מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
A64 3500 ווניס או דגם אחר? מה ההבדלים וכו' תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של פרסקוט אבל אני רוצה לראות תמונה(תמונה גדולה אם אפשר) אם מישהו יכול להראות לי בבקשה כדי לוודאות שיש לי לוח אם אותו הדבר ולא חיקוי תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איזה ליבת חדשה יותר טובה יותר וכו'... בקיצור איזה מבין המעבדים הבאים לקנות קישורים לשני המעבדים בפנדה: Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10265 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box Sledgehammer http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=7890
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ממש מצאתי בחיפוש משהו !! אז איך עושים?? ואת העדכון אני רוצה לעשות ללוח אם ישן של Pc partner זה אפשרי בכלל??
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני יקבל את כל הערכה של ה ווי פיי והTV כשאני יקנה את הלוח הזה ? המחיר בסביבות 1500 שקל ואם לא איפה אני יוכל להשיג את הערכה ? תודה לכל העונים לילה טוב לכולם והאם יש למעבד הזה מהירות 800Mhz כמו לגרסה שלו ב 32 ביט Intel P4 3.0Ghz 2MB Cache 64Bit ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
רשמתי מקודם לגבי השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. שעליו המוכר ממש לא המליץ לי. מה שהוא הציע לי במקום היה הלוח הנ"ל: MSI? - ?K8MM-ILSR (s754 האם הוא יתן לי ביצועים זהים/טובים יותר/פחות? (האם גם הוא מכיל כרטיס מסך מובנה?) כאמור: המעבד המיועד: SEMPRON 2400 וזכרון: 512MB A-DATA DDR 400 עד כמה ההבדל משמעותי? ואגב- כמה אחריות אמור לקבל על לוח MSI? תודה מראש, לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש כמה אפשרויות... קודם כל חשוב שיהיה 1GB בקיט של 512*2 יש את האפשרויות הבאות : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356215&sku=G28-5010 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=618631 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356217 המטרה היא OC (לא משהו שובר שיאים בשביל זה הייתי לקוח OCZ PLATINUM REV2) שיהיה גדול יחסית (600-700MHZ) אבל שלא יהרוס יותר מדי את התזמונים (או שזה לא ממש משנה ?) הלוח אם הוא DFI NF4 ULTRA-D והמעבד AMD 3200 VENICE BOX אני צריך את הזכרון שיתן לי מקסימום ביצועים עם OC בלי OC לא משנה... (אני חושב שOC יהיה יותר טוב אבל…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הופיע לי בעיה ששונה לי הקלוקוינג של המעבד אבל סידרו לי אותה אז אני רוצה לשאול מה זה CLOCKING CPU תודה לכול הועזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לשדרג את לוח האם שלי והמעבד לAMD 64 ביט 2800 ואת הלוח אם GIGABYTE K8NS NF3 האם יש אפשרות לשים 2 סטיקים של 256 זכרון וביחד איתם בסלוט השלישי זכרון אחד של 512 מאותה חברה של השניים שברשותי? פשוט במחשב הנוכחי שלי זה יצר לי בעיה של אתחולים פתאומיים של מערכת ההפעלה (כנראה בגלל לוח אם דפוק אבל אני לא בטוח) ולכן אני חושש. המפרט הנוכחי לפני השדרוג:AMD ATHLON XP 2800,זכרון 256 מגהבייט קינגסטון DDR 400 PC 3200 ,לוח אם EPOX 8K9A9I,שני דיסקים קשיחים אחד מקסטור 60 גיגה והשני סיגייט 120 גיגה, כרטיס מסך ATI RADEON 9800 128 MB . המפרט אחרי השדרוג :מעבד AMD ATHLON 64 2800 , לוח אם כמו שמוזכר למעלה ועוד סטיק של 256 כלומר יהיו לי 2X256 (אני משתמש באחד כרגע בגלל בעיה של זכרונו…
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה המפרט אשר ברשותי CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Alias Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) יש לי 2 חריצים פנויים ומחירי הזכרונות ממש זולים האם התוספת תשנה .וכמובן בכמה תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך הזכרונות האלו ? OCZ EL DDR PC-3200 / 400MHz / Gold Series / Voltage eXtreme CL 2-2-2-8 at 3.2V (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kit Unbuffered Gold Mirrored Copper Heatspreader Lifetime Warranty 3.2 Volts
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני מנסה להרכיב לי מחשב "צנוע" (מבחינת יכולות ומחיר) והומלץ לי בין השאר על השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. היום אמרו לי בחנות מסויימת שהלוח והמעבד הנ"ל לא הולכים ביחד!! הסתכלתי בכל מיני נתונים של הלוח בחנויות + נתונים באתר של Abit וגם שם נאמר שהלוח מיועד לעבוד עם מעבדי ברטון ואת'לון. אז רציתי לשאול אותכם, מאחר וחלקכם המלצתם על מפרטים משולבים כאלו, אם אכן ידוע על בעיה שכזו או שסתם אמרו לי את זה מחוסר ידע, או חוסר אידיאליות של ההרכבה. אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני בקשתי זכרונות של CORSAIR XMS2 DDR2 667MGHZ 5400 ,ותיזמונים של4-4-4-12 ושעתי בדיקה באוורסט זה מה שקבלתיף corsiar ddr2 cm2x512 5400c4 667mhz : MAMORY TYMING 4-5-5-15 האם זה הגיוני ונורמלי או שעבדו אלי??? :s05:
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
Pentium 4 3.0 Ghz FSB 800 Mhz 2MB PRESSCOT SOCKET 775 או AMD 64 BIT 3200? המטרה היא למשחקים..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות. הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U. איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של המעבדים הללו??, איזה מעבד משניהם אתם מציעים לקנות??
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי לקוח שאין לו כסף להשקיע ואני רוצה להרכיב לו מחשב במינימום שבמינימום השאלה שלי אם הסמפרון הזה נורא חלש ? כי מאז שקניתי סלרון D 2800 אני בטראומה זבל כזה לא ראיתי בחיים השאלה אם הסמפרון 2400-2600 לא כמוהו הבנתי שהוא מקביל ל 2.4 סלרון רגיל. עזרה S O S ללקוח שלי יש כרגע מעבד פנטיום 3 550 סלוט 1 . בכל מקרה הוא ירגיש הבדל
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה שלומכם רציתי לדעת את חוות דעתכם על הלרוח AA8XE-3rd Eye של אביט הנה הקישור לאתר של החברה http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AA8XE-3rd+Eye&fMTYPE=LGA775
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש את הדגם של לוח אסוס שיצא לאתלון XP - ברטון 2500 הלוח מבוסס NFORCE 2 ויש עליו גם FIREWIRE - האם יצאו כמה דגמים כאלה, האם זה הדגם עם SOUND STORM ? חשוב לי מאוד לדעת למרות שזה מידע מועט - אנא פרטו לי את הדגמים אם יש יותר מ אחד. דרך אגב קראתי שלוחות של אסוס לאתלון XP הם לא מוצלחים ואפילו בעייתיים - האם זה נכון או שהלוחת האלה הם איכותיים כמו עם מעבדי אינטל?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היום אני לוקח מivory מחשב שקניתי איך אני יכול לזהות שסמו לי venice ולא wenchester? תודה
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
טוב ככה יש את המעבד amd athlon 3200 (socket 939) 64 bit ויש את amd athlon 3200 (socket 939) venice core רציתי לשאול אם זה אותו הדבר? ואם לא מה ההבדל ומה יותר טוב? ועוד דבר,מזה ה64 ניט הזה?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני לא נוהג להשתמש בביטויים מסוג זה אבל.. *קריטי ביותר* חבר שלי צרב ביוס ללוח ה nf7 שלו ומאז החלו הבעיות... בהתחלה הלוח בכלל לא עשה פוסט והיום סידרנו את הבעיות שהיו בחריצי הdimm אבל בגלל גרסאת הביוס הדפוקה ווינדוס לא עולה.. (זה בדוק שזו הסיבה... בלי סיפורים מיותרים) לא אפרט יותר מזה- אני צריך את הקבצים הדרושים לצריבת הביוס ללוח אחרי הפוסט (לפני העלאת win) דרך דיסקט ניסיתי עם awdflash אבל הוא כתב שהוא לא יכול למצוא את awdflash.exe... אח"כ השתמשתי בתוכנה של הdfi שלי (גרסא מעט שונה) אבל הוא כתב שהקובץ שאני מנסה לצרוב פגום (ניסיתי קובץ ביוס של nf7 כמובן, לא של הdfi) מה לעשות?! באיזה קבצים להשתמש? תודות לעוזרים נדב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-