מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
למה אומרים שעדיף 2 של 4 מאשר אחד של 8 ? והאם זה נכון בכלל? מה ההיתרונות?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מסוג GA-8IG100 של גיגהבייט עם נלוח הורדתי את תוכנת ה OC EASY TUNE אופציית ה CIA MIB סגורה בפני למרות שהרוח תומך בעניין! למישהו יש רעיון איך אניפותח את זה? עריכה: משיטוט באינטרנט הבנתי שאני צריך להפעיל את העניין דרך הביוס הדבר התבצע!אך בכל זאת האופציה סגורה בפני! למרות השינוי בביוס!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
:-*חג שמח ! משום מה איני רואה במפרט של הלוח אם,NF7-SL שמצויין בו גם כרטיס רשת מובנה ,האם מישהו יכול לתקן אותי,מכוון שזה חשוב לי שיהיה כזה כרטיס.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל ולבטל את זה בביוס... מה זה עושה ואיך זה משפיע על המחשב, והאם להפעיל את זה או לבטל את זה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני שנתיים קניתי את המחשב שלי עם לוח אם INTEL MERRAVILL- 2 הזכרונות שלו הם זכרונות RD-RAM(800 mhz( עכשיו יש לי בעיה כי אני רוצה לשדרג את המחשב והזכרונות עולים ממש הרבה למשל אם אני רוצה להוסיף 256 זה 650 שקל הכי זול שמצאתי ובגלל שאין לי כוח לשדרג כל שני וחמישי אז אני רוצה לקנות 512 שזה יוצא לי 1300 שקל!!!! כמה אנשים הציעו לי להחליף בכלל את הלוח אם ואת הזכרונות וזה יעלה לי כמעט אותו מחיר........ האם זה שווה? זכרונות RDRAM מאוד חזקים ויהיה חבל לוותר עליהם מצד שני הכסף........... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי החליט להענות להפסקות החשמל הרבות של החורף ושבק חיים סופית (Athlon XP 2500, הלוח נשרף, המעבד אולי עוד עובד) ולכן החלטתי להחליף את השילוש כולו. התלהבתי מהלוח של Gigabyte MA69GM-S2 ,גם זול ,גם מאפשר לי לחבר את המחשב לכל טלויזיה/LCD שיש וגם בא עם כרטיס מסך סביר. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2579 אני לא משחק כמעט בכלל, רק חוטא לעיתים נדירותב בNeed For Speed 6 (הישן) או NBA Live 2007. השאלה היא, לנוכח כרטיס המסך המאד בסיסי (X1250 של ATi-AMD) ,שבטח יהווה צוואר בקבוק, האם יש טעם להשקיע במעבד דו ליבתי(4200 X2)או שמא להסתפק בחד ליבתי (64Bit 3500) שמחירו חצי מהדו ליבתי.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי זיכרון Kingstone 512 400mhz DDR שאלתי היא כזאת האם בכל סלוט בלוח האם המהירות שונה ? מכיוון שבתוכנת הEVEREST שלי הוא מראה לי כזה דבר : בתמונה כמו שאתם רואים המהירות מחולקת לשלושה מהיריות: מה זה בעצם אומר האם לכל סלוט ישנה מהירות אחרת ואם כן אז איפה בעצם לשים את הזיכרון ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לאיזה סלוטים הכרטיסים יילכו? 1 ו2 או1 ו3/4 משיקוליי רווח נשימה ביניהם כי אחד יינשוף על השני אוויר חם וזאת בעיה, לא הצלחתי למצוא PDF של הלוח.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה בעוד כמה חודשים לקנות לוח אם איכותי בגלל שאני רוצה לקנות גם בעוד כמה חודשים את ATI 1800XT או GF7900 והם רק תומכים PCI-E ולי יש AGP הלוח שלי כרגע הוא P4C800 דלוקס בדקתי בזאפ והוא שווה איזה 1000 שקל הלוח אם שלי. בקיצור איזה לוח אם מתאים בפחות מ 1000 ש"ח והוא איכותי כי ראיתי בזאפ לוחות אם ב 300-400 ש"ח אז הם טובים או גרועים? הנה אחד שמצאתי והוא תומך PCI-E http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=18 אבל השאלה היא גם אם המעבד,הזיכרון והכול יכנס ללוח החדש?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
עדיף עם 3 שנים אחריות, ועם ציפסט של אינטל. ואם אפשר להסביר מה היתרון של הציפסט 915 על הישנים יותר, והאם זה שווה את ההשקעה?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חייב דרייבר לכרטיס קול שמובנה בלוח אם INTEL DG965RYCK ROGERS CITY כבר שבוע מחפש לא מוצא תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מוכן לסביר לי מזה מכפלה במעבד? האם המכפלה משפיעה על הביצועים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי מחשב, ושמו לי את הזיכרון הזה OCZ DDR2 PC2-6400 / 800MHz / Vista Upgrade Edition קראתי באתר של OCZ ורשום שהזיכרונות תוכננו ל Windows Vist, ואני מתכוון להתקין XP. מה אתם מציעים - להשאיר את הזיכרונות או לבקש אחרים? אגב, קניתי את המחשב ב KSP, ואין שם מבחר גדול של זכרונות.. התקציב הוא עד 250 ש"ח... זה דחוף כי אני צריך להחליט מה לעשות.. עוד לא קיבלתי את המחשב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש ברשותי 2GB זיכרוונת 533 ורציתי לצרף להם קונרו וDS3 אבל בסטוק ביחס של 1:1 הזיכרונות מיגיעים למקסימום אז אני צריך לדעת אם הלוח נותן יחסים שמורידם את מהירות הDDR2 תודה עריכה ראיתי את הביקורת הזאת על DQ6 שאני מניח שהביוסים שלו ושל הDS3 דומים ורששום שם את זה http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1956&cid=6&pg=4 FSB/RAM Multiplier: Auto, 2.0, 2.5, 3.0, 2.66, 3.33, 4.0+ אני לא מבין במכפלות אלא ביחסים מישהו מוכן לתרגם או להסביר מזה אומר המכפלות
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי את זה בביוס(המערכת בצד)והCMOS עומד על ההכי גבוהה שזה 62 מה זה ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום האם ההבדל שווה את הפרש במחיר תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם לא קשור לפה.. תעבירו לאן שקשור.. אז ככה.. קניתי זכרונון גיסקיל 2גיגה גירסאת ה-ZX.. אבל נמצא שהם לא תומאים ללחות אם עם ציפסט 965.. (מה שלי יש).. אז שלחתי אותם להולנד.. (RMA)... ונחשו מה קיבלתי בחזרה... חשבתי אני אקבל את גרסאת ה-PK... אבל לא.... הם שלחו לי את גרסאת ה-HZ!!.. =]]]] אני מזה שמח...
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
E6300 עולה רק 900 שח E6430 עולה 1180 שח http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={602F42E9-3948-43C6-BC77-D526B18CA027}&details_type=1&itemid={3B937D78-95C6-45B5-B08B-983EA11D9A0D} הנה דדפדפו ותראו איזה מחירים נמוכים זה לא איזשהו קאטץ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.intel.com/products/motherboard/DQ35JO/index.htm מה זה? new chipset? שווה עוגיה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זה הלוח שלי: JETWAY P4XFM/P4MFM M/B for socket 478 pentium 4 processor זה מה שרשום לי בתחילת החוברת של הלוח אם. לא מצאתי גם בחוברת וגם באתר אם הלוח אם שלי תומך בזכרון 400 MHZ. אז תעזרו לי לדעת אם הלוח שלי תומך או לא,תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים של Raptor 36GB בשביל מערך Raid 0 שישמש כדסיק קשיח ראשי למערכת ההפעלה ואני מעוניין גם לרכוש דיסק קשיח 250GB לסרטים, משחקים וכו'. בקיצור - שאלתי היא, האם יש על הלוח Asus P5N32-E SLi שתי חיבורי S-ATA 1 בשביל ה-Raptorים (הם S-ATA 1) ועוד חיבור S-ATA 2 לדיסק הקשיח של ה-250GB? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי מבוסס לוח GA-7VTXE של ג'יגבייט (Supports PC1600/DDR200 or PC2100/DDR266 DDR memory ) והריץ זכרון DDR266 ששבק חיים לאחרונה. אחי נתן לי זכרון DDR333/PC3100. השאלה אם צמד זה (לוח-זכרון "חדש") יעבוד, כלומר הזכרון עיבוד איטי יותר או שלא יעלה בכלל? או האם עלול להיגרם נזק לזיכרון "החחדש" או ללוח?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לוחות זכרונות מעבדים HD ועוד eom2004@013.net
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-