מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה לוח אם ובו כרטיס מובנה של NVIDIA : מקביל ל ASUS M4A785-M (מחיר 470 ש"ח) גם בביצועים וגם במחיר ? למה ? כי בלינוקס אני מעדיף את NVIDIA כיום בגלל דרייברים בלינוקס לא איכפת לי מי החברה שתהיה ASUS GIGABYTE וכו' השימוש יעשה עם AMD 550 בעיקר ל HTPC
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך המחשב שלי הפסיק לעבוד,בדקו לי את המחשב ואמרו לי שהלך הלוח אם [נקנה לפני קצת יותר מ5 שנים] אז אני צריך לוח אם חדש שיתאים לרכיבים הבאים: כרטיס מסך 6600GT בחיבור AGP מעבד 2.4gh [מלפני קצת יותר מ 5 שנים] זכרונות לא יודע איך זה נקרא בדיוק אבל כתוב עליהם PC2700 [סטיק אחד של 1GB,אחד של 512MB ועוד אחד של 128MB סה"כ קצת יותר מג'יגה וחצי] 2 הארד דיסקים [אחד של 160GB ואחד של 40GB] ובגלל שהלוח ישן והכוננים גם אז החיבור זה בטח חיבור ישן 1.יש לוח שנמכר שמתאים לרכיבים האלה? 2.האם כדאי להשקיע בלוח חדש שמתאים לרכיבים הישנים או שכדאי לקנות מחשב חדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף לוח אם+מעבד כיום אני עם זכרונות 32GB DDR4 1066Mhz השאלה שלי האם הם יתאימו ללוח הזה אני יודע שה 1066 Mhz לא כתוב פה כנתמך, אך האם באמת יש לזה משמעות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לוח אזוס = http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=0 לוח גיגהבייט = http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ללוח של ASUS יש תוספת של VGA DVI ולגיגהבייט אין ... שניהם אותו מחיר 100$ במה הציפסט "האיכות" באה לידי ביטוי בפיצרים על הלוח ? ההבדל בין ציפסט ATI למשל ל NF זה בפיצרים ? או בביצועים גם ? כונן קשיח , USB ושאר ההתקנים ? ( עבודה מול המעבד )
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך משולב ATI RADEON X800 PRO עם לוח אם MSI RS482 M4 לAMD 3200 64BIT שווה להוסיף עוד 550 ש"ח בשביל לוח MSI אחר לא משולב? מה החסרונות של הלא משולב?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם צריך לעשות לו oc במשחקים כמו grid bioshock וכו או שאפשר לשחק בלי oc והם יפעלו חלק.. עם כרטיס מסך 4850hd ו2 ג'יגה זיכרון ודרך אגב איך בכלל עושים oc?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
כאשר אני אשדרג יהיה לי לוח 7VRXP עם RAID ATA133. אז יהיה לי הרד דיסק Quantum 10GB ATA66 ו- Maxtor 60GB ATA133. האם ה RAID יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד פנטיום ניתן להשוות ל celeron d 2.26 256KB ליבת פרסקוט בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום יש לי 3820 I7 כבר הרבה זמן ואני יכול לשדרג ל XEON 2696 V2 ולהישאר עם אותו מערכת - לוח אם זיכרון קירור... המעבד עולה בסביבות 450 שקל כולל משלוח ואז תיהיה לי את האפשרות לחכות עוד שנה שנתיים עם פחות לחצ או אולי כדאי לחכות עוד קצת לירידת מחירים של RYZEN ולקנות הכל מחדש ? אני משתמש בתוכנות דחיסת וידאו מכונות וירטואליות , קצת משחקים לא כבדים מה שמפריע לי זה הזמן שלוקח לדחוס סרטים או שאי אפשר לדחוס תוך כדי המשחק כבר את הוידאו עשיתי בדיקה באינטרנט לגבי הביצועים סך הכל מגיע ל פי שניים עם הלוח האם הספיצפי שלי למרות שזה 12 ליבות ביחס ל 4 ליבות מה שקורץ לי זה המחיר יש מעבד עם ביצועים של SC הרבה יותר טובים 168…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בואו נתעלם משיקולי המחיר. מה עדיף למחשב לגיימר רציני? שיקולי שיש לקחת בחשבון: מהירות (אם יש הבדל), קירור, חיבורים. אני מודע לעובדה שאחד הוא X48 והשני P45 אז אם אפשר להגיד גם מה עדיף ולמה.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,המחשב הבא שלי ישמש לצרכים משרדיים (אינטרנט,אופיס...),למוזיקה ולסרטים וכן להרצת ויסטה. אני מתלבט בין 3 לוחות אם: Intel DG33BU GIGABYTE GA-P31-DS3L Abit IP35-E כולם תומכים זיכרון 800 מגה הרץ וכולם רצים על 1333MHZ. השאלה מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מטבלת ההשוואה לא ממש הבחנתי בהבדל למרות שמבחני השוואה מהללים את ה duraMAX. אז אולי מישהו יודע מה ההבדל בינהם? ובנוסף מישהו יודע איפה אפשר למצוא את duraMAX את 3rd EYE מצאתי ב KSP. ירון.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אחד המעניינים שלהם, ניתן לגזור ממנו לא מעט תובנות, כמו גם הלך הרוח בקרב הקהילה שהובילם למהלך:
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה יותר מהיר???? ואני מתכוון מבחינת משחקים!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב זכרון פנימי בגודל של 256MB. המשחק Company of Heroes דורש מינימום של 512Mb זכרון פנימי, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה המודיע שהזכרון הפנמימ שלי קטן מדי בכדי להריץ אץ המשחק יש לי מחשב חזק עם מעבד 2.6Ghz וכרטיס מסך מצויין וכל המשחקים החדשים עובדים אצלי מעולה גם עם 256Mb ddr. אני בטוח שגם המשחק הזה יכול לרוץ אצלי, ואני לא רוצה לקנות זכרון פנימי נוסף במיוחד בשבילי. השאלה שלי היא האם יש תוכנה כלשהי שתדמה כי במחשב שלי יש 512Mb Ram ולא 256mb ?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מעבדי i5 לא עובדים עם qpi במה זה משנה? ומה זה dmi? בקר הזיכרון במעבדי i5 יושב על המעבד או לא? או שהכל עובר דרך ערכת השבבים?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::
-
- 6 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
impressive feature, i fear that this has the power to bury amd once and for all
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום , אני קונה 512 mb זכרון ללוח אם תומך 400mhz . הציעו לי בפורום את הזכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3280 בנועה אמרו שאין להם כרגע , והם הציעו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 האם יש הבדל? מה יותר טוב? ומה עדיף , cl3 או cl2.5 ? תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-