עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original מזיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=843 יש לי כרגע זיכרון 256MB 266mhz. האם כרטיס זה מתאים לכרטיס שיש ברשותי כרגע? יש המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  2. שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Warhead,

קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... טוב בכל מקרה יש לי את המחשב הבא בבית Pentium 3 800 asus motherbpard mashu 256 sdram gf 4 mx400 ואני מתכוון לשדרג את החלקים (המחשב לא יהיה מיועד למשחקים אלא לעבודות ואינטרנט ושיעבוד מהר בעיקר) עכשיו יש לי בסביבות 2000-2200 שקל להשקיע בעניין (רצוי פחות) ואני רוצה גם לכלול בפנים הרכבה של המחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות נוספות הבנתי שעדיף amd מכמה אנשים, אבל האם זה אומר שאני צריך להחליף גם ספק/מארז/דיסק קשיח? יש לי דיסק קשיח יחסית ישן של 40 ג'יגה, כדאי להחליף גם אותו? (אין צורך ביותר מקום, פשוט שאלה לגבי מהירות) זהו בעיקרון. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  4. החברה הטאיוואנית משיקה שלושה לוחות תחת המיתוג X299X - עם תאימות מיועדת לדור ה-Core-X הבא של אינטל שיגיע בחודש הבא לכתבה

5. אז ככה, יש לי כמה שאלות: 1) האם יש כיום לוחות אם שעובדים עם מעבד INTEL, שתומכים בזכרון מסוג DDR או שלוחות אם שעובדים עם מעבדי INTEL עובדים רק עם זכרון RDRAM? 2) מהו הזיכרון המהיר ביותר כיום של RDRAM? ושל DDR? 3) עד כמה יש הבדל בביצועים של כרטיס מסך, אם הוא תומך בAGPx8, והוא מחובר ללוח אם שתומך בX4? האם זה מוריד הרבה מהביצועים או שהדבר יחסית זניח? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  6. תקציב עד 1500 ש"ח מה דעתכם על המפרט הבא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3894 CPU http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4984 MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 Memory

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb. אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה). שתיהם במהירות של 400MHz. עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי. אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם היות והידע שלי בחומרה הוא דל, אשמח לקבל את עזרתכם בשאלה הדי בסיסית שלי: כרגע יש לי AMD64BIT שרץ על לוח אם מסוג Albatron K8X800 Pro 2 עם סטיק זיכרון דואלי יחיד של 512RAM PC3200 R2 מסוג OCZ. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512mb למחשב, כאן מגיע תורכם. אני רוצה לדעת במה אני צריך להתחשב בקניית סטיק הזיכרון החדש? כלומר, אני לא רוצה שהתזמון של הזיכרון הישן שלי היפגע והאיכות של הזיכרון (הבנתי ש OCZ היא חברה מעולה) תשאר גבוהה גם כן.... איזה זיכרון כדי לי לקנות? אותו זיכרון בדיוק? כמו כן רציתי לשאול אם תהיה לי בעיה להריץ את הסטיק הנוסף בדאול צ'אנל? הלוח שלי תומך ב 2 ערוצים דואלים ו 2 SDRAM לא? מודה לכם מקרב לב!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. בעוד כחודש או שניים אני הולך לשדרג את המעבד, לוח אם והזכרונות לאחר 4 שנים. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gigabyte GA-965GM-S2 512MB x 2 SUPERTALENT DDR2 667MHz 1GB x 2 OCZ DDR2 800MHz(הם SPECIAL OPS או GOLD משהו) בכמה אפשר למכור את כל החלקים האלה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. שלום לכולם וערב טוב, ממש בקרוב אני מתכנן לשדרג מעבד (ל- i7 6700), לוח אם (ל- Asus H170 Pro Gaming) וזכרונות (ל-16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz CL13 - 1.35V - 288Pin - XMP HyperX Savage Black) מה דעתכם על השדרוג? כל הרכיבים יעלו לי בערך כ- 2,400 ש"ח. שווה את המחיר? כעיקרון השדרוג הוא למטרת גיימינג כבד ושימוש מהנה יותר במחשב.. בקשר ללוח אם, אם יש לכם לוח אם של Asus להציע לי עד 700 ש"ח אשמח לקבל. תודה רבה ושיהיה לילה טוב, דור

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by tamos,

אני מתכנן לשפר את המחשב וחשבתי לקנות את הלוח הזה: asus p5n-e SLI nforce 650i עם המעבד: intel quad core q6600 זה מומלץ לקנות בתקופת הזמן הזו או שעדיף לחכות? והאם הלוח יתאים טוב למעבד?או שעדיף להחליף לוח בכלל?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  12. יש לי P4 2.4. רוצה לקנות לוח Abit IC7 Intel 875P Motherboard ו- A-DATA DDR400 512MB X2. א. האם כדאי (מבחינת מחיר/ביצועים)? ב. האם יתאים ל- OC (אני לא ממש מבין בזה)? תודה.

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by ytoledano,

והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. זה המפרט שלי: p4 2.4ghz 533mhz 256mb 266mhz 60 gb wd לוח אם של eci נראה לי readon 9600 pro אני רוצה להחליף את הלוח אם והזכרונות ואולי להוסיף עוד הארד דיסק יש לך המצלות ושיהיה במחיר הגיוני בין 1000-2000 אני לא מתכנן להחליף את המעבד ואם אפשר רוצה להוסיף גם מארז חדש ונחמד תודה

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  15. http://www.legitreviews.com/article/709/1/

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מתלבט איזה מעבד לקנות איזה יותר טוב INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ הוא INTEL QUAD CORE Q6600 G05 2.4GHZ ואים כן למה הוא יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מתלבט בין מעבד 641 למעבד 925 לעבודה משרדית אני חושש מהחום של המעבד מה כדאי

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by tzahif,

אני מתכנן על מחשב חדש אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו. לפי המפורסם עד היום, נראה כי בקונרו כדאי לקחת לפחות E6600 ולא E6400 ליישומים כאלו. כמו כן לוחות האם המוצעים נראים יקרים (מעל 1000 ש"ח) וכן הזכרונות במהירות 800 (אני צריך לפחות 2Gb). השאלה היא, האם לא כדאי להשקיע במפרט דומה, אך עם מעבד Pentium D950 וזכרונות במהירות 667 ? האם התוספת המשמעותית עבור הקונרו תספק רמת ביצועים הרבה יותר גבוהה ? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג למערכת.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  19. ואשר משמש למשחקים כאשר החייל שב הביתה אני מתלבט בין הלוחות הללו K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או _k8ns ultra-939_e מחיר הלוחות זהה באחרון ישנם 5 חריצי PCI ואילו בלוח הראשון רק 3 חריצים שאלותי הם 1)האם לחריצי PCI-E ישנם שימושים נוספים חוץ מאשר משחקים 2)האם רכישת לוח עם חריץ AGP משמעותו סגירת אופציות? 3)האם ישנם שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ואנני יודע מהם תודה נעם

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by moshe1x,

אני מעונין לקנות מחשב למשחקים : מעבד (939) AMD 3200 VENIC מתלבט בקשר ללוח האם -מה עדיף מבין הלוחות היחסית במחיר נורמלי עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  21. Started by kobibo,

רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים . למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ? בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן, קראתי כמה ביקורות ומבחינת ביצועים 2 הלוחות האלה נותנים ביצועים זהים ב OC לדגמים יקרים יותר . כלומר מבחינתי הלוחות הכי משתלמים כיום למעבדי SB . הלוחות ישולבו עם SB2600K . השאלה שלי היא מי יותר טוב מבינהם ב OC ?? לא כל כך מצאתי ביקורות באינטרנט שמשווים בין שניהם על מעבד 2600K, לכן אני צריך עזרה ממישהו שאולי ראה השוואה ... כעקרון ה ASUS אמור להיות טוב יותר בגלל הניהול חשמל המתקדם יותר מזה של GIGABYTE, אבל תכלס אני לא יודע ... מישהו יכול לעזור ?! תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Elad Rachmanov,

היום או מחר אני הולך לקנות מחשב וההתלבטות היחידה שלי היא על איזה מעבד המחשב יהיה מבוסס. מתלבט I7 10700K vs AMD 7 5800x ראיתי השוואות וגם כמה טסטים ביוטיוב ועדיין מתקשה להחליט. למרות שהAMD עולה 500 שח יותר אני עדיין חושב עליו. מה כדאי ? יש המלצות?

24. Started by mb74ever,

החלטתי לרכוש בסוף סטיק של 256 מגה נוספים למה שיש לי... 256MB samsung 333MHZ athlonXP2000+ GA7VAXP אני מתלבט אם לקחת זכרון של ADATA ב220 ש"ח בחנות הקרובה לביתי..(256MB 400MHZ) או האם לקחת את הגייל ב245 ש"ח מגמא (GEIL 256MB 400 MHZ) זה הגייל שאני מדבר עליו http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060108&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 החנות הזאת כבר רכשתי בה אז אין לי איתה בעיות אמינות, ואני גם מזמין משם 200GB אז הם יכולים להכניס לי את הזכרון למשלוח של ההארד ככה שאני לא משלם משלוח על הזכרון. אז מה אתם אומרים הייתם מוסיפים עוד 25 ש"ח בשביל הגייל?

• 17 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by knobless,

שלום, הלוח שלי הוא Gigabye G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#sp תומך בDDR3 עד 2400MHZ ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 8GB זתומרת סה"כ 16GB אני מחפש משהו במחיר של 800 ש"ח בערך לא כל כך ידעתי מה לבחור למרות שראיתי בפלונטר שהמחירים של ה Kingston HyperX מאוד זולים לעומת KSP ו- IVORY זה המוצרים שהתלבטתי בניהם http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HX324C11T3K2_16 http://www.plonter.com/detail.tmpl?mfgsku=HX324C11SRK2/16&affiliate=Kingston השאלה היא מה ההבדלים בינם והאם יש זכרונות אחרים שאתם ממליצים עליהם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.