עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hck,

היי. רציתי בבקשה לברר האים בלוחות החדשים יש פחות יציאות ATA? כלומר הסתכלתי על הלוח הזה, ולפי מה שראיתי (לא כתוב כלום) יש רק יציאת ATA אחת. אם כן זה אומר שבשידרוג אני לא אוכל להעביר את שני הכוננים הקשיחים שלי בחיבור ATA + שני כונני DVD (אחד צורב) ללוח החדש? ואם ככה, האם יש לכם המלצה ללוח חדש ומתקדם במחיר סביר שתומך גם ב8CH , וגם יש לו שתי יציאות ATA ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

אני רוצה לקנות ATHLON 3000+... עכשיו אני לא יודע מה עדיף.. מצב אחד, את כל המחשב כמעט אני קונה מKSP אז אולי עדיף לקנות מהם ב840 את המעבד עם מאוורר DEFAULT שבא איתו.. או להזמין מLOGICPC את הTRAY שהוא גם סטפינג E6 (שאין לי מושג אם זה מKSP הוא גם כזה) + המאורר 7200 השקט של IGLOO מה אתם ממליצים ? אני מפחד שיקרה לזה משהו במשלוח לTRAY... הוא נראה חסר הגנה כזה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. מספר הדלפות מקבילות מוצאות את דרכן אלינו ומאירות את התוכניות של ענקית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה

4. Started by amit123,

שלום. יש לי בעיה קטנה....יש לי שני סטיקים של 512 ddr2 עכשיו קניתי עד שתיים אבל אני לא מצליח להכניס אותם(פיזית...)זה נכנס עד האמצע ואז מפסיק להיכנס אפילו שאני מפעיל כח....אם אני מפעיל רק על צד אחד אז אני מצליח לנעול אותו אבל אז הצד השני קופץ החוצה!ניסיתי עם חבר ולא הצלחנו....החיבור עצמו מתאים זה בדיוק בצורה של הזיכרון....למה זה?לא נראה לי שאמורים להפעיל כ"כ הרבה כח..... (אם זה חשוב הצבע של שני הסלוטים שאני מנסה הוא כתום בשונה מהצבע של השניים האחרים שהם צהובים,אבל החיבור עצמו אותו הדבר....אולי בהם צריך לחבר את זה בכיוון ההפוך?)

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  5. Started by shimronfio,

אני משתמש במעבד 3.0 GHZ חד ליבה המעבד שלי מתחמם יותר מדי ולפעמים המחשב נתקע שאני מפעיל ישומים פשוטים כמו IE7 או Office המחשב מתחיל להשמיע רעשים ופולט חום רב מהמאוורר הצדדי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? נקיתי את המארז לפני חדשיים ואני לא בטוח אם זה אבק או משהו אחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by semi-t,

יש לי Venice 3000 .. עם BT.. ורציתי לשאול אם 30-32 מעלות במנוחה (במצב חלונות עם כמה תוכנות פתוחות..) זה נורמלי? הסיבה שאני שואל היא בגלל ששייפתי וליטשתי את המאוורר, הרכבתי אותו ומחרתי לפני זה משחת AS5 ככה ששמתי נקודה מעל הליבה ופיזרתי אותה ע"י השמת הגוף קירור על המעבד וסיבובו קצת.. רציתי לדעת אם הטמפרטורה בסדר למצב שלי? או שאולי היא קצת גבוהה מידי? ** ראיתי פה אנשים עם מעבד ומאוורר כמו שלי עם 27-29 מעלות במנוחה.. (אולי אני פשוט צריך לתת זמן למשחה "להיצמד" והטמפרטורה תרד תוך כדי שימוש?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. עדיף לקנות אותו הדגם ואותו חברה? יש לי KINGSOTNE 512X2 DDR2 533 CL4 או שאפשר לקנות גם 667MHZ... מה ממליצים האנשים?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  8. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NXP-SLI.htm כמו שאמרתי... F11.. "Update CPU code " מה זה אומר? לא ראיתי שינוי... ???

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. שלום, אני מרכיב מפרט לשימוש ביתי פשוט מבוסס אינטל E5300 חשבתי ללכת על לוח האם GA-73PVM : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2366 הכולל ערכת שבבים Geforce 7100/Nforce 630i האם הוא יוכל להשתלט על הצגת סרטי HD בקלות ובלי לגמגם?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by תמיר.......,

בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  11. כי שמעתי שלוחות הNF4 החדשים תומכים PCI-E (מתאים לסדרת ה 6600).... (מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט שאלתי על הלוח M ....)

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by gll,

האם יש משמעות למקום שאני שם את הזיכרון באיזה חריץ? היה לי קודם 4 זיכרונות אז הכל היה תפוס אבל שיניתי עכשיו שיש לי 2 סטיקים, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שמתי בחריץ 1 ו-3. האם יש משמעות למיקום? האם עדיף שיהיו צמודים אחד לשני בלי רווח של חריץ? כלומר לשים ב-1 וב-2? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37821

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by shaithebest,

שניהם של אסוס 1) Asus P5L-VM 1394 2)Asus P5L-MX תכלס המחשב הזה שאני רוצה לבנות הוא לא בשבילי,זה לילדה שרק רוצה לגלוש באינטרנט וצאטים(אחותי) אז אני מחפש לוח זול כדי אחכ לקנות מעבד core 2 dou,זכרונות והארדיסק צורב וכו אם מישהו מכם מכיר מארז זול שמתאים לאחד מהלוחות האלה אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  15. שלום יש לי מחשב , מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. תודה למבינים

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. רצ"ב מפרט בבניה: 1. מעבד: E6600 + 2G DDR2 667 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400 שימוש עיקרי: מחשחקים בנוסף ללימודים ועבודה. שאלתי לגבי המעבד: 1 האם ההבדלים (עפ"י Benchmarks ואו מדדים אחרים) מצביעים על הבדלים גדולים בביצועים בין E6600 ל E64XX ? 2. האם המחיר של E6600 אמור לרדת לאיזור של AMD6000+?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by BlackAdder,

הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. עומדים מולי 2 זכרונות, שניהם 4-4-4-12, 4GB 2X2048, של Corsair וG.Skill. יש הבדלים מהותיים בין החברות, או שאפשר להתפשר על הG.Skill ולחסוך 200~ ש"ח? ומנגד, יש חשיבות כ"כ גדולה לתזמונים, או שאפשר להתפשר על 5-5-5-15? תודה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by eranir,

בזמן האחרון יש גם בפורום הזה וגם בזה של מפרטי מחשב הרבה שאלות בנוגע למעבד שכדאי לבחור עכשיו בהתאם למחירים בשוק. אולי מישהו יוכל לכתוב סקירה קצרה ועניינית של השיקולים הרלוונטיים כרגע? AMD מול אינטל מבחינת מחירים, OC, מחירי לוחות וכל מה שיכול להיות רלוונטי. למי שפחות שולט בשוק (כמוני) להסתכל על בנצ'ים זה לא מספיק...

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by odi,

רכשתי זכרונות ddr 3 של קינגסטון במהירות 1333 וה pc wizard מזהה אותם כמיוצרים על ידי מיקרון . :-\ על הזיכרונות יש מדבקה של קינגסטון . שאלתי היא האם זה זיוף או שמא מיקרון מייצרת עבור קינגסטון ? הכל עובד בסדר בינתיים אבל אני מעוניין לדעת.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by leda,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין P35 לבין EP35 ההבדל במחיר הוא 3 שח. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by shauli,

טוב, אז ככה, רציתי לקנות שני זכרונות של 512 במהירות 400, אבל המוכר רימה אותי ושם 4 של 256, ושיערתי שכל אחד במהירות 400.... עכשיו, בדקתי בתוכנה אוורסט, ונדמה לי שכתוב שם שהמהירות של כל זיכרון 200 מגהרץ (wtf?!) אני מצרף כאן תמונה מאוורסט, תגידו לי בבקשה מה המהירות, והאם הזכורונות האלה סבירים, כלומר, אפילו שהם ארבע סטיקים, האם הם בסדר. הנה התמונה: http://img281.echo.cx/my.php?image=untitled4oi.png מה אתם אומרים? בתודה, שאולי

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד סלרון 333. קיבלתי היום מעבד פנטיום 2 300. הלוח תומך עד 450. שווה להחליף ביניהם? אם הפנטיום 2 300 עדיף,יש אפשרות להעריך אחוזי שיפור במהירות? תודה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by ilil,

מה הקונפיגורציה המבוססת AMD שמקבילה בביצועים לשילוב הבא? לוחם אם: Gigabyte GA965P-DS3 מעבד: Intel E6420 2.13GHz

• 2 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.