עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by omnius,

אני מבין את זה (בערך ;D), אבל האח שלי, שחושב שהוא הכי גאון בעולם, למרות שלטענתו לא צריך הגנה נגד ספיים/טרויאניים(!!!) לא קולט למה זה יותר מהיר, ואני לא מוצא להסביר לו! (הראתי לו את מה שהיה בחדשות, והוא טען ש"זה לא אומר כלום")

• 47 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by DXT,

כאשר אני אשדרג יהיה לי לוח 7VRXP עם RAID ATA133. אז יהיה לי הרד דיסק Quantum 10GB ATA66 ו- Maxtor 60GB ATA133. האם ה RAID יתן לי משהו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. איזה מעבד פנטיום ניתן להשוות ל celeron d 2.26 256KB ליבת פרסקוט בביצועים?

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  4. שלום יש לי 3820 I7 כבר הרבה זמן ואני יכול לשדרג ל XEON 2696 V2 ולהישאר עם אותו מערכת - לוח אם זיכרון קירור... המעבד עולה בסביבות 450 שקל כולל משלוח ואז תיהיה לי את האפשרות לחכות עוד שנה שנתיים עם פחות לחצ או אולי כדאי לחכות עוד קצת לירידת מחירים של RYZEN ולקנות הכל מחדש ? אני משתמש בתוכנות דחיסת וידאו מכונות וירטואליות , קצת משחקים לא כבדים מה שמפריע לי זה הזמן שלוקח לדחוס סרטים או שאי אפשר לדחוס תוך כדי המשחק כבר את הוידאו עשיתי בדיקה באינטרנט לגבי הביצועים סך הכל מגיע ל פי שניים עם הלוח האם הספיצפי שלי למרות שזה 12 ליבות ביחס ל 4 ליבות מה שקורץ לי זה המחיר יש מעבד עם ביצועים של SC הרבה יותר טובים 168…

5. Started by avicoacf,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Lupos,

בואו נתעלם משיקולי המחיר. מה עדיף למחשב לגיימר רציני? שיקולי שיש לקחת בחשבון: מהירות (אם יש הבדל), קירור, חיבורים. אני מודע לעובדה שאחד הוא X48 והשני P45 אז אם אפשר להגיד גם מה עדיף ולמה.. תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by omerdav,

שלום,המחשב הבא שלי ישמש לצרכים משרדיים (אינטרנט,אופיס...),למוזיקה ולסרטים וכן להרצת ויסטה. אני מתלבט בין 3 לוחות אם: Intel DG33BU GIGABYTE GA-P31-DS3L Abit IP35-E כולם תומכים זיכרון 800 מגה הרץ וכולם רצים על 1333MHZ. השאלה מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by jaron,

מטבלת ההשוואה לא ממש הבחנתי בהבדל למרות שמבחני השוואה מהללים את ה duraMAX. אז אולי מישהו יודע מה ההבדל בינהם? ובנוסף מישהו יודע איפה אפשר למצוא את duraMAX את 3rd EYE מצאתי ב KSP. ירון.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  9. אחד המעניינים שלהם, ניתן לגזור ממנו לא מעט תובנות, כמו גם הלך הרוח בקרב הקהילה שהובילם למהלך:

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by shloosh,

מה יותר מהיר???? ואני מתכוון מבחינת משחקים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by olegu,

יש לי כרגע במחשב זכרון פנימי בגודל של 256MB. המשחק Company of Heroes דורש מינימום של 512Mb זכרון פנימי, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה המודיע שהזכרון הפנמימ שלי קטן מדי בכדי להריץ אץ המשחק יש לי מחשב חזק עם מעבד 2.6Ghz וכרטיס מסך מצויין וכל המשחקים החדשים עובדים אצלי מעולה גם עם 256Mb ddr. אני בטוח שגם המשחק הזה יכול לרוץ אצלי, ואני לא רוצה לקנות זכרון פנימי נוסף במיוחד בשבילי. השאלה שלי היא האם יש תוכנה כלשהי שתדמה כי במחשב שלי יש 512Mb Ram ולא 256mb ?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by abarbotel,

מעבדי i5 לא עובדים עם qpi במה זה משנה? ומה זה dmi? בקר הזיכרון במעבדי i5 יושב על המעבד או לא? או שהכל עובר דרך ערכת השבבים?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  15. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

impressive feature, i fear that this has the power to bury amd once and for all

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Started by Game5,

שלום , אני קונה 512 mb זכרון ללוח אם תומך 400mhz . הציעו לי בפורום את הזכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3280 בנועה אמרו שאין להם כרגע , והם הציעו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 האם יש הבדל? מה יותר טוב? ומה עדיף , cl3 או cl2.5 ? תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

האם אתם ממליצים למישהו עם מעבד חזק (כמוני :) לקנות כרטיס פריסה?? ואם כבר אני מחפש כרטיס שמקודד MPEG 4 ו DVIX!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אוריפ,

היי! כידוע לכם (או שלא), רכשתי לאחי מחשב חדש. עכשיו הסתכלתי בביוס, וראיתי שיש אפשרות להעלאת המכפלה של המבד מ11.5 ומעלה (או מטה). רציתי לשאול אם זה פיצ'ר שיש לבארטון הרגיל? כי אם לא, יכול להיות שמכרו לי 2600 מובייל?

• 12 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by gameplan,

יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by theguy,

אני קונה מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כמו Ghost Recon Advanced Warfighter ואני לא יודע איזה מעבד לקנות של אינטל או של amd בתקציב של 1000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין לשלש את המחשב ואני מתלבט בין המעבדים E4500 לבין E6550 העבודה העיקרית שלי עם המחשב הולכת להיות שימוש בכמה מכונות וירטואליות של מערכות הפעלה באותו זמן. אשמח לתגובות ולהצעות נוספות. תודה.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  23. Started by LOL,

אני קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב כללי ולOC והאם הזכרונות Corsair cm512-3200C2 יעבדו אליו טוב אם בכלל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dodo9876,

שלום אני עובד עם WIN XP 32 BIT האם AMD Athlon 64X2 DUAL CORE 4800+ מתאים לדרייבר שיצא בנוובמבר 2006 רצ"ב קישור http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html ובאם כן מה הוא בעצם עוזר למערכת ?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by udi,

OCZ 4GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Vista Performance Gold 4GB 5-5-5-18 עולה 660 ש"ח שימו לב שזה 4GB אבל CL5 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 3-4-4-15 עולה 480 ש"ח 2GB אבל CL3 מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.