עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Black_Citadel,

הבנתי ששניהם עתידים לצאת ב2016, למישהו יש מושג מה התאריכים המדוייקים? ומה הסיכוי שהCannonlake ידחה ל2017? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by DakloN,

שלום.. מישהו יודע מתי בערך יוצאים המעבדים החדשים של AMD עם סוקט M2?? והאם שווה לחכות להם?? או ללכת עכשיו על מה שיש...

3. Started by slater,

שלום!!! רציתי לדעת, מתי מתוכננת לצאת ליבה חדשה למעבדי amd? בזמן הקרוב? אמור לצאת מעבד חדש בזמן הקרוב? אם כן, באיזה סוקט?939 או הבא בטור? מתי יוצא הסוקט הבא של amd?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. אני מתכוון ל-Q9100 וה-Q9450 אמורים בתחילת אפריל לא ? וכמה הם אמורים לעלות בארץ...[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 22:32:53 הקפצה

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  5. אני ראיתי שבעולם כבר התחילו למכור את 13400 ו 13500, מתי ניתן יהיה לרכוש אותם בארץ?

6. Started by badtoyboy,

אני שואל את השאלה כדי לדעת אם כדאי לי לקנות עכשיו מחשב....כי נאי לא רוצה יום אחרי שקניצתי לראות שיצאו לוחות חדשים זכרנות חדשים ואז אני אצטרך להחליף מחשב שוב... אז כדאי לחכות או לא?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by 221122,

שאלתי היא מתי יצא CPU של AMD עם פקודות SSE4 +SSE5 ? אלה פקודות שאמורות לשפר מאוד את הצפייה בסרטים וגם את HD עד כמה שהבנתי אמור לצאת המעבד ב-מרץ 2008 עם 4 ליבות ? לשוק הפרטי

• 16 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

מתי יצא PCI-X לקהל הרחב?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  10. בבקשה תענו לי

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by Demon-Slayer,

אני מאוד מעוניין לדעת מתי יצא המעבד הנ"ל וכמה הוא יעלה... (עברתי על מספר דיונים פה, ולא ראיתי שאלה דומה..)

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by Palsar,

מתי הוא יוצא ? ובכמה הוא אמור להיות מתומחר בארה"ב?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  13. מתי יצא המעבד החדש של AMD (קלוהאמר) והאם כדאי לי לחכות לתאריך יציאה שלו או לקנות כבר עכשיו מעבד חזק כמו 2400

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. באמת כולם מדברים ואני לא מבין... סבירו לי

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. היי חברים, לפני שבוע וקצת בניתי מפרט שכלל את המעבד i7-7700k ,לאחר שראיתי שהמעבדים החדשים יצאו ישר התקשרתי לחנות במטרה לשנות את המעבד והלוח אם לדור החדש שיצא. אני קונה דרך קיי אס פי וכשדיברתי איתם היום אחר הצהריים הם הבהירו לי שכנראה יקח למעבדים וללוחות שבועות או אולי חודשים להגיע...זה נכון? למרות שגם הבהירו לי שפתאום המעבדים והלוחות יכולים להגיע גם בשבוע הקרוב אבל סבירות נמוכה מאוד. השאלה אם לחכות להם או כי כבר שילמתי את הכסף או להזמין מחברה אחרת שיש לה את הרכיבים? תודה רבה לעונים אני באמת קצת אבוד במקרה הזה

16. המעבדים אקסטרים היו אמורים לצאת ביולי 2013 האם לאור דחיית המעבדים Haswell למה אין גם שום מידע למעבדי אקסטרים ? האם יש מקום בארץ לראות מעבדי שרתים של אינטל אקסטרים בפעולה ?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by Albetron,

יש מידע רשמי על זה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. רלבנטי להחלטה האם לקנות מחשב חדש עכשיו או מאוחר יותר. באמת שלא דחוף מתי הקנייה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  19. יש מצב לירידת מחירים ביזכרונות האלו בכלל? או שזה המחיר הכי זול שיש היום? יש מצב שהמחירים שלהם יעלו כי הזיכרונות נהיים יותר נדירים? אני רוצה DDR2 667MHZ 2X 1GB KINGSTON CL5

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Holy,

נמאס לחכות

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. Started by gggilad13,

מתי צריך לצאת NFORCE 4? ???

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by the-f-master,

כרגע כל לוחות האם שתומכים במעבדי ה-45NM החדשים ובזכרונות DDR3 תומכים בקרוס פייר או רק בכרטיס מסך אחד...מתי כבר נוידיה תוציא צ'יפ סט שתומך בSLI DDR3 ו-45NM?היא מפסידה המון לקוחות ובמיוחד עכשיו כשגילינו את הטימטום של AMD ATI אני ממש לא רוצה לקנות כ"מ שלהם ובמיוחד לא קרוס פייר אז אם נוידיה הייתה מוציאה לוח אם כזה היה לו הרבה ביקוש,לא?למה לדעתכם היא מתעכבת יחסית לאינטל שהוציאה צ'יפ סט כזה לפני כ"כ הרבה זמן...

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  23. לפני שבוע בערך היתה כתבה שמחירי מעבדי ה- AMD64 ירדו במחיר. אני לא ראיתי שום ירידה בשוק חנות. מתי זה אמור להכנס לפועל הירידה הזאת !?!?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שאלה בכותרת.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב אני יודע שלאינטל אמורים להגיע מעבדים חדשים לשוק (45nm או משהו) ונראה לי עדיף לחכות להם מאשר לקנות היום השאלה אם יודעים מתי הם אמורים להגיע לארץ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.