מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2445 בלי "דותן" בלי פנטיום "M" ?!
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי 512MB זכרון פנימי DDR של החברה elixir. אני רוצה לשדרג זכרון, לעוד 512, שיהיה לי ג'יגה זכרון. האם כדאי לקנות עוד 512 של elixir אותו דגם שיש לי כרגע, או לקנות מחברה טובה יותר (המלצות!) סטיק של 1024. תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הלוחות : GA-K8NF-9 ל: GA-K8NXP ???? תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אז מיש כבר קרא את ההודעה שלי הקודמת... הלך לי הלוח אם עכשיו המחשב שלי הוא אינטל במהירות באס של 533 , מעבד במהירות 3.06 בטכנולוגיית H-T ,סוקט 478. צריך להיות ב- AGP כי הכרטיס מסך שלי הוא ככה.. אני לא צריך שיהיה לו אפילו חיבור סאונד מיוחד כי יש לי כרטיס קול של קריאייטיב - סאונד בלסטר לייב.. הזיכרונות שלי הם 2X 512 של קינגסטון במהירות 333 (PC 2700) אני צריך לוח אם של ASUS או Gygabyte .. חשבתי על : ?P4S800MX של ASUS יש אותו ב KSP מה אתם אומרים עליו ? אין לי עכשיו ממש כסף להשקיע לצערי אז אני מחפש לוח אם במחיר זול ככל האפשר ויחד עם זאת שיהיה חזק יתאים למישחקים ויעשה את העבודה ושיהיה אמין. תודה מראש לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לחדשה הזו האם ה DFI nF4-DAGF 939 שאת פרטיו אפשר לראות כאן לא נחשב ללוח Value של החברה? או שיש משהו שמייחד את סדרת ה INFINITY?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
פשוט רציתילהתקין את ה WINDOWS החדש ורציתי לדעת אם המעבד שלי תומך....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש זכרון 128Mb SDRAM 133mHz איפה אפשר למצוא ? מה טווח מחיר ? אם מישהו מוכר, אפשר להתקשר אלי 052-8338946 אריה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חשבתם על זה האם באמת צריך מעבד 64 ביט ? חשבתם על זה האם באמת צריך כרטיס מסך *16 PCIE ? האם צריך באמת DDR2 ? האם באמת צריך DC ? האם באמת צריך OC ? אוף...שכחתם כנראה את הימים של הדורונים,אתלונים(בארטון) יהי זכרם ברוך. תאמינו לי שלוח אם+מעבד של AMD בתושבת 462 מספק מעל ומעבר. וה AGP או ה IGP ב 90 אחוז מהמקרים הם מעל ומעבר. ויוה לי פראנס ויוה ל windows 32 .
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מראים ליבה ישנה של אתלון ואז רשום ATHLON XP ולמטה רשום SEMPRON 2400 זאת טעות ? מה קורה פה ? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron_2.html ובאתר של אקסלנט רשום "סמפרון הדור החדש שהחליף את האתלון XP "
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. רציתי בבקשה אם תוכלו לקשר אותי ללינק שמראה את ההבדל בין דורון,סמפרון ל סלרון מבחינת ביצועי שולחן עבודה ( עבודות אופיס ) ועבודות כבדות יותר. ואת ההבדל בין האתלונים לפנטיום 4 .. ועוד משהו..אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לבניית מחשב. פשוט מצד אחד מעבד של AMD 754 הוא מצויין אבל הלוחות שמתאימים לתושבת שלו ממש מתקדמים ביחס למה שאני צריך לעצמי וללקוחות שלי. AGP מספיק לי כרטיס מסך OB מספיק לי אני לא זקוק ל PCIE וכו' , יש לוח של 754 שיש עליו כרטיס מסך OB שהציפסט שלו לא של VIA ? ועוד משהו היבואן שלי הציע לי מעבד AMD XP 2600 ב 84 $ לא כולל מע"מ שאחרי מע"מ בשקלים זה 433 ש"ח. *ללא צלעות קירור. בתוספת של לוח אם מתאים SOCKET A וזיכרון של 512 MB , דיסק קשיח של 40 או 80 גי…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם הלוח הנ"ל ASUS P5AD2P Premium 925 S775 הוא תומך ב Serial ATA וראיתי בתמונה שלו שיש לו חיבורי IDE (בתמונה למטה ) האם אני יוכל להוסיף לו 2 כוננים של WD 80 גיגה בתצורת IDE ATA -100? הכוננים הם מסוג WD800JB
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לקחתי מדוד שלי את הלוח אם והמעבד שלו כיוון שאני זקוק למחשב עם מעבד של 450 ומעלה וזה מה שהוא אומר שיש לו. אז לקחתי, העברתי את כל הכרטיסים שהיו לי במחשב הישן אליו. ועדיין לא היה טוב, אז בדקתי בביוס ומסתבר שהמהירות של המעבד היא 350, לפי מה שהביוס כותב. ואת האופציה הזאת אי אפשר לשנות בביוס כתוב בחוברת של הלוח אם שזאת אופציה שמיועדת לשימוש עתידי אך כרגע מנוטרלת. פתחתי את המחשב והוצאתי את המעבד שנית ובדקתי מה כתוב עליו, שום דבר לגבי המהירות אבל כתוב אינטל פנטיום 2! אז אני שואל האם קיים בכלל מעבד פנטיום-2 450? הלוח אם עצמו תומך עד 500 מגההרץ אז אין בעיה בנושא הלוח האם. תודה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה המערכת שלי העכשווית: Amd 64bit 3200 Geforce 6800Ultra 450@1200 Epox 8kda3j 512 Ddr Samsung cl 2.5 3dmark 03: 13500, 3dmark 05: 5600 בערך לא זוכר במדויק אבל הבעייה כשאני מפעיל משחקים על מקסימום פילטרים, יש לי קירטועים בדקה הראשונה של המשחק, ואז זה ממשיך להיות חלק, אבל אחרי טעינה שוב זה עושה קירטועים לכמה שניות... האם תוספת של 512 זכרון פנימי תפתור את הבעייה? כמה זה קריטי להוסיף עוד 512 זכרון למערכת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי זיכרון ג'יגה של סמסונג שלא מחובר למחשב עדיין ויש לי עוד זיכרון של 512 שכבר מחובר למחשב. רציתי לדעת אם זה משנה באיזה סדר שמים את הזכרונות, וצריך לשים מצד שמאל או ימין (כרגע ה-512 בצד שמאל). תודה
-
זהו הדיון הרשמי על החדשה: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1118771432,43495, - אתם מוזמנים להגיב כאן ולהשמיע תגובות, רעיונות לצעד של Infineon ואם תרצו לעזור לנו ולשפוך עוד קצת מידע על ה-DH-5 החדשים. [חוצמזה שםה מיוצרים בתהליך יצור של 0.11micron].
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלו ואם הם עדיין באים אם PCB של BRAINPOWER ? ואך הם יחסית לזכרונות מבוססים TCCD אחרים ? הזכרונות הם PC3200
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 1.5ghz, די מיושן עם 128mb זיכרון. החלטתי להוסיף זיכרון (כנראה 512MB), אבל אני לא יודע מה אני יכול להוסיף. האם יש הגבלה מבחינת הזיכרון ? האם אני יכול פשוט לקנות כרטיס של 512mb, לדחוף אותו לסלוט וזה יעבוד ? חוץ מזה, מה ההבדל בין הזכרונות השונים (ddr, ddr2 וכו'), האם כולם אמורים לעבוד ? אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיעבוד בצורה הכי אפקטיבית עם המחיר הכי נמוך מהזכרונות שמציעים בksp זה יהיה מצוין . תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מכרתי השבוע את הלוח שלי של asus a8n-sli deluxe (לא היה לי צורך ב sli באמת) ואני רוצה לקנות לוח חדש (939) אני לא הולך לעשות כל כך אובר קלוקינג אז אני לא בטוח שאני צריך dfi אבל ההתלבטות כרגע היא בינו לביין ה GA-K8N Ultra-9 (העדפתי ultra על פני ה X4 הרגיל) רוצה לדעת אם הוא לוח טוב...(זאת שאלה) כלכלית יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה יותר כדאי לי? מעבד ב1000 ולוח אם ב620 או: מעבד ב810 ולוח אם ב800 ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוסף זיכרון למחשב 256 ואולי 512 אז זה הלוח אם שלי : http://www.asrock.com/product/product_p4i45gv_r5.htm והכרטיס זיכרון שיש לי עכשיו הוא 265MB DDR SDRAM PC2100 אני לא יודע של איזה חברה... אני רוצה לדעת איזה זיכרון/סוג לקנות כי אני לא ממש מבין בזה... או יותר נכון מה להגיד למוכר בחנות..
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי שאלה: הלוח אם של asus p5dl2 945p chipset תומך בכונן קשיח שפועל ב- sata II??? תודה לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעושה לעצמו RESTART כל הזמן. לאחר סדרת בדיקות הנחתי (לא בוודאות) שמדובר בהתחממות של מעבד. מדובר בסלרון 2.4. המאורר נראה בסדר, שמתי משחה טרמית, והורדתי תוכנה של MSI (יצרנית לוח האם) למידע על המערכת. התוכנה מייד נותנת לי הודעה שמהירות המעבד 129 מעלות (??) והיא רוצה לכבות את המחשב. התוכנה EVEREST לעומת זאת אומרת שטמפ' המעבד היא רק 34 מעלות. מה עושים במצב כזה? האם יש תוכנת תקן מקובלת בשוק לידיעת הטמפ' של המעבד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות... אני צריך לבחור מעבד+לוח ואני לא יודע מה האופטימלי בשבילי... לפני שאסביר מה השימושים של המחשב אציג כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות בחיפוש: מעבדים 1.איזה דגמים של את'לון64 קיימים ומה ההבדלים ביניהם(כל הסוקטים למיניהם* 2.איזה דגמים של פנטיום 4 קיימים? אילו סוקטים? 3.מה ההבדל בין DDR,DDR2,DDR400,DUAL DDR, מה יותר טוב ולמה??? אני צריך לוח+מעבד בעיקר לתוכנת אוטוקד ייתכן ובעתיד אשלב תלת מימד עם ADT, המחשב יהיה גם לשימושים של אינטרנט ומולטימדיה ואופיס, אבל בעיקר עבודה על אוטוקד וADT... אשמח לקבל הלצות אבל אני רוצה להגיע לבד למסקנה מה עדיף לי ובשביל זה אני צריך לדעת מה ההבדלים בין הדגמים שיש בשוק... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-