מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3000 939 והבנתי שיש עכשיו סוג אחר של מעבדי ווניס: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 מה ההבדל בינו לבין זה שבלי הצירוף BW-E6? והאם הכרחי שאני יבקש לקבל את השני?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
עוד לפני נחיתת דור ה-Ryzen 4000 עם ליבות Zen 3 חדישות, אנו צפויים לקבל משפחת מעבדים מרועננת קלות מבית AMD תחת המותג Ryzen 3000 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם ל-Core2Duo (רצוי צ'יפסט 965). ברשותי יש כבר 2 HD ישנים (IDE) וצורב IDE שהייתי מעוניין להעביר. אילו לוחות אם מומלצים מבוססי 965 יש בנמצא עם 2 חיבורי IDE? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם 8 ג'יגה זיכרון (סטיק אחד) ואני מעוניין להוסיף לו עוד 8. לוח אם: Gigabyte B85-HD3 זיכרון: G.Skill DDR3 8GB 1600MHz 11-11-11-28 (אגב, בתוכנת Speecy תחת DRAM רשות 798MHz ולא 1600MHz, זה מתקשר לאותו נתון או שעשיתי סלט?) מערכת הפעלה: Windows 7 המחשב בן 5 שנים בערך אבל די עושה את העבודה. השדרוג בא מהצורך להתחיל לעבוד עם הקלטות מסך ומיקרופון ביחד עם גוגל כרום פתוח. אני מחפש משהו באזור ה-250 ש"ח, אבל אם אין ברירה בגלל היצע מוגבל, אלך גם על משהו יותר יקר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שניים של 512 שעובדים ביחד שכל אחד 400 מגה ארץ הכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1 gb ויש לי שני סטיקים פנויים מה עדיף לשים 1 או שניים של 512 ואיזה דגם מסויים הוא מוצלח ושל איזה חברה האם לקנות אם יותר ארצים יותר מ400 בכל מקרה תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם D850MV שעובד על RDRAM אבל אני לא יודע אם הוא עובד על 1066 מגה הרץ או 800. איך אני יכול לדעת?. תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני לא מבין תפואנטה משהו יכול להרחיב לי על כל המהירויות בידיוק...וכל ההסברים?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל במעבדים שמעתי עוד חודשיים-שלוש ככה יוצא המעבד החדש של אינטל הקונרו וגם הבנתי שamd גם מוציאים מעבד חדש עוד חודשים ככה אז קיצור יהיה עדיף לחכות שהם יציאו ולקנות מעבד בערך ב2000 שקל או לקנות עכשיו עוד איזה 3 שבועות אחד מהם בתקציב של 2000 הamd 3800 כפול ליבה או אינטל כפול ליבה?? ובזכרונות שמעתי שבוינדוס החדש ויסטה יהיו צריכים 2 ג'יגה זיכרון ראם אז איך כדי 4 סטיקיים של 512 או 2 1024? ואם אפשר לשים באינטל ובאיאמדי 4 סטייקים ? כי אמרו לי שרק באינטל אפשר לשים 4 סטיקיים ובamd אפשר רק 2 סטיקיים תודה למי שעוזר לי
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי ב-16 לחודש חברת amd הוזילה את מחירי המעבדים שלה... אז למה לא רואים את ההוזלה כאן בארץ?!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שאלה אחרונה בהחלט בנושא לפני שמאשפזים אותי :-[ לגבי לוח למחשב HTPC באתר של ג'יגהבייט הבדל בין שני הלוחות בכרטיס הקול. ויציאות. 1. GA-G33M S2L באחד 5.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה. לא תומך בסאונד טכנולוגיית בלו ריי. על הלוח אפשרות רק ליציאת OUT של SPDIF בסאונד. http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2692 2. GA-G33M S2 כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים. תומך בסאונד בלו ריי. אפשרות ליציאה וכניסה של SPDIF http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2557 האם ההבדלים קריטיים עבור מחשב HTPC? האם להתאזר בסבלנות ללוח השני? כרגע אמרו לי שלא ניתן להשיג. אשמח לדעת את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין 3 לוחות האם הבאים מה יש באחד שאין אולי באחר או מה פשוט יותר טוב ? ASUS M2A-VM HDMI ASUS M2N ASUS M2N-E תודה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ASUS מציגה בComputex לוח אם P5K3 Deluxe שמבוסס ערכת השבבים P35 ותוך ב DDR3 הלוח הזה מייחד אותו המאחרים זה שיש לו 2GB זיכרון של DDR3 במהירות 1333Mhz מובנה שמולחמים ללוח . ASUS אומרים ששיפרו את הקשר בין הזיכרון ללוח אם וכך זה יגרום ליכולות אוברקלוק טובות יותר הזיכרונות מחוברים לHEATPIPES של הלוח שאמור לקרר טוב יותר את הזיכרונות. מחיר עדיין לא ידוע מקור: http://www.hardware.info/nl-NL/news/ym%2Bcl5qawpya/Computex07_ASUS_soldeert_DDR3_op_P35_bord/ (אפשר לשים לב שאין אפשרות להוסיף עוד זיכרונות)
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אני צריך לדעת איזה צירוף ייתן לי את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עומד לשמש לאינטרנט, office וקצת סרטים באיכות HD מבוסס intel Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX + Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET או מבוסס AMD AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX + Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יעבוד עם Windows 7 64bit ו-4G זכרון בתודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עיקרון כבר התקנתי ת'דרייבר של הכ. מסך המובנה ושל הכ.קול מובנה אבל לא הצלחתי למצוא lan driver . זה ממש חשוב כי ככל הנראה בגלל המחסור בדרייבר הזה אני מתקשה לחבר את המחשב לאינטרנט. מדובר במחשב ללא גישה לאינטרנט כך שלינק למיני תוכנה שמאתרת איזה דרייברים המחשב צריך ומורידה אותם לא תעזור. תודה רבה ! נ.ב windows xp 32 bit
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי: Pentium 4 630, 3000 MHz ולוח אם: Luxemburg D915GUX חשבתי לשדרג לPentium E5200, האם אני חייב להחליף לוח אם?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לאחי הגדול יש מחשב שהוא רוצה להסב ל HTPC המעבד ולוח האם חייבים שדרוג (amd athlon ישן ולוח אם תקול) אני תוהה אם אני יכול לחפש מעבד+לוח אם שיתאימו לזכרונות הנ"ל או שאין לי טעם ועדיף כבר לקנות שילוב מלא טוב יותר לצפייה באיכות 1080p.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה יזמתי דיון בו כל אחד יכול לומר את דעתו / עמדתו / תקוותו ואכזבתו לגבי סדרת המעבדים החדשה שהוכרזה היום. כמובן נא לשמור על תרבות הדיון וכבוד הדדי. יאללה, SHOOT !!!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב DUAL. האם צריך זיכרון מיוחד בשביל שזה יעבוד או שצריך רק 2 זיכרונות זהים מסוג כלשהו ? ועוד שאלה קטנה: אם אני רוצה לקנות זיכרון, על אילו חברות זכרונות כדאי לסמוך (kingston ......)
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לצד הדגם הראשון עם טכנולוגיית ה-V-Cache המתקדמת, מפתחת השבבים מתכננת כמה וכמה השקות נוספות עוד לפני הזינוק המיוחל אל העידן החדשלכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מחפש לידידה שלי מחשב וקיבלתי 3 הצעות נחמדות מאותו מקום על 3 מעבדים ו 3 לוחות אם שונים. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדל ביניהם, ועל מה הוא ממליץ. אני רוצה לציין שהמטרה היא מחשב משרדי, ולכן חשובה יותר האמינות של הרכיבים מאשר הביצועים. האחד: לוח אם - ASUS P4R 800 VM FSB 800MHZ Prescott Read Chipset 9100 מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השני: לוח אם - Intel RockLake FSB 800MHZ Intel 865PERL Chipset מעבד (אותו מעבד שבהצעה הראשונה) - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השלישי: לוח אם - ASUS P5GD1-VMFSB 800MHZ intel 915G Chipset מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology Socke…
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב ההודעה הזאת מופיעה לי לפעמים באמצע שחלונות xp pro עובד מסך כחול שמודיע שיש בעית חומרה וחלונות עצר כדי למנוע נזק למחשב החלפתי את כל הכרטיסים החלפתי כבלide החלפתי זיכרון וגם הרד דיסק עדיין אותה בעיה עוד בעיה שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הואלא מזהה לי את ההרד דיסק בכלל. הבלפפתי מעבד אותה בעיה לבסוף החלפתי לוח וזה פתר לי את כל הבעיות מסתבר שהלוח דפוק .הלוח בן שנתיים ואין אחריות יותר. נו מה אתם אומרים עשיתי נכון???
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אם כן, מה שמה?! ואם אפשר לינק להורדה אני אשמח... תודה
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבדi5 4570 ולוח h81 בעבר היה לי ספק גנרי וחיברו למעבד כבל של 4 פינים כיום קניתי ספק חדש שיש לו כבל למעבד שמורכב מ4 פינים ועוד 4 פינים לחבר את כול ה8 או להשאיר 4 כמו בעבר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-