עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה המתח ( V ) של הזיכרונות המומלץ / נדרש ללוחות החדשים פלטפורמה Z

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by liordavid,

קניתי קירור זלמן פטאליתי ויש לו חיבור ללוח אם ולא לכרטיס מסך (x1900xt) האם המתחים שווים ? החיבורים הם לא אותו הדבר... (זלמן - גדול, כרטיס מסך - קטן). יש לי 2 מקומות על גבי הלוח אם (asus p4gpl-x) ומחובר המעבד והספק. יש אפשרות לחבר את המאוורר לכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות זיכרון חדש למחשב שלי. שמתי עין על זיכרון תוצרת V-DATA מהירות DDR400 בגודל 256 מגהבייט עם CL2.5 ב-125 ש"ח לסטיק מחנות KSP. עכשיו יש לי מגבלה בלוח שהוא יודע לספק לזיכרון אך ורק מתח של 2.5 וולט (לא פחות ולא יותר), אז אני צריך לדעת אם הזיכרון הזה יוכל לעבוד במתח הנ"ל. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  4. שלום, החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד - i5 2500k, נתון. לגבי לוח אם: אין לי כוונה לבצע OC (למרות שידוע לי שמעבד המסויים מותאם לכך). בנוסף חשוב שיאפשר למצות את היכולות הגרפיות המוטמעות במעבד (הגם שמדובר ביכולות צנועות). 'חבר שמבין' המליץ ללכת על כרטיס של Gigabyte. אז הלכתי. תוך שימוש במנגנון ההשוואה המוצלח באתר של החברה איתרתי שני מועמדים: H67A-UD3H-B3 ו Z68X-UD3H-B3. ראו קישור: http://il.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3772,3853 הכרטיס הראשון קיבל ביקורות טובות בכמה אתרים אך קשה להשיגו בארץ משום מה. מצד שני המוכר בחנות המחשבים הקרובה טען שמדובר בהתפשרות וכי מוטב ללכת על הכרטיס השני (אני מרשה לעצמי להתייחס לדבריו בערבון מוגבל). מצד שלישי, הביקורת באתר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. אז.. הנושא בכותרת, המפרט הנוכחי רשום בצד. אני לא רוצה השקעה מטורפת (כמו בכל הפעמים עד היום) בשביל לסחוט עוד 100-300 מה"צ. גם אם אשב לי בנחת על 3GHZ בבאס של 333 עם זכרונות 800 לא מיוחדים - אהיה שמח(למרות שזכרונות 667 יספיקו כי הבאס נעצר ב333, אבל אני לא רוצה להגביל את עצמי). אני פשוט מנסה להוציא כמה שפחות כסף על השדרוג הזה, ועם כל הכבוד לX2 3800 שלי שרץ ב2.6, אני בטוח שה E4300 ב3 ישאיר אותו באבק, מה גם שאוכל להפטר מהבעיות שיש לי עם הצ'יפסט NF4 Ultra וה X-FI . אני מאמין שאגיע למהירויות גבוהות יותר (אני אשתמש ב CNPS 9500 שלי, או ב TT Big Typhoon או ב גיגהבייט 3D Rocket II שהביצועים שלו זהים ל TT BT. אני יודע שיש מעבדים שיגיעו גבוה יותר, אך תזכרו שאני לא מחפש להשק…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Electric Boom,

זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג. עליתי עם שתי אופציות. אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך. שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך). אז מה שיש לי : p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...) stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec LOL לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  7. חלקים מעט אקזוטיים וייעודיים, נראה איך הכל ייראה בסוף בהצלחה 🙂

8. חברת הגיימינג הנודעת מציגה דגם חדש ומסקרן שינסה להרחיב ולגוון את קהל היעד שלהלכתבה

9. כמובטח, השקת דור ה-Core השמיני של יצרנית השבבים הענקית החל לו - עם שבבים ניידים שמשנים את החוקים הבסיסיים המוכרים לנו לכתבה

10. Started by what the fuck,

אני צריך לעת מהם המתחים המומלצים למחשב P4 יש לי לוח אם של elit (esc( וספק 380W ג'נרי. אז בבקשה תגידו לי מהם המתחים המקסימלים והמינימלים לכל אחד מההבאים: (אני רוצה לקבוע שהתוכנה MBM תעשה אזעקה מתי שאחד המתחים מגזים קצת לאיזשהו כיוון) core0 core1 +3.3 +5.0 +12.0 -12 -5 +5 standby vbat battery ולמה ה MBM5 אומר שה -5 על 0 ולט אצלי ? (evrest לא מציג את ה -5 בכלל...) ואיך אני קובע בביוס מתי תהיה אזעקה על טמפ' גבוהה ומתי המחשב יתכבה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by zahi,

שלום לי יש לוח nforce 4 ultra party lan חיברתי את חיבורי החשמל atx 24 pin ו 12v בנוסף מצאתי חיבורי חשמל נוספים שהם meolax וחיבור שנראה כמו חיבור חשמל ל ffd בתוכנה smart gard רשום 11.83v וב-bios 12.02v יש לי ספק 550w האם כדי לחבר את חיבורי החשמל הנוספים והאם זה לא פוגע בלוח יש לי רק כרטיס מסך אחד

• 4 תגובות
    • 413 צפיות
  12. Started by zahi,

שלום לי יש לוח lanparty ultra nf4 וספק כוח של 550w toppower והמתחים בביוס הם 3.32v 4.97v 12.02v 5vsb-5.02 האם זה נורמלי או נמוך כול החיבורים מחוברים ללוח

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  13. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם זיכרונות שעובדים במתח 1.35V מומלצים יותר מזיכרונות שעובדים במתח 1.65V או שהפוך ? יש לי מעבד I5 750 ולוח אם ASUS P7P55D EVO ורציתי לדעת אם אני יכול להרכיב לו זיכרונות שצריכים מתח של 1.35V או עדיף של 1.65V יש לי עכשיו במחשב את הזיכרונות האלה 1.65V g.skill f3-12800cl7d-4gbrh ורציתי להחליף אותם בשתי קיטים של 1.35V g.skill f3-12800cl7d-4gbeco

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. כשבועיים בלבד אחרי שהוצג לראשונה, לוח ה-N7 המרשים והיקר מאוד הופך לקצת יותר משתלם, עם קיצוץ של 17 אחוזים במחיר לכתבה

15. יש לי מעבד E6750 תוכנת הCore Temp מראה לי טמפרטורה של 37 מעלות לכל ליבה ותוכנות הTAT וSPEED FAN מראות 22-24 מעלות. מי מדויק יותר? ולמה ההבדלים? תודה!

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  16. כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת מתי AMD תוציא כבר את מעבדי ה-64BIT לשוק הביתי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by HumanFly,

בזמנו שיחק ה DDR400 ו DDR2 היה יקר, לא ולא משתלם... מתי DDR3 יחליף את DDR2 800 שאנו נהנים כיום ממחירי "זנות" במלוא מובן של מילה... אם בעבר היית משלם 800 שקל ל DRR 400 ג'יגה היום אתה קונה 2 ג'יגה ב 350 שקל... מתי לדעתכם DDR3 יהיה המלך החדש, ומה בעצם הבדל הביצועים בין DDR3 ל 2 האם זה כזה מורגש ?

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by pxst17,

כרגע יש לי סטיק אחד של 4GB DDR3 1333MHZ.. אני מתלבט אם לקנות בזמן הקרוב עוד סטיק של 4GB וככה יהיו לי 8.. כדאי לי? המחשב קצת איטי לאחרונה ואני רוצה גם לעבור לווינדוס 8.. ואם אני קונה זכרון מחברה אחרת, זה יהיה בסדר או שלא יהיה הכי מתאים שבעולם? כדאי עכשיו לשדרג את זה או שלא ממש כדאי כי עוד מעט DDR4?

20. Started by avi12641,

בקרוב אקנה מחשב חדש, בתקציב של עד 10,000 ₪, כך שאני רוצה שהחומרה תהיה כמה שיותר חזקה בשביל הפעולות שאני מבצע (עריכת וידאו, פיתוח תוכנות [Android Studio ,Visual Studio], משחקים כמו Just Cause 3 ,GTA V). מאחר והמעבד Intel Core i7 6700K בקרוב יתחיל/התחיל להימכר, מתי הוא יגיע לארץ? עריכה: אני רואה שהמעבד נמכר ב-Ivory. כדאי לקנות מהם? עריכה 2: פתחתי דיון חדש לגבי בקשת מפרט למחשב.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by kaputcom,

מתי Maximus IV Extreme צפוי להגיע לארץ ? מחכה בקוצר רוח

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  22. Started by below_z,

מתי SB-E אמור לצאת לאור? ושאלה יותר מעניינת זה מתי לדעתכם הם יגיעו לארץ? אני לא מבקש לחזות את העתיד ולהגיד יום ושעה סך הכל מעניינת אותי דעתכם (הערכה גסה) על סמך ניסיון העבר- הרי הוותיקים כנראה עוד זוכרים כמה זמן לקח מהשקת ה SB הרגיל ועד שהגיע לארץ.

23. אם מישהו יודע

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

???

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.