מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד שיש לי כעת למעבד מתקדם יותר (ליבה כפולה או יותר) ואני לא יודע במה תומך הלוח אם שלי ??? ??? יש לי לוח אם msi neo2 ms-7028 אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב אני יכול לשים על הלוח אם שלי ושתהיה לי תמיכה ושיעבוד תקין הfsb שלי הוא 800MHZ תודה לכל מי שיוכל לעזור לי כי זה די חשוב אני כרגע משתמש בפנטיום 4 530j
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן היה לי במחשב 256MB DDR200 ולפני כמה זמן הוצאתי אותו ושמתי במקומו 512MB DDR266 כי זה פשוט הספיק לי וההעדפתי שיהיה לי פחות עם מהירות יותר גבוהה כי גם ככה אני לא צריך יותר זכרון כרגע התחלתי לעבוד עם הVISTA HOME PREMIUM כאשר הממשק AERO פועל וכמות הזכרון שבשימוש נעה בין 66 ל- 75 בממוצע וכעת אני שוקל אולי אני אוסיף את הזכרון הקודם שלי (בהנחה ששניהם יצליחו לרוץ ביחד... כי לא תמיד זה מצליח) אז בקיצור האם כדאי לי להוסיף את ה256 במהירות נמוכה יותר וזה יגרום למהירות נמוכה יותר של הזכרון על מנת שיהיה לי יותר נפח של זכרון??
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
בשביל מעבד Athlon 64 3400+ (S-754
-
התחרות מתחממת ואינטל מנצלת את העיתוי להכרזה הגדולה שלה - דור מעבדים שולחני חדש נולד ואנחנו כאן עם ריכוז כל הפרטים עבורכםלכתבה
-
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
- 2 followers
-
-
-
יש לי את הלוח אם של GIGABYTE: GA-8S648FX-L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלי, איך אני עושה את זה? אני צריך לעדכן אותו כי אתמול שידרגתי את הכרטיס מסך שלי (6800) מGF4MX, והוא לא פועל לי טוב (FPS נמוך מאוד), אני כבר עידכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז אמרו לי לעדכן את הביוס שלי.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מסדר מחשב שהוא קצת ישן פנטיום 4, יש לו 256 זיכרון DDR 400 נאמר לי שאם אני יוסיף לו 512 DDR 400 המחשב לא יעבוד על 768 אלא רק על אחד מהזיכרונות, כלומר אם הזיכרונות לא מקבילים אז המחשב לא יינצל אותם האם זה נכון? הלוח הוא של אסוס: P4S800D
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
איך הלוח הזה ל DUAL CORE Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אחסוך במילים: האם המעבד שבנדון מהווה צוואר בקבוק במשחקים (משודך ל HD 5870)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC חדש ועל הדרך גם הולך לבנות בעצמי מארז עבורו. יש לי מידות מסויימות שהן יהיו מידות המארז ולצערי כרגע הדבר לא נתון לשינוי. הבעייה היא כזו, המערכת עצמה מיועדת לעבור OC, תכננתי לשים במארז לוח DFi LanParty UT Ultra-D אבל אז כשעבדתי על הסרטוט ובאתי למקם את הספק במארז ראיתי שיש בעיית מקום, הספק לא נכנס גם עומד (מגבלת גובה) וגם שוכב (מגבלת רוחב). הברירות הן כאלו: 1. ללכת על ספק קטן - בעייתי למצוא אחד כזה שטוב ל-OC ובעיקר אחד שיחזיק את המערכת 2. ללכת על לוח Micro ATX. האם באמת קיים לוח אם למעבדי 939 (שתומך כמובן במעבדי Opteron לסוקט זה, למרות שאני מאמין שרוב היצרנים דאגו כבר לעדכון ביוס לעניין) בגודל Micro ATX אשר יפגין ביצועי OC טובים ? תודה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי סקר חביב של הדוד טום: http://www.tomshardware.com/2006/11/13/shootout_at_the_core_2_corral/ מתאים לי מאוד ה"מומלץ קנייה" שלהם... אממה אין בZAP. וגם המקום השני נעדר מZAP יש למישהו מושג על חנות-על שניתן להשיג שם את הלוחות האלו? Biostar TForce P965 Deluxe - 1 MSI P965 Platinum - 2
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Z97-A ומעבד I7 4790K וסיימתי להתקין את המערכת עליו עכשיו שמתי לב למשהו חשוד בלוח כל פעם שמדליקים את המחשב כשהוא כבוי ולאחר שמערכת ההפעלה עולה כשמפעילים משחק לא משנה איזה משחק המשחק עולה אבל כמות ה fps שאני מקבל נמוכים הפעלתי את המחשב מחדש עשיתי restart כשהמערכת win 8.1 עלתה נכנסתי שוב למשחק וכמות ה fps עלתה וכמובן המשחק נהיה שחיק אני מעלה את הנושא כי זו תופעה מוזרה שקוראת להרבה אנשים וכאמור אין הרבה מידע על הבעיה הזו. מה גם הבנתי שיש למעבד תדר נמוך שעובד בהתחלה כשמפעלים את המחשב ולאט לאט התדר עולה ועולה..עד שמגיע למצב שכל הליבות במעבד מקבלות מתח ותדר מספיק כדי לעבוד אני יודע שיש אופציה לכיבוי הפיצ'ר הנ"ל מקווה שמישהו שמע על הבעיה ?
-
- 51 תגובות
- 9k צפיות
-
-
יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין זכרונות מסןג DDR2 במהירויות הנ"ל? שווה להשקיע ב-1066 או ש-800 יתן אותם ביצועים? הלוח אם שלי הוא ABIT IP35 PRO תומך עד -1066 אני חושב... לגבי תיזמונים...ככל שהם נמוכים יותר במספרים לדוגמא 2-2-2-15 או משהו כזה אז הלטנסי הרבה יותר טוב? ראיתי תזמונים של 6-6-6 והזכרון יותר יקר...מוזר... תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בשימוש בין שני סטיקים של 512 לבין שימוש בסטיק אחד של 1024 בסוקט 754? (על הלוח הבא Albatron KM51G-754)
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שתומך ב CF ומעבד של אינטל זה יכנס ב 1500 שקל? עכשיו יש לי AMD 4400+ ו לוח EPOX MF4 J3 וכרטיס 4850. אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד.חשוב שהלוח יתמוך ב CF ושהיה לאינטל.מעבד רק אינטל.מתכנן OC שימוש בעיקר למשחקים. ועוש שאלה הלוח אם והמעבד החדשים יצרחו יותר חשמל מעכשיו?ואם כן אני יצטרך להחליף את הספק?EZCOOL PS1000 500WATT אם צריך להחליף אז התקציב עומד על 2000 על הכל
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי אין סיכוי להפעיל על הלוח GA-8I945PG, זיכרון 667 כאשר אני משתמש במעבד 805, זה נכון? הזיכרון במקום לעבוד במהירות 667, ירד למהירות 533? יש לוח שמאפשר לעבוד עם מהירות במהירות FSB 533 וזכרונות ב-667?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך המעבד הזה בעבור גיימינג של היום? לא חובה בהגדרות מקסימליות. אני מתכוון לקנות מחשב די זול: http://www.tms.co.il/product/14342 ולהוסיף אליו כרטיס מסך חיצוני שיש לי GT430 שהוא אמור להספיק בשביל אח שלי. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. אני לא שם דגש על עניין המשחקים אבל חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. השימוש העיקרי הוא מוסיקה, וידאו, עיבוד גרפי, תיכנות, אינטרנט ועוד. עד היום את כל המחשבים של הרכבתי עם מעבדי INTEL אך הבנתי שמעבדי AMD זולים יותר, השאלה שלי היא האם מעבדי AMD באמת זולים יותר ובכמה, והאם הם נותנים אותם ביצועים? ועוד משהו, האם מעבדי AMD מגבילים אותי מבחינת חומרה או תוכנה? אם בכל זאת כדאי לקחת INTEL האם אתם ממליצים לחכות לירידת המחירים של מעבדי 3GHz (מתי זה צפוי לקרות?) בתודה מראש, עומר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזרתם לי והחלטתי להזמין את הזיכרון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376 עכשיו לפנדה אין אותו במלאי ועשיתי הזמנה והיא עדיין לא הגיעה הם אמרו לי שיש באפשרותם להחליף לי את הזיכרון לTWINMOS שבעל אותו זיכרון ואותם תיזמונים השאלה שלי האם כדאי לי להחליף? כי את הTWINMOS יש להם עכשיו בחנות
-
- 10 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב את המערך הבא: 2 זכרונות של 256MB שפועלים בדואל.. יש לי כאן לידי סטיק 512MB 400MHZ, האם אפשר לצרף אותו לדואל איכשהו? ואם לא, האם כדאי לצרף אותו על חשבון הדואל? תודה
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
AMD XP 1800 SASMSUNG 256MB 266MHZ לוח אם של ספיר הכולל בתוכו כרטיס מסך OB ATI SAPPHIRE AMD סך הכל 1120 שקלים אני חייב לציין שהמערכת הזאת מבוססת בעיקר לאינטרנט ומשחקים ירוצו עלייה רק לעייתים רחוקות ... אז מה דעתכם על הפמרט האם יש מקום להכניס בו שינויים ... אולי לקחת לוח אם אחר ?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-