עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1)אני רציתי לנקות את האבק שמצטבר בין חריצי גוף הקירור אז פירקתי אתו(פחות גאונים ממני היו משאירים את התושבת ומשתמשים בספרי אויר). 2) ניקיתי אותו 3) כאשר ניסיתי להחזירו למקום יש 4 תופסנים שמחזיקים את המעבד וגוף הקירור לתושבת. 4) כאשר חיזקתי כל אחד מתופסנים אחד התופסנים לא ניסגר כלל . 5) כי הוא נישבר החלק שאמור לתפוס את התפסן הזה! ....אני שברתי כי אני כלכך גאון ! 6) חיברתי הגוף קירור והמאוורר בעזרת אזיקון ...כי אני כלכך גאון !( : יופי גאון !yelclap:) 7) מה לעשות .... 8) פרטים : המאורר רגיל ASUS P4D8000 P-4 3G HT 512M 9) המאוור מרעיש מאוד גם כי הוא על 5000\4000 סיבובים כל הזמן 10) השבר נמצא על התושבת שנמצאת על הלוח האם (אממממ..... חלקים מאוד עדינים) 11) מה לעש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by arm123,

אני מחפש זיכרון 2*1024 667MHZ וראיתי הרבה סוגים עם הבדלים גדולים במחירים, אז רציתי המלצה. 1. 2*1024 חברת אולדר =864 שקל 2. MUSHKIN DDR2 2GB EM2-5300 667Mhz http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7066 מחיר 1046 והאם יש הבדלים שכידי להשקיע בהם ? מה עדיף והאם יש לכם המלצה אחרת במחיר סביר ?

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  3. האם יש אתרים מהסוג הזה?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  4. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש עם לוח אם Giga-Byte GA-P55-UD3L וזיכרונות OCZ Gold 1066mhz (2GBx2) CL 7. לאחר כחודש של עבודה (ללא אובר קלוקינג\בעיות התחממות\הפסקות חשמל), המחשב קרס (כשאני בכלל לא עבדתי עליו) ומבדיקה שעשיתי עם memtest ראיתי ש- 100% מהזיכרונות נדפקו (נסיתי להשתמש רק בסטיק אחד או בשני בסלוטים שונים וזה לא עזר). מהחנות נאמר לי שהזיכרונות הנ"ל ידועים בחוסר תאימות שלהם. האם זה נכון? האם כל ה- OCZ הם ככה? תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. *כותרת* מפרט: E7200, מעבד שנמצא כבר ברשותי, HD4870, בעתיד גם CFX לאחר יציאת HD4890 Kingston 2GB 800MHZ, ישודרג ל4GB של 1066MHZ ברמה יותר גבוהה, Enermax Modu82+ 525W CM690 מערכת קירור מים: PUMP-MCP655 CPU Block-Aqua Computer cuplex HD Radiator-HW Labs Black Ice Pro III Triple 120mm אז מי עדיף? לפי מה שהבנתי ללוח של אינטל יש CFX מלא , קישור ללוח של אינטל: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP45SG/DP45SG-overview.htm קישור ללוח של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=1 אם יש לוח אחר שעדיף עד 700ש"ח מקסימום 750 ש"ח, אנא ציינו את מעלותיו על האחרים, והוסיפו קישור לחנות המוכרת אותו במחיר הנ"ל.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by iveco,

התוצאה הזאת הגיונית ?

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. יש לי זכרונות של טוינמוס (ראה מפרט) אך אני ממש לא מרוצה מהם ! אם תיהיה לי אפשרות אני רוצה להחליפם, במה כדאי ? התקציב הוא לא גדול,גג 750 שקל... והם ישמשו ל-O/C (די רצחני אפילו), אלה האפשרויות- GeIL Golden Dragon PC3200 Dual Channel DDR Series Geil pc 3200 512 ddr ULTRA מה עדיף משניהם ? או אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by EMXMAN,

שלום יש ברשותי מחשב שקניתי חלק חלק המפרט שלו זה : pentium Dual core e5200 2.50Ghz 2mb 800mhz fsb ASRock 4CoreDual-VSTA עם צ'יפס של Motherboard Chipset PT880Ultra זכרון DDRII 667mhz 1Gb X2 וכרטיס מסך sapphire Ati radeon 4650 1Gb לא מזמן קניתי את המעבד זכרון וכרטיס מסך זה לוח אם ישן שלי אך יש לי חשד שהוא לא תומך במקסימום של המעבד (ידוע לי שזה מעבד ישן אבל אני חייל זה התקציב ) כשהפעלתי את התוכנות EVEREST וCPUZ הם רושמות לי שהCLOCK של המעבד הוא 1200Mhz שזה ממש לא המהירות שלו זה אמור להיות 2500MHZ (core speed ויש לי חשד די גדול שהצ'יפסט לא תומך במעבד הספציפי שלי כמו שצריך רק בסדרות נמוכות או גבוהות יותר כגון Core 2duo וגם ידוע לי שזה די מגביל את הכרטיס מסך של…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. שלום לכולם אני חשבתי בכיוון של שדרוג זכרון נכון שכרגע מה שיש לי מספיק בהחלט, אבל משום שהמערכת שלי משתמשת ב-DDR1 כמות הזכרונות שיש בשוק שמתאימים לי נמצאת בירידה תמידית. ברור לי שבעתיד אצתרך 4 גיגה (וויסטה+משחקים כבדים למשל) וכנראה כשהתקופה הזו תגיע מבחר זכרונות ה-DDR האיכותיים יהיה קטן עד לא קיים אז חשבתי לקנות כל עוד אפשר. את הדגם שיש לי במחשב הפסיקו למכור כבר לפני מס' חודשים.... את המפרט שלי יש לכם פה בצד. אחרי חיפוש קצר הגעתי ל3 אופציות: הראשונה, לקנות 2 סטיקים: OCZ DDR EL GOLD GX XTC 2048MB 500MHZ דגם מדויק: OCZ5002048ELGEGXT-K זכרונות אלו הם בעלי תזמונים קרובים לתזמונים של הזכרונות שלי (שלי - 3-4-4-8 ב-250MHz, ואלה - 3-4-3-8 ב-250MHz) ולפי מה שהבנתי הצ'יפים …

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by UAF,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש עם מעבד 750 i5 וכרטיס מסך HD 5770 (אם זה לא היה ברור מהכותרת) אני רוצה להבין איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות. כרגע יש אצלי לוח DH55TC, כתוצאה מסיפור ארוך שלא מעניין אתכם, אבל אני יכול להחזיר אותו ולקחת לוח אחר בלי שום קנס כספי. יש לי גם 2 זכרונות בנפח 2GB ומהירות 1333HZ השאלה היא האם כדי להחליף את לוח האם בכזה שתומך ב CrossFire, במהירות זיכרון גבוהה יותר, וכו'. מבחינת מפרט GA-P55A-UD3 נראה לי מגניב, אבל אני לא באמת מבין בלוחות אם, ואני לא יודע עד כמה כל הפיצ'רים באמת יועילו לי שאלות יותר ספציפיות: 1) בנושא CrossFire - נראה שלוח האם של GIGABYTE מאט את ה PCI שלו לX4 בכל מיני מקרים. אם אני מבין נכון זה אומר שהוא לא משהו לשימוש עם CrossFire.…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by N.S,

איך אני בודק איזה לוח אם יש לי ?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by yyrruu,

שלום, לאחר שגיליתי את הבעייה בלוח אם הנוכחי שלי, הפיתרון הוא להחליפו.. חיפשתי ברשת פתרונות זולים וןמצאתי את אלו: http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3282&ProductName=GA-M68M-S2P http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 שני לוחות אם, הgigabyte עולים 270 .. אני לא מבין כלום בזה... מה עדיף לי? חוץ ממספר חיבורי sata יש עוד פרמטר שצריך להסתכל עליו? אודה אם מישו יבחר לי אחד משניהים ואני אסיים תסיפור הזה עריכה: מפרט מחשב: amd4400x2 corsair2gb ddr2 667mhz x1950pro 256mb ddr3 hec 400w-trt

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by Evil_Mind,

קניתי את לוח האם Abit nf7-sl וקיבלתי איתו בתוך השקית ברגים, עיגולים אדומים כאלה..דקים שנראים כמו בייגלה...בעובי של נייר עבה.. מה זה?! אלו מבודדים? אם כן איפה אני צריך לשים אותם?!.. תודה!

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by slater,

המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  15. לפורום שלום, במפרטים הממומלצים באתר מומלצים על זיכרונות שמוגדרים כ VALUE. מה ההבדל בינם לבין זיכרונות "רגילים"? תודה מראש עמוס.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  16. זה לוח ישן מאוד, שאמור להתאים לפנטיום 3 ויש לי אפשרות לקנות אותו אין לי מושג איזה דגם זה כי אני לא מצליח למצוא שום מספר, אבל איך הלוחות שלהם באופן כללי? מאפשרים אוברקלוק? תודה *עריכה: אני חושב שהדגם הוא 332857-001

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by lmlm,

http://www.behardware.com/articles/623-1/intel-core-2-duo-test.html בין הביקורות הטובות שראיתי על הקונרו . כדאי לקרוא

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by swg,

השאלה בכותר אני יודע שזה דמיוני, אבל הכל יכול להיות תודה, swg

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by taotao,

יש לי פנטיום 3 800MHZ יש לי סטיק זיכרון של 128 ואני לא יודע איזה סוג הוא SDRAM RDRAM הכרטיס ש חברת LD ורשום עליו PC133 לפי מה שנראה לי הוא SDRAM מישהו יודע איזה סוג הוא?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  21. אני עובד עם זיכרון של Geil - PC3200 Dual Channel, סה"כ 1 ג'יגה שמורכב מ-4*256 מגה. לוח אם של MSI-Neo2-LS - i865PE ניסיתי להאיץ את המערכת תוך שימוש באפשרות ה-MAT - Performance Mode שב-BIOS. כאשר לקחתי כל זוג רכיבים לבד מתוך ה-4, הכל עבד תקין לגמרי. כאשר ניסיתי להאיץ עם כל 4 המודולים ביחד - Windows נתקע תמיד בעת האיתחול. האם מדובר במצב שבו יש אי התאמה של הרכיבים אחד לשני (למען הסר כל ספק מדובר ברכיבים זהים לגמרי - אך אין לי מושג האם הם מאותה סדרת ייצור) או שהייתי אמור להגדיר משהו נוסף ב-BIOS שאותו אינני יודע. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  22. ניסיתי לפרק את המעבד מהלוח אם, המעבד נדבק לגוף קירור, וכשניסיתי להוציא את הגוף קירור , המעבד יצא איתו ... ולקח לי זמן לשחרר את המעבד מהגוף קירור. המשחה שהשתמשתי בזמנו היא Arctic Cooling איך מונעים מהמעבד לא להידפק ככה? ואם נדבק איזה טכניקות יש לשיחרור? תודה

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by eps,

מה לדעתכם עדיף באותו מחיר לא מתוכנן OC והלוח אם תומך עד 667 כרגע http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231098 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231051 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227118 אם יש למישהו המלצה נוספת באותו מחיר בבקשה שיגיד ההתלבטות היא בין 667 4-4-4-12 לבין 800 5-5-5-15 תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. אנשים אני נואש אני חייב לדעת ומהר מה לקחת אני רוצה סה"כ OC נחמד של 250 לזכרון ולמעבד אני יודע שהנאו יכול לתת למעבד את כל הכוח אבל גם ש3.2 אמורים (עקרונית , ע"פ סקירה של של זכרונות הtwinmos האחרונה) לתת אופציה ל250 מDFI ת'כלס אין כל עליונות על הNEO, רק בOC , אבל אני הרי לא רוצה משהוא רצחני וגם BH-5 פרימיום ספיד , או ADATA האדומים (500DDR) עזרו קונה, מחר גג מחרתיים

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה יש לי זיכרונות ddr 2 sdram cl3 של spectec מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.