזה \ אם מישהו יודע תודה מראש

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by ליאו מנהיג הצבים,

פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה, http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=1 נראה שאתלון הוא עדיין אלוף המשחקים. עושה רושם שאפילו הSLI, הגיע לנקודה שהוא לא מצליח לעבור אותה ברזולוציות הגבוהות עם הכרטיסים שמגבילים את ההפרש בביצועים.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום יש לי שאלה שמסקרנת אותי מה ההבדל בין המעבדים הבאים בביצועים ובכלל ? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX כי המחיר של ה BOX יקר יותר הכ- 170 ש"ח + - תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 120mmfan,

שלום... תראו משהו מאוד מוזר עד לפני שנה... המחירים לא היו משתנים כל כך... ולפני 9 חודשים בערך שאלתי כמה חנויות וכולם אמרו לי ממש כולם ש Samsung 256 133 sdram עלה 600-700 שקל לפחות 3 חנויות ו2 טכנאים אישיים כאלה... ועכשיו חבר של אחותי... אחרי שסיפרתי לו את זה הוא בדק מחירים וראהע שזכרונות כאלה עולים 220 עד 300 שקל.... ומאז הוא לא מחזיק ממני כבר גאון מחשבים... וזה מבעס והסברתי לו מה שהם הסבירו לי ששאלתי אותם איך זה גבוה... הם ענו שלא מייצרים כבר ובגלל זה זה ככה וכאלה... אז אני לא ממש שואל פה משהו אלא אומר למה זה ככה מטומטם? 400 ואז 700 עכשיו 200 ו....?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by shirNoshe,

לא מצאתי הסבר. אפשר מספר מילים על ההבדלים אם יש בכלל. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by dorman2,

הזיכרון שפרטיו להלן: OCZ DDR2 2048MB (1024MBX2) 1066MHZ CL 5-5-5-15 TITANIUM memory http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2251K~15~0.htm לPC חדש שיהיה בו: מעבד core2 duo e8400 לוח אם gigabyte GA-EP43-DS3 מבקש לדעת: 1) האם נתוני הזיכרון מתאימים ללוח ולמעבד? 2) האם הזיכרון והחברה ידועים כאמינים? לא מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by kobi_af,

לדעתי אתם צריכים למיין את כל המושגים שקשורים למעבד וזכרונות בדביק כמו מה זה cl ? מה זה הייפר טרספינג במעבדי אינטל? מה זה זיכרון מטמון? דברים כאלו במקום ששוב תחזרו על שאלות אלו תרכזו בדביק

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by SpEcToR,

חיפשתי... ולא מצאתי... למה הוא שווה בערך? ל- AMD 5000? יש באנצמרים? תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  18. Started by sharmeiri,

שלום לכם שדרגתי מחשב (של מישהו אחר) ע"י הוספת זיכרון DDR400 PC3200 -512mb של sumsung -הזיכרון שהיה במחשב הוא ddr400 pc3200 256mb לא ידוע שם החברה . כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מציג מסך, כתוב שם שיש בעיה של אובר קלוקינג :בשביל להכנס ל SETUP לחץ על F1 ובשביל לטעון הגדרות ברירת מחדל לחץ F2 -כאשר אני לוחץ F2 ווינדווס עולה והכל עובד ממש טוב(הרבה יותר טוב). ביטלתי את המסך הזה דרך הגדרות הביוס. כאשר אני עושה ריסטרט ווינדווס נסגרת, המסך נכבה, אבל המחשב נשאר דלוק עם נורה ירוקה ולא עולה שוב. אם אני מדליק את המסך ידנית אין כלום NO SIGNAL -רק אחרי ריסט פיזי בכפתור המחשב עולה שוב. בתוכנת CPUZ בתזמונים של המעבד, ראיתי שיש בעיה עם cas# latency שבכרטיס הוא 2.5 ובכרטיס זכרון החדש הוא 3 …

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by Smgr,

אני רוצה לקנות זיכרון ויש לי תקציב של עד 450 שקל ל-512 מגה. ראיתי בפנדה שתי אפשרויות אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל ביניהם והאם הזיכרון שווה בכלל את המחיר. 1) Corsair 512MB PC 3200 C2.5 Value ב 400 שקל 2) Corsair 512MB PC 3200 C3 Value ב 375 שקל. אם למישהו יש עוד המלצות לזיכרון ברמה גבוהה של חברה אחרת אני פתוח להצעות , ואם מישהו תוהה אז אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING אני פשוט רוצה זיכרון איכותי. תודה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by nt2003,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחירת מעבד למחשב חדש שאני רוצה לקנות, מרוב שלל ההצעות אני כבר לא יודע איפה להתחיל. הצרכים שלי הם: מעבד של חברת אינטל, עד 1500 ש"ח שיחזיק מעמד ולא יהפוך לישן עוד שנה, קצת משחקים, צריך להתאים לויסטה ייתכן עריכת וידאו אבל לא יותר מידי, הכי חשוב שיהיה חזק וידע להריץ הרבה תוכנות במקביל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  21. איזה מעבד יותר טוב amd athlon 64 3000 או 2.8 Intel Pentium D 820

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by bg1987,

אני בונה מערכת חדשה, וחשבתי לנסות לבנות מערכת על לוח אם מיקרו במקום סטנדרטי (בשביל בעיקר לחסוך במשקל המחשב - אני קונה כנראה p182 או p180 mini אם אני הולך על המיקרו) למערכת המקורית בחרתי את הלוח GA-P35-DS3L של GIGABYTE שנראה לוח מצויין לפי המון ביקורות, ומחיר סביר בהחלט. עכשיו אני מחפש לוח דומה אבל בגודל מיקרו ATX ולא הצלחתי למצוא, מישהו פה מכיר דגם דומה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. העליתי צילומים מתוך הCPU-Z שלא ממש הבנתי למה הם ככה , המחשב בOC מ2.8 ל3.5 ללא העלאת מתחים . בתמונה הראשונה מופיע לי זכרונות שהם על 667 במקום 1333 שזה האמיתי שלהם זה הגיוני ? תמונה שניה מראה לי שהמהירות ליבה של הכרטיס היא 250 רק זה הגיוני ? ותמונה אחרונה מזה QPI ולמה הוא רק על 3000 במקום 3500 שזה אמור ליהיות כמו העמבד אם אני לא טועה ? שבוע טוב ..

24. Started by DeNon,

שלום. רציתי קצת מידע לגבי לוח ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI איך הוא מבחינת ביצועים וOC? מה החסרונות שלו? זה הלוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=15794 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  25. היצרנית הטאיוואנית משיקה לוח ראשון עבור הצרכנים בתצורת ה-STX הייחודית לכתבה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.