עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש אופציה עליית ה windows reltek gigabyte agent boot (משהו של BOOT מרשת ) (press shift+f10 להכנס לתפריט מזו האופציה הזו??? תודה

2. Started by dol222,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין המעבדים האלה: (ואם שווה לקנות את היקר יותר או שזה לא כל כך משנה...) Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX תודה רבה

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  3. שלום בשעה טובה החלפתי לוח אם כהכנה לשידרוג המעבד PD920. כמו כן יש לי זוג זכרונות DC של PQI 667MHZ אבל לא משנה מה ניסיתי הוא מזהה רק 256MB. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by wowohw,

שלום לכולם... יש לי כרגע מחוברים אל לוח אם הנ"ל 2 הארד דיסקים... האחד 300GB של WD והשני גם של חברת WD אבל בנפח 80GB ה-300GB מחובר אל יציאת SATA או SATA2 לא יודע זה מחובר בצד... והשני מחובר בכבל IDE אני רוצה לדעת אם יש לי מקום לחיבור עוד הארד דיסקים כי המקום שלי במחשב דיי נגמר... אם כן בבקשה לציין איפה זה לסמן בתמונה או משהו איפה מקומות החיבור שלהם ואיזה חיבור זה בדיוק כי אני מתכוון אולי לקנות בעתיד הארד דיסק חדש.... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות מחשב בעיקר למשחקים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by roadrunner,

חבר שלי קנה לוח M של ASUS ומעבד פנטיום 2.4 לפני כ 3 שבועות כאשר הרצתי WCPUID הוא מודיע שהמעבד הוא 2.4A אבל הבאס הוא 133 למיטב ידיעתי גרסת ה A עובדת בבאס 100. האם עבדו עליו ומכרו לו מעבד מומהר או שהמידע של WCPUID שגוי ואולי בכלל יש גרסת A שעובדת בבאס 133?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. היי, אני לא מבין כלום בלוחות אם ואשמח אם תוכלו להסביר לי כמה דברים. הלוח הנ"ל (Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Z68 Chipset) מתאים למערך CF.. האם הוא גם מתאים ל SLI? האם הוא מתאים גם לכרטיס בודד במידה ובעתיד יהיה איזה כרטיס נחמד של Nvidia שאני ארצה לשדרג אליו? איך אני יודע במה הכרטיס תומך ובמה לא? על מה אני עוד צריך להסתכל כשאני בוחר כ.מסך? (אם אתם מפנים אותי לפרטי היצרן- אשמח אם תוכלו להסביר לי איפה בדיוק להסתכל כדי למצוא את מה שאני מחפש לדעת.. כי כבר הסתכלתי והרבה היה בשבילי סינית). הבנתי שרוב הלוחות שתומכים בCF, גם תומכים בSLI, זה נכון? צריך לוח ספציפי בשביל מערך כרטיסים ? על כל לוח שמתאים למערך כרטיסים, אפשר גם להרכיב כרטיס בודד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שלום חברים אך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי בלי לפתוח את מחשב תודה!!!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  9. נגיד לשימוש בתור שרת אינטרנט, בכל אופן, שיעבוד רצוף במשך חודשים שלמים, (לא חייב בעוצמה מירבית). כי פתאום אני חושב אולי אני צריך בכלל אינטל ולא AMD? ???

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by fidelcastro,

לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by PiniP,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. מי שמרכיב את המחשב שלי הודיע לי שלוח אם לא מתאים [bIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL] אני צריך להתקשר אליו עכשיו להגיד לו לוח אם אחר עד 380 ש"ח. שיהיה 100% מתאים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by royiz,

יש לי דף השוואה בין מעבדי אינטל שונים ואשמח להסברים על תכונות שונות שאני לא יודע מהם... 1. MULTY-BUS 2. SMT 3. L1,L2,L3 CACHE למה 3 זכרונות קאש? 4. CONNECTIVITY 5. DATA RATE GT/S 6. TDP 7. MANUF.PROCESS 8. CHIPSET 9. TIMING [ http://img90.imageshack.us/img90/7599/infolt.pngתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by RDS,

אוקי... קיבלתי הצעה של מחשב, שכמה דברים בה לא נראים לי, כמו לוח האם... הם נתנו לי לוח אם ISELTON, שכמה שאני יודע לא משהו בכלל.... בכל מקרה, רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה עדיף עליו, בתקציב 500-600.... לא מתכוון לעשות OC, אך אני לא רוצה להיות מוגבל... תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  15. אינטל במצב לא פשוט גם בקטגוריית דרגת הכניסה:

16. Started by shlomiu,

שלום! לפני שנה קניתי מחשב שהמפרט שלו הוא: E6300 gigabyte p965-DS4 1GB DDRII 667 -512*2 Sapphire x1900xt 512 mb WD 250GB Thermaltake Soprano Enermax Liberty 400W קניתי אותו אחרי הרבה התייעצויות, והוא עובד לי מעולה. שמתי 1 GB כי העדפתי להשקיע בחלקים אחרים לאורך זמן ומקסימום להוסיף זיכרון בהמשך. עכשיו שמחירי הזיכרון ממש מגוחכים חשבתי אולי להוסיף זיכרון נוסף של 667 (שהוא הכי טוב בשבילי בהתחשב בזיכרון הנתון?) לכן יש לי כמה שאלות: 1) בתור שדרוג זה הצעד המשתלם ביותר במחיר לא יקר יחסית? איזה שדרוג אתם ממליצים? (לא בא לי להשקיע יותר מדי, המחשב די חדש ומריץ הכל מצוין, פשוט נראה לי משתלם עכשיו להוסיף עוד זיכרון כדי לא להיות מוגבל...) 2) אם אני מוסיף עדיף כבר 2 של גיגה ולא עוד 2 של 5…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by shai82,

שלום חברים אני מעוניין לקנות 8 גיגה זכרון ורציתי לדעת איזה כדאי. האם יש הבדל מורגש בין המהירויות והתזמונים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Kfir,

טוב, דיברו על זה הרבה, אבל הייתי בטוח ש"אצלי זה לא יקרה" לוח של GIGABYTE 7VRXP ver 1.1 עם GEFORCE TI4600 של MSI (שניהם חדשים) שהבעיה היא לאחר 10 - 20 שניות לאחר שהמחשב עולה, התצוגה במסך נהפכת למטושטשת, ולאט לאט אי אפשר לראות תמונה בכלל מרוב טישטוש, (לא קשור לDRIVER כי זה קורה גם בDOS) יש מישהו ששמע או מכיר איזשהו כיוון למה אפשר לעשות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לרכוש את הלוח אם הזה - GA-X38-DS5. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2672&ProductName=GA-X38-DS5 ולהוסיף את הזכרונת האלו - ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition הלוח תומך DDR2, אבל הדגם המסוים הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י היצרן. http://www.giga-byte.com/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-x38-ds5.pdf האם זה משנה ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. נפלה אליי הזדמנות לשדרג את המעבד דרך חבר שעובד באינטל. אני יכול לקנות דרכו את הI7 4770K בכמעט חצי מחיר (קרוב ל1100 ש"ח) עכשיו אני מתלבט בין הלוחות אם. התקציב הוא עד 1200 ש"ח אני מחפש לוח אם בגדול MINI-ITX, ושהיו בו כמה שיותר יציאות SATA (כרגע יש לי 4 כוננים קשיחים), יהיה אפשרות לעשות OC ושיתמוך PCI-E3X (ראיתי הרבה שאין את היציאה הנ"ל), אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך שלי. אני מעוניין שערכת הצבעים של הלוח אם יהיה בצבע אדום-שחור (זה משהו שממש חשוב לי) יש לי התלבטות בין שלושת הלוחות אם: הראשון: Asus z87 Maximus Impact http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813132039 השני: Evga stinger z87 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188132 השלישי : …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by snir2651,

אני צריך את עצתכם של המומחים השונים באתר כדי לדעת מה עדיף לי לקחת, מכיוון שהמחשב שלי די איטי בDUAL שלו(ceon 2x512 CL5 800 MHZ) החלטתי להוסיף עוד (1GX2) זיכרונות למחשב. הבנתי שיש זיכרונות מומלצים וזולים לDUAL אבל אני צריך זיכרונות עם נתונים כמו של הזיכרון הישן כדי שהוא לא יוריד מהמהירות של הזיכרון. וגם אני צריך זיכרונות שיעבדו לי על הלוח P5B כי יש זיכרונות שלא תואמים, אז תנו את ההצעות שלכם ואני בסופו של דבר אקנה את הדבר שהכי יתאים, תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by Stroller,

נראה שלחלק מלוחות מבוססי SiS 648 אין בעיה עם זכרונות DDR400 (למשל בAnnadTech מראים לוח יציב עם DDR400 מומהר ל422MHz ) עלות 512MB זכרון DDR400 הוא כ1200 שח (Corsair CMX512-3200C2) האם לדעתכם יש שיפור משמעותי בביצועים לעומת הDDR333 ששווה את העלות הנוספת?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. למישהו יש מושג אם אומרים לצאת לוחות חדשים לתושבת 1366 של אסוס בקרוב\רחוק ? אני יודע שאמורים לצאת מעבדים חדשים של אינטל עם תושבת חדשה אבל עדיין התושבת 1366 תישאר עוד קצת זמן.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by liordavid,

האם זכרון DDR1 יכול לעבוד על SLOT של DDR 2 ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by daniel86,

אם יש לי זכרון ddr3 1600 mhz של 8 ואני רוצה להוסיף עוד אחד, האם המחשב יעבוד לי על 3200 Mhz? או שלא משנה כמה זכרונות אני אוסיף כל זכרון עובד לחוד והמהירות לא מתחברת יחדיו?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.