מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מצד אחד יש את Asus ROG x99 Strix Gaming שמכיל את כל מה שאני רוצה (תמיכה ב-USB 3.1 TYPE C לשמירה על ערך לעתיד בין השאר) ומצד שני את הלוח החדש של MSI - MSI x99a gaming pro carbon שנראה מעולה אבל קראתי על כל מיני בעיות הקשורות ללוחות MSI חדשים בעיקר בנוגע לבררנות יתר בקשר לזכרונות. כבר רכשתי 32 ג"ב בארבעה סטיקים של 8 ג"ב בשני קיטים כאלה: https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Sport-DDR4-2400-BLS2K8G4D240FSA/dp/B00MTSWFMM האם שווה לשים עוד כמה דולרים ולקחת את הלוח של MSI, או שעדיף את ASUS? ואני ארכוש מעבד מהסדרה החדשה של אינטל i7-6850 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר חוץ מהצ'יפסט אין שום דבר שונה שני הלוחות תומכים ב FSB 1333 אף אחד מהלוחות לא תומך ב DDR3 ה ABIT תומך במעבדי פנרין למרות שאני לא מתכוון להשתמש באחד כזה בכלל.. הכרטיס קול של ה GIGABYTE הוא 8 ערוצים לעומת הABIT שהוא 7 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2456&ModelName=GA-965P-DS3 http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35-E&fMTYPE=LGA775 אני קונה מחשב ב 22 לחודש.. בבקשה מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב קניתי לוח של ABIT IP35 PRO מהאיביי ממש בזול 140$ כולל משלוח...(כרגע הוא בדרך) עכשיו אני מתלבט לגבי המעבד .... שבכותרת.. קראתי כבר את כל הפורום ואף אחד לא נותן דעה חורצת... אני אציין שהשימושים של המחשב הם משחקים 60% ועבודה בתוכנות. AUTOCAD 3DMAX REVIT ARTLANTIS וכו'... אני אדריכל צעיר במקצועי אבל מכור מושבע למחשבים ;D
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלומות, אני מתכוון לקנות החודש מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח יותר טוב: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 או MSI K8N Neo4-F רציתי גם להוסיף את ה-K8nf-9 אבל שמעתי שיש בו הרבה באגים והוא מתחממם יותר מדי, אז ויתרתי עליו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שבעתיד אעשה לו גם OC מיועד למשחקים וצפייה בוידאו עכשיו רוצה לבנות את "השלד" למחשב וכאן צריכה עזרתכם בבחירת מעבד ולוח אם. המחשב יהיה מבוסס INTEL. איזו " הכלאה" טובה יותר ... מעבדים " מועמדים" : 1. E7200 / E7300 / E8400 חשבתי ככה : קראתי שיש ל E7200 יכולת OC גבוהה לכן חשבתי לקנות אותו ובעתיד לעשות לו OC עד 4GHZ ולהשקיע בכ. מסך טוב מצד שני, יש את ה E8400 שנראה לי גם בעל OC טוב וקאש של 6MB. עד כמה הקאש שלו יעיל ובא לידי ביטוי בביצועים? לוחות אם : בנתיים חשבתי על הלוח הזה : Asus P5QL-E והלוח הזה : MSI P45 Neo-F התקציב ללוח אם עד 550 ש"ח. האם יש לוחות טובים יותר למעבדים הנ"ל עד 550 ש"ח ללא כ. מסך מובנה ? עוד שאלה לסיום... האם כדאי להמתין לירידת מח…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
(גם M4A87TD EVO היה בין האפשרויות אבל לא מצאתי אותו בשום חנות ישראלית בחיפוש בגוגל.) בחרתי ללכת על המעבד Athlon II X4 640 (כל הבחירות פתוחות ^^) הדרישות הם מחשב שיוכל לעבוד עם ווינדוס 7 במיטבה, שיריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית באופן מהיר וחלק, שיריץ פוטושופ ופריהנד טוב, ודרישות די בסיסיות מבחינת משחקים (GTA, NFS..) דרישות די ממוצעות האמת ^^ התקציב למחשב הוא עד 3000 ש' (ללוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, דיסק/ים קשיח/ים ומארז). אני לא כ"כ מתמצאת בכל זה ולקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי לגבי האופציות האלו, ועכשיו אני צריכה את העזרה שלכם מה דעתכם לגבי לוחות האם, המעבד, ומה השיקולים? והאם לדעתכם אני הולכת לשלם מחיר מיותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
דרוש כרטיס גרפי מובנה אפשרות לשדרוג למרובע ליבות. אפשרות עתידית לOC. (לא מאוד חשוב). אני מתלבטת בין הלוחות הבאים GA-965G-DS3 ל- P5B-VM תודה רבה !! (בעתיד הקרוב אני הולכת להוסיף כרטיס גרפי מסדרת ה-8600 של נוידיה שתצא.)
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתלבת בין GIGABYTE P35T-DQ6 לGIGABYTE P35C-DS3 התקציב למחשב חדש נע בין 8000-9000 שח אז השאלה היא איזה מהם יתהים יותר וכן מתוכנן oc
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי אינטל עובדת במרץ על ממשק PCIe -5 שלפי התחזיות יככב בלוחות מתוצרתה ( יותר נכון עם הצ'יפסט שלה ) בסוף השנה הבאה / תחילת 2022. https://www.extremetech.com/computing/316257-intel-demos-pcie-5-0-on-upcoming-sapphire-rapids-cpus
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
מכשיר ה-OneXPlayer 2 Pro מתיימר לספק שלוש שיטות עבודה שונות במוצר יחיד - עם מעבד מהדור החדש של AMD, עד 4TB של אחסון פנימי ועד 64GB של RAM אשר מגמדים את המתחרים הישירים העיקרייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
- 1 follower
-
-
מספר שנות פריחה מרשימות במחנה של מפתחת השבבים האדומה עומדות להסתיים בנפילה במסגרת הדיווח הרבעוני המתקרב, בשל היחלשות קיצונית בביקוש של השוק הביתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 267 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מתעניין בטכנולוגיית ה-wide dynamic execution המיושמת כעת במעבדי ה-core 2 duo. חיפשתי על זה חומר באתר ולא מצאתי, חיפשתי גם קצת בפורום וגם לא מצאתי. אז החלטתי לגשת לאתרים אחרים שינסו להסביר לי קצת על זה, ואחרי קצת זמן אני חושב שהבנתי מה זאת הטכנלוגייה הזו ולמה היא עוזרת למעבדי ה-core 2 duo להיות כל כך טובים. אך בכל זאת עדיין יש לי כמה שאלות שקשורות לנושא ולא קיבלתי עליהם מענה. אשמח אם תענו לי על השאלות שלי, ותתקנו את הידע שלי (אם יש צורך) לגבי הטכנולוגייה הזו. ש:מה זאת טכנולוגיית ה-wide dynamic execution?. ת:wide dynamic execution, או בתרגום חופשי-ביצוע דינאמי רחב, היא רק דרך "מנופחת" של חברת INTEL להגיד שהיא הרחיבה את שבילי הביצוע של ליבת המעבד. כך שבמקום שלליבת…
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך עז להחליף את לוח ה-MSI Neo4 Platinum edition + מעבד AMD 4600 Dual core בלוח + מעבד חדש. יש לי כבר כרטיס מסך + זכרונות DDR3 (נפח 4 GB) לצרכי Gaming תקציב - כ-2000 - 2500 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, בעקרון השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט + וידאו ב-HD (mkv 720/1080) וגם קצת אופיס\תוכנות שונות אבל לא משהו כבד חוץ מהוידאו בעיקר יש לי במחשב הנוכחי כרטיס מסך nvidia 9400GT שאותו אני רוצה להעביר גם למפרט החדש. כרגע המחשב הוא AMD 3500 עם 2GB ראם, כבר בן 4 בערך לדעתי (אגב יש דרך פשוטה לדעת מתי יוצר המחשב?) התקציב דיי דל, אני לא רוצה לזרוק סתם כסף. החלקים שחשבתי עליהם הם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753538 500 cpu האם המעבד הזה יספיק לצרכים שלי? אני לא מבצע דברים כבדים מלבד וידאו HD והשאיפה שגם זה יהיה עם שימוש בהאצת חומרה של הכרטיס מסך CUDA\DXVA ב-MPCHC וכו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751561 600 motherboard האם אתם מכירים לוח אם של ג'יגה בייט…
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הלוח ?ASUS? - ?P4V800D-X s478, PT880Ultra, AGP, SATA, Raid? בגלל שהבנתי שהוא הלוח היחיד אשר תומך ב-pci-e יש לי סוקט 478 בפרטים של הלוח רשום שPCI Express x16 (x4 mode only)? עכשיו זה יוריד המון מהביצועים של הכרטיס?כי איך שהבנתי בכרטיסים של ה-agp אם שמים כרטיס שהוא 8x בלוח שהוא 4x הביצועים ממש כמעט אותו הדבר איך זה בקשר pci-e? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
מפרט נוכחי : מעבד - E6750 2.66Ghz LGA775 זכרונות - A-Data 2GB DDR2 800Mhz x2 לוח אם - GA-P35-DS4 rev1.1 Supports1333/1066/800 MHz FSB כ.מסך - Leadtek nVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 תקול, יוצא משירות. Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI נקנה אתמול עדיין לא הגיע. ספק - Seasonic S12II 620W Bronze ד.קשיח - wd 320GB 7200 x2 שימושים: אינטרנט סרטים ומשחקים כמו Assassin's creed, The witcher, Dragon Age, Crysis, COD, CnC ועוד. עכשיו אני רואה שבכלל אין חיה כזו ב- 300שח. בעסה אני שונא את המעבד הזה. הוא כזה גרוע ב- OC.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כרגע יש לי 8KNS Pro עם 2X 512 DDR 400 של TwinMos בהנחה שיש לי רק עוד SLOT אחד פנוי אני מעוניין לשדרג ל- 2 GIGA, מה הכי מומלץ לי לקנות? נ.ב מה הכוונה ב- CL2, 2.5 ו- 3.0? דרך אגב אני לא אוברקלוקר
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מעבדים חדשים ותצורות עדכניות זמינים עתה עבור הניידים הקומפקטיים מבית היצרנית הטאיוואנית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ההכרזה על מעבדי Cascade-AP עם עד ל-48 ליבות, השלב הבא של אינטל הוא מסיבת עיתונאים שבה ידברו על ארכיטקטורות העתיד, בערך כמו באירוע ה-New Horizon מ-AMD לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
עדיין לא השגתם לעצמכם מחשב חלונות מלא בעל מימדים דומים לכונן USB נייד? עוד ועוד אפשרויות מעניינות עבורכם נוספות לשוק עם כל יום שעובר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הממהיר המפורסם Der8auer שם את ידיו על המעבד המשושה הייחודי של אינטל, שכבר החל להופיע בחנויות ברחבי הרשת, והגיע למרחק 150 מגה-הרץ מהשיא המוחלט בקטגוריה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
- 2 followers
-
-
גם בחנות המקוונת הגדולה ביותר ניתן למצוא פרטים אודות דגמי ה-Coffee Lake השולחניים הבאים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
בכללי אני מתקשה בבחירת כל החלקים אבל אני דיי סגור על השאר. אפשר עד 500-510 שקל עדיף פחות. כרגע האפשרויות שאני רואה הן אלה: GIGABYTE P35-DS3L GIGABYTE P43-DS3L MSI P35 PLATINUM MSI P45 NEO-F (שלוח חרא אבל נכנס במחיר) ה P43 של GIGABYTE הכי חדיש (אין בחנות את ה NEO3-F של MSI) וה PLATINUM הכי מתקדם. המעבד יהיה E8400 והקירור יהיה AC פריזר 7 פרו. מה לדעתכם הכי כדאי?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
עיקרון כבר התקנתי ת'דרייבר של הכ. מסך המובנה ושל הכ.קול מובנה אבל לא הצלחתי למצוא lan driver . זה ממש חשוב כי ככל הנראה בגלל המחסור בדרייבר הזה אני מתקשה לחבר את המחשב לאינטרנט. מדובר במחשב ללא גישה לאינטרנט כך שלינק למיני תוכנה שמאתרת איזה דרייברים המחשב צריך ומורידה אותם לא תעזור. תודה רבה ! נ.ב windows xp 32 bit
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-